UPDATE FRA DANMARK

Hei deree! Akkurat nå sitter jeg og Malin på en internettkafé. Det er utrolig gøy her, alltid mye å gjøre. Sålangt har vi blant annet vært på et akvarium, dere skal få se masse bilder da jeg kommer hjem. Angrer ikke et sekund for at jeg dro på denne leiren!

Idag holder vi på med workshops og stomping, helt ok greier. Imorgen skal vi til en fornøyelsespark, forhåpentligvis blir det gøy :-) Samtidig som jeg er på leir her i Danmark tenker jeg masse på det som skjer hjemme i Norge, det er helt fæle greier, tankene mine går til alle de pårørende.

Har ingen bilder her for øyeblikket, men vi blogges da jeg er hjemme igjen! Har mye å dele. Jeg kommer hjem på søndag hvis jeg har glemt å fortelle dere det.

Snakkes!

DANMARK HERE I COOOME

God morgen! Klokka tikker og det nærmer seg avreise hjemmefra. Om ikke lenge sitter jeg på en buss sammen med andre 4h-ere på vei til Larvik, og båten. Gleder meg fortsatt like masse som igår! Jeg er snart helt ferdigpakket, det eneste som gjenstår nå er håndbagasjen.. ÅÅH, CAN'T WAIT!!!

Da blir det nok ikke noe blogging på meg før om en uke, med mindre jeg finner en internettcafé. Jeg kommenterer også tilbake når jeg er hjemme igjen, har absolutt ikke tid nå. Mens jeg er borte får dere kose dere! Nå er jeg nødt til å gjøre siste pakkefinish jeg.. Ønske meg god tur? :-)

See you soon!

READ THIS OR DIE

.....neida. Bare sier ifra om at jeg oppdaterer dere imorgen tidlig før jeg drar istedet! Er så sliten akkurat nå, hihi. I mellomtiden kan dere sjekke ut gårsdagens/dagens innkjøp HER :-)

Innlegget kan ikke kommenteres!
 

Edit: Henning Pal, David Pal, Andreas Bjørnstad og Fredrik Pal er de heftigste kidsa i hele verden. Henning er den kulestesøtestekjekkestedeiligste. Da vet dere deet!

INNKJØP 210711


grønn cardigan og highwaistshorts only   stripete topp veromoda


masse digg til reisen imorgen meny


speil og kammer spar


solkremer og plaster apoteket   kortholder, sminkemappe og tyggis nille

Idag var jeg og mamma en liten tur til Åmot, måtte ha noen siste ting før morgendagens big happening. Reisefeberen er sinnsykt høy nå! Jeg oppdaterer dere senere ikveld. Vi blogges!

Whatcha think?

WAITING FOR FRIDAY

Hei dere søte. Jeg tror ikke jeg har fortalt dere at jeg drar til Danmark på fredag? Hvertfall, jeg drar dit på 4h-leir, og blir borte en hel uke. Det betyr ingen oppdateringer fra meg på en hel uke. Hvordan skal dere klare dere uten deres daglige dose meg!? Ahaha, neidaa :-)

Det eneste jeg har gjort idag er å tilbringe tid med ponnien, også har jeg begynt å pakke. Pakker mer mentalt enn fysisk igrunn, siden jeg har kun puttet tre ting oppi kofferten.. Treg sa du?Da må jeg bare fortsette å vente på at fredagen skal komme, for jeg lover dere,- reisefeberen er ganske så høy nå! Gleder meg virkelig til å fiske opp flere minner for livet.

Gleder du deg til noe for tiden?
- Anna

LOVE IS WICKED

Hva syntes du?
- Anna

HYTTETUR FOR THE WAYI hele dag har jeg hatt besøk av min herligste Ulrikke, og nå stikker vi på hytten. Vi er ikke sikre på hvor lenge vi blir borte, lengst til fredag, men jeg må stikke nå, har dårlig tid. Jeg kommenterer tilbake når jeg er hjemme igjen, så kommenter i vei - you get back. Vi snakkes! 

- Anna

NEW BUYS 110711


puter og sengetrekk kid 


håndkle kid  shorts bikbok  undertøy h&m


solkrem til ponnien apoteket  sjampo og telysholdere nille


bikinier cubus


dior kompaktpudder parfymeriet  piz buin sunstick cubus  isadora solpudder h&m  kost apoteket  


baggytops cubus


skjorte og cardigan h&m


converse skoringen


kjole cubus

Denne dagen har jeg tilbrakt på shopping sammen med verdens beste mamma. Det var utrolig koselig, og jeg er kjempefornøyd med alle innkjøpene! Vi blogges imorgen :-)

Whatcha think?
- Anna

AKKURAT NÅ ER LIVET HERLIG

..is, kakao og film! Kan det bli bedre? Sjeldent da hvertfall. Herlig start på en ny uke, som skal bli så bra. Imorgen drar jeg nedover og fikser pass og småting, også kommer Ulrikke på torsdag! Can't wait.

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna 

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

God morgen! Idag var jeg våken når klokka var 07:35. Helt opplagt. Sinnsykt? JA. Igår sov jeg til halv fire, så det er litt av en forskjell. Uansett, når jeg sto opp skinte solen. Det er også halvveis sinnsykt, skal jeg si dere! I det siste har det bare regnet og vært skyet, så god damn, jeg ble glad. 

Siden jeg var i så godt humør fikset jeg meg likesågodt en deilig frokost og satte på en film. Istid 3, sett den hundre ganger og går utrolig nok ikke lei! Dør alltid av latter, ehehe.Resten av dagen er planen å rydde rommet mitt, badet mitt, få litt farge på kroppen siden sola for en gangsskyld skinner og forhåpentligvis få tid til å trene ponnien :-) C yah!

Hva er dine planer for lørdagen? Hvordan er været hos deg?
- Anna

KVELDENS OUTFIT 080711
Kjole fra Bikbok

Beklager sykt dårlige og stygge bilder, har ikke tid til å ta nye. Jeg stikker i bursdag til to søte jenter om rundt ti minutter, bare så dere vet det. Nå skal jeg fikse håret og legge sminke, må løpeee. Snakkes!

Hva syntes du?
- Anna

UNEXPECTED STUFF

Jeg tok meg uventet bloggfri idag. Har ikke fått tid, i og med at jeg har tilbrakt et par timer hos frisøren, vært med broshan og chillet i stallen. Vi snakkes imorgen!Disse bildene ble tatt på fylkes, ahaha. Slet virkelig med å komme meg over et gjerde! Noen ganger kan jeg dø av meg selv. Jeg er så altfor smart. Innlegget kan ikke kommenteres.

FAVORITTER I GARDEROBEN


Jumpsuit fra H&M
Verdens diggeste hettegenser fra Bikbok


Bukse fra Bikbok


Kjole/tunika fra Promod


Herlig kjole fra Ginatricot


Kjole/highwaistskjørt fra JC


Supersøt og god t-shirt fra Barcelona


Jakke fra Roxy


Kjole fra Bikbok

Noen av herlighetene som finnes i garderoben min! Love. Noen av bildene er skikkelig lol, gjett om jeg vet, men jeg er meg selv? Er ikke det litt av sjarmen, da? Hahaha. Noe sånt.

Whatcha think? Har du mange favoritter i den egen garderobe?
- Anna

MY EVERYDAY MAKEUP

Hei dere! Tenkte å brife litt med sminken jeg bruker til hverdags.. Ahaha, neidaa, vise hva jeg bruker. Dette er noe jeg skulle ha gjort lenge, men først nå har jeg fått ræva i gir. Enjoy!


Blush fra Oriflame, solpudder fra H&M
Øyenskygge fra H&M, concealer fra Viva La Diva, øyenskygge fra the Color Institute
Maskara fra Max Factor, eyeliner fra the Color Institute
Diverse koster fra Ecotools
Vippetang fra H&M, øyenbrynsdings fra EcotoolsDet tror jeg var alt, og som dere ser har jeg ikke stort igjen av verken blush eller pudder. Tror jeg har mistet pudderet mitt i bakken minst tjue ganger. Sånt skjer når man er så flink som meg! Skal kjøpe meg noe nytt en vakker dag, og da mener jeg noe helt nytt. Ikke samme merke og sånt.

Bruker vi noe av det samme? Hvilken sminke bruker du?
- Anna

THE TASTE OF TUESDAY

Hei hei! Dette har vært en superbra morgen, ah, liker sånne som denne. Jeg har bare slappet av til de grader, og resten av dagen skal jeg lonsjere ponnien, rydde og bare kose meg. Ferie er digg, med andre ord! Været er ikke så aller verst heller, så på dette tidspunktet er livet veldig herlig.

Hva gjør du idag?
- Anna

BIKBOK SUMMERWANTSNok en dag med dårlig tid resulterer litt dårlig blogging, men imorgen skal jeg sette av litt tid til blogging. Forresten er det meldt sol på onsdag, så jeg er litt glad akkurat nå! Åh, jeg er så lei av regn.

Like or dislike?
- Anna

NOTHING AT ALL

Hei alle! Beklager for null blogging disse to dagene. Oppdaterer dere imorgen, orker ikke blogge nå. Life is life lalallala. Vi snakkes :-) Innlegget kan ikke kommenteres.

RETARD IN THE HOUSE

Hey there sweeties. Akkurat nå har jeg besøk av min søte retard Linda. Vi har egentlig ikke gjort noe som helst, bare sittet på pcen og loket. Senere ikveld stikker vi til naboen for å være litt sosiale sammen med noen andre folk, så blir det film. Koselig!

Vi er så fine! Ahaha. I tillegg hadde vi en veldig rå samtale med Jonas da, som de råe menneskene vi er. Jeg glemte å fortelle dere at jeg har fått helt istefetisj for tiden. Drikker iste sånn cirka hele tiden! Then you know that.. Livsviktig informasjon, dere!!! Ja.

Stikk forresten innom bloggen til Linda-retard. Vi snakkes! Ha en super fredag, folkens :-)

Hva er dine planer for kvelden?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits