ett år med verdens beste


Wow, fint startsbilde må jeg virkelig innrømme..

Igår, 30. august hadde jeg og verdens beste ponni 1-årsjubileum! Antonio er seriøst verdens beste ponni, og han gir meg så masse. Har blitt så utrolig glad i han. Hvis noen lurer, er han en welsh b-er, 21 år gammel, som har stjålet hjertet mitt. Lillegullet mitt, som betyr så masse.

Gratulere oss? :-)

heftig innlegg da, folkens

Halla! Gidder ikke nevne at jeg har vært dårlig blogger engang, alle har vel fått det med seg? Hoho, flinka. Men i allefall, siden sist har det skjedd litt. Jeg har startet på skolen igjen, startet torsdag forrige uke. Niendeklassing for søren, herregud jeg er stolt. Føler meg så stor aaas. Okei, nei.Ellers har jeg sett filmen "Få meg på, for faen". Absolutt ikke en av de beste filmene jeg har sett, og den ligger ikke i favorittrekken heller. Jeg skjønte kort sagt ingenting, menmen. Jeg har hvertfall sett den!

Også jaaa, imorgen er det telttur med 9. trinn. Blir borte en natt da vettu, og regner med at det blir massemasse bilder. Det blir vel bra? I guess. Men nå skal jeg i stallen, vi blogges :-)

Hva gjør du nå?

bloggpauseTar meg en bloggpause fram til fredag, begynner på skolen igjen imorgen og har godt av og ikke måtte konsentrere meg om blogging når jeg har skole og må opp tidlig. Høres sykt teit ut, men en stor del av grunnen til at jeg legger meg sent iblant, er bloggingen. Håper dere har litt forståelse, så snakkes vi på fredag! Videoen som skulle komme ble egentlig bare mye tull, så den får komme senere.

Hvis du liker bloggen min, lik den på facebook HER.

Når begynner du på skolen?

bloggfriOrker ikke blogge noe idag, så tar meg bloggfri. I mellomtiden kan dere kommentere her - kommenterer tilbake til alle imorgen. Kommentarfeltet er stengt i dette innlegget. Vi snakkes!

when hard times have found you
Lady Antebellum - Never alone

Hva syntes du?

raspberries
canon eos 550d 18-55mm

Hva syntes du?

forever and always

Akkurat nå er min kjære Stine hos meg :-) Hun overnatter til torsdag, og på torsdag drar jeg til hun og overnatter til lørdag. Vi har det superkoselig, chillern til de graaader. Beklager dårlig blogging idag, jeg lover å komme sterkere tilbake imorgen. Snakkes!

Hva gjør du nå?

dere er best


Dere er de beste! Idag har jeg hatt over 300 sidevisninger og ligger på 1.plass i Sigdal. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. Tusen tusen takk! Leserne mine er med på å gjøre bloggingen så bra. For tiden har det blitt så morsomt å blogge igjen, og det skal jeg takke dere for. Søtinger :-)

Nå kan dere forresten like bloggen min på facebook! Bla nedover i sidemenyen og trykk "liker".

Hva syntes du om bloggen min?

todays wear 080811


topp gammel avklippet maxikjole  tube-bh bikbok  shorts only

Været idag har vært helt fantastisk, rett og slett! Jeg har brukt dagen ganske fornuftig, syntes jeg selv hvertfall... Takk til min søte lillesøster Frida for at hun stilte opp som fotograf for antrekket! I love you.

Whatcha think?

mandagsbarnIdag sto jeg opp halv elleve, unormalt til å være meg, og for å være ærlig liker jeg å få mye ut av dagen. Igår sov jeg til halv fire, det er så dritt, for da forsvinner bare hele dagen.

Sola skinner ute nå forresten, så jeg er happyface! Planen for denne mandagen er å trene ponnien, sole meg litt, se noe på tv kl 22 og rydde rommet. Stine kommer nemlig til meg imorgen og overnatter, så jeg har bestemt meg for å ha ryddig rom. Åh, gleder meg til å se hun igjen!

Hva gjør du idag?


summerlove
Man må sette pris på de få dagene man har sol for tiden, virkelig. Denne sommeren har vært stappet med regn, regn og atter regn. No me gusta. Krysser fingrene for at det blir sol og litt tænning imorgen :-)

Hva syntes du om bildene?

mine favorittblader
Jeg elsker å lese blader! Intervjuer, fotoshoots, tips, inspirasjon, oppskrifter, repotasjer. Det er slikt som faller i smak hos meg :-) Bøker derimot, ellers takk. Jeg sverger til Det Nye, Topp og Mag.

Hvilke blader leser du?jeg elsker livet akkurat nå

Hei skjønninger! Idag har jeg bare chillet i stallen, sammen med noen venninner og ponniene. Dro ut på en herlig ridetur som varte i over to timer blant annet, så Antonio fikk kjørt seg litt. Kom hjem i fem-tiden, dusjet, mikset meg noe mat og siden da har jeg bare vært slask foran pcen :-)Nå tenkte jeg og innta senga, muligens med en film? Vi får se. Jeg eeelsker forresten daffelivet, kommer til å savne det da skolen begynner igjen. Liker ikke tanken på skole engang! Ugh.

Er du in love med daffelivet? 

INNKJØP FRA DANMARK OG SVERIGE


neglelakk h&møyenskygge h&m


øyenbrynsgele h&m


facemask taxfreeskjørt h&m


slimjeans bikbokbag adriatik

Til å være meg, hamstret jeg lite når jeg var på tur. Allikevel er jeg kjempefornøyd med de innkjøpene jeg gjorde, og det er jo hele poenget! Forresten så begynner jeg med seriøs blogging igjen imorgen, for denne natten skal jeg tilbringe i stallen med noen venninner. Det blir koselig :-)

Whatcha think?Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits