30.nov.2009

Hei, dere! Nå har jeg starta en ny blogg- den andre blei jeg lei av, og den ble så lite oppdatert. Har planer om å bli flinkere med denne, være oftere inne for å blogge.

Jeg lurer jo litt på hva jeg skal skrive om, men jeg har valgt å skrive alt som popper opp i hodet mitt. Det blir kanskje litt vanskelig? No way! Det blir kjempelett, da det er så masse rart som popper opp i hodet mitt.

Det er artig å blogge, men jeg kommer ikke til å blogge om privatlivet mitt, liksom. Blogger mer om hva jeg holder på med, og gir ut tips og sånt. Jeg selv er jo veldig glad i å fotografere, så ikke se bort i fra at det kommer masse bilder. Jeg er glad i å fotografere hester (som også er min store hobby), så en del hestebilder må du nesten regne med. En del bildeblogger kan jeg hvertfall love dere! :- )

For tiden er jeg ganske "bizzy", men får vel alltids tid til litt blogging. Det blir vel aldri sånne laaange innlegg, men er ikke det like greit da? Det blir jo alltid litt kjedelig å bare sitte der å lese lange tekster som egentlig ikke handler om noe interessant eller spennende.. ? Det syntes ihvertfall jeg!

Jo, også er jeg opptatt av språk. Det er ingen hobby eller noe, men jeg er opptatt av måten man skriver på. Jeg liker det ryddig og riktig, så det blir det her. Jeg er kanskje bare tolv, men det har absolutt ingen betydning på hvordan man skriver! Sant.. ? Joda, ikke prøv å si nei engang, for det ér det!

Vi blogges, jeg gleder meg veldig til å blogge mere! <3 - Anna.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits