høstfeeerie

HALLA PEEEPZ!!!! HØSTFERIE FTW!!! Det betyr blogging. Skal fikse nytt design og den pakken i løpet av ferien, så det blir braa. Er dritsliten nå, og egentlig vurderer jeg en powernap.... velfortjent i grunn. Drar til ponnien etterpå, stevne imorgen! Det blir bra.


♥ høstferie 

 

slapper av vel

Heey! Slapper av på klubben med et par kule folk for øyeblikket. Er klar over at jeg er en sinnsykt dårlig blogger for tiden, men har sykt mange prøver nå før høstferien. Tre prøver pluss minitalk neste uke!

Random bilde fordi jeg ikke har noen, men jaa. Stikker i bursdag imorgen, og bursdag på søndag, så vi får se hvor masse blogging det blir :-) Nå skal jeg fortsette å chille på klubben, ha en herlig fredagskveld folkens! Lover å skjerpe meg på bloggingen for 1658. gang.

Snakkes senere verdens beste lesere!

never apologize"Never apologize for saying what you feel. It's like saying «sorry for being real»".

Hva syntes du?

videoblogg; sang og surr

Nok en videoblogg! Det er seriøst morsomt å lage, og jeg feiler alltid. Alltid. Sjekk ut videoen, så skjønner dere hva jeg mener :-) Ellers synger jeg på videoen da, eneste seriøse greia med den. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg turte det, men nå har jeg gjort det! Og publisert det, hihi.

Whatcha think?


 

heiheiheihei

Dårlig tid for øyeblikkeeet! Blogger sikkert ikveld, så vi snakkes :-)

innlegget er stengt for kommentarer, sletter det seneree

travel hverdag sa du?

Heihei! Det er mandag - ny uke, nye happenings. Jeg selv blir ganske så opptatt denne uken. Imorgen er det prestemøte og klubb i tillegg til at jeg skal overnatte hos verdens beste jente. Onsdag er det 4h-møte, pluss at verdens beste jente skal overnatte hos meg. Torsdag er det jobb og stallmøte, i tillegg til at jeg må bruke hele fredagen min i stallen siden det er stevne på lørdag. Hvis jeg bestemmer meg for å prioritere bloggingen fremfor facebook burde det her gå bra, så da satser vi på det :-)

Noe spesielt du skal denne uken?

jeg vil lese din blogg

Hei dere! Har ikke noe som helst å gjøre - så hvorfor ikke lese noen blogger? Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så stikker jeg innom. Kommenterer alle bloggene jeg er innom :-)

Skal jeg lese din blogg?

stikker til seters og blir buddeie vel

Hei mine søte lesere! Jeg vet at jeg holder på med sugen blogging om dagen, men allikevel.. Nå stikker jeg på setra, og blir til imorgen. Tradisjon siden jeg var seks år gammel :-) Jeg syntes det er ganske koselig å tilbringe et døgn uten strøm, vann, sminke og ordentlig do! Faktisk, tro det eller ei. Komme litt vekk og bare slappe heelt av. That's life. Men ja, vi snakkes søndag kveld!
Fiin uten sminke. Innelegget kan ikke kommenteres, sletter det sikkert senere. Bildene er i feil størrelse og greieeer. Love you all. Ønsker alle en herlig heeelg!

only waiting for next summerLitt ujevn redigering og annet småtteri, men orker ikke fikse på det. Trøttogsliten.no heeer ja.
Heihei! Idag har jeg vært på min søte skole, med mine søte venner. Deretter dro jeg på min søte jobb og jobbet litt, før jeg dro hjem til mitt søte hus og spiste en søt middag. Søtt! Uansett, nå har høsten virkelig kommet. Idagtidlig var det tre plussgrader, litt rim på gresset og frostrøyken sto ut av munnen. Eneste positive denne høsten er at jeg blir 14! - 29. november alle sammen, wihii.

Ikke glem spørsmålsrunden min, som dere kan finne HER. Setter stor pris på spørsmål! Vi snakkes.

Hva syntes du om bildene?

videoblogg; spmrunde - send inn spørsmål

Jeg dør seriøst av videoen, og bare vit at den er temmelig useriøs.. Men ja, alt dere trenger å vite får dere vite i videoen - hovedgreia er vel at jeg setter igang spørsmålsrunde, så spør i vei. Spør om alt mulig rart som faller dere inn, jeg svarer på alt! :-)

Nå skal jeg ta meg noe varmt drikke for halsens skyld og glo litt tv før jeg faktisk legger meg. Er utrolig sliten, og været gjør meg så daff at jeg vet ikke hva. Regn, regn, gå din veeei.

NOE DU LURER PÅ? FYR LØS!

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits