Guud, så glad jeg ble!

Jeg må bare fortelle om en hendelse som hende meg isted :) Jeg trodde jeg skulle fly i taket- så glad ble jeg, utrolig nok!

Ikke sant, jeg er medlem i Penny Klubben (hesteklubb). Hver måned får man en pennypakke, men man kan avbestille. Uansett får man "Pennyposten", som da er medlemsbladet der da. I dag kom første nummer for 2010, og som vanlig startet jeg å lese brevene fra medlemmene. Også plutselig fikk jeg øye på ett brev som liknet det jeg hadde sendt for en stund siden, så leste jeg hvem avsenderen var. Kan du tenke deg hvem det var? MEG! Jeg ble så happy! Jeg hadde sendt inn brevet i tide til forrige pennypost, men da det ikke sto der, tenkte jeg at det ikke kom med. Men så kom det med nå istedet! :) Dermed fikk jeg en overraskelse, to søte hestefilmer ♥

Er du medlem i en slik klubb (må ikke være Penny)? Har dine brev/tegninger/bilder kommet på trykk?
Vi blogges, bananer x) - Anna ♥

Ludde- jordas herligste ponni! Skal muligens sende inn bilde av han til PK ♥

Tegning: firkantmennesker

Haha, jeg har forsket og tegnet litt på firekantmennesker. De har ansikt, og kroppsform som noen firkanter. Merkelige, men kreative skapninger. Har tegna en for ganske lenge siden (er blitt flinkere nå..), som jeg har ett bilde av. Min signatur står selvfølgelig under. "A. H. -09." står det på den :) De er faktisk ganske enkle å tegne, man bare følger fantasien sin, også bruker man kreativitet. Min bøyer seg litt i knærne, fordi jeg så for meg ett menneske som gjorde akkurat det inne i hodet mitt. Smart- hva? x) Det er mulig at du ikke ser "firekantformen" i mennesket, men det gjør jeg. Det får fram kallenavnet jeg har gitt dem, faktisk. Alle må ikke se det, men det er viktigst at personen bak ser det.
Look here;
Tja.. Ser du "firkanten" inni dette mennesket? Hun heter forresten Firia, har tegnet henne en del ganger, hehe. Dette var den første gangen jeg tegnet ett firekantmenneske, og hun er også det første firekantmennesket jeg har tegnet :)

Vi blogges! - Anna ♥

Godt nyttår!

Hello sweeties! ♥
I dag sto jeg opp sent, og har utrolig nok lest en ganske lærerik bok. Handlet ikke om annet enn ponnier (såklart), men det er jo spennende uansett. Ihvertfall for meg, siden jeg er ett hestemenneske. Lærte faktisk en del, eller, kunne vel noe fra før av, men masse ble friska opp. Glemmer lett gjør jeg også, men det har jeg vel kanskje tatt opp før? I think so.

Jeg har ikke tid til å dra i stallen i dag til Ludde, jordas aller beste ponnis, men det blir jo stallen i morgen. Gleder meg til det, men i dag gleder jeg meg til i kveld. Da slår 2010 inn, folkens!

Btw, har funnet ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Antrekket skal forklares i morgen (etter planene, isåfall) x) Må nok starte å ordne meg ved fem-kvart over fem tida, for å bli klar. Skal krølle håret også, vet dere.

Uansett må jeg si at det var koselig med såpass mange kommentarer på forrige innlegg. Takk! :) Angående det har jeg en ganske viktig beskjed til dere: Alle som ikke linker til bloggen sin, får svar der hvor de har kommentert! Dermed, hvis dere har stilt ett spørsmål eller noe, så sjekk der du kommenterte, for der svarer nemlig jeg ;) Da vet dere det.

Vi blogges, alle i hop! Klemmer, Anna ♥
Ja- dette bildet har faktisk jeg fotografert. Var på setra, også kom jeg over en sopp. Den var formet som ett hjerte, og jeg bare måtte ha ett bilde av den! :)  Husker ikke hvem det var, men jeg tok bilde i siste liten, for en av søskenbarna mine ødelagte den.. x) Hva syntes du om dette bildet?

Utrolig kult!

 ♥
Jeg må bare si at det er utrolig kult at folk gjetter jeg er eldre enn det jeg er. Folk mener jeg skriver så voksent, og har en så ryddig blogg og sånt. Kjempekoselig er det! :) Takk til alle som syntes det, da stråler jeg av selvtillit, haha. Jeg føler ofte at jeg får gjengjeld for strevet bak innleggene- kjempestor takk til det! Har fått ett par meldinger og kommentarer med "Er du virkelig bare tolv år?" Da blir jeg glad, og svarer "Ja, det er jeg, hehe" x)

Fortsett forresten med alle de søte kommentarene ♥ Det er også utrolig kult. Remember; jeg besvarer alle kommentarer så fort jeg ser dem, men ikke hvis det bare står "vil du besøke bloggen min?" og sånt. Jeg besøker de bloggene jeg vil, så. Jeg pleier å besøke bloggene til alle som kommenterer med sånn greie, på en måte ett link til bloggen sin, men folk som skriver sånn "Fin blogg. Besøk ..........blogg.no" så gidder jeg ikke å kopiere adressen å besøke, men trykker heller på linken. Om du forstår :) Vansklig å forklare..

Har du noen spørsmål rund meg eller bloggen? Eller om noe helt annet? Mail meg på: annapii.blogg@hotmail.com. Altfor personlige spørsmål besvares altså ikke. Kos & Klemz, Anna ♥

Nærmer seg nå..

Det nærmer seg meg raske skritt 5OO sidevisninger på tretti dager. Det er en god start, så tusen takk :) Lenge siden jeg har snakket om statistikken min nå, haha. Måtte bare si det, for jeg er så glad. Venninna mi, Linda ♥ (www.odinjenta.blogg.no) sa til meg "Du kommer sikkert til å få en like bra blogg som VOE," det varmet veldig inni meg. Tusen takk, Lindapus :) Jeg tror selv ikke det, jeg tror hun får det! Men det er kjempekoselig å få sånne meldinger, for det varmer og gir meg en følelse av at folk faktisk liker det jeg skriver. Takk til alle som viser siden min (lol, det hørtes rart ut) og alle som leser bloggen. Takker også Irlin (www.irlins.blogg.no) for alle søte og hyggelige kommentarer- du gjør meg alltid så glad! Sprer glede i meg :) Dine kommentarer varmer sykt masse, jeg blir alltid glad da jeg hører fra deg. Pluss at du blogger kjempebra! ♥

Blogges. Kos, Anna!

Hva gleder du deg mest til?

Så, i morgen er det nyttårsaften. En minnesrik aften, utrolig morsom også faktisk. Hva gleder du deg mest til? Maten? Fyrverkeriet? Det sosiale? Alt sammen? Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til alt sammen. Maten er ekstremt god, fyrverkeriet er fortreffelig + at det er utrolig vakkert å se på, og det sosiale er viktig. Prate sammen, ha det hyggelig lissom. It's important!

Hva skal jeg ha på meg, kom jeg til å tenke på.. Ja hva fornoe? Aner ikke. Orker ikke å gå i kjole, tror jeg. Derimot skal jeg pynte meg, kanskje mere enn på julaften? Who know.

Husk å besvar spørsmålet "Hva gleder du deg mest til"? ovenfor her. Husk også spørsmålsrunden min, send inn spørsmål når som helst!
Vi blogges, folkens! - Anna ♥
Fyrverkeri er fantastisk! Det har alt. Fargene, brakene, stemningen- jupp, absolutt alt sammen! Utrolig at det går an.
Utrolig flott! Kjempekoselig å stå ute, høre og se rakettene og ønske hverandre godt nyttår og slikt.. :)
Blogger hos bestefar

Heihei, søtiser! ♥
Jeg sitter faktisk å blogger hos bestefar, jeg nå. Ante ikke engang at bestefar hadde en pc, men nå fant jeg det altså ut. Digg! Har spist middag her også, kjempenam! :) Til dessert var det is, og jeg smilte fra øre til øre. Også fikk jeg After Eight, nammis. Man får en utrolig god smak og ånde etter man har spist det, helt sant!

Blogger seinere! Kos og klemmer, Anna ;)

NY SPØRSMÅLSRUNDEHar faktisk ny spørsmålsrunde :) Still i vei spørsmål! Det som er alt for personlig besvares ikke. Noen spørsmål? Send e-post annapii.blogg@hotmail.com, altså min e-post adresse.

Værsåsnill å kom inn med spørsmål, var skikkelig dårlig respons forrige gang. Kos og klem, Anna ♥

Dilla på rosa

Jeg har falt for rosafargen, både babyrosa og knæsj rosa- rett og slett alle de fleste rosafarger! Som vanlig har jeg leita litt rundt på internett, og funnet ting, denne gang i rosa. Ett bilde har klær med andre farger også, men alt var like kult, så da er det jo uansett greit. Rosa er sånn "hat det eller digg det"- farge, og jeg digger det. Andre gjør det kanskje ikke..

Se så tøffe greier! Rosa, jeg digger rosa! ♥

Jeg digger alt dette! ♥ (dette er det bildet jeg mener med flere farger)

Bare elsker alt dette her! ♥


Disse er rett og slett rå- jeg digger dem! ♥

Utrolig søt, rosa parfyme! Digger flaska og innpakkningen, lukter sikkert supergodt ♥

Rosa sminke vil alltid være digg, og er digg. Også er det så fint å se på! ♥

Igjen: rosa sminke er diggbart! ♥

Maskara, med rosa detaljer utenpå. Jeg digger denne! ♥
Alle disse produktene står på ønskelista mi for neste år..
Vi blogges.. - Anna :)

Gleder meg til etterpå..

Etter på, muligens i kveld så skal jeg ta ansiktsmaske, som er kjempebra for huden. Den inneholder noe ekstra bra greier for huden, husker ikke hva det heter. Også skal jeg smøre meg inn med ett herlig body butter, som jeg har digga siden første dag jeg lukte på det. I tillegg smører jeg beina mine med en krem for bein, herlig! ♥ Også skal jeg fjerne all sminken superdupernøyaktig, også dermed ordne litt med vippene og sånt.

Dette blir da en kosekveld for meg selv, hvor jeg behandler meg selv. Skal gjøre alt dette etter jeg har dusja, og kanskje jeg lakker neglene mine også? Har ikke peiling, får se. Håret mitt skal fønes helt tørt, og da skal jeg love deg at det ser ut som at det er fult av mineraler! Det er vel det også, men etter jeg har dusja håret, så blir det faktisk utrolig fint bare jeg tørker det ordentlig etter dusjen. Da får jeg bare gjøre det, jeg da! Gleder meg så sykt masse! :)

Vi blogges dere, kanskje ikke før i morgen er jeg redd. Kos dere videre! Klem, Anna ♥

Røde lepper VS Naturlige lepper

 VS

Hva syntes du er penest? Røde, freshe og knæsje lepper? Eller flotte, naturlige og vakre lepper? Jeg vet ikke med deg, men jeg liker best det naturlige, det må jeg nesten innerømme. Jeg er ikke en sånn person som kan komme på å bruke knall rød farge på leppene, heller naturlig "leppefarge", men med litt glans så det likevel blir litt "glamorøst". Men, jeg er jo ute etter hva du syntes! Så, hva syntes du? Anywaaays, vi blogges. - Anna ♥

Rød nese og røde kinn, haha!

Hey sweeties! ♥
I dag sto jeg opp halv ni, faktisk. Da var det 31 kuldegrader, altså iskaldt. Line kusine ♥ sov over, og vi klappa like så godt sammen sofaene i stua og sov der, vi da. Det var kjempedigg! :) Vi spiste kjempemasse snop, alt fra sjokolade til lakris. Namnamnam!

Også har jeg ellers spist frokost, pizza fra i går, pluss at jeg har glodd på TV-en en del. Helt til jeg gikk ut nå i sted, da. Var en kjapp tur i stallen, i den fæle kulda. Ga Ludde et par gulerøtter (et par, det er to det), koste en del med ham, også dro jeg hjem igjen. Mamma var faktisk med, og vi hadde det kjempekoselig :)

Jeg fikk utrolig rød nese, og kjemperøde kinn. Har egentlig begynt å vende meg til det nå, haha. Frøs gjorde jeg også, på den ene tåa, også litt på hendene etterhvert. Ellers holdt jeg koken, hehe.

Klokka fem drar jeg til bestefar og Karin, og skal spise middag. Blir kjempekoselig! Hvis du ikke har merka det, så sitter jeg å blogger nå. Lol, vi blogges! - Anna ♥

(bildet er fra femte klasse, faktisk.., har redigert kontrastene)Hva syntes du?

Hva syntes du om Sims-spillene? Og hvilke er best?

Beklager kort innlegg, kjedet meg litt, og vil vite hva du syntes om Sims. Jeg syntes egentlig det er digg- bygge hus og lage folk etter hvordan jeg vil ha dem, det er egentlig utrolig morsomt! :)

Vi blogges nok, dere! - Anna ♥
Måtte bare legge ut ett bilde, så bloggen ikke blir så altfor kjedelig. Skal også legge ut flere bilder av noen forskjellige spill.. ♥ The Sims 2 Freetime/Fritid
The Sims 2 Seasons/Årstider.. ♥
The Sims 2 Bon Voyage.. ♥
Også finnes det jo tusenvis av flere spill! Når man for det første spiller Sims, så spiller man. Da er man lissom i en annen verden, ihvertfall de fleste, haha x) WARNING, blogger nok ikke mere i dag, søtiser. Men vi blogges jo uansett!
Hot or Not: Overknees

Hva syntes du? Er overknees hot or not? Spør du meg så ér det not i mine øyne, og vil alltid være det. Men ikke bry deg om hva jeg syntes, nå vil jeg vite hva du syntes om overknees? Kommenter, kommernter, kommenter! Blogges, vi da! Kos, Anna ♥

Nearly a new year, and 1 month since my birthday

I dag er det faktisk én hel måned siden bursdagen min- tjueniende november. I dag er det jo tjueniende desember, og jeg håper at du da forstår at det er én måned siden tjueniende november. Komplisert, det herre! x)

Også er det to dager til nyttårsaften. Jeg gleder meg like masse som jeg gjorde til jul! Fyrverkeri, god mat og kos. Det er alltid herlig, går aldri lei, liksom ♥ Btw, vi skal ikke feire nyttårsaften hjemme i år, men det er jo det samme, for det er jo like koselig hos venner av familien også. Skal til Haga i år :)

2010 kommer sikkert som ett skudd. Året jeg blir tretten, tenåring faktisk. Blir sikker artig det, selvom jeg egentlig nesten aldri merker at jeg vokser noe særlig. Men det ser man jo, da du ser på bilder av meg som tre år, og nå som tolv. Begynner på ungdomsskolen gjør jeg også, gruer meg faktisk. Ingen kan overbevise meg om at det er så "sykt bra" der som de fleste sier. Tenk om jeg mener noe annet, da! x)

Så er det ikke så lenge til 2012. Verdens undergang, har noen sagt. Neppe! Jeg tror ikke på slikt vås. De får si hva de vil, men jeg, jeg tror ikke på det, hahaha x)

Anyway, blogges! - Anna ♥

Savner å ta bilder

Guuud, så masse jeg savner å ta bilder! Ha ett kamera å bare se på. Ta bilder med. Ett sted er tomt, inni meg, hahaha. Høres jo helt corny ut, men det er sant. Så da gleder jeg meg jo bare til å få tak i ett, sånn at jeg kan legge ut outfits, naturbilder og alle andre bilder.

Hvilket kamera skal du ha?
- Nåja, sånt kan ikke sies før det er kjøpt. Men det skal være bra, og ha minst 10 megapixler.
Hvilket slag?
- Ikke annet enn Canon og Sony, ihvertfall! Til nød kan det bli Nikon, men aldri Samsung eller Olympus etc.
Speilrefleks eller digital, eller "oldis"?
- Digital, faktisk!
Hva skal du bruke kameraet til?
- Fotografere, vel!
Hva skal du fotografere?
- Alt mulig rart! Meg, ting, naturen etc.
Hvor lenge har du vært uten kamera?
- Kan datoen uten problemer: 18. oktober 2009, og, ja, det er lenge! (for meg isåfall)

Måtte bare stille meg selv spørsmål. Har bilder av to kameraer, ett fra Sony og ett fra Canon, som jeg godt kunne tenkt meg. Er vel mest forelska i det fra Canon, men vi får se ♥

Dette kameraet er fint i fargene, veldig vanlige og sånt. 12.? megapixler- me like! På en måte orginalt, klassisk design også. Liker det ganske så godt ♥

Dette er jeg helt forelska i! ♥ Utrolig pen farge, også er det fra favorittmerket mitt, altså Canon. Det dumme er at dette kun er 10.0 megapixler.. Får se.

- Hva syntes du da?
Blogges! Kleem, Anna.

Hot or Not?


Hva syntes du om hair extensions? Er det hot eller not? Samme for meg hva du mener, men selv mener jeg det er hot. Men, poenget her i dette innlegget er å få fram hva du syntes! ♥ Det er utrolig kult å stå fram med egne meninger, så jeg håper på ihvertfall mer enn én kommentar. Det er jo ganske gøy da- å se hva andre syntes om ting og tang x)
Sååå: hot or not?

Vi blogges, alle sammen! Klemmer, Anna ♥

Good morning sunshines!

Good morning, sweeties! ♥
Sto opp ved halv ni-tida i dag, ferierekord! Føler meg vel egentlig ikke helt opplagt, men det kommer. I dag er det akkurat én uke til jeg begynner på skolen igjen, og da må man nesten trene på å stå opp, hahaha.

For øyeblikket så sitter jeg her å spiser frokost, hjemmebakte rundstykker og appelsinjuice. Namnam! ♥ Ingen frokost kan bli bedre- btw, så har jeg blitt gal etter appelsinjuice og eplejuice x)

Vil du vite hva jeg har på meg? Og hvordan jeg ser ut nå? Fine for me!
Bukse: Herlig utslitt mørkblå joggebukse fra Wow, kr ?
Topp: Egentlig kjempesøt, rosa faktisk. Fra H&M eller Kappahl, kr ?
Cardigan: Mamma sin, litt stor, men helt grei. Søt er den og :) Fra ?, kr ?
Hårstrikk: Ikke noe å fortelle om den, annet enn at den er hvit. Fra ?, kr ?
Sokker: Kosesokker, svarte og rosa. Fra ?, kr ?
Er fullstendig klar over at ikke noe av dette ser så utrolig bra ut, eller matcher noe, men det er et morgenkose-antrekk. Behagelig, liksom! x) Håret mitt henger ned og panneluggen, som er like lang som resten av håret mitt, er dratt over og satt i en strikk. Ansiktet er vasket og renset, tennene er pusset, men selv er jeg usminket. For en herlig dag! ♥ Det er egentlig ganske kaldt ute, så.. Ja, vet ikke hva jeg skal gjøre i dag.

Anyway, vi blogges! Morgenklem, Anna ♥

Emmasøta sier god morgen, knegg det tilbake til henne ♥

Moteblogg: paljetter og svart/grått

Velkommen til nok et moteblogg innlegg.. ♥
Denne gang har jeg tatt for meg svarte og grå kjempefine ting, også forskjellige klær med paljetter. Me like, and love! Også skal jeg bedømme en utrolig fin mørk fiolett kjole :)


Disse tingene er fantastisk fine! Jeg bare digger dette her- black 'n grey ♥


Herregud, elsker paljetter ♥ Tror ikke jeg ville hatt det skjørtet og den kjolen med frynser nederst, og vet ikke helt med den fargerike rutete toppen.. :)
BEDØMMELSE: Kjempefin kjole


Farge: Nydelig!
Pynt: Utrolig søte blomster der, digger dem ♥
Form og fasong: Kjempeflott! Veldig fin form, ser lett ut å bære.
Helhet: Likte denne kjolen utrolig godt, alt ved den er kjempefint til en juleavslutning eller noe :)
Karakter: Denne får en 6'er- soleklart!

Nattinatt ♥ Blogges! - Anna.

Photoshoot > Fjording

Her forleden, er forretsten utrolig lenge siden, så var jeg med Tiril ♥ på en ridetime med Siv Myhre, da hun skulle trene Hot Kiss littegranne. Jeg tok meg den frihet til å ta med meg kameraet, og fotograferte andre hester imens. Jeg kom  over en herlig fjording, som jeg nå har laget en photoshoot med, i svart/hvitt, eller svart/grått da, om det er så sykt nøye. Kos deg! ♥
Blogges, vida ♥ - Anna.

Gaad, i'm in heaven!

Gaad, i'm in heaven! ♥
Har fått ny seng, jordklodens aller beste! Kjempebred seng (plass til 10 mennesker av en størrelse av meg, hahaha) også er den kjempemyk. Jeg bare elsker den, og da jeg sover i den, så er jeg i himmelen av meg selv. Jeg bare elsker den senga, og vil aldri i livet bytte den ut med noen ting. Jenny, altså kusina mi ♥, sov over i natt, som før nevnt, og vi lå som to stjerner i den. Vi klarte knapt å stå opp, for den senga, den var utrolig god og myk og alt som er bra i denne verdnen.

Så, søtiser- jeg er i himmelen nå, vil du ha seriøs kontakt, så må du ringe meg leeenge før jeg kommer til meg selv igjen. Neida x) Blogges! - Anna ♥

Tårene rant, rant og rant..

I går så jeg og kusina mi, Jenny, på Titanic. Det er, ifølge meg, jordklodens aller beste film! Historien bak er kjempespennende, og filmen er jo bare dødsbra. Vi skulle ha sånn kosekveld, jeg og kusina mi ♥ Så vi satte oss og begynte å glane. Så begynner det å bli igjen rundt 45-30 minutter igjen av filmen, altså da skipet begynner å ta inn vann og synke og slikt, og hele resten av filmen renner tårene til oss begge. Da "Jack" dør, og dras ned i vannet strigråter vi kjempehøyt, og vi sitter bare der å hulker. Tårene bare rant, rant og rant. I hele 45-30 minutter, altså hele slutten av filmen!

Også kommer selvfølgelig "My heart will go on" med Celine Dión, og den er så utrolig fin, og gjør filmen så trist. Allikevel er filmen tidenes beste, og.. ja.. rett og slett ubeskrivelig bra! ♥ Love it.

Så var filmen over, og jeg og Jenny så oss i speilet.. Haha, må bare le av hele episoden. Vi sto der, og liknet Dracula på en prikk! ALL maskaraen hadde rent utover (ingen av oss hadde vannfast), og vi var helt svarte i trynet. Vi sto der og grein og lo samtidig, så det hele ble bare rart og ble til slutt til bare latter! Haha, kjempedigg ♥

Neste gang jeg ser Titanic tror jeg ikke jeg skal ha på meg maskara igjen- nåja, hvis jeg ikke vil skremme livet av noen ihvertfall så. Vi blogges, søtiser! Kooos, Anna :)

Koselig julestress

Jo, nå etter jul så er det en del stress, men så er dette jo heldigvis koselig stress! Julemiddager hos familien, masse tid i stallen og besøk. Det er koselig stress, ifølge meg. Jeg fikk ikke blogget i går, ettersom det skjedde utrolig masse. Skal dermed fortelle litt om gårsdagen, som ble en herlig tredje juledag :)

Dagen startet med felles frokost, kjempenam. Det var kjempekoselig ♥ Så fortet jeg meg i stallen, og ryddet på plassen min, hadde litt dårlig tid, siden jeg måtte være hjemme til kvart på ett, skulle på middag. Jeg sa hadet til Ludde da, ga han brød og tre klemmer. Så bar det hjemover i den sterke kulda som slo mot kinnene mine, herlighet så utrolig kaldt. I dag var det værre, sier mer om det siden.

Vel, da jeg kom hjem var det å kle på seg i hui og hast, og jeg ante ikke hva jeg skulle ha på. Til slutt valgte jeg en lyseblå olabukse, en rosa topp med lyserosa prikker og en grå kjempesøt jakke. Også utenpå hadde jeg mine kjære UGGS fra Roots, verdens beste jakke fra Voice of Europe og strikkelua + strikkevottene fra Accent eller noe, aner ikke hva denne butikken het fornoe jeg, bra var den uansett. Så var det sminken- på med det vanlige, og en kjempesøt lyserosa lipgloss, som nesten er tom.. *stønn*. Så rotet vi oss inn i bilen, og brummet ivei oppover til Eggedal, og til Karin og Bestefar.

Vi spiste en kjempegod middag der, og skravlet en del. Også lånte vi "Titanic" derfra, mer om den i nytt innlegg som kommer snart. Jenny og jeg var i lag hele tiden, og hun sov også over hos meg ♥

Mer om da vi var hjemme og sånt kommer i de innleggene som jeg snart skal legge ut :) Blogges! - Anna.
Kjempesøt blomst, fotografert av meg, selvfølgelig :) What do you think? Kommentér!

Bare litt fort

Må bare legge ut to bilder kjempefort. Fant noe smykker på internett, me want! ;) Utrolig kort innlegg, menmen.


I just love theese! Fantastiske x) Gaaad, me want!


Utrolig fine! Kanskje litt store og tunge, men det hjelper jo ikke når de er kjempefine! x) Ikke sikkert jeg ville hatt disse i ørene, men fine er de, det kan jeg si uten tvil.

Btw, vi blogges! - Anna.

2. juledag var kjempekoselig!

Hey sweeties!
Har ikke hatt noe tid til å blogge før på dagen, så da er det likegreit å gjøre det nå. Har vært en temmelig travel dag, men fullstendig minnesrik :) Jeg sov jo over hos Mia og Susann fra i går til i dag, og dermed starten dagen derborte. Spiste herlige rundstykker til frokost, før mamma omsider fikk henta meg hjem x) Skulle nemlig på middag til mommo og bestefar halv fire, og jeg la meg ikke før tre i går natt (eller skal jeg si i dag tidlig?), dermed sto jeg opp først fem over ett.. Var ikke oppe av senga før klokka var 13:37, så det forklarer jo stresset.

Da jeg kom hjem hadde jeg jo planer om å rekke stallen, jeg trodde jeg hadde supergod tid. Men- jeg tok visst en av mange feil. Stallen rakk jeg ikke, det bar heller rett i dusjen, så måtte jeg ordne meg, også fikk vi en utrolig koselig telefon fra Lisa, som er venninna til lillesøss. Cornelius (Pingu) var hos Tone, så da bar det en kjapp tur bortom der. Han har blitt utrolig fin (Pingu, altså), og likner moren sin på en prikk! :) Utrolig skjønn. Hvis du ikke har fått det med deg, så er Pingu en katt.

Etter det dro vi, og var forsinka som vanlig, haha. Vi spiste god middag nede hos mommo og bestefar, og selvfølgelig var jo tante, onkel, Stina, Sander og Sigbjørn der også. Vi hadde det utrolig koselig, og pratet om alt mellom himmel og jord. Veldig koselig kveld :)

Nå sitter jeg foran pc-en hjemme å blogger. Skal legge ut ett bilde fra julaften, av meg, søss og lillebroder'n. Mommo er fotografen bak bildet :) Blogges, folkens! Kos, Anna.
Muligens var vel alle ganske slitne, hehe :) Menmen, de fleste er jo det på selveste julaften! Meg fra venstre, Henrik i midten og Frida til høyre. Lettere: jeg er lengst, Henrik kortest og Frida mellomst ;)


Forresten!

Forresten, jeg kom på en liten ting. Jeg ønsker meg jo ett kallenavn- har du noen forslag?
Jeg heter lissom Anna, så det kan være litt vansklig å finne på noe lettvint. Kom med forslag! Vil vel kalles noe litt uvanlig, og dermed ikke så supervanlig. Ikke Anna And, foreksempel. Skriv i vei (forslag altså)! I need it- now!

Btw, må snart ha en blogganmeldelse. Noen frivillige? Hendvend dere til annapii.blogg@hotmail.com. Skriv til meg om at du ønsker en blogganmeldelse- hvis det ikke blir så mange, så skal alle sammen få ;)

Blogges, good night! Koskos, Anna.

Utrolig nok

Søtiser- utrolig nok så er jeg på pc-en akkurat nå. Hadde aldri trodd at jeg skulle være her nå, over midnatt til og med x) Anyways, det er jeg. I stad måtte jeg bare le av meg selv- gaad, statistikken min er himla lav! Én leser! sa jeg kjempehøyt. Så oppdaget jeg at det var midt på natta, og neste dag- dermed få lesere. Såå, derfor måtte jeg bare le.

Leita som vanlig litt rundt på internett- og gjett hva jeg fan fornoe! Hvis du tippt søte sommerkjoler som får meg til å glede meg syykt til sommeren- da hadde du riktig! :)

Nei, de her var bare så utrolig søte! :) Herlige farger, og kjempesøte former.

Disse var bare utrolig søte- som jeg digger dem! :D Likte alle fargene kjempegodt, men holder vel en liten knapp på at den gule er finest.. Så ligger de to andre like bak, med noen få prosent, på samme plass.

Gleder du deg til sommeren? Hvilken farge er din favoritt farge (av alle mulige)?

Vi blogges da jeg har sovet og er uthvilt x) Hvis noen ord er feilskrevet eller stavet, så er det vel fordi jeg begynner å bli ganske trett, hahaha. Nattakos, Anna.Ting du kanskje ikke visste om meg?

Hahaha, dette er muligens ting du ikke visste om meg. Selvfølgelig vet noen noe, men jeg er nesten helt sikker på at ingen vet alt som står her. Litt artig med sånne innlegg hvor man skriver litt om seg selv også, sant? Jeg er jo en person bak hele bloggen, så det er jo like greit at alle vet litt om meg x) Velvel, jeg..
- heter Anna, og blir kalt det (ønsker meg ett kallenavn..)
- er født tjue niende november nitten nittisju (29.11.97), er derfor tolv år nå
- har en hest på helfôr, Ludde heter han
- er blond og har blå øyne, ganske langt hår
- er 161 cm høy
- har egne meninger, og står for dem
- står for den jeg er
- lever ett liv med masse glede
- liker å tenke, fundere og gruble for meg selv iblant
- har funnet meg selv og min stil
- er alltid meg selv
- er ikke så glad i herming og folk som gjør det samme som meg
- liker forsåvidt å skille meg ut, og kan godt drite meg ut å bli flau uten om å ha noe problem
- er kjempe kresen da det gjelder mat
- prøver alltid å gjøre så godt jeg kan
- kan ikke fordra å kaste opp
- liker ikke å skrive for personlig til folk jeg ikke kjenner
- har en god følelse i kroppen, hele tiden
- er fullstendig ærlig, men ikke så ærlig at jeg sårer andre (å være ærlig er en god egenskap, men da man er så rlig og kommenterer klær, hår og sminke negativt er det sårende, det burde jo alle vite!)
- er full av vett og slikt i hodet

Nok om hva jeg er, hva jeg står for og om meg. Vi blogges, søtiser! :) - Anna.

Uforglemmelig julaften

Heia søtiser!
Jeg fikk ikke blogget noe mer i går kveld, så da sitter jeg heller her i kveld for å blogge. I går var kvelden uforglemmelig, og jeg fikk helt herlige gaver. Skulle vel hatt bilder av det søte jeg fikk, men så kommer vi til at jeg ikke har noe kamera, da. Men, da vi snakker om kamera. Med de pengene jeg har skal jeg kjøpe meg ett bra digitalkamera fra Canon (i mine øyne er ingen andre kamera verdt mer, hahaha, men Sony er forsåvidt greit nok). Familien skal kjøpe ett speilrefleks kamera sammen, så da har alle det sammen. Jeg skal ha meg digitalkamera fordi det er lettere å ha med om å gjøre i stallen og slikt. Så jeg er kjempeglad nå :)

Over til i dag, så har det vært en kjempebra dag! Vi spiste en utrolig frokost, også gikk hele familien ut for å ake- sammen! Kjempekoselig :) Så kom Mia og Susann, og vi var i stallen. Trente Ludde på banen (leide han) og på en bitteliten tur. Så ble han striglet og slikt som vanlig, og han fikk kraftfôr. Deretter dro vi til oldemor på gamlehjemmet, og koste oss der med kaker og sånt. Det var også kjempekoselig! :)

Nå er jeg hos Mia og Susann- skal sove der. Nå sitter vi å ser på film, og er på pc-en ;) Jeg blogger nok ikke mer i kveld, dårlig tid. Beklageligvis har det blitt det i det siste, pga. middager og sånt nå i etterjulstid. Sånn er det, men jeg prøver så godt jeg kan. Det er mulig det kommer ett innlegg til i dag, i dont know.. x) Uansett så blogges vi! Klem, Anna.
Er på en annen pc en min nå, så må bare velge ut ett bilde fra blogg-arkivet. Beklager for at bildet har vært før, menmen, jeg får jo aldri nok av Piapus uansett x)

God jul, alle sammen!

Heia søtiser! :)
Ønsker dere ei kjempegod jul, alle i hop. Måtte dagen bli perfekt! Btw, husk å tenk på barna som ikke har noenting. Det er synd på dem, så send dem en god tanke ;- )

Altså, jul er utrolig digg. Jeg våknet på morgnen i dag med julestrømpe fyllt med godteri, og julegrøt til frokost. Så herlig! Før jeg dro i stallen til Ludde, så måtte jeg selvfølgelig se "Tre nøtter til Askepott", den ser jeg hver eneste julaften. Jeg rakk ikke "Reisen til julestjernen" i dag, menmenmen.. Det lukter ribbe i hele huset, og jeg gleder meg til klokka fem. Da starter magien! :)

Har dårlig tid nå, må dusje og ordne meg :) Blogger ikke mere i dag, men blogges i morgen! Hadebra ;) Julekoser fra Anna, dyra og familien.

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits