SØNDAGSLIV

Halla! Update er en fin ting. Planen idag var å spille inn sangvideo, men kameraet gikk tomt for strøm og jeg fant ingen sang. Tar det heller til helga kanskje, vi får seee. Orker ikke fortelle om dagen min, søndager er aldri spesielle. Jeg kan heller meddele at jeg har bursdag om to dager, og bloggen fyller 3(!!!) år om tre dager. Wuhu.

Akkurat nå slapper jeg og Ulrikke min beste heelt av med lekser. Englebarn vi vetu, hihi. Sukkersøtt. Vi skal forresten tilbringe hele uka sammen, ååh ser så fram til det. Men ja, noen seriøse leksebilder hører alltid til!

Og hvis noen lurte, så er vi helt normale. Aldri vært noe spørsmål engang, then you know.

Vi snakkes senere!

QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS

Hey! Flaut å sjekke bloggen for tida, har jo ikke blogget på... hvertfall to uker. Mer enn det til og med. Har bare lagt det litt på hylla i grunn, men nå er jeg klar for comeback - once again! Savner å dele hverdagen min, og ikke minst tankene mine. Jeg vet ikke helt når jeg starter for fullt, men det blir ikke lenge til. Har en spørsmålsrunde jeg skal besvare og masse sånt, har også tenkt å få til en sangvideo snart siden jeg fikk så god respons på det lille jeg la ut sist. Dere er søte :-)


Innlegget kan ikke kommenteres

Vi snakkes om ikke så altfor lenge! Lots of looove


MORE HAPPIER THAN EVER BEFORE

Hei dere søte! Lenge siden sist blogginnlegg kanskje? Noe sånt. Jeg beklager veldig for at jeg har vært så inaktiv, men for tiden er alt så bra, og jeg orker bare ikke oppdatere hele tiden. Lenge siden jeg har vært like lykkelig som jeg er nå! De fleste dagene byr på oppturer, og det er så deilig. Skolen går også supert for tiden - har for eksempel fått sekser på samfunnsfagprøve og femmer på spanskprøve.Akkurat nå er verdens beste jente hos meg, Ulrikke. Hun er så best! Kan snakke med henne om absolutt alt, og ja.. helt sykt hvor mye hun betyr for meg. Hun støtter meg alltid og er bare så utrolig god. Det går ikke an å beskrive hun med ord en gang, siden de holder ikke for hvor fantastisk hun faktisk er!

For øyeblikket tygger jeg repsils og drikker te for harde livet, skal nemlig synge på foreldrefest imorgo, og både hals og stemme er sinnsykt dårlig. Krysser fingrene og håper på det beste :-) SKAL TIL OG MED SOVE MED SKJERF I NATT. Hvis det ikke funker, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.....

Ellers har jeg lovet å linke ei annen fantastisk jente - Malin. Stikk innom bloggen hennes, hun tar helt fantastiske bilder! Virkelig verdt å bruke noen minutter på å sjekke den ut.

Hvordan er humøret ditt for tiden?

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits