GET READY FOR 2011 LIZZM

Jeg gleder meg sykt til 2011! Nytt år betyr alltid nye muligheter, og jeg liker det. Har ikke gjort nyttårsforsettene mine helt "klare" ennå, men skal tenke over dem etterpå og poste dem imorgen ellerno.

2010 har vært ett utrolig bra år, og jeg har foreksempel blitt kjent med mange nye, herlige folk. Bloggen har også forbedret seg mye, og jeg blir rett og slett flau av å se de gamle innleggene mine. Som jeg liker å si det, alt vokser med tiden! Jeg å, høhøøh.

Gleder du deg til 2011? Hvordan har ditt 2010 vært?
- Anna


Can't wait for a new year... really


Haha, tok det veldig fort i sted faktisk. Noen folk testa ut fyrverkeri, og jeg føyk ut på verandaen med kameraet og fikk ett bilde. FLAKS.

VI ER LITT KULE

Helooo. At the moment er Mia her, og vet dere hva vi gjør eller? DATA. Ekstremt sosialt, vi vet. Neida. Men vi har vært utrolig sporty idag altså!  I stallen foreksempel. Vi spikret gjerde, løp etter ponnier som var løse, og red i den sinnsyke kulda. Så nå fortjener vi litt latskap.


ja, de hadde stikki ut de vettuJo, forresten så sitter vi ikke bare på dataen. Vi spiser sjokolade og! Egentlig bare for at vi er litt kule.. Ok, nei. Men likebubble på facebook er btw fantastisk gøy........ Serr, du er overkul. Serr, du er overheftig. Serr, jeg veit. Skal slutte å snakke tull nå, som ingen av dere skjønner noe av uansett. HAHHAHA, heftig shit du ikke kan forstå..... Ok, skal jeg slutte.
fra igår, luv u

Edit: jeg veit at jeg har utrolig dårlig med updates nå, men...... jeg har da ett liv jeg og? Neeida. Men har bare littegranne dårlig tid for tida! Klokka går så fort atte fy.

Hva gjør du nå?
- Anna

LUMENE NATURAL CODE

Hej! Tenkte jeg skulle anbefale dere en innmarri god leppestift. Den er både billig og bra, pluss at den er kjempelett å få tak i. Jeg har hatt den en stund nå, og bruker den i de fleste anledninger hvor jeg skal pynte meg.

Som de fleste andre leppestifter er den enkel å påføre, og det er jo bra. I tillegg holder den lenge (altså; varigheten er lang), og den sverter ikke fort av på tenna. SUPERPLUSS.

Leppestiften heter Lumene natural code, og fåes kjøpt på Lindex. Den kan sikkert kjøpes andre steder også, men jeg kjøpte min der. Om jeg husker riktig, kostet den 89 kr, billig altså. Hvis noen lurte har jeg farge 9, heather pink, supersøt.

Prøvd den før?
- Anna

ONSDAGSKOS

God kveld alle sammen! Ikveld har jeg overnattingsbesøk av Mia og Susann, dette blir veldig... morsomt ellerno. Nå står pizzaen i ovnen, og vi har gjort det koselig her i stua. Forsåvidt så liker jeg denne onsdagen!Nå skal vi spise oss feite på pizza (lol), og deretter skal vi ha photoshoot. Standard når vi tre er sammen! Men jeg liker det da, siden det er så sinnsykt gøy. Hvor mye blogging det blir utover kvelden aner jeg ikke, men kos dere, for det skal viii. Snakkes!

Hva gjør du ikveld?
- Anna

I'M DOING NOTHING


The Saturdays - Higher ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Helo! Er det en ting jeg ikke er nå, så er det trøtt i hvertfall. Haha, long story. Som sånn derre fin start på dette innlegget kan jeg jo fortelle litt om gårsdagen.. Det var utrolig gøy! Suste på, snakket og kjørte skuter. Og tok bilder. Og spiste mat. Også rakk vi ikke BS... Ble litt for dårlig tid gitt, men vi stikker dit heller en annen dag.


Frida og Marte


Nta, søt da!
Pusur og Emilie


Krysser fingrene for at ikke Sander dreper meg...........


Emiliee
Haha, jeg er superkonsentrert ja
Aw, søte!


Smeeeeelter


Marte

Hvis du ikke har hørt sangen ennå, så trykk på play. Elsker den! Den har gått på repeat et par ganger i et par døgn nå ja... Hih.

Hva syntes du om bildene? Og sangen?
- Anna

DAGENS OUTFIT 281210

 
Alt er fra Bikbok

Haha, ler av bildene. Nå drar jeg til Horgen og BS, og jeg tror ikke at vi snakkes ikveld. Ha en fin tirsdag dere! Det skal jeg.

Hva syntes du om outfiten?
- Anna

HORGEN OG BS, HERE I COME

God morgen! Idag kan jeg faktisk skryte av at jeg sto opp halv tolv. Flink eller hva? Klokka ringte ni da, men jeg bare klarte ikke opp.... typisk unnskyldning.

Nå etterpå drar vi nedover på BS, siden vi skal bytte noen julegaver. Jeg skal ikke bytte noe, men kanskje jeg kan få brukt noe gavekort? I think so. Det blir hvertfall bra! Etter det så skal vi til Horgen, til noen venner av familien på middag. Til dere som ikke veit hvor Horgen er, så er det et eller annet sted i Øvre Eiker.. Blir koselig hvertfall. Ser Marte kjempesjeldent etter at hun flytta dit. Ohyes, kameraet skal med.

Menatte dusjen venter på meg nu, prøver å vise dere outfit etterpå! Prekæææs.

Hva er planen din for dagen?
- Anna

KVALITETSTID

Hei søtfolk! Kom hjem fra stallen for litt over en time siden, det var utrolig koselig der idag. De eneste som var der var meg og Martine. Også hestene da, hihih. Først red Martine Bernadette og jeg Antonio, og jeg lover dere - Antonio var totalsprø idag, hoppet og bukket rundt som aldri før. Jaja, han fikk hvertfall brukt litt energi, og vi begge hadde det gøy! Til slutt lonsjerte jeg og Martine begge ponnisa, før vi tok dem inn.

Når vi skulle ta hesta ut igjen, hadde Destiny vært "flink" å ødelagt gjerdet, så hun var løs da vi kom ut. Vi fikk henne raskt inn i innhegninga, bare at gjerdet var ødelagt. Godtroende forsøkte vi å fikse det, men etter en halvtime ringte jeg pappa, så kom han ned og hjalp oss. Haha, lættis... 


Allouette
Babydoll


Antoniomin ♥Også litt klaging: sorry kjedelig innlegg, og sorry dårlig update idag. Skal prøve bedre imorgen! Da skal jeg seriøst ha vekkeklokka på 09 også, for fæææn jeg er lei av trege morninger. Hahah.

Nu stikker jag på rommet (lol), og tar litt kvalitetstid med meg selv ellerno. Eller på norsk: ser en film og dupper av. That's life! Også skal jeg spise Nidar Favoritter da. Det hører til.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

TREDJE JULEDAG

Tjohei. For øyeblikket er jeg utrolig sint på meg selv. Grunnen er enkel; jeg sto ikke opp før etter ett idag heller, og da får jeg så sykt lite ut av dagen. Det er kun i sommerferien det er digg å snu døgnet, herre, nå er det jo mørkt før man vet ord av det.

Til nå har jeg spist mat, sett litt på Alene hjemme 2 og hatt besøk av Susann. Hun er her fortsatt forsåvidt, men må snart hjem. Da hun drar, tar jeg turen i stallen, og siden det er så mildt ute, så kan jeg endelig trene Antonio. En ordentlig rideøkt MED sal! Herlig.


verdens beste ponni

Forresten så har Karoline bursdag idag, gratulerer så mye til henne! Utrolig glad i deg "lillevenn",- muligens blir det litt fail og si lille, siden du er en deeel høyere enn meg... Heheh.

Hva skal du idag? Gratulere Karoline med dagen?
- Anna

STANDARD ANDRE JULEDAG

Hei folk! Har hatt en superkoselig søndag med familien nede hos mommo og bestefar. Hver andre juledag samles den siden av familien på middag og sånt, alltid like bra.


julebrus er tingen veit du veeel


standard 2. juledag - utkledning!  aw, yo bro' 


hahahahah Torvin
oi, bombe at Sander liker is..........


one word: YAMMY
alltid like fotogén ja

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å rive av meg kjolen og hoppe i ei stor t-skjorte. D-I-G-G. Serriøst, jeg er så lei av penklær nå. Egentlig elsker jeg anledninger hvor jeg kan pynte meg ekstra, men nå er jeg bare lei. Som oftest blir jeg det hver jul, så ikkeno nytt egentlig..

Hatt en fin dag?
- Anna

I KEEP MY EYES ON YOU


// privat - canon eos 450d

Tycks?
- Anna

MORGENTRYNE

God morgen dere! Jeg sto opp for litt over en time siden, og har hatt en superherlig morgen så langt. Strengt tatt er det vel ikke morgen lenger nå, men vi sier det litt sånn at i jula så er alt før halv tre morgen, ok? Heh. Hvis jeg ikke skulle på middag nå klokka snart, hadde jeg nok sovet enda lenger. Kanskje til to til og med.

Deler noen bilder med dere jeg! Det er så innmarri fint ute når sola skinner.


Morgentryne deluxe
Min frokost: rundstykker med hjertepålegg (er jeg ikke flink?) og sjokomelk

Men nå har jeg litt dårlig tid, så vi snakkes seinere!

Hva syntes du om bildene? Har du planer for dagen?
- Anna

NY JAKKE

Hello! Nylig kjøpte jeg (eller, forsåvidt så betaler mamma) ei jakke av kusina mi, som jeg syntes er kjempefin. Det er ikke sånn boblejakke eller dunjakke, men sånn jakke jeg kan bruke når jeg står på ski og sånt. Og sånt og sånt og sånt. Haha, det sier ikke dere så veldig mye men.

 
Jakke fra Napapijri ellerno

Menatte jeg tar kvelden nå. Notting Hill og sjokolade venter på meg, heheh. Julekos ja! Ha en super kveld alle i hop, også snakkes vi imorgen. Eller forresten, aner ikke hvor mye blogging det blir på meg, siden jeg skal på middag til mommo og bestefar. Standard andre juledag greie med hele familien. Anyway, nattaa!

Like or dislike?
- Anna

LOVEHEARTS
// privat

Hva syntes du om bildene?
- Anna

JULEGAVER 2010

Heey. For engangsskyld skal jeg dele årets julegaver med dere! Jeg er storfornøyd med alt jeg fikk, må si alt av venner og familie har god smak... haha. Uansett, here we go:


Sminkekoster og parfyme


Øyenskyggepalett, bodysett og sølvskje


Diverse øredobber og øyenskygge


Smykkesett


Halssmykke, lipgloss og hårbånd


Godteri og likit (hestegodteri), kanskje jeg spiser det istedet for ponnien? HAHAH, neida, men det er syyyykt digg ♥


Sjokoladeee

I tillegg til dette fikk jeg over 3000 kr og enda mer godteri. Flaks for meg at jeg har rask forbrenning as! Høhøh. Skjønner uansett ikke hvordan jeg skal klare å stappe i meg alt dette, noen som kunne tenke seg å hjelpe eller? Neeida. Uansett er jeg superfornøyd. Med både gaver óg selve julaften.

Forresten så skal jeg kjøpe meg speilrefleks etter nyttår! Eller i romjula. Er ikke helt sikker ennå. Til da er Kenneth så utrolig snill at jeg får låne hans speilrefleks, Canon EOS 450D, så nå blir det faktisk bare bra bilder framover. Lyder bra i mine ører.

Tycks?  Er du fornøyd med dine julegaver?
- Anna

GÅRSDAGENS OUTFIT 241210


Kjole fra H&M //  Jakke fra Lindex


Sløyfe fra H&M //  Armbånd fra H&M //  Ringer fra Bikbok og ukjent

Det var gårsdagens outfit, altså hva jeg hadde på meg julaften. Har vært utrolig treg på bloggfronten idag, men faktisk har jeg sittet å kommentert tilbake over femti blogger. Jeg lover dere, det er ikke gøy! Men min egen feil da såklart, heh.

Hva syntes du om gårsdagens outfit?
- Anna

GOOOOD JUL SØTINGER

God kveld! Sålangt har jeg hatt en herlig, men en smule utradisjonell julaften. Istedet for å se ferdig hele "Tre nøtter til askepott", stakk nemlig jeg og fetteren min ned og spilte WRC..... haha. Jaja, koselig uansett!

Alt er forsåvidt klart nå, så kvelden kan bare komme. Bordet er ferdig pynta, pakkene ligger straks under juletreet, maten er klar og huset lukter jul. Må si jeg liker det.

Ikveld tar jeg bare totalt bloggfri, for jeg skal bare slappe av og kose meg med familien. En julaften med mye data er ikke i tankene engang, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste bloggeren som tar en bloggfri kveld akkurat ikveld. Dermed poster jeg outfit og sånt imorgen. (+ at jeg har over førti blogger å kommentere tilbake til, heh) Btw så synger sølvguttene julen inn om noen minutter, åååh, can't wait. Da er det jul vettu.

God jul søtinger, ha en strålende kveld!
- Anna

MITT JULEROM

Sånn! Da skal dere få se rommet mitt ferdig pynta til jul. Ikke at det nødvendigvis er så himla spennende men..

Aw, elsker julepynt. Det gjør alt så veldig koselig! Apropos koselig og julepynt; det var utrolig koselig å være hos oldemor. Ser henne så sjeldent, men vi er alltid å sier god jul til henne. Det er så koselig, siden vi vet at hun setter så stor pris på det.

Også var det denne julepynten. Vi har pynta juletreet vettu! Og jeg kan si såpass som at dette juletreet er det minste vi noen gang har hatt, også er det veldig merkelig. Gidder ikke engang ta bilde av det, så dere er heldige hvis dere får se det en gang etter jul! Åååh, i fjor akkurat denne dagen, lille julaften altså, satt jeg med en ganske ny, dårlig blogg og blogget om juletrepynting..... minner. Hvis dere vil sjekke ut mine ræva flaue innlegg fra lengesiden, sjekk arkivet fra desember 2009! Heh.

Om noen minutter er det btw julaften. WIHU. Ops, sorry langt innlegg.

Har du pyntet rommet ditt til jul?
- Anna

SLØVHET............

Hello, nok en gang. Idag har jeg vært en superdårlig blogger, og tro meg- jeg veit det. Grunnen er vel muligens at det nærmer seg jul veeeldig, og jeg gjør en del andre ting. For å si det sånn er ikke bloggen førsteprioritet, eller, det har den jo aldri vært heller egentlig... Nok klaging!Siden det er jul og jeg er i ordentlig daffemodus, må dere nøye dere med webbilder egentlig. Orker ikke leite fram kameraet og den pakka. Sløvhet? JAAA, JEG VEIT. Men så kan jeg leve med det også.

Hvis det skulle være interessant hva jeg gjør akkurat nå, så sitter jeg og lillesøss med sims. Eller atte vi sitter ikke med sims, vi spiller sims. Fritidsproblemer, right.....


meget interessant

Nå skal vi snart på gamlehjemmet til oldemor for å ønske henne god jul, så det blir jo koselig. Skulle vært en tur i stallen også (jaheheh, hakke sust meg dit ennå), så spørs om jeg ikke må ta meg en tur nedi etter det lille besøket vårt. Da jeg er hjemme igjen, skal jeg vise dere rommet mitt med julepynten. Stay tuned!

Hvordan har din lille julaften vært så langt?
- Anna

OUR LIFE

Halla! Jeg og Susann fikk ikke rota oss opp før rundt halv to, selvom vi ikke la oss så altfor seint igår. Filmen var forresten skikkelig tragisk. Så tragisk at den ble en smule komisk faktisk, høhøøh. Men uansett, for øyeblikket ligger vi begge to under hver vår dyne på hver vår pc... snakk om null liv ja.


meg atm

Så nå skal vi vel kanskje bare fortsette vårt fantastiske spennende liv. Planen er vel stallen snart, for å si hei til ponnien. Så ere vel noe juletrepynting seinere. Gleder meg som en drittunge til imorgen, herreee!

Hva skjer hos deg akkurat nå?
- Anna

MOVIESTARS

Hei søtinger! Nå har Susann ankommet, og vi skal straks se på en film. Husker ikke hva den heter, men det er noe pineapple greier.. Hihi. Det blir utrolig koselig!Istad pynta jeg btw rommet mitt, skal vise dere imorgen. Vi snakkes!

Hva gjør du ikveld?
- Anna

NAILPOLISH

Elsker neglelakk! Det finnes så utrolig mange forskjellige farger, og nesten hver gang jeg er nedover kjøper jeg meg en neglelakk. Tror det kalles hekta, hihi.

Liker du neglelakk?
- Anna

MIN JULEKJOLE
Kjole fra H&M

Jeg liker den kjempegodt, jeg! Kjøpte den for nøyaktig én uke siden, og angrer ikke et sekund. Gleder meg skikkelig til å bruke den på julaften, hihi. Skal vise dere bilde av den på også, for som de fleste plagg er kjolen veldig mye finere på.

Tycks?
- Anna

DET LIGGER I ORDET

Tjohei. Akkurat idag lever jeg virkelig ut ordet juleferie... Sov til litt over ett, pluss at jeg sitter sminkeløs med ugredd hår og kosedress foran pc-en! FERIE JA. Har forresten ingen bilder av meg akkurat nå, og godt skal det være, siden jeg ser litt ut som en huleboer i uteliggerversjon. Noe ala hvertfall. Life is hard.


fra søndag

Ellers har jeg svært slække planer for resten av dagen. Jeg skal smårydde rommet, pynte det, lage marsipan, fikse meg, enda mer pc også får jeg besøk av kusina mi. Det blir bra! Oifader, klokka er allerede over fem. Herreguuud, dagen har gått fort! Ellers var det bare jeg som sto opp for knappe fire timer siden.... Hater og elsker dette med trege morninger.

Hva skal du idag?
- Anna

MIN DAG I BILDER, SÅNN CIRKA

Hey! Sorry sen oppdatering, har surret (og da mener jeg surret) på klubben til halv ti, kom hjem ti og har kun glodd på facebook. Snill som jeg er husket jeg kameraet idag, så isted for å taste mange bokstaver og gjøre dette temmelig kjedelig, viser jeg dere heller noen bilder fra denne dagen!


Kristina sier god jul, ja! søti


Kristinasøta


haha, Marie er kul ja!


tna, Silje


malin - meg - ulrikke - linda. herlige jenter!


tralallaala skole


mitt kjære, kjære, kjære, kjære pennal


Malin


hahahah, Robin


god jul!


Inga og Kristina


meg og Ulrikke - quiz, hih


julegraaaut


Linda og Silje! søtinger


sjekk så fint a, heh


jonas, eirik og kristian. SÅNN, da var dere på bloggen og ja!


Malin, Tina og min og Lindas pult, wihu

Kort oppsummert: bra dag! Glemte alt som heter kamera og bilder på klubben, men pyttpytt, bilder derfra får vi ta neste år, høhø. Dessuten tror jeg kameraet mitt absolutt ikke liker meg lenger. Det er null sammarbeidsvillig, og gidder aldri og fokusere. Toppers? NEI. Nå er jeg sykelig trøtt, så tror virkelig at jeg legger meg. Natta cuties!

Hatt en bra dag?
- Anna

SISTE SKOLEDAG

Åherre, imorgen er det siste skoledag! Det blir skikkelig kos. Først skal vi ha tre vanlige timer, men jeg tror egentlig vi bare skal gjøre ingenting.. Julesanger sikkert. Deretter er det julegrøt med hele skolen, noe jeg ser veldig fram til. Etter julegrøten kåres beste juletre, også er det noe annet opplegg. Deretter (nok en gang, heh) vender vi snutene mot klasserommet, slapper av der og rydder vekk julepynten. Jeg likereeee.


go speilbilde

For å være klar til den dagen, har jeg gjort klart alt jeg skal ha med meg! Nisselue, kamera, smågodt, julebrus og de to siste julegavene. Jeg klarte å glemme både julegaver og kamera idag, flinke meg ja, så best for meg at jeg stapper alt i sekken ikveld.. Ellers er jeg smålig ille ute, hvertfall når det gjelder bilder! Nå er aldri kan vi jo si.

Men da tar jeg kvelden fra alt som heter blogg! Nå må jeg virkelig ned og finne morgendagens outfit, hvis jeg i det hele tatt skal rekke bussen imorgen... Bruker så lang tid om morningen atte fy. Natta!

Har du også siste skoledag imorgen?
- Anna

FOTO: JULESTEMNING
Den unge fleksnes - Under månen

Alle bildene er tatt av meg, med Canon EOS 450D hvis noen lurte. Bare sånn for å skrive bittelittegranne til, så elsker jeg serriøst den sangen! Den er så fin.

Hva syntes du?
- Anna

I MIN SMINKEPUNG

Endelig skal dere få sjekke ut sminkepungen min! Har tenkt på dette så utrolig lenge, men dere kjenner jo meg- ting tar tid, heh. Jeg viser kun fram hverdagssminken min nå, kan sikkert vise hele samlingen min en annen gang.. Det er bare så sykt mye atte. Here we go;

- Først og fremst så bruker jeg ikke mye sminke, syntes nå jeg da. Jeg starter med concealer hvis det trengs, og deretter legger jeg over finishing pudder. Så er det på med bittelitt solpudder, og det er det! Kostene mine er utrolig gamle, så ønsker meg nye.


solpudder fra h&m, finishingpudder fra maybelline


concealer fra viva la diva (elsker den!), aner ikke hvor kostene mine er fra

- Så er det øynene. Jeg gjør ikke stort med dem, som oftest bruker jeg kun maskara. Noen få ganger hender det at jeg bruker eyeliner også, og det varierer mellom de to som er avbildet. Blushen min har visst sneket seg meg også, hihi.


maskara fra max factor, eyelinere fra h&m og l'oréal

- Time for eyeshadow. Er det noe jeg elsker, er det å kjøpe øyenskygge! Det finnes så mange fine farger. Jeg bruker utrolig mange forskjellige farger, og det varierer fra dag til dag og fra antrekk til antrekk, så jeg tok bare bilde av det jeg som oftest bruker.


de fremste er fra en sminkekoffert, husker ikke hvor den er fra


bak der kan dere skimte to paletter fra h&mHva syntes du? Hva slags sminke bruker du?
- Anna

HEI SPENNENDE LIV

Yo. Nå nyter jeg mitt superspennende liv foran tv-en jeg. Ok, sikkert verken interessant eller spennende. Starter like så godt på min daglige fortelling om dagen jeg!

Som dere sikkert har fått med dere, var skolen i kirken idag. De som ikke så film, da. Det var veldig koselig! Jeg går ikke i kirken fordi jeg syntes det er gøy egentlig, bare fordi det er så koselig, også er det så sykt julestemning. OMG. Jasøren, er det ett ord jeg har hekta på nå, så er det omg! Sier det hele tiden, ironisk liksom, høhøhø.


hurra for web ja

Ellers hadde vi nesten ikke fag. Kun geografi, og da snakket vi om tsunamier, vulkanutbrudd og den pakka.. I alle andre timer hadde vi litt julestuff pluss noe lesegreier, og dere kan tro jeg er lei av kryssord og slike grubleoppgaver nå! Bæ.

Nå skal jeg fikse mange bildegreier og litt, har sykt masse å komme med etter mitt kjære lån av speilrefleksen til Susann igår. Gled dere, just saying!

Hva har du gjort idag?
- Anna

IT BECOMES A PART OF USWhat we have once enjoyed
we can never lose.
All that we love
becomes a part of us.
                            - Helen Keller

Tycks?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits