outfit of the weekend10 poeng til de som klarer å gjette hva jeg har gjort denne helga. 20 poeng til mennesket som synes rødt og brunt var en passelig fargekombinasjon for alle ansatte på Coop Marked. 30 poeng til meg sjæl som piffer opp antrekket med sokker i Birkenstock-sko. 

Neida, jeg føler jeg må skrive noe litt mer seriøst her snart. Det blir kanskje i overkant av mye ironi og surr, men typ 75% av meg som person består vel forsåvidt av nettopp det. Jeg har i alle fall hatt ei fin jobbhelg da, om noen skulle lure på det! Jeg er glad i arbeidsplassen min, så det gjør meg faktisk ingenting å bruke helga der. Bare si ifra hvis dere lurer på hvor klærne er fra. Nå skal jeg (wait for it) på jobb, så vi snakkes senere! Har forresten på meg dette antrekket i dag også. He-he.

klikkhore-trening

Jeg vil egentlig bare beklage for at overskriften i forrige innlegg kanskje ble litt vel klikkhorete av meg. Men vet dere hva? Det funka som bare det, as. Jeg trekker herved allerede unnskyldningen min tilbake. Det er faktisk så latterlig vanskelig å mekke overskrifter til innleggene jeg skriver, det skal liksom passe til det man skriver og det skal fenge. Jeg må øve meg litt på å bli klikkhore for å si det sånn, og det er vanskeligere enn jeg trodde - men jeg er i alle fall litt på vei etter dagens innlegg, da. 

Etter å ha irritert meg grønn over dette overskriftgreiene har jeg kommet fram til at disse "klikkhorene" fortjener ros for at de får det til. Sånn helt på ekte, liksom. De gjør litt av en jobb. Jeg må le litt (rettelse: jeg ler vanvittig mye) av alle som tar seg nær av at bloggere kjører juicy overskrifter. Altså, hvis du blir oppriktig skuffa av at en blogger "lurer" deg til å klikke deg inn på bloggen hennes, da lurer jeg på om du bør gå i deg sjæl. Er dissa internettklikka dine så verdifulle, altså? Jeg forstår at folk reagerer iblant, fordi enkelte ting er muligens litt på kanten, men ellers er det jo bare lættis. Er man oppegående så skjønner man jo at enkelte ting er for godt til å være sant. Ærlig talt. Hvis bloggoverskrifter er den største skuffelsen i livet ditt, så vil jeg uansett tørre å påstå at du har et ganske ålreit liv.Tja, det var vel dagens velvalgte ord fra meg. Det skjer jo ikke akkurat ofte at jeg smeller til med to innlegg på en dag, men i dag skjedde det visst. Kvelden min skal jeg egentlig bare bruke på å holde meg sjæl våken, sånn at jeg får med meg håndballkampen 01.30. Snx :*

jeg har gjort noe dumtI dag har jeg en innrømmelse å komme med. Det er faktisk ikke med stolthet at jeg innrømmer detta her, men jeg føler liksom at jeg bør opptre ærlig overfor dere. Holder det ekte, ikke sant. Dere vet den shoppestoppen jeg snakka om, sant? Well:Jeg må dessverre meddele at jeg henta denne pakka på posten i stad. Og jeg bestilte den for 3 dager siden. Jeg visste jeg var svak, men ikke så svak... Jaja. Selvom jeg virker trist nå, så er jeg ikke det asså. Se som jeg smiler til pakka mi, da! Jeg føler at jeg hadde en megagod grunn til å bryte shoppestoppen, så det var vel i hovedsak derfor jeg trykte "send bestilling" i stedet for å la være. Dere skjønner det at jeg skal nemlig begynne å trene! Det blir jo ganske kult. Alle veit jo at man er nødt til å ha nytt, fresht treningstøy for å få motivasjon og den pakka der, and that's pretty much why I did this. Bra grunn, hæ? Jeg synes i alle fall det sjæl.Så ja. Jeg måtte bare fortelle dere det her da jeg hadde litt vondt i samvittigheta mi. Men  skal shoppestopp skje på ordentlig, det er hvert fall planen. Problemet mitt er ikke at jeg må spare penger (jo, egentlig det også), heller at jeg har altfor mye greier. Allikevel er kanskje det aller største problemet mitt at jeg har blitt avhengig av å vente på pakker i posten. Med andre ord er det en sjukt farlig avhengighet som jeg er nødt til å stoppe med. Det skal jeg klare, as.

Ps. Jeg har bestilt meg nye joggesko også.

vlog: god morgen

 

litt lyd

Godt og vel over 1 måned siden jeg logga inn sist, pjuh. Liker å tro at jeg har vært ganske opptatt, noe som forsåvidt stemmer. Jeg har vært en uke i Italia, noen dager på sørlandet, noen dager på hyttetur og ellers har jeg tilbrakt en del timer på jobb (jeg har faktisk hatt den fineste sommeren noen sinne). Akkurat sånn sommerferien skal være tror jeg. Men... jeg skal jo faktisk ikke tilbake på skolebenken i år?Gud, hvor rart det er. Jeg vender meg liksom ikke til det uansett hvor mye jeg prøver. På shopping ser jeg på skrivebøker, permer og blyanter. Kullet mitt flytter til alle mulige kanter av både landet og verden, og jeg synes egentlig bare det er rart. Hvor ble tiden av? Er jeg ferdig på videregående sånn helt på ekte? Vet ikke helt hvor mye hodet mitt tror på det, men jeg veit jo at det stemmer. Jeg er livredd for å savne skolen for mye, livredd for å bli mer usosial enn det jeg allerede er (hehe) og.. nei, egentlig stopper redselen der. Jeg tror ikke jeg gidder å være så redd, fordi dette skal gå bra. Dette skal bli et fint år, og leter jeg innerst inne så kjenner jeg at jeg ser fram til det. Jeg skal gjøre ting jeg aldri før har hatt tid til. Jeg skal lese bøker, gå på tur og drikke kakao. Jeg skal ikke tenke en eneste skoletanke, ikke en innlevering, ikke en prøve, ikke en eksamen. For en liten periode skal jeg bare skru av den SJUKT irriterende prestasjonsknappen jeg har innebygd. I år skal jeg bare være.. bare være. Det er akkurat det jeg skal. Og jeg gleder meg!Jeg skal prøve å bare være litt blogger i år også. Egentlig har jeg mange idéer, så framover blir jeg nok ikke så fraværende som jeg har vært den siste måneden. Innkjøpsvideoen jeg skrøyt på meg må jeg revurdere, for om jeg skal vise dere alt jeg har kjøpt i hele sommer så vil den nok vare en liten evighet.. Bankkontoen min har felt et par tårer denne sommeren tror jeg, og det var ikke før jeg rydda rommet forrige søndag at jeg innså hvor mye klær og sko jeg faktisk eier. Nå har jeg innført shoppestopp (lol), jeg har virkelig troen på at det skal gå fint (nei). (Joda). Nå kjenner jeg egentlig at det er nok babbel, at least for now. Jeg har masse mer å komme med, det lover jeg. Har litt av hvert liggende i arkivet også, kanskje noe skal få gleden av å ligge ute på internett etter hvert. Time will show! Sjukt kult å blande litt engelsk inn i dissa norske avsnitta, det synes jeg. Vi snakkes ♥

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016
hits