DAGENS ANTREKK 300611
Topp fra Lindex, cardigan fra Bikbok og shorts fra Lindex

Nå tenkte jeg og nørde litt sims, rett og slett fordi jeg ikke har noe liv. Senere ikveld har jeg planer om å mikse meg en smoothie, vi får se hvor god tid jeg får. Jeg er nemlig sinnsykt flink til å rote bort tid på pcen, ehehe. Vel, jeg får fortsette mitt late liv :-) Vi blogges senere!

 Hva syntes du om dagens antrekk?
- Anna

BACK IN BUSINESS

Halla! Etter enda mye mer om og men, klarer jeg meg ikke uten blogging. Det har vært deilig med den lille pausen min, men hver gang jeg har gjort noe som helst, har jeg tenkt "dette må jeg blogge om", eller "disse bildene skal postes på bloggen". Med det bringer jeg gode nyheter. I'm back in business!
Hvertfall, jeg kommer nå tilbake med høy blogglyst og mye å dele! Dette skal bli bra. Og vet dere hva? Min bloggslutt ble ingen slutt, det ble en pause på nesten tjue dager... lol.

Hva syntes du om at jeg er tilbake?
- Anna

ANNAPII TAKKER FOR SEG

Hei alle sammen. Etter veldig mye om og men, har jeg kommet fram til at jeg gir meg med blogging. Jeg brenner lite for det, og når jeg ikke syntes det er gøy og blogge, blir bloggen automatisk dårlig.. Så jeg slutter. Tusen hjertelig takk for alle kommentarer, tanker, alt! Dere har vært herlige, bare vit det. Uten dere lesere hadde ikke bloggen vært det den var :-) Kommer vel til å savne dette kjenner jeg meg selv rett, men sånn er det bare. Det blir litt godt også, tror jeg.


(alle bildene i dette innlegget er hentet fra arkivet)

Uansett, bloggen slettes ikke, for jeg vet ikke om jeg kommer tilbake. Jeg har vel egentlig ikke opplevd særlig masse med bloggen, som den er skyld i, men jeg har fått dele fantastiske minner med dere. Jeg har også utviklet meg veldig med årene, og det er lett og se via denne "dagboken" min som jeg har holdt oppegående siden november 2009 og fram til nå.

Jeg vil avslutte dette innlegget med å si tusen takk for meg! Og selv om det er en endelig beslutning at jeg slutter, vil jeg gjerne høre hva dere syntes om det. Deres tanker.

Hva syntes du om at jeg slutter? Dine tanker?
- Anna, over og ut

DAGENS OUTFIT 090611
Topp// Cubus  Shorts// Homemade  Smykke// H&M

Dette hadde jeg på meg på avsluttningen til broshan, hihi. Det var utrolig koselig! Sånne små er søte. Men ja, over til litt skolesnakk.. Jeg fikk 6'er på norsktentamen! Happyface. Som om det ikke var nok, fikk jeg 5+ på oppgavene på engelsktentamen og 6'er på teksten. Overlykkelig atm.

Hva syntes du om outfiten?
- Anna

NOEN SMULER SUR, FLERE SMULER GLAD

Hei på dere! Stikker straks på avsluttning i barnehagen for broshan, må fikse meg nu, så jeg blogger da jeg kommer hjem. Bare sånn for å nevne det; været er dritt idag også, så jeg er noen smuler sur. Men enda flere smuler glad, for jeg fikk utrolig bra resultater på både engelsk- og norsktentamen! Tell you later. Også jo, innlegget går ikke an å kommentere, sånn at dere vet det også. Viktig.. hihi.Snakkes :-)
- Anna

NÅR HIMMELEN ER GRÅ OG REGNET FALLER..

..savner jeg sola så det holder. Hvor blir den av?

Alle disse bildene ble tatt på hytta i Svelvik for snart to uker siden. Jeg kjenner at jeg savner sola! De tre siste dagene har det vært hundre prosent grått her og jeg gjør ikke annet enn å hate det. Det er til og med meldt stygt fram til søndag. Tror jeg pakker meg inn under dyna og går i dvale så lenge, jeg :-)

Hvordan er været hos deg?
- Anna

MEXICO IN MY HEART

Hei søtiser! Denne tirsdagen har vært utrolig rolig, siden vi hadde folkehelsedag på skolen. Gidder ikke gå i detalj, for det er ikke særlig interessant å høre om. Jeg må nemlig konse om spansk, siden jeg skal ha framføring imorgen. Om Mexico. Mexico in my heart! Ohyeah, jeg er morsom.

I det siste har jeg både hatt og fått igjen prøver og tentamner, og jeg er nesten fornøyd med alt. 4'er på mattetentamen og 5'er på spanskprøve. Me likey! Dritt med 3+ på naturfag, men livet går videre, ikke sant? Venter i spenning på resultatet fra norsk- og engelsktentamen, hihi.

Jeg burde egentlig jobbe videre med Mexico nå, men jeg tar meg en avvekslingstur i stallen og jobber mer da jeg kommer hjem. My pony needs me. Vi snakkes!

Ønske meg lykke til imorgen? Hva syntes du om bildene?
- Anna

KINOTUR, DÅRLIG TID OG BILDEDRYSS

Hei! Som den dårlige bloggeren jeg er skader det ikke å skrive litt. Akkurat nå sitter jeg sminkeløs i en enkel tunika og småspiser på frukt. Det var ganske chill, helt til jeg fant ut hva klokka er. Jeg skal nemlig på kino klokka fire, så jeg må virkelig kjappe på. Dette er så typisk meg.Men ja, da hadde man fått enda dårligere tid. Alt for dere! Neida, men litt joda. Har forresten fikset meg ny header og nytt design, det ble veldig sommerlig, og jeg er vel ganske fornøyd. Blogges!

Hva syntes du om det nye designet og den nye headeren?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits