HEY MISTAKE

Jeg har jo alltid så masse planer! Som regel går de fleste i vasken. Som idag foreksempel- en typisk dag hvor mange planer faller rett i dass. Jeg tenkte å ri tidlig idag- det endte med at det ble stallen klokka seks og en liten ridetur. Jaja, han fikk ut på tur da, og leet seg! Også tenkte jeg at jeg skulle blogge mye da jeg kom hjem fra stallen. Guess what? Det måtte jo bli masse lekser først, så nå sitter jeg her med null tid til overs. Flott.

Jaja, alle dager er man ikke like heldig med tid. Jeg har uansett sykt dårlig tidsperspektiv, hoh. Dårlig til å beregne og. Men jeg er da meg da, heldigvis! Tss..

Nå venter ihvertfall kveldsmaten og muligens flere matteoppgaver OG lese nyeste Topp (fikk det i posten idag, wihoo), også er det å forvandles til en sovegris. DIGG! Blir vel ikke særlig mye blogging imorgen heller -> KLUBBEN LIKSOM ♥  Jaja, vi får sjåå.

Hva har du gjort fornoe idag?
Er du flink til å beregne osv?
- Anna


Topppppppp


Barnehagebilde for et par høster tilbake! Haha, fortannmellomrom ♥

FOR INTERESSANT TIL Å VÆRE SANT

Hei deree! Vil bare minne dere om at jeg lever, men med hodet godt plantet i matteboka. Har nettopp gjort ferdig naturfagen til imorgen, og nå sitter jeg med 10 matteoppgaver om konstruering. What a life! Haha, neida. Faktisk så er det ikke så veldig ille. Følte bare at dere måtte vite at jeg ikke var død..  Wow, sykt interessant innlegg.

Har du gjort lekser idag?
- Anna


Natttuuuurrrrfaggggg


Sånn nydelig og herlig arbeidsplan på it'slearning

ØNSKELISTE #1

 

        

      

                   

                   
                        
         
               

By www.hm.com & www.bikbok.no

Tycks?
- Anna

TODAYYY

Denne onsdagen har jeg..
.. vært på skolen
.. trukket en tann hos tannlegen
.. pusset og løpt med Antonio
.. vært på styremøte i 4h
.. spist deigkake for første gang (haha lol)

Oh herre, sinnsykt interessangt altså.

Edit: finvær this wednesday!
Hva har du gjort denne onsdagen?
- Anna

OUTFIT 29.09.10


Jakke fra Wow
Topp fra BikbokTreggings fra H&M (?)
(og hvis dere lurer så er sokkene også derfra hahahah)


Valgte en ekstremt enkel outfit idag, siden jeg trodde det skulle bli iskaldt og overskya. Jaja, jeg tok visst feil! Ikke særlig uvanlig. Og angående det første bildet; verandadøra ville blåse igjen, hoh, lol. Derfor heter bildene verandadør1 og verandadør2. Wow, kreativt.

Tycks?
- Anna

FIKS & MIKS & ANNERLEDESHET

Vet dere hva? Jeg gleder meg enormt til rommet mitt blir ferdig. Vi begynte på det for lenge siden, og jeg flyttet inn der for leenge siden, men det er ikke helt ferdig enda. Smådetaljer mangler, og jeg mangler å være 100% fornøyd. Noe jeg er utrolig glad for, er at jeg har et utrolig stort som, med plass til en gigantisk dobbelseng som jeg tilber over alt på jord. Den er diggdiggdigg ♥ Hoh, da veit dere det. Her er ting som skal fikses med, mikses med og gjøres annerledes:


Plakaten skal vekk, og det skal henges opp bilder og rosetter på denne kjedelige og tomme veggen. I tillegg skal "trekassa" males i samme farge som resten av rommet.


Denne kjedelige veggen skal det henges opp bilder på, tv-en skal bli mer spennende, tre-cd-stativet skal fjernes og BEST av alt skal det henges opp gardiner i vinduene!


Det skal bli en superfin kappe på senga, så den ikke ser slik ut.


Her inne skal det males, legges teppegulv og det skal bli mitt mini walk in a-closet. Gleder meg så sykt!


Døra skal males, og skapet skal ut. Uuuuut!


Nytt speil skal investeres.

Så, dere kan bare tro jeg gleder meg til det blir ferdig. Pappa sa at vi skulle få gjort det unna i vinter, så det blir Herlig med stor H. Nå skal jeg spise kveldsmat og legge meg, jeg. Natta!

Skjønner dere at jeg gleder meg?
Fikser du og på rommet ditt?
- Anna

PHOTOSHOOT

Her er en type photoshoot! Ikke av mennesker, men av ting. Skal legge ut bilder fra en photoshoot jeg hadde med Susann på søndag etterhvert, men venter littegranne med det. Jeg liker det første bildet ufattelig godt, mwihi. Here we go..

Kamera: Canon 450D - Susann sitt ♥

Hva syntes du om bildene?
Hvilket bilde likte du aller, aller best?
- Anna

FLINK OG FLINKERE

Heiheihei! Idag syntes jeg virkelig at jeg har vært utrolig flink. Og flinkere blir jeg.

1. Jeg har vært flink fordi jeg postet outfit før jeg stakk i stallen.
2. Jeg har jobbet til jeg fikk vonde lår med Antonio idag, galopp i diverse svinger. Det tar virkelig på, men det resulterte seg i en superflink ponni som hørte på alt.
3. Jeg spiste før jeg dro i stallen.
4. Jeg har ikke vært sur en eneste gang idag. Tror jeg..
5. Jeg har ryddet vekk ALLE klærne som lå strødd utover gulvet på rommet, en ren møkkaoppgave spør du meg. Endelig hadde jeg tid til det! Nå blir mamma glad og jeg smiler.

Oi oi oi, det kaller vi flinks altså. Og enda mere skal jeg skryte, for jeg skal nemlig bli flinkere i løpet av kvelden!

1. Jeg skal bli flinkere fordi jeg skal rydde rommet mitt ferdiiiig.
2. Jeg skal bli flinkere fordi jeg skal legge meg klokka ti presis og slå av dataen klokka halv ti presis.

Knips, der var det slutt på skrytet. Denne tirsdagen har vært veldig bra rett og slett! Brabra dag liksom. Det var såklart noe som ikke var så bra også.. Så det er noe jeg ikke har vært så flink til. Dere skjønner, jeg klarte å glemme å snu arket på historieprøven idag! Det ante meg ikke at det var spørsmål på baksiden av arket. Jeg fikk vite det da timen var over, så shit liksom, der var over fem poeng tapt! Resulterer en treer eller firer tenker jeg meg, æsj, møkk. Ikkeflinking.

Litt sånn random slengt med: SOLA HAR SKINT I HELE DAG! Woho, opptur.


Liker - liker bedre - elsker ♥


Fake a smile

Har jeg ikke vært flink? (skryyyyt)
Har du vært flink idag?
- Anna

OUTFIT 28.09.10


Cardigan fra B.young
Topp
fra Bikbok
Bukse
fra ukjent


Hjertesmykke fra Kristinajm ♥
Øredobber
fra Glitter

Enkelt og greit. Hadde jeg lett lenger etter noe å ha på meg, ville bussen stukket fra meg. Fysøren, var på nære nippet at jeg mistet den idag! Never again sier bare jeg- her skal vi stå opp når klokka ringer fra nå av. I seng klokka ti i kveld, basta.

Hva syntes du om outfiten?
- Anna

UGGS - LIKE OR DISLIKE?Det blir love fra meg uten å nøle! Elsker seriøst uggs, tidenes beste sko ♥ De som sier det er stygt og syntes det ligner på elefantføtter forstår jeg meg bare ikke på..

Uggs- like or dislike?
- Anna

SPERR MEG HELLER INNE PÅ BØTTEKOTTET

Hey folkz! Fikk lyst til å bruke litt fancy bokstaver.. Oi interessangt. Det er en ufattelig sliten Anna som sitter foran dataskjermen akkurat nå, hadde en veldig "jobbsom" økt med ponni idag. Gikk strålende som alltid da, han var dødsflink! Men det tar på å låra dette med sjenkler, hoho. Skal ikke lyve.

Ellers skal jeg stappe i meg mat nå, er skrubbsulten så det blir temmelig herlig. Har historieprøve imorgen også gitt, så må vel øve. Sperr meg heller inne på bøttekottet sier jeg! Kunne heller sittet der i 8 timer istedet for å ha den prøva. Jeg er en glemsk tulling som ikke husker en shit av hva jeg har lest. Jah, dette går fint sier vi!

Hva har du gjort idag?
- Anna


Energibombe i stevneklær som gjør en dårlig spidermanimitasjon ellerno!

FEILFRI

Hei folkens! Mandager er alltid så slitsomme på skolen, ikke så veldig utrolig egentlig. Helgen er nettopp over, og man starter på nok en uke med mer skole, lekser og tidlige morninger. Forståelig at humøret ikke er på topp! Holdt på å dubbe av i naturfagtimen, mattetimen, rletimen OG historietimen. Trøttis. Så kommer dagens opptur- norsktimen! Da får vi alltid lese hyllebok. Det er det overskiften henger sammen med..

Jeg leser en bok som heter "Feilfri", bok 2 ellernoe i serien "Pretty Little Liars". Den er DØDSBRA! Elsker den, jeg er jo helt hekta. Er ikke særlig ofte jeg er keen på å lese bøker, men akkurat denne er best. Må få lest flere bøker fra den serien også. Men til greia- BOKSERIEN ER JO EN FILM JO! Fant det nettopp ut.

Hører på favorittsangen min for tiden, Kari Kimmel med Remember, også leste jeg kommentarene på youtube. Da så jeg både navnene Spencer, Wren og Aria.. Alt hang så sammen med boka, så tittet jeg på skjermen, og der sto det "Pretty Little Liars". Da forstod jeg at det var fra filmen! Filmmusikken rett og slett! Fysøren, var en sånn lyspære som blinket oppi meg.


Kari Kimmel - Remember

Har du lest de bøkene?
Hørt sangen før?
Kult, eller hvaaa?
- Anna

UPDATES

Lover å blogge mer imorgen! Kommer masse flere updates og slikt, har vært dårlig idag- and i know it. Har hvertfall fått utnyttet dagen uansett da :-)

- Anna

THE WINNER(S) TAKES IT ALL

Hei søtinger! Igår blogget jeg null og niks, fordi jeg faktisk var i stallen til halv tolv på kvelden- for å ordne til stevnet som fant sted idag faktisk. Gud så sliten jeg var! Måtte trossalt opp klokka seks idag siden jeg måtte i stallen sju. Haha, for et herlig styr!

Uansett, vet dere hvordan det gikk idag? DELT 1. PLASS 60 CM! Ahhh, føles så herrrlig ♥ Antonio var superflink, og jeg er så innmarri stolt. Første stevnet vårt til og med! Det utrolig kule er at vi delte førsteplassen med Helene og Bernadette (til dere som ikke veit det: Helene og Berna er i stallen dem og liksom, sånn som meg og Antonio da, påenmåte, woho, jeg er flink til å forklare) Ihvertfall: er sinnsykt fornøyd med dagen!

Susann stilte villig opp med speilrefleksen sin, så det ble gode bilder! Dere skulle sett uttrykket mitt i ansiktet da de sa "Første plassen denne gangen er delt mellom Anna og Sweet Antonio og Helene og Storhaugs Miss Bernadette!" Haha, jentene mine fikk lættis. Uansett, her er noen bilder:


Fra 40 cm, etter siste hinder- mistet stigbøylen, bare se! Så, hoppet siste hinder uten stigbøyle lol.


Du Antonio, legg deg litt mer i svingene a! 40 cm
 

Flinkisen min. Elsker'n, rett og slett. Ikke mobb beina mine.. Ehe kremt ogsånt. 60 cm


Loveyou ♥  60 cm


Premieutdeling 60 cm (var ikke plassering som 1, 2, 3 osv i 40 så vet ikke hvilken "plass" vi fikk der)


Vi får vinnerrosetten! Wohooo, jeg smiler fra øre til øre, jaj.


Helene og jeg gratulerer hverandre, hihi.


Ponni var virkelig ivrig da vi skulle ta seiersrunden og lede an! Haha, søtnosen. Han smiler til og med. Småheitingen minsin!


Helene og Antonio 80 cm! Hun lånte han, de var utroolig flinke!


Hvit deltakersløyfe fra 40 cm og vinnersløyfa fra 60 cm ♥


En tier og resten niere, i'm proud.

Så, vi vant altså! VANT! For en utrolig tanke. Det var så mange flinke med, gurimalla, ubeskrivelig følelse å få den flerfarvede rosetten i rødt, hvitt og blått og ta en seiersrunde. What a wonderful day sier bare jeg! Nå tenkte jeg å stille et smålig egosentrert spørsmål, hahaha..

Gratulere oss?
- Anna

OUTFIT 24.09.10


Cardigan fra Cubus


Topp fra Bikbok
Smykke fra Bikbok
Strømpebukse
fra Pieces

Dette hadde jeg altså på meg i bursdag idag. Fikk bare kjempelyst til å mikse noen sterke farger, så det passet perfekt med den knæsje lillafargen på strømpebuksen og det fargerike cupcakesmykket, hihi. Alle syntes det er så søtt! Jeg er selvfølgelig ikke noe unntak, fnisfnis.

MEN, se hva jeg klarte å få til idag:

Stakkars, stakkars strømpis! Men det var jo endel hull fra førav da.. Hahaha lol.

Hva syntes du om outfiten?
- Anna

ZYKT KOZELIG

God kveld folkeens! Kom ganske nettopp hjem fra bursdag, var sånn voksenbursdag eller hva søren det heter. Faktisk utrolig koselig. Fancy overskrift eller hva? Syntes bare "sykt koselig" var så kjedelig, og jeg likte vrien min ganske godt. Hihi.

Ellers har jeg ridd meg klissklass gjennombløt idag. Orket ikke ri særlig lenge, kun førti minutter, og alt bare pga det stygge vært. Seriøst, banen var en ren suppe! Beinbeleggene til Antonio vakke' særlig pene da vi var ferdige, så de fikk seg en god vask for å si det mildt. Har en ting å si om været: MØKKKKKKK!!!!!!!!

  
Redigeringskjedsomhet heter dette

Skal poste bursdagsoutfit nå straks, hold dere oppdatert.
Hvordan har din dag vært?
- Anna

HØSTEN - LIKER VI DEN?

Høsten.. Tja, hva skal man egentlig syntes om den? Jeg er rett og slett ikke sikker på hva jeg selv syntes- altså om høsten er bra eller dårlig.

Positive ting om og med høsten
- alle klærne som kommer i butikkene
- man kan vasse i alle mulige store strikkegreier
- jeg har bursdag! hei egoface
- trærne blir så utrolig fine, med fargene og sånt
- uggs ♥


LikerNegative ting om og med høsten
- man må rake så utrolig mye, for trærne røyter (haha, hva heter det egentlig?)
- det blir kaldt, æsj og fy
- man fryser så utrolig på føtter og hender- spesielt i stallen
- shortsen må legges på hylla (....)
- himmelen blir grå og skyene dekker til sola
- høsten kommer så altfor fort
- vått gress og tåke er en del av hverdagen
- det går mot vinter
- man kjeder seg utrolig ofte fordi hverdagen er så trist og grå
- badesesongen er over
- man vet at det er så himla lenge til neste sommer!Vi er vel ikke i tvil om hvor det var flest punkter oppført? På negative ting såklart! Veldig kjedelig årstid rett og slett. Høsten liksom.. Allikevel finnes det litt positive ting, som gjør det vanskelig å velge: liker vi høsten?

Hva syntes du om høsten?
Enig med mine punkter/ uenig med mine punkter?
- Anna

AKTIVITETSDAG

Hei søtinger!
Idag hadde vi aktivitetsdag på skolen- åttende og niende (og noen få fra tiende) ble delt i mange grupper, og tasset rundt på forskjellige aktiviteter i pøsregnet. Faktisk egentlig ganske gøy! Hvertfall siden gruppa mi var en temmelig livlig gjeng, haha. Heiarop og greier, pluss at vi holdt humøret oppe i HELE dag. Sikkert de eneste!

Vi skal vel kanskje takke Bettha for det gode humøret? I think so. Skikkelig solstråle hu derre! ♥ "Bojjjaaa", og alle dævver av latter. Hahahahhahahahahahhahaa.

Ellers har det regnet her som veldig mange andre steder på jordkloden idag. Kjipt egentlig.. For jeg skal liksom trene sprang! Supert. Not! Tror jeg tar regnklærne fatt egentlig, jeg. Antonio får meg vel til å glemme kulda, og hjelmskjermen hjelper endel for regnet. Jeg får bare huske ridehansker, så bør det bli en fin økt!

OG BTW NUDLER ER DIGGDIGGDIGGDIGGGGGGG!


When the rain falls down, everybody turn their eyes towards the ground.

Har du hatt en fin skoledag?
Regner det hos deg og?
- Anna

VURDERING: WWW.SOFIEADINA.BLOGG.NO

Nå vurderer jeg www.sofieadina.blogg.no! Egentlig var det www.melissen.blogg.no sin tur, men siden det aldri kom opp verken bilde eller header der, følte jeg at det ble helt feil, for det trekker så ned.

Jeg minner om at vurdering av bloggen aldri har en eneste shitt med personen bak å gjøre. Jeg vurderer utifra bloggen og ikke personen, så, husk alltid det.
___________________________________________________________________


http://www.sofieadina.blogg.no

Header og design: Headeren er veldig søt, og det er designet også. Det eneste er at jeg ikke får det til å passe så bra sammen! Det er pent hvert for seg, men fargen på skriften til headeren passer ikke sammen med bakgrunnsfargen og ikke med skriftfargen. Match er litt viktig sånn sett. Karakter 4-

Innlegg: Du skriver bra, og har god kommunikasjon med leserne dine. Lite skrivefeil, altså en veldig positiv ting. Du har bilder, ikke alltid av beste kvalitet, men bilder er bilder, og bilder er bra. Jeg liker virkelig skrivemåten din! Karakter 5+

Bilder og videoer: Som skrevet ovenfor har du bilder i de fleste innleggene, supert rett og slett. Videoer har jeg dessverre sett lite av, noe som trekker bittelitt ned.. Det er alltid gøy med video! Karakter 5-

Helhetelig inntrykk: En bra blogg skrevet av ei søt jente med humor og humør. Ingen store ting å pirke på, og alt i alt er bloggen en god blogg som er verdt å stikke innom.

Karakter alt i alt: 5- Det som trekker mest ned er at headeren og designet ikke passer så veldig bra sammen.___________________________________________________________________
Hva syntes dere om vurderingen?
Burde jeg vurdere oftere?
- Anna

OUTFIT 23.09.10


Skjerf fra Bikbok
Topp fra Bikbok
Tights fra Bikbok


Jakke fra Bikbok
Converse fra Converse

Jeg innrømmer det for 3486 gang: Bikbok in my heart! Hohoh. Gikk forresten egentlig ikke i converse idag, jeg bare hev dem på meg da jeg skulle ut å ta bilder. Siden de så sjeldent er i bruk når jeg egentlig er veldig glad i dem, så gjør det nok ikke noe for dem å bli med på et bilde eller to!

Whatcha think?
- Anna

DET SNØR!

Hei alle! Det snør ikke- skal si jeg er temmelig glad for det, det er jo trossalt bare 23. september. Herre hvor sur jeg hadde vært hvis ett hvitt lag hadde dekt bakken allerede.. Ush, snø er ikke det jeg ønsker meg nå. Hadde bare jula kommet fort, så.

Saken er den at jeg virkelig trodde det hadde snødd da jeg så dette for første gang:


Haha, jeg ler veldig av meg selv. Egentlig er det bare uteplassen vår hjemme! Holder på å bygger garasje og veranda nå, og det forklarer vel det meste. Dere ville vel kanskje sagt "dumma, det er jo jord på sidene!" Jeg ville vel egentlig sagt det samme? MEN, ved et raskt øyenkast legger man ikke merke til det altså. Jeg lover!

Uansett så har jeg jo jobbet i nesten hele dag. Det tar på å sitte i lastebil altså! Hohoh nei. Det var en kjempekoselig tur, og sånn derre minipizza fra spar er diggdiggdigg! Nam. Det ble en del leveringer av dekk idag, og det er så utrolig gøy å løfte og trille! Believe it or not.

Siden jeg kom ganske sent hjem, rekker jeg ikke stallen idag. Det gjør ikke så mye, siden Antonio pleier å få fri en gang i uka. Imorgen er det "generalprøve" før stevnet, og på lørdag skal vi jobbe med galoppen og bomarbeid. Gleder meg! Også er det jo showtime på søndag da.. Hei nerver.


Lattis av hva?  Enkelt: Pelle. What a cat!

Hva har du gjort idag?
Har det snødd hos dere enda i år? (lite sannsynlig men..)
- Anna

GI EN DAG

Vet dere hva vi har imorgen med skolen? Gi en dag-aksjon vel! Det er sånn at vi skal jobbe et sted hvor vi tjener minst 200 kr, og de støtter et eller annet formål- forskjellig fra år til år. I år går det til leger uten grenser, noe jeg syntes er en veldig positiv greie.

Jeg skal være med paps på lastebiltur jeg, og trille dekk. Høres sikkert ikke særlig gøy ut? Tro det eller ei, men det er faktisk utrolig gøy! Bare synd jeg ikke har ett kamera å dele turen med.. Søren, nå ble jeg sur igjen.

Vel, da gleder jeg meg til imorgen da. Skal legge meg nå straks uansett, er temmelig trett for å si det sånn. Blir vel noe tv før jeg slukner, hihi. Natta!

Har dere "gi en dag"?
- Anna


OUTFIT 22.09.10


Genser fra H&M
Joggis fra B.young


Skjerf fra Bikbok

Hahahaha, disse bildene ble bokstavelig talt rare. Hva skjer med ansiktet? Hva skjer med magen på bildet ovenfor? Loco munn og loco blikk? Haha rpgol. Ruller på golvet og ler liksom (ikke mobb, lærte den av 1881-Sara på msn!) Random at jeg tok med det i parantes.. eegentlig. Smartface.

Tycks?
- Anna


EDIT: jeg har kule sokker

EDIT2: hjernen min er overtrøtt

HVA SKAL TIL?Hva skal til for at jeg skal lese bloggen din?
Det er faktisk ikke så utrolig mye. Elsker å lese hundrevis av blogger! Har blitt sånn standard da jeg er på pc-en, liksom å klikke seg inn på hundretalls blogger kun for å kikke. Fikk litt lyst til å ramse opp hva jeg på en måte ser etter i en bra blogg.

Liste:
- lite skrivefeil og ikke tusenvis av smilefjes og hjerter
- oversiktelig utseende (design, header, skrift osv.)
- småinteressangt innhold

Det er vel egentlig det viktigste? Sikkert noe derfor jeg simpelthen elsker www.caroiz.blogg.no. Den er SYKT bra! Er innom den hver bidige dag og kommenterer som oftest.

Dette liker jeg å kommentere på:
- outfits
- motegreier
- bildeinnlegg
- hot or not/ like or dislike
- meningsinnlegg
- videoer

Sikkert litt til, men jeg er litt for treg til å finne ut hva som manker.. Ehe. Også kommenterer jeg som oftest tilbake til de som kommenterer til meg da. Vet selv hvor gøy det er med kommentarer, så jeg syntes at jeg skal "gi litt tilbake" eller hva søren jeg skal kalle det. Mwehe.

Hva skal til for at du skal lese og kommentere en blogg?
- Anna

 

WH0T?

Hei søtinger! Vet dere hva jeg innså først på bussen på vei hjem idag?  4H MØTE KLOKKA SEKS. Oh shit! Haha, nok en greie jeg hadde glemt bort. Det betyr at jeg snart må fære avgårde, dessverre. Kommer vel tilbake ikveld, og da får dere outfit- noe dere ikke ha fått på lenge!

Har ikke blogget før nå fordi jeg har vært i stallen og ridd, tihi. Ponni ♥

Prekas!
- Anna


Slik så jeg ut for 2 min siden - og gjør det fortsatt :p

HERRRRLIIIIG

Hey sweeties! Har veldig dårlig tid nå, pc-en skal være av til halv. Det betyr en ting- ræva i giiiir.

Idag har jeg vært på motorbanen med klubben og kjørt gocart. Utrolig gøy! Adrenalinkick er et fint beskrivelsesord. Rotet rundt der til.. eh, litt over fem? Eller før fem? Husker ikke, men jeg rakk iallefall og ri da jeg kom hjem. Trente sprang idag også, og herrejesus, jeg har drømmeponnien ♥ Han er sånn FANTASTISK kort beskrevet. Åh, gleder meg mer og mer til stevne i helga. Can't wait!

Da må jeg rett og slett bare avslutte for idag. Beklager for enormt fravær! Skal fikse det bedre imorgen, så stikk innom igjen da. Ha en fin kveld videre herlinger! (hvis det er noe ord)

Gjort på idag?
- Anna


Raaaandoooom

Har forresten mange videoer på lager som kommer.. tja, når? Stay tuned!

SPRANGTEAM

Hei søtiser! Ble mye lengre i stallen enn jeg tenkte- i det hersens pissværet. Æsj! Regn + meg = ingen god match forsåvidt. Jeg trøstet meg med at ponni var dødsflink ♥ Herlige han!

Jeg har ikke fortalt det til dere ennå, men til helgen deltar jeg og Antonio på stevne! Gleder meg kjempemasse. Det blir faktisk vårt aller første stevne! Denne gang deltar vi i 40 cm og 60 cm, åhh, gleder meg så sykt.

Idag trente vi endel på hinder, og hvordan sitsen min skulle være. Jeg fikk faktisk til 75 cm oxer! Da ble jeg temmelig stolt av begge to, både meg og han liksom. Hihihi, skryteskryte.


Fra engang vi hoppet 70 cm barbak.

Småkult, ikke sant?   Natta forresten!
- Anna

STRIKKEDE GREIER - LIKE OR DISLIKE?


Mikset sammen av meg - stuff fra www.ginatricot.com

Jeg personlig elsker strikkede greier! Liksom, jeg aner ikke hva jeg skal kalle dette- så jeg brukte ordet strikkede greier. Typisk meg med "greier" vettu, thaha. Anyways, lovelovelove ♥

Like or dislike?
- Anna

DISSE 3 VURDERES

Nå har jeg trekt 3 heldige blogger som vant vurdering! Gratulerer til dem. Det var forresten seks stykker som ville, så takk til dere som "meldte" dere på. De som er med er www.melissen.blogg.no, www.sofieadina.blogg.no og www.minebilderr.blogg.no!

Vurderingene kommer i de nærmeste dager, men for å forsikre dere om at jeg ikke har jukset eller noe som helst, skal jeg vise dere hvordan jeg trekte de 3:


1: Jeg skrev tallene fra 1 - 6 (det var 6 stykker som hadde kommentert) på noen lapper.


2: Jeg brettet lappene, puttet dem i en bolle, ristet, lukket øynene og trakk tre stykker.


3: Fant ut hvilke tre de var! Kommentar nr. 1, 3 og 4.

Gleder dere dere til å lese vurderingene?
- Anna

EN MENINGSFULL KOMMENTAR

Hei dere! Ville bare fortelle dere om en ting- ikke fordi det er viktig i det hele tatt, men jeg vil uttrykke min mening en gang for alle, på en måte. Jeg stakk innom "Life of Barbie"/ www.heidialexandraolsen.blogg.no, og sendte en kommentar med kritikk og min mening. Jeg begynner seriøst å bli utrolig provosert nå, og følte for å skrike ut akkurat det jeg mente. Her er hva jeg skrev:

Jeg skulle ønske du kunne være litt mer seriøs, og tenke litt mer over hva du skriver. Det virker som det alltid sitter noen tullete fjortiser vedsiden av deg, og du skal vise deg fram ved å forsøke å skrive noe litt blondt. Vet du hva? Det er rett og slett bare patetisk.

I starten likte jeg bloggen din smålig, men nå forstår jeg hvorfor det er så veldig mange mot deg. Du bruker en merkelig form for ironi om alvorlige ting, og jeg syntes du bør innse at det ikke er riktig. Vel, du må i allefall slutte å beskrive deg selv som barbie. Du virker bare enda blondere, og jeg forstår virkelig hvordan folk blir provoserte til å skrive stygge ting. MEN å skrive "gå å heng deg!" blir utrolig feil. Man kan ikke si slikt i virkeligheten? Til en person? Altså, konstruktiv kritikk eller hva det nå enn heter blir mer riktig. En mening. Uten stygge banneord, som å kalle deg stygge ting- det er jeg fullstendig imot. Det er bare det at jeg skulle så gjerne ønske at du kunne være en smule (helst mer) seriøs, og ta til deg kritikken du får!

Ops, dette ble en veldig lang kommentar med kjedelige ord som du kanskje ikke engang skjønner hva inneholder.. Men du er nok ikke så dum. Skuespill høres det ut som! Men dette er min mening. Bruk topplisteplassen din på noe bedre enn dette, Heidi!

Det er da hva jeg skrev- om du er enig eller ei, så er det i hvertfall min mening. Hvis du ikke har vært innom, klikk deg inn der, så vil dere fort forstå hva jeg mener. Regner med at de fleste har vært innom der..

Hva syntes du om kommentaren min?
Er du enig?
- Anna


Provoserende? JA. Hvis dere ser hva som står.

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits