HALLOWEEEEEEN

God kveld deree! Senere i kveld skal jeg gå knask eller knep med noen søte folk, gleder meg skikkelig. Halloween er så koselig! Ikke det at det bør være det, men å være sammen med venninner er så kos. Susann er fortsatt her, (hun er uansett én av de søte til etterpå), og nå nylig tok vi noen.. eh, interessange (?) bilder med web som jeg vil vise dere, hihi.


ÅÅÅÅ FIIINT ♥♥♥♥♥♥  halvgal vett


OMG, fineee. Er litt sånn småhyper egentlig, men er'e noe rart da? Forresten snek my brodah' seg med på de to siste bildene. Søt han dae, tss.

Skal du gå knask eller knep ikveld?
- Anna

GOD FORMIDDAG ELLERNOE

Hei! Idag venter nok en stressende dag, herregud det er slitsomt. Jeg vil liksom slappe litt av og da! Nå må jeg i stallen, så er det lekser + at jeg må rydde en smule på rommet.. FINT? Nei, eegentlig ikke.

Uansett så overnattet Susann i natt. Vi spiste en kjempekoselig frokost imorges, og så en film. I hvertfall litt avslapping da!


grovt rundstykke + teVi snakkes seinere!

Hva skal du idag?
- Anna

INNKJØP

Heyfolk! Må kjappe meg skikkelig, har litt dårlig tid nå.. Men var nedover igår da, og her er innkjøpene! Det ble en kort shopping, fordi vi hadde smådårlig med tid, men skal nedover igjen om ikke så lenge... Lindasøti har bursdag snart vett.


// Bikbok


// Bikbok


// Bikbok


// Coop obs


// Cubus

Fikk meg hvertfall en av drømmejakkene mine, storfornøyd for å si det sånn! Nå drar jeg til Susannsøti en tur, og blir der en stund for å si det sånn. Vi får se om det blir flere updates utover kvelden.

Ha en herlig lørdag!

Hva syntes du om innkjøpene?
- Anna

KLUBBEN + SHOPPING

Hallafolk! Er på klubben nå jegg... Bombe. Nei. Ok, egentlig ikke noe interessangt å blogge om. Jeg gjør det jo annenhver fredag, sikkert utrolig kjedelig men. Care.

Etterpå blir det BS//Buskerud storesenter og shopping på meg! Gleder meg. Etter noen timer nedover skal jeg tilbake til klubben igjen såe.. FIN DAG JA. Oppdaterer dere imorgen, jeg. Så slipper dere halvveis død blogging og hele den pakka liksooom.


HAHAHHAHAA FINT OG RANDOM

Hva skal du idag, dae?
- Anna

AIÅ

God kveld! Jeg oppdaterer dere etterhvert.. Ikke idag, og mest sannsynlig ikke imorgen heller.. Snakkes da jeg er ledig :-)  Hahaha... business u know. Neida.

- Anna

THIS T-DAY

Heja. Uff, hadde to småprøver idag. RLE og geografi faktisk. RLE gikk ganske så bra, men geografien gikk pent sagt ræva. Jeg hadde øvd på det jeg ikke trengte så mye av, og jeg frykter at det blir treer.. Akkurat da var jeg i kjempedårlig humør. Men nå er jeg solstråle igjen! Hihihi.

Denne torsdagen (t-day fordi jeg har hjerneteppe på hva torsdag heter på engelsk.. lol) skal jeg en tur i stallen og på.. hva heter det igjen? Sånn samtalegreie på skolen. Meg og hjertepper for tiden altså! Ikke så bra.

Tok forresten noen bilder for et par minutter siden, ute Hva skal du idag?  //  Hva syntes du om bildene?
- Anna

20:00

Hei søtinger. Nå er klokka snart åtte, det er bare noe galt med blogg.no og dets tider. Blir skikkelig irritert over at alt er én time feil, men hva skal jeg gjøre da? Nettopp. Jeg får ikke gjort en shitt. I hvertfall, klokka åtte begynner verdens beste serie. Pretty Little Liars, så klart! Hadde nesten glemt det, men min søte søster minnet meg på det. Thankyou.

 

Har dere forresten merket noe nytt med bloggen min? Jeg kommenterer nemlig tilbake nå, skjønner dere. En tid drev jeg å kommenterte tilbake når det passet meg, men nå har jeg altså endret den vanen. Så, hvis du kommenterer til meg får du garantert en tilbake. Bare for å ekstranevne det.

 

Da må jeg stikke! Snakkes seinere.

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

DAG 10 - 10 SISTE ORD

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord

_________________________________________________________________

1. Denne
2. utfordringen
3. har
4. vært
5. litt
6. ok,
7. så
8. da
9. veit'du
10. dét

 
//arkivet

Veel, skjønte ikke dette med siste ord. Før jeg avslutter utfordringen da eller? Regnet med det jeg. Med det brukte jeg min fantastiske kreativitet til å skrive så vakkert ovenfor her. Sarkastisk.

Hva syntes du om mine "siste ord"? // Hvilke ord er dine "siste ord"?
- Anna

OUTFIT 27.10.10


Genser fra Bikbok // Jeans fra Bikbok


Skjerf fra H&M // Øredobber fra Glitter

Jeg tar så veldig fine bilder for tiden liksom. Jeg har så pene smil, og står så pent. OKEI, alle skjønner vel at jeg tuller? I hope so. De er bare omvendt av dét. Meen, jeg tenker; man ser jo antrekket, såe.

Hva syntes du?
- Anna

HAPPYDAY + MINE PLANER

Heihei dere. Kjempebra dag på skolen idag, hihi. Føler at jeg skriver det dag ut og dag inn, men det er bare noe jeg pleier fordi.. ja, samme det egentlig. Min greie.

Da jeg skulle sykle til bussen idag var det gode nyheter ute. SNØØØØØØØØØØØ. Et tykt, kramt lag lå over hele plassen og jeg ble så happy. Tross snøen syklet jeg i vei, og fikk selvfølgelig ingen bilder fra når det var så fint. Nå nettopp, da jeg kom hjem og skulle ta bilder, var det mer sørpe enn snø men.
oooi fint

Ellers stikker jeg i stallen nå, og rir ponnien. Han trenger det, eller, vi trenger det. Vi er nødt til å komme i rutine igjen etter så mange slækkedager. Skal bli litt morsomt å ri i sørpa da! Noe som ikke blir fullt så morsomt er å tørke beinbeskytterne etterpå... Jadda.

MIN PLAN IDAG
stallen -> lekser -> dusjen -> kakao -> data -> ?

Når kom snøen til deg? // Hva skal du gjøre idag?
- Anna

MY WISHLIST - LIKE OR DISLIKE?Elsker alt på denne lille ønskelisten jeg har mikset sammen, jeg.

Hva syntes du? Like or dislike?
- Anna

OUTFIT 26.10.10


Genser fra Bikbok // Tights fra H&M // Ullsokker fra oldemor

Måtte bare slenge på meg ladder da jeg kom hjem fra skolen idag, digg vettu. Passet ikke bra med antrekket i det hele tatt, men who cares? Ikke jeg i hvertfall. Dessuten skjedde det noe rart med øya pga. blitsen, så, takk blits! Den er så snill og gjør slikt ganske ofte så jeg følte for å takke. Også følte jeg for å se sinnsykt kul ut på bildet såe, jah........

Hva syntes du om dagens outfit?
- Anna

DAG 9 - 10 VEIER TIL Å VINNE HJERTET MITT

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord

_________________________________________________________________

1. Skru på sjarmen
2. Vær deg selv
3. Ikke forsøk å være så himla gentleman, det ser så dumt ut
4. Vis interesse ellerno
5. Merk deg pittepittelitt ut
6. Få meg til å smile litt
7. Vær seg selv
8. Skru på sjarmen
9. Vær deg selv
10. Skru på sjarmen

 

Okei, et par gjentakelser på slutten, men jeg kom seriøst ikke på noe mer! Er ganske ukreativ i de øyeblikk hvor jeg skriver utfordringen, men jaja. Imorgen er siste dagen jeg skriver fra denne utfordringen,- da er den ferdig, hihihi.

Hva skal til for å vinne ditt hjerte?  
- Anna

ELSKER'N

Hei folk! At this moment sitter jeg og vurderer om jeg skal starte på spansken til imorgen, eller om det skal vente til jeg har vært en liten tur i stallen. Regner ikke med at jeg rir idag, av forskjellige grunner egentlig.. Men ned dit skal jeg da. Kanskje jeg rir bittelitt barbak? Aner ikke jeg.

I tillegg til å vurdere dette med spansk, hører jeg på tidenes beste sang. Only girl med Rihanna såklart! Elsker'n jeg, fy flate jeg blir i godt humør av den. Elleeer, jeg er jo alltid i godt humør da. Smiler for det meste og.. ja, whatever.

 
Rihanna - Only girl

Hva gjør du akkurat nå?  Liker du Only girl?
- Anna


right now


WHAT SHOULD I DO WITHOUT YOU?

Hey folkens! Utrolig dårlig oppdatering fra meg idag, men samme kan det være, for jeg har vært med Malinsøta i hele dag. Vi har spilt WRC, glodd litt tv, spist is og kake (oi sunt), tatt bilder ute, lest i gamle vennebøker + ei dagbok (og ledd oss ihjel, eller hva malin, som er født i 1969? og som ikke liker at folk skal ete deg? ahh, dævver) og egentlig bare surret på. Sånne dager er veldig, veldig herlige! Jah, rett og slett har denne mandagen vært sjukt bra.


back to 1889?  neidaa


jentami - sorry dårlig kvalitet, video-mørke-bilder

Ellers skal jeg bare spise litt nå, ta en lang dusj, pakke gymbag til imorgen og nyte resten av kvelden. Kanskje øve litt spansk også, vil nok tro det. Vi snakkes imorgen, og jeg lover bedre update. Natta!

Hva har du gjort idag?
- Anna

DET ER FORRESTEN BARE 35 DAGER TIL JEG BLIR 13 NÅ, WIIHH

DAG 8 - 10 FAVORITTSANGER

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord

_________________________________________________________________

1. Rihanna - Only girl ♥
2. Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars
3. Kari Kimmel - Remember
4. Rihanna - Te amo
5. "Hannah Montana" - Ordinary girl (denne er faktisk fin, dae)
6. Ron Pope - A drop in the Ocean
7. Shontelle - Impossible
8. Avril Lavigne - When you're Gone
9. P!nk - Who knew
10. Selena Gomez & The Scene - Round and roundHvilke sanger liker du for tiden?
- Anna

SØNDAGEN MIN I STIKKORD

God kveld i stugo! Nå skal jeg snart ta en dusj, spise litt og legge meg men først tenkte jeg å oppdatere dere littegrann. Denne søndagen har vært utrolig chill, ikke et eneste tidspunkt har vært stressende. Til tider hater jeg søndager, men denne har vært super.

Min søndag i stikkord: sent oppe av senga, herlig frokost, sminkeløshet, mye tv, mye data og mye stall. Ikke det at jeg har fått mye ut av dagen, men må man alltid det for å ha en bra dag da? Nesh.


just because ♥

Da blogges ikke vi før imorgen. Natta folkens!

Hatt en fin dag?
- Anna

DAG 7 - 10 VIKTIGE PERSONER

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord

_________________________________________________________________

1. Alle vennene mine (de er fler enn ti, så tar dem samlet jeg, hihi)
2. Familien (inneholder så mange personer atte..)
3. Barack Obama
4. Nelson Mandela
5. Kongen
6. Statsministeren
7. Stina
8. Leserne
9. Barack Obama
10. Barack Obama

Okei da, veldig dårlig fantasi. Men viktige personer? Hva søren? Det er jammen meg ikke alltid lett med utfordringer altså.Hvilke personer er viktige for deg?
- Anna

MUFFINS - LOVE IT OR HATE IT?Love it or hate it?
- Anna

HÅRVIDEO: NATURLIGE BØLGER/ KRØLLER

video:naturlige curls


Hårvideo folkens! Denne skulle vært postet for lenge siden, men da var det noe galt. Resultatet kan kanskje heller kalles bølger enn krøller, men whatever. ENJOY!

Likte du videoen?
- Anna

KVELDENS OUTFIT 23.10.10

 
Trenchcoat fra Vero Moda // Uggs fra Økonomisko

 
Skjorte fra Bikbok // Strømpebukse fra H&M // Smykker fra H&M

Og til dere som lurer, ja, jeg har en shorts under.

Hva syntes du om gårsdagens outfit?
- Anna

LIFE GOES ON

Hei søtfolk! Da jeg våknet imorges tenkte jeg at denne lørdagen ville bli stressende, men akkurat nå er den veldig rolig. Om noen strakser hopper jeg i dusjen, for så og finne antrekk til ikveld. Høstfest vet dere! Da har jeg muligheten til å pynte meg litt, og dét liker jeg. Et lite problem er bare hva skal jeg velge? Det finnes jo så masse rart i skapet mitt.

Ellers venter jeg fremdeles på snøen da. Ikke en eneste hvit flekk her hjemme, men det finnes mange i nærheten. Hvit snø som blinker krystallklart i sola er hva jeg vil se akkurat nå, men istedet ser jeg sola skinne på det halvfryste gresset som er dekket av høstfarvede blader. Meeen life goes on såe.
akkurat nå

Jeg skal prøve å poste kveldens outfit etterpå, så det er bare å følge med videre. Jeg skal dessuten be pappa stille som paparazzi ikveld under underholdningen, så jeg kan dele noen bilder med dere.

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

FOTO: ISKREMLikte du bildene?
- Anna

PENESTE PÅ JORD = MOA

Halla! Er alltid å godt humør på fredagskvelder, så fikk bare skikkelig bloggfeeling nå. Det hender jeg får sånne feelinger, men så har jeg egentlig ikke en shitt å skrive om. Slik tenkte jeg nå også, men så slo tanken meg,- 4h øvinga. Generalprøva.

Stemmer stemmer, vi hadde generalprøve idag, på sketsjer og sånt tl 4h høstfest. Sminke hører alltid hjemme da! Vil ikke avsløre hvorfor jeg ser ut som en gjøk, men jeg forteller senere..


Oh wow


Det er vakkert med overforstørrede eyelinerfarvede øyenbryn (hvis noen skjønte hva jeg mente), knallblå øyenskygge der den ikke skal ligge og rød leppestift her og der gitt..

Veel, det var i hvertfall veldig morsomt på øving. Det varte i hele tre timer, så jeg ble såklart sliten, men hvis man har det gøy så flyr tiden. Elsker kostymer, sminking og sketsjer altså! Også håper jeg alle skjønte at overskriften er sarkastisk, hohohohoh.

Pent eller? (neeida) Liker du kostymer, sminke, sketsjer o.l?
- Anna

VIDEOBLOGG: SMINKETIPS

video:lol sminketips


Lovet dere video, and here it is! Som vanlig surrer jeg en del, noe som såklart gjør videoen lengre enn den burde vært, men det får da være. De siste dagene har jeg blogget ganske dårlig og statistikken har sunket, men nå har jeg litt bedre tid så jeg skal prøve å gjøre det litt bedre.

Hva syntes du om videoen?
- Anna

DAG 6 - 10 GJENSTANDER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord

_________________________________________________________________

1. Mobilen min, fordi jeg er avhengig av å snakke med noen
2. Senga mi
3. Kameraet mitt
4. Linsepakninger
5. Sjampo og dusjsåpe
6. Lykkesmykket mitt
7. Pc-en (altså, jeg kan klare to uker, men ikke et helt liv)
8. Maskaraen tror jeg
9. Kjøleskapet
10. Tv-en (hvem liker vel ikke å være oppdatert?)

  

Nevne noe du ikke klarer deg uten?
- Anna

VET DERE HVA JEG SKAL, ELLER?

God kveld i stugo folkens! Nå holder jeg på med å redigere en video, som jeg redigerer ferdig imorgen. Da kan dere vel tenke dere hva jeg skal prøve å gjøre imorgen? LASTE den opp vel. Så det blir bra! Lenge siden dere har sett en eneste video fra meg nå egentlig.

 Det eneste som gjenstår for meg nå er å spise littegranne, så hopper jeg til køys. Lang fredag foran meg imorgen gitt! Skal øve til høstfest med 4h i hele tre timer, so wish me luck. En siste gang før jeg legger meg går jeg for å sjekke om det snør, hihi. Natta søtinger!

Gleder du deg?
- Anna

SKUFFET, MER SKUFFET, MEG

Gjett hvem som dro på seg uggs og stalljakke, løp ut døra og så forhåpningsfullt opp på himmelen nå nettopp? Meg såklart. Og alt jeg så var en stjerneklar, blåsvart himmel.. Etter at det snør hos så veldig mange på facebook og blogg, så hvorfor kan det ikke bare snø her også? Jeg lengter så veldig etter snø, men den har ennå ikke kommet.

Slenger med noen surrebilder tatt for noen minutter siden..Nå må jeg vel egentlig bare vente på at den første sneen skal falle ned. Tror jeg aldri har gledet meg så masse til at snøen skal komme, noen sinne! Forhåpentligvis våkner jeg til snø imorgen tidlig.

Snør det hos deg?
- Anna

DAG 5 - 10 ØNSKER

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord

_________________________________________________________________

1. Jeg ønsker at noen tusenlapper flydde nedi lommeboka mi
2. Jeg ønsker at det blir masse snø på julaften
3. Jeg ønsker at spansk skal bli to smuler lettere å fortså
4. Jeg ønsker at den globale oppvarmningen skal holde opp (ehe.. fant ikke noe bedre)
5. Jeg ønsker at vi kan få mye mindre i mattelekse
6. Jeg ønsker at leksene ikke fantes
7. Jeg ønsker meg Canon 550D og bærbar pc
8. Jeg ønsker at det ikke kan bli kaldere enn -20 på vinteren
9. Jeg ønsker meg en statoil fem minutter unna
10. Jeg ønsker at jeg klarte å tenne opp i ovnen (haha)Hva ønsker du?
- Anna

SNØ? OG OSTEFORM DA

Heihei! Igår kveld hadde jeg utrolig dårlig tid og postet to innlegg på under en halvtime. Saken er den at jeg var på et utrolig morsomt 4h-møte, rett og slett øving til høstfesten som holdes på lørdag. Det opptar veldig masse tid, men nå er det snart over,- alt av øvinger til høstfest og slikt.

For å være rett på hva jeg har gjort så langt idag, så har jeg egentlig bare vært på skolen. Og spist osteform. Nam!

Ellers så er det faktisk meldt snø ikveld, fra klokka 18 og utover. Hvis det begynner å snø, skal jeg pokker meg ut å ta bilder altså! Har for en gangs skyld lyst på snø, så jeg gleder meg som en liten unge. Tihi.

Hva skal du idag?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits