STALL OUTFIT + RIDEØKT

Hei dere! Har hatt en fantastisk dag med ponni, ridd og greier. Snill som et lam- forventet ikke annet. Da jeg skulle leie han ut igjen var vi helt alene i stallen, og vi vandret langs veien mot beitet, gående ved siden av hverandre. Jeg snur meg mot han og sier "du er så søt, du". Han snur hodet sitt, ser på meg og dulter meg i ryggen. Noe så søtt! Han er verdens aller, aller beste. Og vil alltid være det.

DAGENS STALLANTREKK:

Pappas t-skjorte, jakke fra ukjent, ridebukse fra zooasen (den er 4 år gammel, første ridebuksa mi! litt kort men, det går), ridestrømper kjøpt i Sverige


Spanskgloser! 34 stykker for svingende. Dette skrev jeg på facebook-statusen min: " sitter med 34 spanskgloser! livet er positivt, ohyeah ♥ este es muy bien. not"  Hahahha.


Digger dette bildet av Martine og Allo, skjønninger!


Antonio min beste ♥ Og meg daaa. Vi har samme hårfarge! Tihi. Ily.


Love you!


Idag, imorgen og for alltid. Min ♥

Kom litt vel sent hjem fra stallen, så får noe dårlig tid til å blogge. Eh, rettere sagt rekker jeg ikke mer. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg, kanskje repitere spanskglosene en tur også. Man vet aldri når man får gloseprøve, ugg.

Buenas noches! (god natt på spansk)
Hva syntes du om antrekket og om bildene?
- Anna.

LET'S TALK MATTE AND SOL

Hej alle! Både igår og idag har været her hjemme vært fint. FINT altså. Som i fint, ikke som i stygt. Sol og greier. Sommeren har jammen meg ikke gitt slipp på seg selv enda! Det liker vi. Akkurat nå er klokka 16:28, og det blåser en smule. Samme det, været er fortsatt fint det. Og det er meldt det hele uka. Herlig start med altet mitt!

Nå etterpå kommer Susann en tur, og vi skal nedi stallen. Så snill og god som hun alltid her, så skal hun ta noen bilder med speilrefleksen sin. Thanks ♥ De blir alltid så nydelige! Hun burde seriøst vært fotograf eller noe, for flink, det er hun hvertfall.

Matteboka ligger foran meg og venter, så jeg får vel slikke litt kunnskap nå først i stedet for sol. Spansk får vente til ikveld, for jeg er ikke i humør til å lese gjennom 34 gloser. Det er dessuten umulig da man gleder seg insane mye til noe! Jaa, da veit dere det.

Forresten så venter mange innlegg på tur! Spørsmålsrunde, mitt-rom video, muligens ny header (IGJEN), ønskeliste, inspirasjon og andre greier.  Gled dere!

Matten kaller, og vi snakkes senere som blir til ikveld.


Sol ute, sol inne, sol i hjertet ♥


Veldig merkelig bilde, men sjekk den sola da! Bildemotivet ble litt rart. Ehe flinkis.


Slenger med et bilde av min beste ♥ Skal sette meg på ryggen hans snaart.

Hasta luego! (vi ses på spansk for jeg er liksom spanskproooo)
- Anna.

OUTFIT 31.08.10


Hvit topp fra H&M, hettejakke fra Saints&Mortals, jeans fra Bikbok

Dagens outfit kan beskrives som kjedelig og veldig skolete, men så var jeg jo trossalt på skolen idag, eller hva? Joda. Med buksesømmen på skeive gjorde det sikkert antrekket litt mer spennende! Hehe, neida. Selvfølgelig har jeg ikke vridd buksa med vilje. Det bare.. eh, skjedde? Rart er'e og.

Whatcha think?
- Anna.

MITT ALT

Heihei alle søte! Nu straks drar jeg, Martine, mamma og pappa og henter Antonio, mitt alt- ponnimin. Han er så best. Vi skal stoppe i Åmot på Statoil der, standard for de som ikke vet det, og sjokoladeboller in my heart.

Har forresten vært en digg mandag på skolen! Selvom dagen gikk SYKT tregt pga Antonio og det derre, så holdt jeg ut. Beste mandagen sålangt tror jeg.

Vi blir vel en stund borte, så jeg får nedsatt bloggkarakter idag hvis det er noe som heter det (mest sannsynlig gjør det ikke det), og sorry for deeet.. Hihi.


Martine og meg, hihi!  Martine ville ikke være med med en gang..


..men såå vettu! Her er ha'!


Vi dææææver..

Nå må jeg stikke jeg, så, shallabajs dudes! (lol)
- Anna.

SPANSK + KAKAO = ?

Hola! Bare for å virke litt spansk. For øyeblikket, sånn akkurat nå, så leser jeg spanskgloser og drikker kakao med krem. Livet er ganske herlig! Trives med spansk jeg, og skal nok ikke bytte med det første, selvom jeg vet at gramatikken blir HARD. Jaja, man får til hvis man vil. Soo, spansk + kakao = chill.


En ting: webcamkvaliteten er skikkelig ræva! Hvem visste vel ikke det?Og dere husker vel Antonio? Ponnien som har stålet hjertet mitt? Han kommer hjem imorgen! Han er så best, så best, så best. Martineskjønna skal være med, så det blir en artig tur. Gleder meg noe så insane inni granskogen til å se han igjen! Gud jeg har savnet den ponnien ♥

Nå skal jeg lese pittelitt til på gloser, før jeg skal legge meg. Skolen venter imorgen vettu. Liker den jeg! Kanskje fordi det er ungdomsskolen? I think so.

Prates vel imorgen en gang!
- Anna.

OUTFIT 29.08.10


Topp fra Bikbok, aner ikke hvor skjorten er ifra


Treggings fra Bikbok

Også, mens jeg husker på det. Glemmer ofte ting i skrivende stund for å si det sånn; Marisøta har bursdag idag! Gratulerer til henne ♥

Hva syntes du?  Gratulere Mari?
- Anna.

BLOGG VURDERING: AHL.BLOGG.NO

Som vinner tittelen "Beste Blogg", vant www.ahl.blogg.no bloggvurdering! Jeg har ikke sust meg til å skrive den før nå, men alle veit at det er bedre sent enn aldri.

Husk at vurderingene er basert på bloggen, ikke bloggeren. Jeg vil gjerne høre din mening om bloggen som blir vurdert også, så pøs på i kommentarfeltet. Enig, uenig?
//et bilde av bloggen hennes

Header og design: Jeg kan starte med et enkelt ord: love. Jeg rett og slett elsker det! Det er ingen bilder på headeren eller noe, men når designet er så spennende gjør ikke det en shitt. Helheten er kjempestilig, jeg digger det. Den tykke skriften på overskrifter er også råbra kombinert med headeren og det. 6'er såklart!

Skrivemåte, ryddighet og innlegg:
Innleggene er kjempebra og innholdsrike, har ikke oppdaget mange skrivefeil skrivemåten er sånn "jeg MÅ lese dette", og det er sånn det skal være. Innleggene er ryddige, skrivemåten også, så hva annet enn høyt kan dette score da? 6'er her også!

Bilder og videoer:
Hun har masse bilder, og de er fine også! Positivt. Ser lite av videoer, men det gjør ikke så mye da bilder alene er nok siden de er så fine og forteller så mye liksom. 5+ her!

Helhetelig inntrykk:
D.I.G.G blogg! Jeg er ofte innom den, og det syntes jeg at dere også burde. Den er utrolig bra og innholdsrik, og man går ikke lei. Er du først innom der, må du liksom lese alt. Sånn er det med noen blogger, og denne er en av dem. Tilsammen lander karakteren på 6! Men det er ikke rart i det hele tatt, ifølge meg. Første bloggen jeg gir en sekser også, bare for å få det med :-)

Besøk henne her, www.ahl.blogg.no! (pluss for lett bloggadresse)

Hva syntes du om Amalies blogg?
- Anna.

VESTFOSSMARKEN + INNKJØP

Hei dere! Jeg, Malin og Linda koste oss skikkelig på vestfossmarken idag. Vi spiste burger på Mix, tok karuseller til vi ble kvalme, spiste sukkerspinn og baconsnacks og tittet i boder. Masse juggel som fristet, men begrensing er ordet vi må ha fram da! Tenk at jeg fikk til det. Flinka.

Drasset ikke med meg kameraet mitt, er så redd for det etter det kom hjem fra reperasjon, hihi. Har tatt bilder av det jeg vant og kjøpte da. Enjoy;


Frosken Flekk, vant henne i snor-trekking.


Dette er Paul, og han lager lyd faktisk. Vant han også i snor-trekking.


Trøstepremie. Dæver! Sportsidiotbriller faktisk. Later som at dem er stilige.


Kjøpte disse til søss, for hun ønsket dem seg. 50 kr bare.


Kjøpte disse til meg selv, har sånne i gule, men må jo ha rosa ♥ 50 kr.


Vant dette i ballkast! Ikke en eneste en blikkboks falt for meg, hihi.

Skikkelig bra dag. Sånne tivolifolk er btw så merkelige. "Kjøpe lodd?" sier de, vi svarer "Nei takk, ikke nå", de sier "Kjøpe lodd?" igjen. Plaaaagsomt.

Har du vært på Vestfossmarken før? Hva syntes du om premier og innkjøp?
- Anna.

DVALEMODUS

God morgen! Natt til idag overnattet Malin og Linda hos meg, og idag skal vi et sted. Mer om det kommer da jeg er hjemme igjen, hehe. Nå kan dere lure nå! Skal i hvertfall ha det gøy :-)

Blogget ikke en shitt igår, fordi det var så mye annet spennende som skjedde. Linda fikk fórhest, vi var på butikken og hadde skikkelig jentekveld.. Resulterer lite bloggtid. Kjenner at jeg ikke er såå blogghekta nå, jeg er litt mer i hvilemodus. Eller dvalemodus for den sags skyld, siden jeg blogger d.å.r.l.i.g. Prøver å kombinere livet med blogg altså (haha for en setning), men det er ikke alltid like lett, og det er godt med "fri" iblant også.

Veeeel, kos dere idag. Det skal jeg!

Hva skal du idag?
- Anna.


Søt,  ÆÆÆÆÆSJ, søt! Haha, morgenfoto. Malin og Lindas har sminket seg da, ikke jeg.. ;p Sånn forsvar for at jeg ser uklgflyelkouyrg ut. Ingen kommentar takk! (en blogger SKAAAL drite seg ut iblant. det står i reglene hehehhehehhahhahaha)

VIDEO: HÅR TOPP

video:006

Her er en hårvideo! Litt (veldig) merkelig, men samme det. Alle overlever, og en video er da en video. Ikke min feil at jeg er så sinnsykt susete, haha. Hei suserud!

Whatcha think?
- Anna.

SYKHET

Oh, hei dere! Har ikke glemt dere. Som skrevet tidligere var jeg på telttur fra onsdag til torsdag, og kom hjem helt død. Hadde feber, hodepine, kvalme og insane vondt i halsen- data nyttet ikke. Istedet la jeg meg til å sove pluss at jeg tok en dusj, for jeg VILLE på skolen idag. Og vet dere hva? Mål er til for å mestres, så jada, kom meg på skolen tross sykt dårlig stemme. Hadde musikk idag så det passet dårlig, men jaja!  Også såklart:  JAAA, TELTTUREN VAR HERLIG! Smarte meg glemte at noe het kamera, og tok aaaaalt for lite bilder. Ikke særlig lett da jeg hadde hodepine og feber. Kan vel skryte av at jeg holdt ut hele greia tross feber eller? Aha-aha-aha-aha-aha.

Bare for å få det fram d.i.g.g.e.r jeg ungdomsskolen ♥ Eneste dumme er... *trommevirvel*.. helgelekser. Like now. Matte og RLE, liker ikke på sterkt.

Akkurat nå føler jeg ikke for å blogge, heller gjøre leksene mine og nyte fredagen. Imorgen blir det kanskje vestfossmarken uansett, herlig helg.

Snakkes!
- Anna.


Smakebit

TELTTURRRR

God morgen! For øyeblikket sitter jeg og spiser frokost, veldig spennende setning. Over til hovedgreia: nå snart drar jeg på telttur med hele 8. trinn! Det blir utrolig morsomt. Det betyr også ingen blogging i ettermiddag! Bare sånn info. Nå skal jeg spise resten av maten min, pakke ferdig og sykle til bussen.

Ha en fin dag da, dere! :-)
- Anna.


Dette skal forestille en lavo, for det skal vi sove i nemlig!
Lykke til med å sette opp den liksom. Btw, er usikker på om jeg hadde turt å sove i en så dårlig festa lavo som den på tegningen min. Ehe.

OUTFIT 24.08.10


Cardigan og topp fra Bikbok


Bukse fra ukjent

Kjempetreg idag også, men har gjort veldig stor innsats på rommet mitt. Har ryddet i 3 timer nå, og endelig er jeg ferdig. Rotebadet mitt må jeg ta en annen dag, for det har jeg ikke tid til idag, hihi. Uansett, her er dagens outfit!

Tycks?
- Anna.

DEAR DIARY

Dear Diary.. Forståelig nok handler dette om dagbøker. Skoledagbøker! Før, for to-tre år siden skrev jeg hva jeg gjorde i dem. Nå forstår jeg hva man skal bruke dem til- skolestuff.

Jeg er skikkelig rosamenneske, så derfor skulle jeg ha rosa skoledagbok. Jeg er utrolig glad i den jeg har nå, så la meg få presentere skoledagboken min...

.. Snoopy! ♥

Den er så sykt søt. Smykket er fra Bikbok, men det vet vel de fleste av dere. La det til fordi jeg syntes "søtheten" passet så godt sammen, hihi.

Har du skoledagbok? Hvilken?
- Anna.

LÆTTISBILDER FRA JENTEKVELD

Hei dere! Bildene fra jentekvelden is in the house, og vi tulla sykt mye. Fjortishet og overtrøtthet er en herlig miks for tidenes bilder, og vi ler høyt. Girls just wanna have fun, u know!


Karro, Malin og Linda! Hahaha.


Just daanceee! Karro, Malin og meg.


Dætææ, Thina og Linda.


Vi sminket oss ffffj0000rtizzz hahahhaa. Vi dør egentlig alle i hop!


L.Æ.T.T.I.Z


Karro tuller, altså! Hvem er vel seriøse sånn?


Malinpuus og Nussepuus. Match!


Wohohoho sjekk pudderskillet. "Det er jo ikke noe poeng å se naturlig ut" -Voes køddesminkevideo. Hahahha! Jeg er enig azzaa. AMG, seriøøzt.


Thina, Malin fotograf og meg. Malin da! Får ikke med deg selv? xD Søte.


TULLEBILDER DELUUUXE:
Alright, vi faller av stolen. Klippet dem ut fra videoer vi lagde, og VI LIGGER PÅ GOLVET OG døøør. Seriøst. Malin og jeg falt nesten av stolen. Here we go;

"Også tar du bare liiitt foundation på leppa ogsåå".. Haha


HAHAHAHHA!


Ka søøørren?


LINDA JEG BESVIMEEEER! Herrejesus.


"ØØøh, hæ?"


Highlighter-proo. Lol.


Linda "markerte" øyenbrynene sine! Og jeg ler! hahahah. Sjekk øyenbrynene hennes daa!


Surpomp?

Nå må jeg nesten avslutte, skal skrive mer imorgen, har litt god tid da. Nå er det kveldsmat, så loppekassa. Liker det egentlig, faktisk. Men, nå begynner mamma og bli utålmodig, så jeg må stikke. Natta! Snakkes!

Whatcha think?
- Anna.

ANOREV ETREJH

Kan du lese overskriften baklengs? Det blir hjerte Verona, eller Verona hjerte for den sagsskyld. Tenkte nemlig å vise dere noen bilder fra stallen idag. Først møkket og kostet vi til den store gullmedaljen, så hentet vi Rona- kortere for Verona. Jeg og Malin skulle ri idag, og jeg skulle galoppere for første gang på år og dag på den søte ponnien der! Åh, good old times.


Portrett på ett vis av Veronacutie.


Meg og Verona, barbak galopp! Hun var kjeeempefin å galoppere på barbak, i forhold til det jeg hadde forventet. Galopperte med sal også, men dette, var garantert dagens opptur!


Malin og Verona!


Mikeeee♥


Martine og Allouette, dreamteam. Litt merkelig bilde hvor alle bein er bakover, men tipper det er fordi Allo hadde FULL energi idag, og løp som bare pokker'n, tihi.


Malin&Ronaa♥ Elsker dette bildet.

Egentlig ikke så veldig spennende for dere som ikke har hest på hjernen, tenker jeg? Da kan jeg glede dere å si at nå straks kommer det bilder fra jentekveld- masse rart der ja.

Hva syntes du om bildene?
- Anna.

OMGHeey! Uff, idag blir det skikkelig stress med blogging, så vet ikke hvor mye jeg får til. Da er dere klar over det! Stikker i stallen nå, så er det lekser senere. OMG STREEEZZZ!! Thaha

Snakkes!
- Anna.


slenger med et bilde av meg og min kjære antoniooo♥ ilu

TRYKK HER

.. for å få info!

Har noen punkter med ting dere greit kan få vite akkurat nå, siden jeg suseblogger en del. Grunnen til suseblogging er vel at jeg får dårlig tid på kvelden, og blogger kjempefort bare for å få postet planene mine. Hiha.

1 - Det kommer jentekveldbilder imorgen
2 - Jeg skal snart fikse 2 hårvideoer
3 - Jeg har noen videoer fra jentekvelden på lager, latterkrampæææ
4 - Jeg skal snart endre litt på bloggfacts
5 - Dere må bare fortsette å sende meg spørsmål på e-post!
annapii.blogg@hotmail.com

Det var vel egentlig det? Bare så dere er klart over det liksom :-)

Også kan dere få vite en ting til..
.. jeg lager "loosertegn" til meg selv (mot meg selv) hver gang jeg tar bilder med speilrefleks! Liker det ikke, men jeg gjør det automatisk.


Bevis! Haha

- Anna.

OUTFIT 22.08.10


Genser fra Bikbok, tights fra Bikbok

 
Armbånd fra H&M, peacesmykket har jeg laget selv

Hva syntes du?
- Anna.

SYKKELBOM?

Heihei! Veldig sen blogging idag, har vært busy vettø. Var på jentekveld igår, og Malin sov hos meg. Vi sto opp idagtidlig, spiste, også dro jeg i bursdag til Gaute- familiebursdag. Der har jeg vært til nesten nå, også skal jeg dusje om et par strakser. Tok litt bilder i bursdagen, så jeg kan jo like greit dele dem med dere!


Bursdagsbarnet Gaute! Og tante Grethemor i bakgrunnen.


Jennyyysøtami♥  And the cakes.


Sikkert tidenes diggeste sofa! :o


Min porsjon! Oh, ikke bra med så mye søtt, menneeh.

Ellers lekte lillebrodern og Ine sykkelbom, og vi måtte betale 1 kr for å komme inn. Første gangen ga jeg dem 20 kr, også ble det 1 kr, 2 kr og 4 kr. De fikk inn litt penger, for å si det sånn! Tilsammen hadde de over førti. Søte da :-) Henrik (bror) er fem, og Ine er seks (fyller det).

Hva har dere gjort idag?
- Anna.

GIRLS'NIGHT

Snart er det jentekveld nede hos Thina! Må egentlig forte meg litt, har smådårlig tid. Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg, men det finner jeg fort ut egentlig. Skal få tatt mest mulig bilder, men har ikke så mye strøm igjen på kameraet. Jaja, det går! Vi snakkes sikkert senere.

Ha en fin kveld da, dere :-)
Hva skal du ikveld?
- Anna.


Partyfaktor med Bjørnen i det blå huuuus! Haha neidåå.

FILM: "CHANGELING"

Hey yooou! Isted så jeg, Susann og Linda på film. Kjøpte den i Sverige, uten noen som helst formening om hvordan den skulle være. "Changeling" het den. Den var faktisk utrolig bra! Likte den. Skikkelig trist egentlig, men ja, bra. Ikke sånn "nå må jeg gråte", men mer sånn "går det an?"-film. Masse tragiske hendelser, og en veldig spennende film. Småkjedelig i starten, men den ble kjempe bra. Basert på en sann historie også.


Som dere kan se, kjempe koselig! Siste bildet er litt latter, haha :-)
Har du sett "Changeling"?
- Anna.

OUTFIT 21.08.10

Stikkord: sen morgen, dææff og sminkeløshet


Shorts fra Bikbok, t-skjorte fra språkreise (arvet)

Tycks?
- Anna.

SLØVT

God morgen! Eller passer det bedre med god formiddag? Vi sto opp temmelig seint idag, etter en sen kveld. Skikkelig lat morgen egentlig. Sløvinger på det sterkeste. Men en ting har skjedd- noe utrolig positivt! DET ER SOL. Første ordentlige soldagen på lenge. Hver gang jeg står opp til sol, blir jeg alltid glad og ser dagen i ett herlig perspektiv. Kunne ikke alle dager vært fulle av sol?Til frokost idag mikset vi oss baguetter med ost, skinke og agurk. Nam. Siden været var så herlig, satte vi oss like greit ute på verandaen og spiste. Matlysten høynet sikkert tusen ganger!Herlig!
Hvordan har din morgen vært?
- Anna.

TIL HVERDAGS? NEI'TAKK

Hey you! Nyter helgen med en veldig sein kveld, hihi. Jeg og Susann har spist mye godteri, og etter det fant vi ut at vi ville sminke oss. Hvordan? Noe så enkelt som fjortisberter! Haha, latterkrampe. Men- over til saken. Igår testet jeg noe sminkegreier, ja, noe rare sminkegreier. Og sminke seg sånn til hverdags er skikkelig nei'takk. Hvis dere vil vite hvorfor, ta en titt her;


Litt borte? Hahah. Hvertfall slekk dåå!


Eheh.

"Framgansmåte": Gjør hele ansiktet lyst med foundation/pudder som er lysere enn din hudtone. Putt mye rosa blush i kinnene. Legg en sterkfarvet øyenskygge rundt øynene, ekspriminter med steder og hvor mye du legger på. Velg en leppestift farge som "passer" til, og lag et hjerte- eller noe som skal forestille det da, hehe. Smør også pittelitt lys foundation på leppene. Da det tørker, så går det i ett med huden!
Resultat: En merkelig og egen look, som ser usmart ut. Litt tøft å eksprimintere sånn.

MEEN, nå er vi sinnsykt trøtte. Skal vaske av meg sminken og fjerne neglelakk med den nye fjerneren min nå, også sovner vi vel momentant i min herlige seng.  Kan godt legge ut bilder av hvordan jeg og Susann sminket oss, hvis dere vil det. Og jeg lover; haha.

Hva syntes du?  - Skal jeg legge ut bilder av meg og Susann?
- Anna.  Natta!

MIN KJÆRE ER HER

Skjønner dere hva jeg snakker om eller?


... mitt kjære kamera vel! ♥♥♥

ENDELIG er det hjemme, i godt behold. Det er ferdig reparert, og linsen funker igjen. Gjett hvem som er happy for å få tilbake sin kjære da!?  MEE.

Herlig, ikke sant?
- Anna.

OUTFIT 20.08.10

Merk: hadde ikke dette på skolen, skiftet på hjemmebane etterhvert, hihi.


Genser fra Ginatricot, bukse fra Bikbok

Whatcha think?
- Anna.

SLEEPZ

Hejhej :-) Sorry for sen blogging idag, har bare gjort alt annet. Nå har jeg overnattingsbesøk av kusina mi, Susann! Her hører vi på "Love the way you lie", full guffe såklart. Skal snart spise kveldsmat, baguettzzzz. Tihihi. Så skal vi stappe godteri, og ha lættis på internett. Liker!

Ellers idag har jeg vært på skolen, og hatt en første mattetime. Var ikke så verst faktisk! Hadde også naturfag, faktisk ganske gøy. Kunst og håndtverk (totimers) inneholdt også fredagen, herlig. Superbra skoledag rett og slett. Droppa klubben idag, ville ikke egentlig.

Skal fikse litt outfit og litt mer bloggstoff seinere ikveld tror jeg, men, that's gonna be later. Snakkes seinere!

Hva har du gjort idag?
- Anna.


Susann nydelige!


Sweet thing♥


Gud så herliig!

VISSTE DU AT..

.. jeg har bursdag 29. november?
.. jeg er meg selv døgnet rundt, koste hva det koste vil?
.. jeg har fjernet blogglink fra msn-nicket mitt fordi jeg fant null poeng i det?
.. jeg foretrekker katter ovenfor hunder, selvom begge deler er søtnos?
.. en av mine største drømmer er å lage en soft is?
.. jeg var dritnervøs dagen da vi startet på ungdomsskolen?
.. jeg er ufattelig flink til å drite meg ut?
.. jeg kjapt blir rød som en tomat men egentlig ikke dødsflau?
.. jeg har ganske så god selvtillit?
.. jeg ofte er sein til avtaler?
.. jeg leser så mange blogger at jeg ikke har telling?
.. jeg finner inspirasjon sykt lett?
.. jeg har utrolig mange forbilder?
.. jeg snart skal ha spørsmålsrunde på bloggen?
.. jeg nå kom på at jeg skal vurdere en blogg?
.. jeg må skru av pc-en nå?


Hih, skal spise kveldsmat nå, også skal jeg legge meg. Døgnrytme kalles det, ehe. Dette med spørsmålsrunden; den startes etterhvert, må bare finne et passelig tidspunkt. Håper jeg får inn masse spørsmål da :-)

Visste du alt dette?
- Anna.


(veeldig redigert)

OUTFIT 19.08.10


Cardigan, topp og olabukse fra Bikbok


Sokker fra H&M (hahaha)

Whatcha think?
- Anna.
Les mer i arkivet » Mars 2016 » November 2015 » Desember 2014
hits