OPPDATERING


Hei dere! Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge de siste dagene - glemte det helt bort i helgen, har rett og slett bare vært så stresset. Nå har jeg i tillegg en stor spanskprøve på torsdag og masse ting med 4H, så jeg er nødt til å konsentrere meg om det. Tusen takk for at dere har holdt statistikken og hele bloggen oppe imens :-) God bless you. Skal prøve å få blogget så godt jeg kan, men er så travel! Lover mer interessant innhold også. Som vanlig får jeg deres forståelse, right? Snakkes senere!

Har du mye å gjøre for tiden?

 

UNNSKYLD

Hey you. Beklager null blogging igår og idag. Andre ting å gjøre. Sterkere tilbake imorgen! Innlegget kan ikke kommenteres, slettes senere.


SWEET LIFE

Hei gullinger! Historieprøve imorgen da, såklart er jeg flink pike og leser. Første verdenskrig, my love. Men ja, har da alltids tid til litt blogging! Har verdens søteste papi som kjøpte grandis og brus til meg, så jeg koser meg med historieboken og lever det sunne liv :-) Rett og slett.Jeg må nesten fortsette mitt sunne liv, også skal jeg fyre opp i ovnen! En av de tingene jeg hater mest når jeg er alene hjemme - å fyre opp. Ovnen er aldri sammarbeidsvillig, og vi finner rett og slett bare ikke tonen. Jaja, forhåpentligvis får jeg det til. Vi blogges, wish me luck!

Hva syntes dere om bildene?

NEW WEEK, NEW OPPORTUNITIESHeihei! Ah, nok en mandag overstått. Denne uken tror jeg kommer til å bli slitsom, men samtidig kjempebra. Historieprøve på torsdag og mat og helseprøve på fredag. Gotta love it! :-) Imorgen er det forresten klubben og temakveld med konfirmantene - regner ikke med at jeg blogger noe da, så sorry mine søte fans. Back on wednesday you know! Har diverse bloggplaner, så stay tuned.

Utenom skole og jobb idag, har jeg såklart vært i stallen hos besteponnien. Nå er planen en varm og god dusj, før jeg mikser meg noe kveldsmat. Det blir diigg. Vi snakkes etterhvert dere!

Har dere noen prøver denne uken?
 

SUNDAY IS FUNDAY
Oi hallaa

Hei dere! Nå har jeg laget meg søt mat og kakao, fjernet sminken, sitter nydusjet og klar for å slappe helt av med Åndenes makt! Wupsi, det har begynt, men blogger jeg - alt for leserne mine ♥ Mandag og skole imorgen da. Mandag betyr ny uke, og ny uke betyr nye muligheter! Liker tanken.

Noen spesielle planer for uken som kommer?

I HEART SATURDAYS

Hey you! Alt av kreativitet og blogglyst er helt på bånn, så egentlig vurderer jeg å bare ikke skrive noe som helst her, for det blir sikkert dårlig no matter what. Uansett - nå skal jeg nerde litt sims, før det er lørdagskos med familien. Elsker lørdager sånn sett :-) Fikk forresten nettopp vite at vi skal på Idol 4. november!! Made my day. Det blir bra! Kjente jeg ble i skikkelig godt humør av det. Rare greier. Men ja, vi snakkes senere søteste bloggleserne. Love you all!

Hva gjør du denne lørdagen?

TORSDAG KVELD

Hei søte mennesker! Idag har jeg (vet dere elsker å lese om hva jeg gjør hele tideen, he-he-he) vært på skolen, jobbet, spist middag med mamma og lil'sis og tilbragt en stund i stallen. Travel? Kinda. Men her er jeg, jeg blogger! Og det er faktisk morsomt - jeg blogger nå fordi det er gøy, ikke fordi jeg føler at jeg - slik jeg gjorde før. Sinnsykt deilig å være motivert for det her :-)

Alle bildene ovenfor er fra idag, veldig fint det siste av meg. Tja, ellers har jeg lite planer for resten av uken og helga. Skal vel bare slappe helt av! 4h tidlig på lørdag og trening av ponnien - ellers ingenting. Kanskje litt deilig å ikke ha noen spesielle planer? Har vært helt fullbooket den siste tiden så. Snakkes!

Har du noen planer for helgen?

RED LIPSRøde lepper er skikkelig fint! Personlig kler jeg det ikke særlig godt, og jeg kunne aldri brukt det på skolen - men til byen, fest og slikt er det kjempefint, syntes jeg i allefall.

Hva syntes du om røde lepper?

BLOGGFRI

Hei søtiser. Tok meg bloggfri idag, forgot to tell yah! Har vært med Ulrikkebestis i hele dag, og hun overnatter. Alltid like koselig det :-) Tilbake igjen imorgen. Innlegget kan ikke kommenteres!SUPERSWEET SHOESDisse skoene er sinnsykt søte! Vet ikke hvor de er fra, har nemlig arvet de av kusinen min. Litt brukt vel og merke, men allikevel syntes jeg de er kjempefine. Passe høye, fin farge og søte details :-)

Hva syntes du om de?

FANTASTISK BRA HELG

Hei folkens. Jeg har hatt en helt fantastisk helg! Lørdag spiste jeg frokost på Burger King og var på kino med mamma, pappa, lillebroren min og lillesøsteren min pluss to venninner av henne i Drammen. Utrolig koselig! Vi så Knerten i knipe, og den var så søøt.

Lørdag kveld stakk jeg på jentekveld med tre stk herlige jenter, superkoselig. Overnattet i campingvogn og greier! Hihi. Vi suste på til klokka sju på morningen med film, godis og jentesnakk. Søndagen har jeg brukt med disse herlige jentene og ponnien, me likey.
Alle bildene ovenfor er fra lørdag

Imorgen er det back 2 school, og alle hjerter gleder seg? Seff! Har vært sinnsykt deilig med høstferie, så om jeg gjetter riktig blir det småhardt å komme i rutine igjen, men men. Nå skal jeg spise noe kveldsmat og småpugge litt til en norskprøve vi har på tirsdag. Snakkes :-)

Har du hatt en bra helg?

INNKJØP 061011


Genser fra Bikbok
Jeans fra Bikbok


Topp fra Bikbok, skjerf fra Lindex


Kjole fra Bikbok  (♥brun♥, hahaa)


Jakke fra Bikbok
Uggs fra Økonomisko (billig shit som antakeligvis ikke holder så lenge..)


Scrapbooking-stuff fra Nille


Concealer og parfyme fra Cubus


Øredobber fra Bikbok

Dette er innkjøpene fra shoppingen igår! Jeg er kjempefornøyd med alt - skulle bare mangle, trossalt jeg som har kjøpt inn greiene. Idag har jeg egentlig bare trent ponnien og vært med Stine. Utrolig koselig å ha hun på overnatting :-) Men åh, stress å skrive noe mer. Vi blogges!

Hva syntes du om innkjøpene?


CHILLER

Heihei! Idag har jeg vært nedover, innkjøp kommer imorgen - lyset er så dårlig nå, så jeg venter med å ta bilder til imorgen. FLINK. Min fineste Stine har kommet til meg, og akkurat nå chiller vi bare hos Remi, sammen med Jonas. Nå ere skrekkfilm på g! Koselige saker.


♥ M0ng0 


Sinnsykt fin da!


Jentami

Så ja, er vel forsåvidt dette kvelden min kommer til å gå ut på. Vi snakkes! Hva gjør du akkurat nå?


BRAND NEW START

Hei søtinger! Nå har jeg fikset nytt design (midlertidig) og endret litt på bloggen, noe gjenstår ennå, men jeg er på god vei. Planen er å starte å blogge for fullt igjen! Hva syntes dere om det?Jeg tror det kan bli veldig bra. Skal ta bloggingen litt mer seriøst, og poste innlegg regelmessig. Dere skjønner hva jeg mener? Har vært utrolig dårlig til sånt den siste tiden. Jeg har også planer om å videoblogge mer - svarene på spørsmålsrunden må blant annet komme ut.

En ny ting er også at jeg slutter å redigere bildene mine så lyse. Det er uvant, men bildene blir tydeligere og mer interessante å se på. Med det, så sier jeg snakkes! Søteste leserne.

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits