TOPPLISTEN

Hellooo! Akkurat nå så er jeg bare superglad av skikkelig mange grunner, hihi. Himla typisk meg da men. Jeg sjekket nettopp topplisten i hele Norge, 13-17 år, og jeg ligger faktisk på 86. plass mest aktive! Herregud, det er så spennende. Noen tenker sikkert "eh, so?", men jeg syntes bare det er så.. gøy. Fantastisk. Kult. You name it! Kanskje jeg overdriver, men jeg kan bare ikke holde det inne!
no one told me to be normal anyway

Så, ja, jeg er rett og slett bare veldig glad for det! Forhåpentligvis får jeg tid til å være enda mer "aktiv" da vi har litt mindre prøver, så dette lover godt.. Hihi.

Skjønner du at jeg er glad?
Ligger du også på mest aktiv-listen?
- Anna

MINE FAVORITTSANGER - HVEM ER DINE?

Her er et lite utvalg av mine favorittsanger! Jeg er en person som liker forskjellig musikk, altså ingen som helst spesiell sjanger. Jeg bare hører jeg, og finner ut om jeg liker eller ikke liker.


 P!nk - I don't believe you


Sean Kingston - Letting go (dutty love) ft. Nicki Minaj


Flo Rida - Club can't handle me


Usher - Dj got us falling in love ft. Pitbull


Miley Cyrus/Hannah Montana - Ordinary girl


Selena Gomez & The Scene - Round and round


Bruno Mars - Just the way you are


Rihanna - What's my name ft. Drake


Rihanna - Only girl


Rihanna - Love the way you lie (part 2) ft. Eminem


Julia Sheer - You will never be

  

Som sagt var dette bare noen av sangene, for det finnes så utrolig mange fine og gode! Jeg tror kanskje Rihanna og P!nk er mine favorittartister for tiden, de er dødsgode begge to.

Liker vi noen av de samme sangene?
Hva heter din favorittsang, og hvem er din favorittartist?
- Anna

VIDEOBLOGG: MIN DAG

video:tirsdag trettiende november totusen og t


Hey! Syntes det ble så utrolig kjedelig å skrive innlegg om hva jeg har gjort så langt i dag, så jeg lagde en helt loco, kort video veldig fort. Bare for å gjøre den litt mer merkelig, spinner den tre hundre og seksti grader.. Haha.

Hva har du gjort i dag?
- Anna

OUTFIT 291110


Genser fra H&M (barneavdelingen heheh) // Bukse fra Bikbok

Nå har jeg nettopp bakt brownies faktisk, har bakt det to ganger på én uke! Hihi. Sammedet, resten av kvelden skal jeg slappe av, for i morgen er det skole igjen. Blir trøtt bare ved tanken jeg..

Forresten; tusen takk for alle gratulasjoner!

Tycks?
- Anna

DA VAR JEG ENDELIG 13!

Hei deree! For første gang logger jeg inn på blogg.no-kontoen min som trettenåring.. Haha, fantastic feeling. Neida, men jeg liker å være ett år eldre! Ikke det at jeg merker det (haha), men jeg bare liker å ikke være tolv.

Jeg må takke kjempe for hilsener da, utrolig koselig :-) Planen for dagen er rett og slett bare å spise middag med familien og eller slappe av hjemme. I morgen skal jeg prøve å bake kake ellerno, siden bloggen fyller 1 år.. Vi får bare håpe den blir vellykka, ehe, jeg er ikke flink til å bake kaker, men alle har jo lov til å prøve da? Sånn er'e når det er dobbeltbursdag uansett, bloggen skal jo hylles liksoooom.

annapiibursdagsheader (404x404)
fra http://www.xxbamsemoms.blogg.no, tusen takk!


fra http://www.victoriavenbakken.blogg.no, tusen takk!

Snakkes seinere!

Gratulere?
Ikke sant det er koselig med hilsinger?
- Anna

ADVENT + DAGENS INNKJØP

Åh, jeg gleder meg mer enn sinnsykt til jul! Det er ikke å overdrive engang. Jeg tror dette er det første året hvor julestemningen har bitt tak i meg så tidlig, hihi. Helt siden julebrusen kom i butikken har jeg lengtet liksom.. Så det er herlig at den snart er her! Dessuten er det jo første advent i dag, og som mange andre ting så liker jeg det også jeg gitt. OG DERE HUSKER VEL HVA SOM SKJER I MORGEN? Jeg blir tenåring! Ikke at det er så himla stort, jeg bare kan ikke skjule at jeg gleder meg.. Heheh.Ja, også dagens innkjøp da! Kjøpte meg et smykke på loftet, kunne ikke dy meg siden det var 20 prosent. Siden jeg også er fan av store smykker, så passet dette meg midt i blinken.


Smykke fra Soria Moria InteriørNår har du bursdag?
Hva syntes du om innkjøpet?
- Anna

BURSDAGSOUTFIT 281110

Heihei. I dag har jeg vært i bursdag til oldemoren min, så jeg har ikke fått blogget ellerno. Det var kjempekoselig, spiste meg nesten forderva (og jeg tror ikke jeg var den eneste..), hehaaa. Vi trengte ikke pynte oss noe særlig, så da gjorde jeg det ikke heller. Her er dagens bursdagsoutfit:

 
Armbånd og øredobber fra H&M // Kjole fra Ginatricot

Senere skal dere få se et innkjøp, jeg må bare gjøre litt lekser først.

Hva syntes du om outfiten?
- Anna

KORT VIDEOBLOGG: PÅMINNELSE

video:rask pminnelse


Egentlig var det ingen plan om videoblogg.. Men jeg bare kjedet meg litt, og siden alle maser på videoblogg (skjønner egentlig ikke hvorfor men, over halvparten ser sikkert ikke på en gang), så kunne jeg jo være litt snill siden det nærmer seg jul.

Send til: annapii.blogg@hotmail.com

Liker du videoblogger?
- Anna

TODAY

Hellå. Denne herlige lørdagen har jeg bare brukt hjemme. Dagen startet med frokost på senga. Tusentakk mamma! Når klokka blei ett sto jeg endelig opp, og deretter ryddet jeg klær på rommet. Og ellers er det ganske kjedelig å lese om hva jeg har gjort utenom det så.. Dropper å fortelle mer, jeg.

Det jeg derimot gjør NÅ, er at jeg spiser julemarsipan + juleskum, hører på musikk og drikker julebrus. Det liker jeg veeeldig godt! Og dere trenger ikke fortelle meg at jeg er sunn, for det veit jeg.. Eheh.Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

JULEHEADER PÅ PLASS - SYNTES?

Nå har jeg fått laget meg juleheader(!) Er egentlig utrolig fornøyd, men satt over en halvtime for å finne riktig skrifter og sånt.. Slitsomt. Men, at resultatet ble bra er jo det viktigste anyways!

Hva syntes du?
- AnnaJULE-MAKEOVER

Tjohei! For øyeblikket sitter jeg i skikkelig julehumør med julemusikk på youtube. Egentlig passer det veldig bra, for vet dere hva jeg holder på med eller? JULEDESIGN TENK. Det er derfor bloggen ser utrolig dum ut nå, med røde kanter og sånt, men det er bare fordi jeg holder på å fikser vettu.


smakebit ellerno, hihi

Vi snakkes senere! Antageligvis har jeg fikset bloggen helt da.

Gleder du deg til å se resultatet?
- Anna

KLUBBEN + OUTFIT 261110

Hei søtfolk :-)  Kom hjem fra klubben i sted, dødstrøtt som alltid. Allikevel har jeg plassert meg foran dataskjermen for å poste et lite innlegg, lucky you sier bare jeg! Haha, neshda.

Aaanyways var det kjempekoselig på klubben i dag. Vi bakte pepperkaker faktisk, yam. Pepperkakerbaking + julemusikk fra youtube = julestemning deluxe. Har ikke så mye annet å skrible ned enn at.. ja, det var gøy på klubben og at jeg gleder meg insane til mandag, FOR GJETT HVEM SOM HAR BURSDAG DA A!?!?!?!? Heheheh. Siden det er hundre år siden forrige outfit, kan jeg dele dagens outfit med dere:


Genser fra Only // Skjerf fra Nille // Bukse fra Bikbok

Hurra for topp kvalitet, sinnsykt fint hår og ironi. Yeey. Jaja.. liker skribleriet på håndleddet mitt da, det skal jeg innrømme. Tja, da skal jeg bare fortsette å kose meg med julemusikken min og facebook +++ Natta!

Hva syntes du om outfiten?
Hva har du gjort denne fredagen?
- Anna

OPPSKRIFT: SYKT GOD KAKAOTING

Tenkte jeg ville dele tidenes enkleste oppskrift med dere! Selvom den er enkel, er den søren meg digg. Jeg er litt sånn "elsker-alt-som-heter-sukker"-person, så da er dette midt i blinken for meg.


1 Lag kakao. Min standard er å lage sjokolademelk og deretter varme den i mikrobølgeovnen, men du kan jo koke freia regia orginal kakao (haha, komplisért) hvis du vil


2 Visp sammen! Eller, for dere som ikke er eier av den sinnsykt kule vispen fra IKEA, dere må jo røre men.. det duger jo


tralalalala


3 Finn fram krem, nesquick og karamellsaus (karamellsausen kan sløyfes)


4 Klæsj på! Mye helst, alltid. Hvis du vil være litt mer ordentlig kakao, kan du raspe melkesjokolade og ha på toppen, og kanskje legge til litt nøtter- men jeg går for det enkle, altså nesquick, også liker jeg ikke nøtter


5 Drikk og nyt!

Kort beskrevet er den jo sinnsykt god, drakk faktisk sånn i stad. Mens jeg leste naturfag. Går for femmer på den prøva, tror jeg! Er sinnsykt tungt stoff, men jeg føler at jeg kan det ganske så bra nå sånn helt egentlig. Og dere- jeg skal finne flere geniale oppskrifter å dele med dere oftere, det er egentlig litt gøy. Skal forsøke å ha noe litt mer spennende enn kakao men, det får holde for nå.

Hva syntes du? Har du prøvd det før, eller noe alá det?
- Anna

HEI NATURFAG

Veit dere hva jeg oppdaget i dag tidlig? At gårsdagens sminkevideo ble sykt uvellykka! Jeg glemte faktisk å redigere inn steps, så det dere ser er jo meg som bare står der, sammen med musikken, og sminker seg. Dere får null info om noe som helst produkt eller om hvordan man gjør noe som helst, så sorryy. Skal få laget noe nytt en eller annen dag.. en hundre prosent ny video faktisk.

Planen for resten av dagen er superenkel: begrave hodet i naturfagboka, og ri. Men nå faller mørket på, så jeg bør vel få ræva i gir ellerno.. Hihi.


fra stevnet, bare fordi jeg skal i stallen nu

Senere i kveld kommer forresten en liten oppskrift jeg vil dele med dere, så stay tuned!

Hva har du gjort i dag, og hva skal du?
- Anna

SMINKEVIDEO: HVERDAGS

video:sminkevideo hverdags


Hejhej. Jeg fikk faktisk postet denne videoen etter et par uvellykkede opplastninger, hihi. Egentlig bare flaks at jeg i det hele tatt kommer med video! Nettet klikka plussplusspluss så. Enjoy.

Og ja, så klart veit jeg at jeg har fint hår :)))) tuller. Og beklagelig nok så syntes ikke ting veldig godt på video, så sorry for that, jeg får ikke gjort noe med det. Uansett.. natta!

Tycks?
- Anna

UTEN SMINKE

Halla! Først og fremst skal jeg nevne at det er superherlig med fri. Da jeg sto opp i dag tidlig hoppet jeg i dusjen, dro på meg velourdressen og lot håret lufttørke samtidig som jeg spiste frokost. Det liker jeg. Nå tenkte jeg å sette meg ned med litt lekser, og deretter skal jeg bake brownies. Og forresten, enda en herlig ting med fridager: smiiinkeløshet. Det er så digg iblant. Ikke det at det ser så veldig bra ut, tvert imot, men herlig er det.


ikke pent, jeg bare nevner det

Jo, også skal jeg jo lage videoblogg etterpå. Kom med tips til hva jeg skal gjøre! Kanskje dere vil at jeg skal vise noe dere har sett? Hårfrisyre, sminke o.l.? Ja, opp til dere hva videoen blir av.

Hva vil du at jeg skal videoblogge om?
Skjer i dag?
- Anna

KLARER ENN KLAREST FOR EN FRIDAG

Hejsann. Nå er jeg virkelig klar for morgendagen. Vi har fri, og jeg skal bruke dagen i stallen og på kjøkkenet. Flinke meg skal være husmor og bake brooownies! Smådigg kan du si.Og ja, jeg sverger forresten til ferdigpakninger. Spesielt toro. Naaam. Uansett kan jeg jo kanskje fortelle litt om hva jeg har gjort i dag? Kort sagt har det vært en helt vanlig dag som har bestått av skolen og stallen og (kanskje ikke så vanlig) lite blogging. Det var litt herlig å sitte på ponniens rygg igjen- vi hadde nemlig en heerlig barbakøkt på banen med mye galopp. Tommel opp ja! I tillegg er han jo så søt så.


bilde av en søt ponni og æåpwfh rytter fra i sommer

Lover å oppdatere dere mer og bedre i morgen søte lesere. Tenkte kanskje å fikse videoblogg hvis jeg gidder også, vi får se. Snakkes!

Hva har du gjort i dag?
Ja eller nei til videoblogg i morgen?
- Anna

JÆDDA

Tjohei. Fra i stad og til nå har jeg duppet av på sofaen og druknet i spanskboka.. Nok om mitt superspennende liv. Denne mandagen har egentlig vært helt ok. Lite lekser, og det er jo pluss når jeg må pugge til spansken i morgen (som jeg forresten sikkert har nevnt 1435 ganger eller noe).


før idag

Ellers skal jeg bruke resten av kvelden min på å deppe med spansken over en kopp med varm saft. Hadde sikkert vært kjempechill hvis jeg hadde husket det jeg leste, men siden det ikke er sånn, er det mer slitsomt en chill kan du si. Vel, jeg tror egentlig at jeg bare gjør mitt beste i morgen jeg! Og krysser fingrene, hihi.Joa, ha en fin kveld videre folkens!

Ønske meg lykke til på spanskprøva i morgen?
Hva er dine planer for kvelden?
- Anna

MAANDAG

Hey! Kom vel hjem fra skolen for en stund siden, og siden da har jeg bare lest litt spansk. Absolutt kjedelig, men absolutt nyttig. Blir skikkelig opptatt med prøvelesing denne uka (det betyr så altfor lite tid til ponnien, dakars), men skal ta totalt fri på onsdag da. Dessuten har vi avspasering da, ikke annet enn herlig! Tenkte at jeg skulle bake brownies siden det er browniesdagen, tihi.


datavettu


mørket.. likerikke

Jo, også fikk jeg en litt morsom anonym kommentar i går. "Man skal ikke lage innlegg bare for å få mange nok innlegg. Da er du en dårlig blogger!" lød den. Først måtte jeg le litt, for da jeg skrev "Egentlig finner jeg selv ikke et eneste poeng i dette innlegget, men da kan jeg hvertfall skryte av at jeg har postet 2 (eller er det 3?) innlegg i dag. Heheheh." Så trodde jeg at man ville skjønne at det var litt ironisk skrevet, men pyttpytt. Var bare det jeg ville si hvis det var flere som missforsto: ironisk setning! Og dere trenger ikke fortelle meg at jeg er en dårlig blogger, for det veit jeg at jeg er.. Hoho. Noe mer da? Neida.. Jeg skal ikke stjele tiden deres lenger.

Hva er dine planer for dagen?
- Anna

DRØM SØTT

God kveld folkens. Nå hopper jeg i dusjen, deretter skal jeg etter planene lese litt spansk og så bærer det til køys hvor jeg forhåpentligvis drømmer søtt. Egentlig finner jeg selv ikke et eneste poeng i dette innlegget, men da kan jeg hvertfall skryte av at jeg har postet 2 (eller er det 3?) innlegg i dag. Heheheh.I morgen må jeg forresten lese veldig til ei spanskprøve jeg har på tirsdag, så jeg tror dere er heldige hvis dere hører et pip fra meg i det hele tatt. Eller vent- kjenner jeg meg selv rett, blir det hvertfall ett innlegg. Jeg er litt sånn "må-sjekke-facebook"-type, og da føler jeg alltid at bloggen på oppdateres også. Hihi.

Natta dere!
- Anna

JA, BLOGG JA..

Heia! Hvis dere ikke har merket det, så er alt som heter blogginspirasjon og den pakken helt på bånn nå. Jeg har rett og slett null lyst til å blogge eller noe som helst, men siden jeg ikke har annet å gjøre kan jeg like så greit bare poste et innlegg..


fra fredag

Ellers i dag har Malin vært her en tur, og jeg har gjort litt RLE. Nå skal jeg vel egentlig bare fortsette å... gjøre ingenting. Kjedelig? Ja, men ikke så mye annet å gjøre akkurat.

 
 

Hva har du gjort i dag?
- Anna

LOVE

TAKE ME TO WoNDERLAND   COFFEESTAINS

Writing Wrongs | Flickr ? Compartilhamento de fotos!  Sweet and Cute
// weheartit

I love you, no matter what. Every time I talk to you, every time I think about you, my heart goes warm and my mouth starts smiling. Remember: you're amazing! ♥

Liker?
- Anna

HOME FOR CHRISTMAS

God kveld! Huff, selv om jeg sikker har hatt sjansen til å blogge én million ganger før i dag, har jeg bare droppet det. Jeg har virkelig ikke hatt noe lyst til å blogge i dag, hjernen bare "stopp" og jeg satt der og bare ikke fant noe å skrive. Egentlig har jeg ingenting å formidle nå heller, jeg vil bare vise at jeg lever fortsatt.. Ehe.

I går var det forresten veldig koselig. Surret på, spilte Uno Extreme, sang singstar, spiste- you name it. Herlige folk også da! Det teller vel en del, kan du si.
takk for bilder, karoline - http://estrellakarr0.blogg.no

Ellers sitter jeg å hører på musikk nå. For å komme i litt minijulestemning, hører jeg på Maria Mena med "home for christmas". Den er så fin!

 
Maria Mena - Home for christmas

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

FIN FREDAG

Heia :-) Så langt har dette vært en kjempebra dag, og bedre skal den bli! Klokka seks drar jeg bort til Linda og feirer bursdagen hennes, som forresten var i går.

Ellers sitter jeg hjemme nå og fryser, pluss at jeg venter på Malin. Hun skulle komme opp en tur etter planene, så best for hun at hun snart peller seg hit! Hihi.


fra i går, heheheheh

Men nå må jeg stikke, et antrekk skal bli finish, og det samme skal jeg. Vel, hvor mange fler oppdateringer det blir i dag er jeg utrolig usikker på, men skal forsøke å få til en bursdagsoutfit. Prates!

Hva skal du gjøre i dag?
- Anna

VIDEO: SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 4

video:del 4


Siste del er endelig ute! Som jeg sier i videoen, tusen hjertelig takk for alle spørsmål. Har aldri hatt en så stor og lang spørsmålsrunde, så dette var litt spennende. Og ja, beklager for dårlig lyd! Får dessverre ikke gjort noe med det, så bare skru opp litt for høyt volum, så går det nok bra.. Hihi.

Også må jeg virkelig beklage håret. Tommel opp for stallsveis? Egentlig ikke.

Bra nok svart?
- Anna

INNKJØP 171110

Hey! Da er gårsdagens innkjøp klare til å bli delt med dere. Den rosa velourdressen ser egentlig skikkelig stygg ut på bildet, men i virkeligheten er den egentlig utrolig søt, og viktigst; herlig å gå i.


Strikk fra Cubus


T-skjorte og øredobber fra Bikbok


Rosa (superherlig) velourdress fra H&M


Hettegenser og maskara fra H&M


Kosesokker fra Coop Obs // Øredobber fra Glitter


Lyspyntegreier fra NilleOg det var dem. Selv er jeg veldig fornøyd, for jeg fikk akkurat det jeg trengte pluss litt til. Dessuten gleder jeg meg skikkelig til å dra på julehandel snart, for jeg ble så i julestemning av å se på alle mulige gavetips ogsåvidere i butikkene. Det hele toppet seg med en marsipangris fra Nille så, jul, here I come! Liksom. (som på t-skjorta, hihih, digger'n)

Tycks?
- Anna

OUTFIT 181110


Genser fra Cubus // Tights fra Risøe


Uggs fra Eurosko

Og det var dagens outfit! Valgte å ta bildene mine ute i dag, og det ble ikke så feil (ved tanke på at de blir utrolig mer kornete inne). Også veit jeg at jeg er kjempefin på håret, hoho.

Denne torsdagen har egentlig vært veldig bra. Fikk igjen siste del av norsktentamen, og veit dere hva? Jeg fikk sekser på den og! Utrolig glad for det. Dere kan tro det kom som et sjokk, siden jeg syntes teksten min var kjempedårlig.. Uansett så klager jeg ikke akkurat. Poenget er at jeg er kjempeglad for å få sekser på min aller første norsktentamen.

Hva syntes du om outfiten?
- Anna

SHOPPING

God kveld søtinger! Har ikke fått oppdatert dere i det hele tatt i dag, siden jeg har vært nedover. Kom nettopp hjem, og i stikkord kan man si at jeg er kjempesliten etter en veldig bra dag. Jeg skal vise dere innkjøp i morgen, for jeg bare orker ikke akkurat nå.Og vet dere hva? Jeg fikk sekser på grammatikkdelen på norsktentamen! Er så sinnsykt fornøyd. Vi har enda ikke fått igjen tekstdelen, men uansett hva jeg får på den så er jeg utrolig glad for at det ble sekser på det vanskligste. Ikke noe å være sur for akkurat, hihi.Og dere, beklager virkelig for at det var så rar og dårlig lyd på videoen i går. Jeg får dessverre ikke gjort noe med det.. Apropos video, del 4- siste del, kommer i morgen etter planene. Gled dere!

Hva har du gjort denne onsdagen?
- Anna

VIDEO: SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 3

video:del 3


Nest siste del i hus! Sorry for at det ble utrolig random med de pizzasnurrene, og alle "eh" og "ja", men jeg bare er sånn iblant. Også var det jo insane kaldt på rommet mitt! Absolutt ikke planlagt.. Hehe.

Natta!

Bra nok svar?
- Anna

RESTEN AV UKA BLIR SMIL

Hei! Snart er denne tirsdagen endelig overstått, og det føles veldig bra. Som oftest er mandag og tirsdag dager hvor det ikke skjer noe spesielt, sånn som nå.

I dag har jeg vært på skolen først og fremst, hvor jeg ble påmint om at vi har spanskprøve neste uke. Jeg bør sette av litt tid til å lese allerede nå, for jeg er ikke mester i grammatikk akkurat.. Men vi får se. Etter jeg hadde gått over leksene da jeg kom hjem, dro jeg i stallen og red ponnien. I 13 minusgrader frøs jeg nærmest tenna av meg, men må man så må man.

  

Ellers blir resten av uka smil, altså superbra. I morgen skal jeg nedover til BS en tur, såklart skal dere få se innkjøp. På torsdag har vi ikke matte på skolen, pluss at Linda blir tretten- det liker vi. Da det endelig blir fredag, skal jeg til min søte Linda klokka 18 for å feire henne! Koselig? Så absolutt. Dermed kan dere tro jeg gleder meg!


bestevenn   (bilde fra leirskolen)

Nå skal jeg lage del 3 med svar på spørsmålsrunden, slik at jeg får postet den litt senere i kveld. Hold dere oppdatert da, søte leserfolk.

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildene?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits