opp klokka sju imorgen

Imorgen må sysover-meg opp klokka sju! Vi skal vaske stallen fra og med klokka åtte, åh, life is great. Det er bare rågøy å tre striglebørster på beina, og skli bortover såpegulvet. I år skal jeg jammenmeg huske kameraet, så det blir noen bilder også.

Innleggets budskap: JEG GLEDER MEG INSANE MYE TIL IMORGEN! Når jeg tenker meg om, leser igjennom dette, kan det høres ut som ironi, noe det absolutt ikke er. Å vaske er som bånn i bøtta- kjedelig, men å vaske stallen er noe helt annet. Det er bare sykt digg det!

Med det tar jeg kvelden, begynner å bli trøtt nå. Skal dessuten tidlig opp imorgen.
Hva skal du imorgen?
- Anna.

video: energi utslipp til tusen

video:041

Random valgt video faktisk. Hadde bare sykt mye energi en kveld, og dette er hva jeg brukte den på. Haha, alt ser jo egentlig skikkelig komisk, og ikke minst klums ut! Lengeleve sånt.

Ofte du må slippe ut litt energi via hyperaktivitet også?
- Anna.

sommermote med tips

Her kommer "kreative Anna", som jeg har lovet dere! Jeg rotet rundt i over én time før jeg fant passende antrekk. Utvalgte antrekk er fra mitt eget skap, mammas skap og utkledningskurven vår- i den finnes det nemlig masse gamle, men kule klær som funker fett fremdeles. Bare fram med saksa det vettu! Utrolig hva som kan gå an hvis man bare bruker kreativiteten.


ANLEDNING: HAGEFEST
Til hagefester passer en ganske søt look- ikke mye sort, og ikke for mye av det gode. Prøv å mikse pasteller, og ihvertfall andre lyse sommerfarger. Å friske opp med en neglelakk er også en smart ting å gjøre, så det kan være et tips. Skjørt er fint til en slik anledning! Husk dét.

ANLEDNING: FESTIVAL
Her setter ingenting grenser faktisk! Høyt liv er alltid en slager, og gjerne posete topp. Jeg har valgt å tilsette en lang, liten og skinndetaljert veske, for en ganske kul look- festivallooken snakker vi om. Hvis jeg skulle valgt sko, kunne det nok blitt et par kule lave gladiatorsandaler. Grunnen til at jeg la til peace-smykket, er for å virkelig vise at dette er festival. Peace, love and rock'n roll!
ANLEDNING: PÅ BYEN

Ute på byen om sommeren er det greit med en ganske avslappende stil. Striper foreksempel, og en behagelig høytliv-shorts, eller bukse for den saks skyld. Belte med noe match lager en kul kontrast, og ved å legge til et langt smykke uten så mange detaljer, kan det kalles prikken over i-en.
ANLEDNING: SOMMERKVELD HJEMME
Sommerkvelder er til for å slappe av på, derfor skal man ta på seg noe enkelt. Jeg har valgt en helt enkel, blå tunika/kjole, og et par store armbånd for å gjøre antrekket litt mer spennende. På den måten får man en perfekt sommerkveld-look, som også er behagelig å gå i.
.. eller vil du bare være helt vanlig i sommer?
Det går også flotters. Denimshorts er et basisplagg om sommeren, så en enkel topp er hverdagslig nok og sånt til det. Miks gjerne med øredobber. Flippflopps og crocs er sånne sommersko som er herlige å tre på seg, men det gjør jo ikke noe med et par fine sandaler.
OG DET VAR LITT SOMMERMOTE! Følte jeg brukte kreativiteten ganske bra. Men en ting til- da jeg lette etter klær i mammas skap, fant jeg en forferdelig.. ting. Jeg aner ikke hva det kan kalles, men en ting er hvertfall sikkert; STYGT. Når jeg tok den på meg trodde jeg ikke mine egne øyne- kjøper folk sånt? Jeg har heldigvis aldri sett mamma med den, og håper jeg får unngå det også.. Ehe.

 
..ja, det er den hullete stygge tingen jeg har over joggisen og toppen..

Hva syntes du om plaggene jeg har satt isammen til sommermoten?
Hva syntes du om den hullete stygge tingen jeg fant?
- Anna.

video: svar på spørsmålsrunde

video:016

ENDELIG ER SVARENE HER! Videoen er stresset og av dårlig kvalitet, men jeg måtte bare å gjort dette-  har utsatt det i ukesvis. Jeg kan jo gi en passe god grunn til at et par spørsmål er utelatt; blir videoen over 3 minutter, eller rundt to minutter og tretti sekunder, så klikker webopplastningen, og jeg må bare drite i hele dingsen. Det har skjedd hele 3 ganger, og jeg har laget hundre forskjellige videoer. Okei, overdrevent, men endelig klarte jeg å lage en helt ok, ikke mer enn det dessverre, video på ett minutt og femtiåtte sekunder. Endelig!

Fornøyd med svarene?
- Anna.

mine bloggdrømmer og litt til

Heia! Tenkte å brase ut med noen bloggdrømmer, eller kanskje det passer bedre å kalle det bloggønsker. I tillegg så skal jeg bare si ifra om at jeg snart starter på videoer og det "kreative Anna"-greiene mine som jeg lovde å lage igår. Spennende saker!

Bloggønsker:
Jeg ønsker egentlig å slette alle innlegg, lage alt nytt og starte på nytt. Jeg vet jeg vil angre, og derfor tør jeg ikke gjøre det. Grunnen til dette, er fordi jeg har byttet stil her så ofte. Skrivestil og sånt. Endelig føler jeg at jeg har funnet hva jeg burde, og hvordan jeg burde gjøre ting for at det skal bli litt meg. Vi får se hva det blir til, men jeg tror jeg ikke våger dette- men noe nytt skal det da bli :-)

Da må jeg bare starte på det jeg lovde da.. Snakkes siden.

Skjønner du hva jeg mener?
- Anna.


N E W, sier jeg dere.

miggz

God morgen! Idag sto jeg, for en gangs skyld, opp mye tidligere enn i går. Igår sto jeg ikke opp før halv to, men idag sto jeg opp tolv. Man får så mye mer ut av dagen ved å stå opp tidlig. Vel, tolv er jo ikke sykt tidlig, faktisk ganske seint, men å stå opp ti- det er herlig! Men så kan jeg jo ikke noe for at jeg er klistra til senga såpass lenge som jeg er, det må bare gå vekk av seg selv. Det er jo ikke lengesiden vi fikk ferie uansett!

I løpet av natten, har jeg fått fire nye myggestikk, uuuhh, som de klør. Har telt opp at jeg har over ti myggestikk på hvert bein, og de verste er jo de to på halsen. Kløing deluxe. SO, I HATE U MIGGZ! Hahah. Ser forresten ut som et troll her jeg sitter, med feriesveis og sånt hjertehjertehjerte.

Ha en fortsatt fin dag videre da!
Når sto du opp imorges? ♦  Mygg er irriterende, sant?
- Anna.

kreative anna må vente


Hey dere!
Kreative Anna med klærne og det hele må vente- til imorgen. Har ganske så god tid imorgen, og da får jeg gjort mer ut av hele greia. Skal i tillegg mikse en eller to videoer imorra, stakkars dere har ikke sett video på år og dag. Må dessuten laste opp spørsmålsrunde-svarene :-)

Med det takker jeg for en fin bloggdag! Ha en herlig kveld videre folkens. Kos dere masse, og sov godt. Snakkes imorgen. Natta!
- Anna.

(dere må forresten stikke innom
www.facta.blogg.no, skikkelig fritidsproblemblogg som jeg blogger på når jeg kjeder meg skikkelig masse! kommentarer?)

kreative anna

Etterpå skal jeg være kreativ! Jeg skal rote rundt i mitt og mammas klesskap og finne fram klessplagg, og sette det sammen. Deretter tar jeg bilder, og lager en type moteblogg hvor jeg viser hva man kan gjøre med klær, og ja, fikk bare så lyst til det. Det skal skje etter jeg har fått inn en posjon is og jordbær, for nå skal vi feire mamma og pappas fjortensårs-bryllupsdag. Utrolig at det kun er fire år siden jeg bakte marsipankake med uvellykket pynt og greier, på deres tiårs-bryllupsdag.

Snakkast!
- Anna.

     

inspirasjon

Google Reader (183)  Mademoiselle Chic
xo heatherrmariie  xo heatherrmariie
puchats blog  blogg.no
kilde: http://www.weheartit.com

Syntes?
- Anna.

vil DU vinne goodiebag? TRYKK!

Nei, det er ikke for sent å melde seg på! Jeg startet konkurransen tiende juni, og den avsluttes i løpet av sommerferien etter planene. Lurer skikkelig på hvem den heldige er, som stikker av med premien! Så, GRIP SJANSEN sier bare jeg altså :-)

Link: http://annapii.blogg.no/1276196636_konkurranse__vinn_goo.html
husk at du kun kan melde deg på i konkurranselinken, ikke i dette innlegget. skriver du deg opp her, blir du ikke regnet med uansett! kommenterer du 2 ganger, slettes den ene kommentaren din- den siste. slik er bare reglene- akseptér det!

SÅÅ, JOINER DU?
- Anna.


bli medmedmedmed da! det skader ikke vettu :-)

ubeskrivelig, trøtt og.. rar?

Vet dere hva overskriften beskriver? PIAMIN! Hun er så sykt ubeskrivelig. Kanskje jeg skal fortelle hvem Pia er? Hun er min lille pus på seks år. Jeg har hatt henne siden hun var under ett, og ja, vi har bare ett bånd liksom. Jeg skal slutte å skrive sånne ting rett fra hjertet, om følelser, og bare bable i vei om hvor fantastisk katten min er, det er bare det at jeg er så glad i henne.

Uaaansett, istad tok jeg noen bilder av henne. Hun var utslått, supertrøtt faktisk- derfor valgte hun å daffe ute på verandaen i varmen. Først tok jeg ett bilde gjennom vinduet, men så bestemte jeg meg for å gå ut å ta noen bilder av henne. Og DA innså jeg hvor merkelig og rar av seg hun er..


piapus sovende, tatt gjennom vinduet.


aah, sjekk så søt! ♥


"gjeesp, anna, MÅ du absolutt ta så mange bilder av meg?"

OGSÅ kom gjennombruddet. Fysøren, da jeg så bildet holdt jeg på å dævve av latter! Hun så helt syk ut. Eller, helt psyko ut. Åhgad, jeg blir bare gladere i henne;

hun ser TOTALT forvridd ut!! fakta er at hun ristet hodet, huuhuhu.

Whatcha think? - Har du ett dyr du er utrooolig glad i? (fler óg)
- Anna.

herlig vær

Det er meldt herlig vær imorgen og i overimorgen! Jeg er bare så glad. Idag har været vært ok, sol på morningen, ellers skyet over. Varmt er det jo uansett, typisk tordenvær. Ikveld er det spådd regn, æsj. Allikevel slår vi til med bading, for det gjør man hver formiddag, og hver ettermiddag. I vannet storkoser jeg meg så sykt! Ubeskrivelig følelse og ligge der å vake, plaske, dykke, svømme- you name it.


MEEN, blir altfor mange bloggere som blogger om været faktisk! Jeg selv syntes det er så insaneee uinteressangt å lese om været ditt og været datt, så hvorfor skriver jeg selv om det? Spør Gud, for det aner jeg ikke. Gjør bare sånt da jeg kjeder meg. Sommerens største plage: FRITIDSPROBLEMER og mygg. Det er det liksom!


<3 skryteskryte.

Så stakk jeg innom storm.no da. De som oftest har rett, for å si det sånn (sry yr!) De meldte ikke det samme.. De melde REGN imorgen. Neitakktakktakk! Det siste jeg vil ha nå. Look;Hvordan er været hos dereee?
- Anna.

knallgrønne muffins

Hejhej! Må jo oppdatere da jeg har latt være en hel dag. Utrolig hvor masse en opplever per dag, og da må man jo bare skrive- bedre sent enn aldri.

Fra igår til idag lå Malin til meg, og igår bakte vi ikke annet enn muffins. GRØNNE MUFFINS. De ble egentlig skikkelig kule, ja, råkule faktisk. Fyllet skulle være frosting, men den ble litt, ganske, veldig uvellykket- god var den anyways da. Pyntet med seigmenn og sølvkuler, done.


MYE grønt som du ser. prikker overalt, malin is good, haha.

litt.. romvesenaktig?

.. dette resulterte en helt tom konditorfarge-flaske, lol.

det som skulle være frosting, ser litt smoothie ut faktisk ;o

malin pynter!

steking.

Til sammen ble det 48(?) muffinser, som vi serverte da vi så film mandagskvelden. Det var veldig koselig! Men, med så mange muffiner måtte vi jo ha ett lagringssted..

.. derfor okkuperte vi kjøleskapet!

smart eller hva? OHYEEEAH.

Resultatet var jo som ventet grønt, og inni var de kjempekule. Hadde passet kjempeflott inn i en åtteårings romvesen-bursdag, haha. Ailieeen.

grønt resultat ja.

Så det godt ut egentlig?  (var det!!)
- Anna.

hva betyr sommer?

Hva betyr egentlig sommer for deg? For meg betyr det grilling, is, bading, fritidsproblemer, tv, chill, ferie, sol, soling, solkrem, sminkeløse dager, mye musikk, JORDBÆR, seine morgner, mye film til langt på natt, isbitknasking, fotografering, venner, familie, hytta, stranda og dessverre lite blogging. Det har dere leserne fått erfare! Lesertallet har vel sunket endel også, jeg bare orker ikke å tenke på det. Det er jo ikke viktig.


Med det ser vi an hvor mye blogging det blir fra meg i sommer! Små oppdateringer, jada, men tolv innlegg per dag kan dere bare glemme. Kanskje maks fem, hvis jeg ikke har noe annet å gjøre? Weeell, i think so. Denne sommeren skal jeg slutte å prioritere data foran det meste annet.

Hva er sommer for deg?
- Anna.

sommer for svingende!

Stikker å bader! :-)

nyeste innkjøp

Her er mine nyeste innkjøp! Rakk kun en halvtime inne på senteret før det stengte, så jeg var vel på nære nippet til å gjøre noen impulsinnkjøp. Heldigvis plasserte hjernen seg sånn at jeg fikk tenkt meg om, og jeg vurderte hver og en ting jeg kjøpte. Er storfornøyd med kuppene jeg!


øredobber (skjell), kr 10,00 -  øredobber (mønstrede), kr 19,50   H&M


hårbånd, kr 10,00 - hårpynt, kr 19,50   H&M


armbånd (alle i ett), kr 30,00    H&M


øyenskygge, kr 39,00  - maskara, kr 129,00     H&M


trikot, kr 69,50   H&M


trikot, kr 69,50   H&M

Tilsammen kostet dette under 150 kr, altså store kupp. Hårbånd, øredobber og armbånd var på sånn tilbudshylle, og da bare MÅ man slå til altså.

Med dette tar jeg kvelden. Er dødstrøtt, dette har vært en lang dag. Jeg er tilbake med blogg for fullt imorgen, og da kan dere følge med rydde igjennom klærne mine.. Joho.
Hva syntes du om innkjøpene? Snakkes!
- Anna.

borte bra, hjemme best- i'm back!

God kveld i stugo! Kom hjem fra hytta for et par timer siden tror jeg. Har hatt en superkoselig lørdag-søndagtur, men herlige opplevelser og ikke minst herlig mat, haha. Matmonster.

Jeg syntes jeg har vært flink jeg- ulikt meg å ta kun 107 bilder på to dager, men det har jeg altså greid. Big wow for å si det sånn. Kommer forresten innkjøp senere, for jeg, jeg har jo vært på en halvtimes shopping på senteret også jeg! Åh, har fått så mye ut av helgen.


grilling med en gang vi kom på lørdag, herlig.

sola skinte, og jeg var klistret i solsenga før grillmaten var ferdig.

sykt naaam! grillmat er sommermat, og sommermat er best.

til dessert var det vaniljeis og jordbær, IN HEAVEN!!

himmelen var sykt fin ved 22-tiden lørdag ;o

"DAG 2", haha:

stranda selvfølgelig! her er jeg og søss på svømmetur.

leireeee. haha, fritidsproblemer forsåvidt..

henrik, herligheten selv!

leiremorsomheter med sander og søss, hahah..

REKLAME!! haha, sjekker om det er der nestegang igjen.

søss lagde en.. kråkebolle? okei, vet ikke hva det er jeg.

strålende vær dag 2 også! men litt sønnavind, ugg.

på stranda stappet jeg havreflarn, namnam.

random bildemotiv, men blomster er jo alltid en slager? sommerslager.

svanemor med 8 herlige svaneunger! (tror man ikke ser alle kidsa)

(JA, bikinitrusa er PÅ)  solbriller fra adrien mann, kjole fra bik bok.

chill med solbrills (haha) og se og hør-nummer fra '08.

middag dag 2. GRILLING!

dessert dag 2. JORDBÆR OG IS! like saturday..

.. men også is med karamellsaus da.

på vei hjem var det shave ice på mix!

åh gad, farlig godt vettu!

Hvis ikke bildene viser det godt nok:  HERLIG TUR. Punktum.
Hva har du gjort denne helgen? - Tycks om bildene?
- Anna.

drar NÅ

Nå drar jeg. Blogges ikke før imorgen :-)

dagens sang

Miley Cyrus - When I Look at You


Forresten er været her herlig idag(!!) Kjempedigg. Endelig sol og tusen varmegrader liksom, som jeg ventet på i hele går. Sommeren er herlig, eller hva?

Thinkz?
- Anna.


(smågammelt)

rart?

Skal jeg fortelle dere noe rart? Jeg digger å mævle TANNKREM! Høres sikkert sykt ut, men ja, seriøst. Det er så sterkt liksom. Enda ett bevis på at jeg er.. jksdh. Oversatt merkelig.


tsshhh..

Noe rart du mævler?
- Anna.

hyttetur til svelvik

Halla folkeens! Nu straks er det hyttetur til Svelvik, åhgad, så herlig da. Stranda der er bare bzt. Okei, best. Blir der bare én natt, siden mamma må jobbe på mandag, men da mamma får ferie bærer turen tilbake ganske så ratt. Er så koselig der! Dessverre er det ikke nett der, så, null update ikveld.

Hvertfall, på veien ned skal vi innom Buskerud Stor(e)senter. Der skal vi handle. Kan dere gjette hva jeg skal ha? JORDBÆR!! Har ikke spist det på.. noen uker. Jeg som er jordbæroliker og sånt, lever ikke godt uten jordbær. Det er så synd på meg atte.

Også pakket jeg jo nettopp. I en liten trillekoffert! Jeg er så storpakket, så det må jeg skjerpe ned på tror jeg. Jeg fikk akkurat stappet hva jeg trengte nedi den, og for én natt. ÉN NATT SNAKKER VI OM. Da trengs det jo tusen topper, trehundre skjørt, hundre shortser, ja, dere skjønner greia.


åhje, åhje, åhje, åhjeee!

Så, nå er det bare de siste reiseforberedelser da.

Hvordan er du når du pakker?
- Anna.

onepiece'chill

Heyy! Igårkveld overnattet Susann enda engang, kjempekoselig. Vi så film også, standard på sene kvelder om sommeren, og vi satt jo ikke i annet enn onepiece. Chill deluxe! Den er så herlig å dra på seg etter å ha badet i elva, så jeg er kjempeglad for at jeg har den. Uansett, vi så vel ut som to gale blandinger av seigmenn, teletubbies og bananer i pysjamas. Ohyes!


susann i blå, jeg i rosa.

jah... chill!

hjelp, jeg sekke' noe!

bryting, hah, så lol. ustøe og greier!

onepiecene våres er aaalt for lange på beina! haha.

Bilder sier mer enn tusen ord.

Hva gjorde du igårkveld?
- Anna.

dagens antrekk


CARDIGAN h&m TOPP bik bok SHORTS ? SKO h&m SMYKKE&VESKE ?

- Syntes?

filmtid

Skal se en film nå jeg! Har blogget lite idag, sorry, men er sterkere tilbake imorgen.

Natta :-)
- Anna.

oppdatering

Hey guys! Ekstrem dårlig update fra meg igårkveld, faktisk 0. Tja, jeg og Susann har vært overtrøtte, sunget, viftet håret, sånne jenteting. Kjempekoselig hvertfall! Av en eller annen grunn finner jeg ikke webcammet, så jeg får ikke tatt noe bilde. Har rett og slett ikke pæpling på hvorfor.. Det er bare en sånn mappe, som ikke vil åpnes ellernoe, uggugg. Jaja, jeg skal bare keep up the work on internet jeg! Snakkes seinere :-)

- Anna.

dagens herlige sang

Selena Gomez & The Scene - Round & Round


Hva mer skjer ikveld egentlig? JO, jeg skal ligge til Susannkusinee :-) Blir kjempekoselig. Kommer nok noen oppdateringer derfra også, siden Charlotte er så snill at jeg får låne hennes pc der- og til min store begeisting har den webcam! ÅH, JEG ELSKER EGENTLIG WEBCAM! Men for å være ærlig (som alltid), så må jeg innrømme at bildekvaliteten er ræva på dem.. Det vet vel de fleste?

Shallabajs! Btw- like or dislike tha' song?
- Anna.


jauda, jeg bruker briller

JA, jeg bruker briller! Egentlig. Gikk over til linser november ifjor, gjett hvor happy jeg ble da. Da hadde jeg brukt briller konstant siden jeg var fem, åh, nedgangsdag den dagen jeg måtte starte. Med tiden har jeg skjønt at briller er ikke et minus- absolutt ikke. Briller er kjempefint det! Selvom jeg prøver å huske på det, går jeg lite med briller. Liker det jo ikke akkurat, men må man så må man, og det er utrolig dårlig gjort at noen folk mobber for det. Først og fremst kan man ikke noe for det, og for det andre- hvis man ser etter godt nok, ser man hva som er bak brillene. Man burde ikke være redd for å bruke briller, fordi briller er flott! Det må frem.


brillene brukes på kvelden når jeg ser film før sovetid. like here!

Bruker du briller? - Er du enig i hva jeg skrev ovenfor?
- Anna.

sigdølings-innlegg

Nå ska je skrive et heilt innlegg på sigdøling. Klart, je veit ikkje åssen je skriver alt heilt rektig, å de e jo non ol je ikkje heilt veit om, men je jør så gått je kan, å skriver olrett.

Tja, je kan jo ta me at je e jo stålt av å komma fra denna Sigdal da. Trur je. Det je syns e vanskli, det e å snakke no tå dialekta på vidjo, så je snakker bokmål på vidjo- det e best førr alle syns je. Det ekke vanli å skrive slekk dialekt å sånt, det ekke sånn som døm snakker i Trondheim foreksempel, førr det kan ein skrive- men det pleier vi ikkje på sigdøling. Slekk e de sikkert med mange andre dialekter åsså!

Men nå må je stikke. Je ska bade med søss å non av kusinene mine i ælva. Det blir kjempe hælig! Så, vi snakkes etterpå. Tenkte å se litt fjernsyn å ikvell :-)

Åssen dialekt snakke'ru? - Skjønte'ru hva je skreiv?
- Anna.


min mening om myggestikk

MYGGESTIKK ER SÅ SHFHOB! Ush, kan ikke bare de.. forsvinne eller noe i den duren? Det er så... ja, shfhob vettu. Det fører bare til kløe, blod og tårer. Hvem hater vel ikke sånt.

Skal jeg være ærlig, skjønner ikke jeg hva vi trenger mygger til. Hva hjelper de? IKKE TIL NOE. De duger ikke til en dritt, rett og slett. De spiser blod, også dør de. Flott liv gitt! Hadde det ikke bare vært bedre hvis de ikke engang hadde vært til..? Eller..? Er det bare jeg som tenker failed, eller duger de ikke til noe?


so much hate, NO love.

Er ditt forhold til mygg like herlig som mitt?
- Anna.

klassebildet

Endelig får dere en titt på klassebildet mitt! Vet ikke om jeg er fornøyd eller ei, men er ufornøyd med fellesbildet. Hadde akkurat trukket håret til siden, også kommer kamerafyren "si hei", og jeg måtte slippe alt jeg holdt på med å si hei. UFLAKS at det ble akkurat det bildet vi fikk! Åh, bæ. Med det velger jeg å ikke legge ut felles klassebildet, og heller ikke det av meg alene i farger, det så litt hemmet ut med kameraet.. Dere får heller bilde av katalogen med portrett av alle, for ærlig fra min side var det mye finere! Dere ville forstått (?)


meg ene og alene.


alle minus sigurd.

Vil egentlig ikke stille dette spørsmålet men;
Hva syntes dere om bildene?
- Anna.
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits