can you reach me?Hei ♥ I det siste har bloggen blitt steeerkt nedprioritert, har virkelig ingenting å blogge om, tar lite bilder og har liksom aldri noe tid til overs. Følte bare for å blogge litt nå, aner ikke hvorfor, har ingenting å formidle nå heller. Blir liksom et par meningsløse innlegg innimellom.

Har hatt det veldig bra i det siste egentlig! Vært med folk som betyr noe for meg, været har faktisk stått i stil til sommeren og jeg har fått kost meg masse. Har hatt et par dårlige dager også forresten, men men. Idag har jeg malt med Susann, og når jeg kom hjem stakk jeg og Jonas og badet. Koselig dag! 

Vet ikke når jeg oppdaterer neste gang jeg, we'll see. Snakkes!

Og ja jeg har på meg klær på bildene hahaha

blogglisten_23a1b2dc5a01f16e44dde94ea2f75206

windy

Det blåser. Det blåser inni meg.

videoblogg: sørlandet 2013

HUSK Å SETT VIDEOKVALITETEN PÅ 720p

hyttelivet

Heii! Akkurat nå er jeg på hytta, og her er det ikke tilgang til internett, så jeg blogger fra mobilen. Koser meg masse da, elsker dette stedet! Tenkte bare jeg skulle gi litt lyd fra meg. Videoen er forresten ferdig, men får ikke lastet den opp før jeg kommer hjem.

Været idag er heelt nydelig, så tenker bare å utnytte det. Ikveld skal Frida, mamma og jeg en tur inn til Drammen, så det blir koseliig!

sommerdager

Heii! Har hatt noen utrolig fine dager her, vil ikke hjeem haha. På tirsdag ville jeg flytte til Risør, igår ville jeg flytte til Kragerø. Er så sykt fint overalt her, blir i så godt humør av sånne omgivelser hahah. Igår dro vi til Kragerø og spiste og koste oss, var kjempekoselig.

Har fått filmet masse så skal straks begynne på en liten film. Jajaa, nå må jeg snart pakke alle sakene mine og etterhvert drar vi hjem til stusselige Sigdal. Hater å bo der.. sorry. Tror vi drar på hytta i Svelvik allerede imorgen, så skal nok klare meg men hellooo still don't wanna leave this place. Vi snakkes ♥

sun is up
Ååh, dette har vært en herlig dag ♥ Først kjørte vi båten ut til et sted og badet, spiste og solte oss. Elsker livet på sørlandet! Etter en del timer kjørte vi båten ut til Risør og spiste is og slikt, herliig. Jeg tror kanskje det beste med dagen har vært båtkjøringen.... hahah jeg elsker det virkelig. Himmelen er fortsatt blå og sola skinner, så nå skal vi straks grille tror jeg. Ha en fin kveld alle søte, det skal jeeg!

koser megIdag skinner sola fra knallblå himmel, såå vi skal ut i båt nå snart. Det blir dødsherlig! Har litt dårlig bloggrutine akkurat nå merker jeg, men er man på ferie så er man på ferie. Filmer litt hver dag så skal sette sammen en film tilslutt ♥ Vi snakkes, I promise!

sørlandet
Halloo! Sent innlegg, I'm so sorry. Er dødssliten og trøtt nå etter en laang biltur til Gjerstad. Skal bli godt å få lagt seg under dyna nå for å si det sånn ♥ Har ikke hatt en så dårlig dag på lenge tror jeg, blir bare sur for alt og føler meg like tung som tusen tonn med stein. Rart hvordan livet føles såå bra i det ene øyeblikket og i neste så føles det ut som at verden faller sammen. Jaja, jeg lever. Natta!

con mi amiga
Hei! Beklager for null oppdateringer, men de siste dagene har jeg tatt litt fri. Har vært en tur på hytta, vært med kjæresten, badet og utnyttet sommerværet ♥ Igår var jeg sammen med Sunniva, og hun sov over hos meg i natt - såå herlig å se henne igjen!! Ikveld skal vi på fest hahah, det blir nok koselig. Uansett så tror jeg den normale bloggingen min er tilbake igjen nå. Snakkes senere, gotta go!

dagens antrekk 090713


Solbriller CUBUS Genser GINA TRICOT Bukse H&M Sko CONVERSE

världens bästaHar hatt de beste dagene på lenge med den beste jenta jeg veit om! Jækla klisjé men altså det er sant.

videoblogg: innkjøp 080713bildedryss fra oslo
Hallo! Idag dro jeg og Ulrikke til Oslo, har hatt en dødsherlig dag Shoppet, spist på Fridays, vært innom Starbucks, slappet av på Aker brygge med is - ååh beste på lenge!! Fikk med meg en del nytt hjem da, så skal lage en innkjøpsvideo som forhåpentligvis kommer ut imorgen. Snakkeees!

livet er herlig


Heii! Idag har Ulrikke og jeg ligget en del i sola og badet, ææ er så utrolig deilig med sommervær. Har filmet litt så skal mekke sammen en liten summerfeeling-video tror jeg. Ha en fin kveld alla i hop ♥

pink lips

Leppestift fra L'ORÉAL i fargen 03 LOVELY ROSE

ferie hos hu derre som veier 250 kg
Nå er jeg hos Ulrikke, og her skal jeg være i noen dager. Det er såå altfor godt å se henne igjen! Har virkelig savnet trynet hennes. Etter at jeg kom har vi bare slappet av, spist, badet og snakket. De neste dagene blir minst like koselige! Også gleder jeg meg til vi skal til Lillesand i slutten av juli wii ♥

coloursSmykke H&M Tubetopp GINA TRICOT Skjørt H&M

sommerSol, blå himmel og 20 grader bare i skyggen. Så deilig med fint vær, sommerfølelsen er hvertfall på plass! Nå skal jeg ut å få litt sol på kroppen tenkte jeg, ææ livet er herlig. Sneiiiks ♥

some days i break

Noen dager er alt feil. Ingenting er slik det skal være, man føler seg som et null og ikke verdt noe som helst. Følelsen av å ikke være bra nok, følelsen av å ikke strekke til for de som betyr mest.. den er så fæl. Man sitter og lurer på hva man har gjort for å fortjene å føle seg slik. For hva er egentlig greia? Noen dager er jeg så negativ og så sur at jeg virkelig syntes synd på de rundt meg. Når en sånn dag er over, sitter jeg igjen med dårlig samvittighet. Ovenfor alt og alle, egentlig. Folk rundt i verden har det tusen ganger verre enn meg, også sitter jeg der og later som at verden går under av småting. Sannheten er at man knekker. Faller sammen, innvendig. Man holder seg sterk til et visst punkt, men så faller man sammen. Da kjennes alt tungt og hardt. Man har nådd bunnen. Noen ganger er det ufattelig vanskelig å komme seg opp igjen på egenhånd, noen ganger er det umulig. Folk forteller deg at du er så sterk, uten å vite at du er nærmere å knekke sammen enn noen gang. Uten å vite alt du har vært igjennom. Noen ganger må man bare være sterk, fordi det er det eneste valget man har. 
Man blir så sliten. Ikke fysisk, men psykisk. Alle tanker, alle avgjørelser og alle følelser tar så mye plass i hodene våre.  Følelsen av å føle seg helt nede og mislykket er helt jævlig, og enkelte dager er det eneste man ønsker bare å forsvinne. Sovne, våkne når alt er ordnet opp i. Men ting ordner seg sjeldent av seg selv - man må gi og man må ta, og noen ganger må man ofre. Noen ganger ingen av delene. Noen ganger er man så svak, svakere enn alle tror. Alle forteller deg at du er så sterk, så flott - mens du vet med deg selv helt innerst inne at du såvidt står oppreist. 

Skrev dette innlegget for lenge siden, fant det igjen nå og bare tenkte jeg skulle poste det.

blue necklace

Fikk dette smykket i gave fra min kjære Sunniva for litt siden, det er sååå fint! Gleder meg til å bruke det i sommer. Nå drar jeg straks til Joachim og blir der til imorgen, blir nok koselig as usual. Snakkes ♥

today


Hei! Enda en dag med regn og grå himmel, får bare lyst til å sove hele dagen. Har ikke ord for hvor mye jeg vil ha sommer! Har vært lite produktiv idag, men det må jeg gjøre noe med nå. Rommet mitt må nemlig.... ryddes. What. Dere så vel i romvideoen HER at det er plettfritt?? Hahah herregud, ser virkelig ut som 2. verdenskrig her inne. Utenom det så skal jeg vente på at episode 4 av Pretty Little Liars sesong 4 kommer ut på megashare, gleder meg til å se ♥ Vi snakkes!

videoblogg: en annerledes roomtour

Vet ikke helt hva jeg skal si jeg, dette er den nakne sannhet for å si det sånn. Har du noe på hjertet?

lost and insecure

Disse bildene her er bare deprimerende å se på hahah, men det er meningen også. Elsker å ta bilder bare for gøy, med forskjellige temaer og sånt! Perfekt tidsfordriv. Bare ikke misforstå greia, bildene har ingenting med min situasjon å gjøre. Jeg er langt ifra deprimert og lei meg!

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits