GOODIEBAG VINNEREN ER KÅRET!

VINNEREN AV GOODIEBAGEN ER KÅRET! Mamma valgte et random tall mellom 0 og 53, og tallet ble 40. Skal jeg avsløre hvem det var? Åh, klarer ikke vente med å si det heller.. Gratulerer Kristina, www.krissiee.blogg.no! Du vant goodiebagen, og jeg sender den i posten så snart jeg får tid- det blir ikke alt for lenge til. Jeg sender deg en e-post og håper du svarer fort :-) Takk til alle påmeldte!

Kristina vant;


Gratulerer igjen!
Gratulere Kristina?
- Anna.

LØRDAGSKVELD

Hei! Dette skal bli en herlig lørdagskveld, det.

Lørdagskveldplaner:
1. - Sette inn Antonio og gi han kvelds


2. - Nerde playstation!! Haha.


3. - Spise hjemmelaget pizza ♥


4. - Gomle smågodt ++


Det skal min lørdagskveld bestå av! (og ja, de to siste bildene er hentet fra bloggens bildearkiv, orket ikke ta noe nytt og legge inn, siden jeg må stikke til stallen nå)

Hva består din lørdagskveld av idag?
- Anna.

OUTFIT 31.07.10


Kjole fra Gina Tricot, bikinitopp fra H&MOog, beklager rotet på rommet! For en gangs skyld har ikke jeg laget det. Mamma rydder i kottet som uheldigvis er på rommet mitt, så alt ligger småstrødd utover golvet mitt. Jaja, shit happens, det fjernes snart! Skal jo få klesskap i kottet, så det blir herlig. Vet at outfittet er ekstremt kjedelig, men liksom.. det er lørdag.

Hva syntes du?
- Anna.

AVOKADOMASKE & JORDBÆR

Hei dere! I går kveld koste jeg meg skikkelig med avokadomaske, jordbær og ukeblad. Herlig! Avokado funker så godt på huden, resulterer silkemykt. Har fremdeles igjen litt fra posjonen jeg blandet i går, så tenkte å bruke det opp idag. Masker bør jo ikke stå lenge i kjøla uansett! (i ukeblad leser jeg bare "leserne forteller", hihi..)

How to make?
Smasj, krasj, mos og rør avokadoinnholdet i ei skål. Than: done! Liker at greia med maska er ganske gjennomsiktig, så man kun ser grønne flekker i trynet! Haha.


Gorgeus! Haha. Ser ut som hundre urenhetede kladder.


Hihi, digg.

Ellers snakkes vi etterpå, da kommer det outfit pluss pluss! Skal forresten kåre GOODIEBAGVINNEREN I DAG! Stort pluss for dere, så, følg med! Nå stikker jeg å bader, siden været er helt ok at the moment. Sola har vist seg i dag, faktisk! ♥

Hva skal dere videre idag?
- Anna.

WHAT A WONDERFUL WORLD


.. yes, what a wonderful world!  But not a wonderful weather.

Hejhejhej! Været er langt nedi støvlene dårlig nå, man hører regnet og har gjort det permanent i over ti minutter nå. Det høljer bokstavelig talt ned fra himmelen! Nylig var jeg, paps og noen fler nedi stallen for å sette inn Antonio og gi han kvelds, og imens vi var der, startet dette hersens møkkaværet. På vei hjem rakk vi å bli klissbløte, selv om det kun tar rundt fem minutter å sykle hjem. Heldige Nanna som satt i en dings bak sykkelen, som var vanntett! Åh gud jeg skulle sittet der. Neida, stopp med egotenking.

Det eneste positive med regn er lyden av det.. Det er så godt å sovne til regn i taket! Åh... da sovner man fort. Har likt det siden jeg var liten og satt ute i regnhatt med møkkete sand-hender og sølekaker til tusen. For ja, da jeg var to, var jo det utrolig kult med regnværsdager som denne! Husker det så godt.


Resultat: Klissbløtt hår, bløte klær og rennende maskara


Oh, we like the weather oor?


Regn, regn, regn, regn, regn og atter REGN!


.. mens vi drømmer om sool.

Hvordan er været hos dere? Flere tanker om regn?
- Anna.

OUTFIT 30.07.10 - REEEGNVÆR


Onepiece fra www.onepiece.noChill med onepiece i det syke regnværet! Fy søren, det sprutregner og alle, absolutt ALLE som er utendørs nå legger seg selv  ved en klissvåt risk- haha. Liker Sigdal jeg! Pleier i hvertfall det.. Situasjonen endrer seg en del når det regner, for hvis det regner- da regner det veldig også! In my eyes.

Chill med onepiece, sant?  (og JA, jeg er klar over at jeg er en teletubbie-lookalike!)
- Anna.

VINNEREN AV "BESTE BLOGG"..

.. er http://www.ahl.blogg.no! Gratulerer til deg! Du vant da en bloggvurdering, pluss linking i innlegg. Du fikk 5 stemmer sammenlagt.Du fortjente tittelen, bloggen din er utrolig bra. Det er leserne mine som har talt, og resultatet var ganske fort klart. Jah, gratulerer igjen!

Hva syntes dere om "Beste blogg"-vinneren?
- Anna.

STALLEN SOM VI LIKER

Hei og hopp! Idag har jeg vært masse i stallen, så det er ikke så veldig mye å skrive om dagen min generelt. Kjenner jeg har kjempelyst, og da mener jeg kjempelyst, til å bake! Muffins spesielt. Ah, vann i munnen. Etterpå skal jeg tilbake til stallen, standard for kvelden, og sette inn Antonio + gi han kvelds, det setter han alltid like stor pris på! Åh, skjønningen min altså ♥

Tenkte å få til en outfit etterpå, også ja.. litt annet lesestoff som er lesbart. Jobber veldig med å få opp lesertallet etter Sverigeturen nå, er godt på vei- and i keep working.

Snakkes seinere! Hva har dere gjort idag?
- Anna.

TO LESERSPØRSMÅL

Heihei! For ufattelig lenge siden fikk jeg to spørsmål på kommentar- husker ikke når det var, aner ikke hvilke innlegg heller. Spørsmålene har jeg hvertfall fått. Tenkte jeg kunne svare på de nå, siden jeg ikke har særlig mye annet å blogge om. Litt greit å få svar også!

"Hvordan sminke bruker du til hverdags/skolen?" - Leser
- Jeg bruker litt diverse. Har øyenskygge fetisj, så bruker ikke samme øyenskygge. Varierer også fra antrekk til antrekk med øyenskygge farge, da jeg har utrolig masse øyenskygge! Derfor ser det ut, via bildet, at jeg bruker utrolig mye sminke, men det er altså bare øyenskygge palettene som tar plass- har enda fler enn avbildet! Pudderet setter ekstremt i parantes, fordi jeg bruker det utroolig sjeldent. Kanskje to-tre ganger i måneden? Det er ikke overdrivd en gang! Jeg er for det naturlige jeg, og liker ikke å tette igjen huden med mindre jeg føler trang for det.


"Hvor langt er egentlig håret ditt?" - Leser.
- Vel, først og fremst; egentlig!? Jeg bruker jo ikke exstensions eller noe, hørtes litt sånn ut via spørsmålet, hehe. Neida, jeg har ikke målt det.. Hvem gjør vel det? Det er heller ikke superlangt, men jeg er fornøyd med lengden. Enda skal det være litt lengre, så jeg sparer og sparer! Liker langt hår best. Har i hvertfall et bilde her da, så kan dere ta en titt på hvor langt det "egentlig" er;Hva syntes dere om svarene mine?
- Anna.

LIKE OR DISLIKE? - JORDBÆR

JORDBÆR - LIKE OR DISLIKE?
Senest istad spiste jeg røde, herlige bær kalt jorbæær. Æh, skikkelig diggbart faktisk. Sammen med det klæsjet jeg en hel haug vaniljeis, og pittelitt sukker. Komplett vettu!

Så; Jordbær, like or dislike?
- Anna.

OUTFIT 29.07.10


Ridebukse fra Domino, t-skjorte fra en språkreise

Alle veit jo at ridebukse er kuleste outfitten du noen sinne kunne hatt på! Okei, egentlig ikkee.. Men jeg har da tullet rundt i den i hele dag. Og NEI- jeg har ikke vært på språkreise, er dessuten for ung (meg har smålig lyst da jeg blir gammel nok!), har arvet t-skjorten fra kusina mi. Perfekt stallmotetingtang!

Whatcha think?
- Anna.

TODAY

Heihei dere! Jeg har rett og slett vært opptatt i nesten hele dag. Dro i stallen litt over 11, og var der til klokka var 20- så denne torsdagen har jeg tilbrakt der nede, hos gullet mitt. Vi ble bedt på hamburger til Mariann også, så spiste litt der. Nam! I tillegg så vi film der inne, hihi. Har tatt hundrevis av bilder, og med det var det maange misslykkede. Da jeg slettet de uvellykkede, hadde jeg kun 86 bilder igjen, brukbare! Av over 200 sikkert.

Ellers har været vært ganske ræva. Regn, regn, regn, øsende regn, pøsende regn. Boring! Heldigvis red vi imens det var opphold, men det var egentlig bare tidsflaks. Har ikke fått noen bilder fra ridningen direkte, glemte bort at noe het kamera, og spurte ingen om å være kameramann heller akkurat!

Når jeg kom hjem fra stallen spiste jeg litt middagsrester som kan kalles kylling, og tittet What Not To Wear på tv. Nå sitter jeg å oppramser som bare pokker'n, og bør egentlig slutte med det før ingen gidder å lese. Kjedelig å lese oppramsing! Men DU, du leser fortsatt du! Thanks, hihi.

Bilder fra idag:

Garmin er utrolig søt! Ahh. Smelter.


Stina lekte hest med Linda, Malin og meg! Haha, fun vettu.


Her rir Stina på Malin "Vilde", og Linda "leier", haha! Salte på til og med.


♥ Antonio gullet


William, hihi.


Hamburgerkos inne hos Mariann! Namnam.


Regn, regn, regn.. Pøsregnet da jeg syklet hjem..


.. og jeg ble selvfølgelig klissvåt, og tok et skidgj bilde!

Så, hva har du gjort idag?
- Anna.

NY HEADER

- nå har jeg skaffet meg ny header!
Hva syntes dere?

PS:
Den varer ikke lenge. Skal sitte lenge og lage ny, god header om noen dager, denne er kun midlertidig. Kvaliteten er også dårlig, jeg veit det!

OUTFIT 28.07.10


Oversized topp fra Gina Tricot

 
Shorts (bilde bakfra) fra Bik Bok               - Øredobber (bilde forfra) fra H&M

Whatcha think?
- Anna.

RIDETUR

Heyhey! Hva har jeg gjort idag? Easy! Vært på ridetur med Malin og Linda, utrolig koselig. Antonio var engel som alltid, hadde ikke forventet annet. Fikk faktisk tatt noen få bilder fra hesteryggen også, inntill jeg mistet mobilen på bakken og Linda tok den opp- da la jeg kameraet tilbake i sekken også, haha.

Nå straks skal jeg til stallen for å gi Antonio kveld kraftfóret sitt, også er det rett hjem igjen. Da får dere outfit og litt mer! Pleier ofte å skape idéer på veien ned dit, merkelig men sant!

Velvelvelvel, snakkes etterpå :-) Skal btw lage ny header også.

Hva skal du ikveld?
- Anna.

SUPERSØT

Hei dere! Fant en herlig video på youtube i stad, herregud for ei søt jente! Måtte småfnise litt da, for jeg tenkte bare "tnååw" hele tiden, hihi.Søt, ikke sant?
- Anna.

NY SMINKEKOFFERT

I Sverige fikk jeg ny sminkekoffert av tante! Elsker den. Jeg elsker jo alt med forskjellig utvalg av øyenskyggefarger også da, hihi.Oh, my love at this moment. Neida, men liker forsåvidt å snakke om den- det skal jeg innrømme. Sikkert litt bra å høre litt om den, og ikke baare verdens beste aka Antonio *fnis*

Like or dislike? (love her ifra ♥) Btw, natta!
- Anna.

OUTFIT 27.07.10
Kjole fra Gina Tricot, belte fra Sparkjøp

Hva syntes du?
- Anna.

SVERIGE '10

Nå skal jeg fortelle fra Sverigeturen! Skal forsøke å ikke oppramse så himla masse, for jeg vet det er sykt kjedelig å lese. Har opplevd mye, til og med tatt notater på mobilen for å huske alt, hver eneste dag- det vil si at jeg skriver hvilken dag, og ditt og datt som skjedde den dagen. Og forresten- har drøssevis med bilder, og det må dere bare tåle. Vil nok også bli mye tekst, så er imponert hvis noen leser alt!

Dag 1 - tirsdag 20. juli
Puh, veien til Sverige er lang. 4 timer i bil er forferdelig, så stakkars de som sitter i 10 liksom. Heldigvis har vi stoppepauser, ofte på Statoil. Bolleeer! Ellers måtte jeg sitte frammerst etterhvert, hvor jeg hvilte beina mine ut av vinduet- diggbart. Også fotograferte jeg veien. Fritids. Jaja, fin tur hvertfall, alltid herlig å komme fram til målet. 

Vi spiste da vi kom, sånn derre spaghetti og kjøttdeig. Svensk kjøttdeig er forsåvidt ganske tørt, og vil si det samme om spaghettien, men spiste- det gjorde jeg da. Smakte! Etter mat stakk vi til stranda for å bade, den ligger kun 50 meter unna hytta. Diggbart ♥ Der tok mamma noen bilder, for jeg lå jo å vakte i vannet hele tida, for vannet var ikke akkurat kaldt.


statoil-stopp. oh yeah.

beina på hvil!

bollæær fra statoil ♥

og SÅ var vi i Sverige, med svenske skilt.. og sprukket frontrute

mobilmusikk hører med!

da var vi i Grums, stedet hvor vi er.. stygt stedsnavn, hihi

.. skal innrømme at sentrum der er UTROLIG trist.. look!

mat vettu, all we need is food, matmonster.

jag och Henrik (flink i svensk!?!?!?!?!?)

Dag 2 - onsdag 21. juli
.. våknet vi til nydelig solvær! Åh, herlig dag å finne aktiviteter på. Denne dagen brukte vi til å spise is, softis in my heart, spille minigolf, være på stranda og kjøre go cart. Da det nærmet seg kveld, så vi også film. Alene hjemme 3. Latterkrampeee! Huh.

Smarte meg glemte kameraet i hytta denne dagen, så har null bilder av is, på minigolf, eller fra go carten. Noen ganger blir jeg så sint på meg selv! Lå forresten å solte meg også, som tidsfordriv da jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Anna liker hengekøyer! .. og den gikk senere tapt. Var ihvertfall en flott dag med mange opplevelser! Æ likt alt æ. Hoppet også mye på trampolina, fun in sun.

Til mat denne dagen grillet vi forresten. Herliiiig!


hoppe problemer!?

shhprææk!  not. hahaha.

hjemme alene ♥

grillmat yumyum

vått hår etter mye bading

hengekøye lovee.

Dag 3 - torsdag 22. juli
Denne dagen her, 22. juli, ble kjempe innholdsrik! Vi var på shopping i Bergvik, vi spiste calzone på verdens beste pizzeria, jeg og mamma spilte volleyball med punktert ball og jeg, Sander, Frida, Torvin, Henrik og Sigbjørn hadde en form for politi og tjuv, hvor "politiet" skulle sprute på oss med vann, så kom vi i fengsel også.. ja, slik endte hengekøya sine dager. Den ble ødelagt! Var vel mulig den kunne syes men.. ja, vi ødla den. På en måte.

Veldig fin dag hvertfall! Bare mye morro. Badet selvfølgelig også, i det herlige vannet.  Hadde ikke med noe kamera til Bergvik på shopping, men kjøpte meg litt av hvert der.


sikkert tidenes beste!

mmm calzone. får vann i munnen kun ved tanken ♥

hei og hå, volleyball med punktert ball!

dødsbra bilde! haha, sjekk posituren min. lol.

politi og tjuv, sigbjørn har'n..

.. vi havnet i fengsel :/  hihi. litt etterpå ble hengekøya ødelagt.

Dag 4 - fredag 24. juli
Siste hele dagen vår i Sverige. Dårlig vær var det også, hvertfall overskyet. Nedtur først, men så opptur- vi dro heller på shopping! Joho. Skulle egentlig rett til Karlstad, men vi oppdaget Hööks på veien- og MÅTTE innom. Der fikk jeg ordnet meg alt av hesteutstyr jeg trengte, så takker pappa som så butikken. Da vi var ferdige der dro vi videre til Karlstad, hvor vi spiste på Burger King. Det er best! Mc Donalds har ikke en sjanse. Vel, etter vi hadde spist oss gode og mette, stakk vi inn på et senter i den gata som heter "Midticity(i?)". Kjempefint der! Fikk kjøpt meg pittelitt der og, hvorfor ikke slå til på tilbud liksom?

Da vi var hjemme fra shopping, spilte jeg faktisk litt på fetteren min sin DS. Haha, fikk hekta på mario- problemet er at jeg ikke klarte å runde en eneste bane. Good girl! Nei. Da det ble veldig sent, halvmørkt, dro vi ned på stranda og lagde bål, før vi så snakket mye og hadde mimelek. Har nesten aldri ledd så mye i mitt liv! Okay, det var litt å ta i, men det var seriøst råmorsomt. Himmelen var nydelig også, så fikk et par fine bilder.

Til mat denne torsdagen spiste vi kjempegod lasagne, smakte virkelig. Og en ting til; nede på stranda ekspriminterte jeg bittelitt med vannet, så fikk et kult bilde jeg vil vise dere også, hihi.


åh, lasagne er digg ♥

nydelig himmel og mange, søte canada gjess!

ååhh...

en stor stang ødela mystikken som SKULLE være i bildet, haha

bål og greier

det småkule bildet, med havet og himmel i bakgrunn.

Dag 5 - lørdag 25. juli, vi drar
Dagen begynte med en toast, som alle andre dagene også forresten gjorde. Utenom det var det bare pakking, også lagde jeg og brodern en trampolinedans. Vi holdt hender, og sang "Høyt oppi lia der bor det et troll, han heter Henrik og spiller rock and roll, 1 - 2 - 3, poogh!" Morsommere enn det høres ut til. Fint tidsfordriv også forresten! Da vi var ferdig med trampolinedansen vår, hjalp jeg med å laste bilen. Den ble helt full! Godt å ha caravelle i sånne tilfeller altså, ellers kunne vi bare hatt med oss halvparten.

Vi dro.. ja, litt sent egentlig. På hjemveien, før vi var i Norge selvfølgelig, stoppet vi på et shoppingsenter. Töchsfors eller noe, aner ikke stavelse. Har vært der før, og det er et kjempefint senter! Kjøpte meg ditt og datt der, og en hel haug godis fra godis butikken. Vi spiste også på Burger King, hihi, bestematen. Fikk milkshake der også, feeling in heaven. Nam!

Bilturen hjem var ellers grei. Sov lite, spiste mye godis. Tok også masse tullebilder inne i bilen, så vi hadde nok å le av. Da vi var nesten hjemme begynte jeg å kjenne at jeg var småtrøtt, og sakte men sikkert var vi hjemme. Home, dear home! Altså, jeg liker Sverige, det er klart, men Norge er best. Borte bra, hjemme er alltid best!


bilen pakket ferdig.. pustepuste.

søsteren er søøt!

shoppiiing!

milkshake fra burger king, jordbær smak ♥

fritids i bilen

100000 kilo godteri! overdrivd hvertfall

runder vi disse sentrene, vet vi at vi er neeesten hjemme. happy me!


Det var da det meste av reisen i bilder og tekst. Nå er jeg utrolig sliten, atte fy. Ville ikke dele det inn, for det blir rotete med andre innlegg i mellom, men seriøst, jeg er imponert hvis dere leste alt altså! Det er mye å lese.

Minner om at innkjøp sees i innlegget under dette!

Oppsummert har ferien i Sverige vært super herlig, og jeg har kost vettet av meg.
Whatcha think about the pics?   - Leste du alt?  (xD)
- Anna.

SVERIGE: INNKJØP

Her er innkjøpene fra Sverigeturen 20/7 - 25/7! Var innom masse forskjellige senter og butikker, på forskjellige steder. Mer om det kan leses i innlegget hvor jeg skriver om hele turen. Gjorde en masse kupp, og er fornøyd med det jeg har halt inn for denne gang. Love ♥


Det nye Statoil  - kjøpt like før grensa, fulgte med lipgloss


Polly, Extra, 2 stk film, bodylotion Coop Forum


Kleshengere, teppe, gardiner IKEA


Blomsterpotte, fake blomst, vaser IKEA


Bluse, øredobber KappAhl


Topp, pudder, øyenskygge, smykker H&M


Tights, 2 stk neglelakk Bik Bok


Oversized topp, kjole Gina Tricot


Bøtte, hestegodis, såpespray Hööks


Ridehjelm, ridesko Hööks


Ridebukse, ridestrømper, vintersåler Hööks

Jah, det ble en del basisplagg innenfor klær, men tilbud liker jeg, haha. Karin betalte forresten alt jeg kjøpte meg på H&M, gud, så snill hun er! Tusen takk. Og forresten, kjøpte bare pudder for gøy- er ikke noe jeg kommer til å bruke så ofte. Liker det naturlige jeg, hihi. Go nature!

Whatcha think?
- Anna som begynner å blogge for fullt igjen...

HOME, DEAR HOME

Heeeyyyyyyyyy! Overdrevent. Endelig er jeg hjemme igjen fra Sverige. Var utrolig koselig tur, bare positive ting å si om den. Kjøpte meg faktisk en del, men mye på ønskelista ble utsatt- som en del interiørtingtang. Det skal kjøpes nestegang vi er på IKEA. Kommer innkjøp seinere. Er forresten nøyaktig seks dager siden jeg har gitt lyd fra meg, og jeg tok nøyaktig 331 bilder på hele turen. Ikke verst til en fotogal å være!

Tenkte å dele alle dagene opp, og skrive innlegg om dag og dag. Får ikke tid ikveld, for jeg har så mye å gjøre. Skal blant annet sove over i telt nede hos tante, så det blir koselig det. I tillegg har jeg hentet superponni, nydelige Antonio, for en uke. Dermed blir jeg opptatt med kveldskraftfór!

Huh, pustepause. Nå skal jeg ta resten av innkjøpsbildene, og vurdere om jeg rekker å poste innlegget før jeg stikker for kvelden. Blir mye å arbeide med, skal trossalt få opp lesertallet ogsåvidere i løpet av denne uka. Hvertfall prøve. Har fórponni, så får se hva jeg har tid til. Real life before internet life! Sånn er'e bare.

Snakkes!
- Anna.

*ikke bilde*

SVERIGE OM NOEN MINUTTERHei dere!
Et utrolig kjapt innlegg fra meg nå om morningen. Vi er småforsinket som vanlig, men ennå har jeg litt tid igjen før vi drar. Gleder meg kjempemasse til å komme over grensa, hihi! Har så mye å gjøre der, altså, kjøpe inn. Blir gøy å vise dere hva jeg har kjøpt når jeg er hjemme.

Turen er lang herfra, og jeg vet at rumpa mi sier stopp etter noen timer (haha), så da må vi gjøre noe jeg ser på som høydepunkt- stoppepause på bensinstasjon. Herliig! Jeg liker sjokolade for å si det sånn. Og juice. Naaaam. Standardting på bensinstasjon.

Også gleeeeder jeg meg til å få statistikken opp igjen da jeg er tilbake. NOT. Kjempesnilt av dere å kikke innom uansett! Da får jeg ikke såå stor jobb når jeg er tilbake. Jeg vil nemlig ikke ha noen andre som blogger for meg, siden bloggen min er personlig, og min, så det blir feil at andre skriver her. Det er jo bare jeg som skriver som jeg! Ingen kan jo erstatte "annapii" da, haha. Det er ganske logisk.

Ellers så sees vi på lørdag! Ha en fin miniuke fram til da :-)

Hva skal dere utover disse dagene?
- Anna.

NATTMAT

Heyhey. Nå skal jeg og noen fler kose oss med is og jordbær, før vi tar kvelden. Det blir noe ala nattmat, det! Skal hjelpe til å lage det, så må nesten stikke nå.

Snakkes eventuelt imorgentidlig, hvis jeg er tidlig oppe.
Nattaaa :-)
- Anna.

VINNEREN AV GOODIEBAG-KONKURRASEN..

.. kåres da jeg kommer hjem fra Sverige!

Best å melde seg på i tide! Fort dere! Her kan dere bli med: http://annapii.blogg.no/1276196636_konkurranse__vinn_goo.html :-) Nesten siste sjanse nå! Takk til alle som er med, hadde vært flotters hvis eeenda flere joinet konkurransen.

Når dere kommenterer på goodiebag-innlegget, vil det stå "kommentaren må godkjennes før den blir publisert".. Dette er fordi innlegget er gammelt nå, og dermed må blogg.no forsikre seg om at jeg godtar kommentarer der fremdeles. Ingen fare, jeg godkjenner ALLE kommentarer som kommer inn der! Da vet dere det. Følte bare for å informere dere, for det virket sikkert litt teit.

Husk også å stemme på "beste blogg": http://annapii.blogg.no/1278949536_hvem_blogg_er_best_st.html  Måtte den beste vinne!


Lykke til på alt :-)
Blir du med på goodiebag-konkurransen? Stemmer du på "beste blogg"?
- Anna.

VIDEO: GLIMT I PAKKINGEN

video:013

2 VIDEOER PÅ ÉN DAG! WOW! Haha, superflink jente. Videoen er utrolig rar, fordi jeg er susete. Tenker ut "effekter", så glemmer jeg dem, og går tilbake på det og.. ja, nei, take a look!

Bra med 2 videoer på 1 dag? - Syntes dere om videoen da?
- Anna.

VIDEO: MINITIPS

video:001

Minitips på video! Ble en annen video enn den jeg hadde tenkt ut, for den ble for lang. Vet at mange vet om tipset, men jaja, en video er det hvertfall.

Snakkes!
- Anna.

WILD HORSES


(spill av for "full effekt")Dette var da en type bildeserie, med musikk til. Og nei, det er ikke meningen at kantene ikke skulle syntes, at det bare skulle være helt hvitt- det stemmer sånn det er. Ser brått ut kanskje, med kantene, men det er en type "drømme effekt" i det, som gjør det til å tenke på frihet liksom. Wild horses!

Likte du bildene?
- Anna.

OUTFIT 19.07.10

Dagens outfit! Veldig enkelt, veldig godt å gå i.


VEST fra H&M  TUNIKA fra Indiska  BRUN TIGHTS fra Cubus

Tycks?
- Anna.

MARSVIN, SMASH OG BÆR

Hei på dere! Natt til idag sov jeg skikkelig godt, og hadde slettes ikke lyst til å sto opp. Det som fikk meg ut av dyna, var at marsvinene var sultne. Akkja! Etter jeg hadde matet dem, kledde jeg på meg halvvåken før jeg stelte meg på badet. Oppramsing, oppramsing, oppramsing. Dislike. Spiste usunn frokost gjorde jeg også- to pizzastykker og en remse smash. Da snakker vi ferie!

Nå nettopp spiste jeg noen jordbær, og vi holder fortsatt på med oppramsing. Dette inkluderer en dødskjedelig overskrift, fordi jeg føler meg så idéløs så tidlig om morningen.

På timeplanen idag står ting som å starte å pakke til Sverigeturen (gleder meg sick!), pakke litt til, og pakke enda mer. Også laste opp en video. Pluss å prøve å blogge litt bra- drar trossalt til Sverige klokka 9 i morgentidlig (skal stå opp seks så jeg rekker å blogge, etter planene), og blir der i 5 dager. Good for me, bad for leserne! Hihi. Det blir kjempechill, og håper været er toppers. Er det regn en dag, drar vi bare til IKEA eller et senter- noe i den duren hvertfall. I like the plans.

Jah, nå får jeg vel begynne å laste en video! Den varer uansett i over 3 min, hihi.

Hva skal dere idag?
- Anna.

SVERIGETUREN: HANDLELISTE

Her er handlelisten min! For Sverigeturen altså. Gleder meg litt til den, hihi. Er jo ikke sikkert jeg får tak i alt jeg har planer om å kjøpe, men, jeg kjøper det jeg får tak i.- det er ikke akkurat lite, men nesten alt er ting jeg virkelig trenger! Elsker dessuten at det er så billig i Sverige. Og late dager på stranda der, det slår det meste! Vi kommer hjem på lørdag tror jeg, og den natten, kommer jeg ikke til å få sove. Da vil jeg nok glede meg som et barn til søndaaag! Da skal vi hente Antonio, så skal han være her oppe én uke. Wii, happy me ♥ :-)

Smart å sette opp handleliste?
- Anna.
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits