embrace life while you have itHeihei! Rakk dessverre ikke å blogge igårkveld, så da blir det morgningblogging idag istedet. Planen igår var jo egentlig å dra en tur ut til kysten, men været var ikke med oss - så vi tok heller turen inn til Silkeborg. Spiste goood mat og kikket litt rundt i gatene, fikk blant annet med meg en ny bukse, en topp og et deksel hjem, viser dere senere :-) Regner ikke med at det er det siste jeg kjøper meg her akkurat. Elsker forresten å shoppe med egne penger, hahah! Tanken på å være litt selvstendig gjør meg av en eller annen grunn glad, yeye. Avsluttet gårsdagen med jordbær, sjokolade og valentines day. Elsker seriøst den filmen!! Har sikkert sett den 93217 ganger, blir ikke lei hihih

Idag så er endelig været ganske fint, vi utnytter det fullt ut og drar til kysten. Er seriøst 8 mil dit, så blir en lang biltur. Gleder meg! Nei. Men blir deilig å komme frem, nyte solen på stranden, bare slappe av og bli bruun. Elsker dansk sommer! Syden for meg hahah. Visste dere at jeg aldri har tatt fly, vært i syden eller noe som helst? Har såå lyst til å dra til Skiathos, det er seriøst èn ting jeg skal før jeg dør! Men nå må jeg stikke. Oppdaterer dere ikveld med bilder fra dagen! Lots of love 

i am wearing the smile you gave meHei skjønne mennesker! Okei, er det altfor lenge siden jeg har i det heletatt tenkt tanken om at jeg har en blogg. Så here I am, prøver å overbevise meg selv om at jeg skal starte for fullt igjen hahah. Har over en lengre periode bare vært lei, og valgt å legge vekk bloggen, men nå har jeg endelig kjøpt meg mac, og sitter her med blogglyst til de grader. Det er så deilig! Så nå kan jeg love blogging fremover, med masse bilder og hele pakken. Verdens beste Stine skrev jo tidenes skjønneste blogginnlegg til meg her om dagen, thank you! Var sååå søtt, smeltet hihi

I skrivende øyeblikk sitter jeg i Danmark, er jeg rar ellernoe som elsker det landet? Hahah uansett, er på ferie med familien, og det er så utrolig koselig! Eneste nå er at ute så pøser regnet ned, men jeg velger å være positiv å håpe på sol imorgen. Da stikker vi eventuelt ut til kysten, ah blir bra! Jeg har med meg kameraet rundt så og si heletiden her, så prøver på litt bilder. Nå skal jeg ta en varm dusj og lese en bok tror jeg (oi hehe), så snakkes vi imorgen! Puss och kram

you put a smile on my face when nobody else can

I skrivende øyeblikk ligger Anna å sover, så hun vet ikke at jeg blogger (a)

Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvor mye du betyr for meg Anna.  Men det er alltid så vanskelig å finne en start, hvor skal jeg liksom begynne med en så herlig og super jente som deg?
Vi har jo nesten alltid hatt noe til felles og møtt hverandre uten å vite om det. Vi har sikkert vært 1002324 ganger på Sonern samtidig, møttes hos tante-Kjelfrid ved juletider på sånn nissegreier i låven. Og det morsomste av alt er at foreldrene dine og foreldrene mine giftet seg på samme dag, herregud hvor kult er ikke det! 

Vi møttes i mars i 2010. Jeg husker det så godt. Vi var på samme kurs, så vi fikk jo tilbrakt litt mer tid sammen og blitt litt bedre kjent der. Men vi ble ikke så gode venner før nattvolley året etter, men jeg er så glad vi var der sammen. Vi var sammen hele tiden og fant fort ut at vi kunne finne på noe den sommeren. Det var vel starten på et nytt og sterkt vennskap.  
Jeg klarer ikke å sette ord på hvor mye du faktisk betyr for meg. Jeg vet om jeg har en dårlig dag eller om det har skjedd noe kan jeg snakke med deg - og samme kan du med meg. Det betyr så utrolig mye. Alle de gangene jeg har vært nede er det du som har hjelpet meg og støttet meg, du tenker alltid så positivt og kommer med støttene ord.

Det vennskapet vi har er på en måte noe spesielt. Vi går jo ikke på samme skole, ser hverandre ikke hver dag, men uansett klarer vi å ha et så sterk og bra vennskap. Jeg er så glad for det. Vi har alltid mye å snakke om. Og vi finner på så utrolig mye morsomt kødd hele tiden. Vi er så like på mange måter. 

Ingen er som deg Anna. Du er så nydelig på både utsiden og innsiden. Du støtter alltid, er alltid positiv +++. Jeg kunne sitti og skrevet en hel bok om hvor fantastisk du er, men du vet jo hva jeg mener om det gullet. 
Jeg elsker deg jentami. Klem gulletditt                                                                     

 


Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits