MY GIRL SLEEPS OVER HERE

Hey sweeties. For øyeblikket har jeg besøk av Ulrikke, hun skal sove her fram til mandag. Herlig! Idag har Ulrikke, Linda og jeg surret rundt på feltet i rullestol, sett Vampires Suck, sminket oss fj0rtiz, tatt litt bilder og chillæææn med godteri. Snakker vi bra fredag? Ohyes lalalalalalal trallala.


Jentene mine!


I heart you
Smile litt, da!


Fj0rtizp0wah, hahha


Dør litt..

Nå turer jeg og Ulrikke snart ned til mommo og bestefar for å overnatte der, og imorgen drar vi på hytta. Hvis det blir fint vær er det bading, hvis ikke blir det vel kino eller noe. No matter what skal vi kose vettet av oss, og det må dere også! God helg :-)

Hva syntes du om bildene?
- Anna

MAKEOVER

Hei mine søte :-) Tenkte bare å si ifra om at jeg blogger ikveld! Skal fikse nytt design og ny header plusspluss, så dette blir bra. Har virkelig fått tilbake blogglysten, så da vettu.

I mellomtiden kan du sjekke ut dette. Vi blogges!
innlegget kan ikke kommenteres

TIRSDAGSBARN

Hei alle sammen! Dette har vært en herlig dag. Istedet for å skrive i vei tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen bilder fra idag, hihi. Morsommere på mange måter.

Jeg har altså spist is (åh, jeg spiser altfor masse is.. men det er digg!), dusjet, lekt med blåspray i stallen, laget makramé og hatt facebook på skikkelig zoom. Kristina har også vært her, men kameraet mitt var ikke hjemme på det tidspunktet. Ingen lekser heller, det er aldri feil.

Nå skal jeg spise kveldsmat sammen med mamma, føne håret, forberede meg til engelsktentamen og hoppe til køys. Engelsktentamen imorgen vettu, wish me luck. Vi snakkes!

Spiser du mye is? Wish me luck?
- Anna

HJEMMELAGET OREO-ISJeg har laget meg oreo-is! Det er sinnsykt digg. Alt man trenger er oreo og vaniljeis, så lett er det liksom. Så ja, jeg har kost meg litt kan man si. Hele helgen har jeg vært i Kongsberg på bilcrossløp, så jeg har ikke fått blogget en shitt. I tillegg hadde Antonio bursdag på fredag, og det måtte jo feires. Bloggen har i grunn vært siste prioriet, liker ikke å innømme det men, sant er det! :-)

Liker du oreo-is? Har du prøvd å lage selv?
- Anna

HEY, I'M STILL ALIVE

Hey! Oisann, jeg har visst glemt bloggen i fire dager. Wups. Neida, sorry, back tomorrow :-) Har hatt to prøver jeg har forberedt meg til, jobbet og ellers prøvd å få litt tid til ponnien. Imorgen er det norsktentamen, wihu! Selvom ikke innlegget kan kommenteres, ønsk meg lykke til i tankene deres da! Hihi. Nå stikker jeg i dusjen.Blogges!  innlegget kan ikke kommenteres, slettes imorgen

PHOTOSHOOT
//Canon EOS 550D - Photofiltre

Jeg og Malin lekte oss skikkelig med farger i stad, og resultatet ble... sånn! Det var utrolig morsomt. Ikke ta bildene så veldig seriøst, ehehe. Oppdaget i ettertid at jeg så ufattelig sur ut, men men.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

DAGENS INNKJØP 140511


Morgenkåpe fra Cubus


Bluse og denimshorts fra Lindex


Playsuit fra H&M


Diverse fra H&M


Bher fra Cubus


Neglefiler fra Lindex og ring fra Kappahl


Bikini fra H&M


Bikini fra Cubus

Idag har jeg vært nedover hele dagen, utrolig koselig! Er kjempefornøyd med dagens innkjøp også. Resten av lørdagskvelden skal jeg tilbringe hos Malin, ser veldig frem til litt kvalitetstid med henne.

Hva syntes du om dagens innkjøp?
- Anna

BABY, IT'S FRIDAY

Hei dere! Nå er det lenge siden jeg virkelig har slappet av, det kjenner jeg nå. Det er sinnsykt godt å bare sitte her, glo på pcen. Denne uken har jeg fått igjen matteprøve, hatt samfunnsfagprøve, overnattet hos Ulrikke og løpt Tinestafetten. Fikk forresten 5'er på matteprøven :-) Wuhuu

For øyeblikket spiser jeg fredagsmiks, melkesjokolade og jordbær samtidig som jeg drikker appelsinjuice og hører på Justin Bieber. Heeerlig! Sånne fredagskvelder for meg selv liker jeg litt. Eller veldig, kanskje.Åh, fredager er alltid like digg. Ha en fin kveld videre folkens, det skal jeeeg! Vi blogges.

Hvordan har din fredag vært? Hva skal du i helgen?
- Anna

ETT ÅR GAMLE BILDER... FLAUT

Heihei. Har samlet et par bilder av meg som er ett år gamle. Helt sykt hvor masse jeg har forandret meg på ett år! For å si det sånn, never back to those times. Æsj, savner det overhodet ikke. 
(ovenfor ser dere det styggeste jeg noen gang har hatt på meg, fyyyfæn)


Skjønner ikke hvordan jeg kunne ta på sånne klær, sette sammen de antrekkene og sminke meg sånn!
Anyway, her er ett bilde fra "nåtiden", forandring fryder alltid like mye:


Har du forandret deg mye på ett år?
- Anna

HAPPYFACEJeg er så glad for tiden! Smiler stortsett, og alt er så bra. For øyeblikket sitter jeg og pugger til samfunnsfagprøve (wish me luck!) imorgen, og ellers idag har jeg slitt meg ut på hesteryggen. Herlig! Visste dere forresten at jeg som oftest nevner ordet "herlig" i hvert innlegg? Haha, lol..

Er du glad for tiden?
- Anna

NULL NADA ZERO

Null blogglyst slash inspirasjon! Bruker natta på å tenke, så er jeg sterkere tilbake imorgen. Seriøst, det er ille. Vet jeg lovde å skrive, men jeg orker ikke å skrive shitt som er null interessangt. Understand?snakkeeees, btw innlegget er u-kommenterbart... hihi

FILMDATE

Hei søte! Idag var jeg først på skolen, og etter det reiste jeg til "city" for å selge lodd med noen 4h-ere. Selvom vi satt der i tre timer, var det sykt morsomt! Lenge leve tørr humor og den slags.

Nå skal jeg nyte fredagskvelden sammen med Linda, Malin og Jonas. Blir koselig! Først skal vi se norske talenter (som forresten har begynt, hihi) også er det filmdate vel. Samtidig skal vi spise de digge greiene ovenfor, overhodet ikke feil. Bra fredagskveld with other words. Kos dere :-)

Ha en fin kveld!
- Anna

PS: Skulle slenge med fra Linda og Malin at de er kule + at Jonas er litt kul han også (de tror det, iaf)

PICTURES OF TODAY


Canon EOS 550D

Jeg elsker sol! I det siste har det vært så sykt fint vær, og jeg bare smiler. Perfekt vær for fotografering, stallen, soling og andre greier. Herlig, med andre ord.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

DAGENS OUTFIT 050511


Genser fra Cubus, hals fra Pieces/ Vero Moda og jeans fra Cubus


Øredobber fra Glitter og armbånd fra H&M

Dette har vært en super torsdag! Matteprøven gikk kjempebra og skoledagen fløy. Kjipern at det er noe dritt med kneet mitt, så måtte droppe noe av gymmen. Først strakk jeg det i gymtimen for en uke siden, så strakk jeg det på hesteryggen nylig, og nå gjorde det dritvondt å løpe. Men, life goes on.

Jobben idag var også morsom, som vanlig. Jeg fikk til og med være mammaskilpadde :-) Heldige meg. Hihi, det er gøy å jobbe i barnehagen ja! De små søte er så... søte.

Hva syntes du om dagens outfit?
- Anna

THIS WHITE DRESSLol, fint med hvite ankelsokker.. Uansett, dette er årets 17. mai-kjole! Fjorårets også faktisk. Selvom jeg brukte den i fjor, passer den fortsatt og den er fortsatt innmarri søt, så jeg vil ha den i år også. Liker den så godt :-) Kjolen er fra Cubus og kostet rundt 400 kroner hvis jeg ikke husker feil. Tror ikke det er mulig å få tak i den lengre, siden jeg kjøpte den i fjor.

Hva syntes du om kjolen?
- Anna

BLOGGDRONNING

Hei søtiser! Egentlig burde jeg vært i sengs for en stund siden, fordi jeg skal opp kvart over fem imorgen tidlig. Da går turen til Rikshospitalet, for nok en teit ryggsjekk som jeg avskyr til de grader- men jeg må bare.

Idag har jeg ikke gjort stort. Kom hjem fra skolen og sovnet på sofaen, våknet ved sekstiden og har dusjet, glodd tv og klæsjet på selvbruning. Okei, ikke direkte klæsjet. Tatt på. Nøye, vet dere. Flink? Jadda.Ellers må jeg nok en gang, forhåpentlig siste gang på lenge, beklage for dårlig blogging. Nå er jeg offesielt skjerpet, bare spør Karoline. Denne gangen mener jeg det. Har sykt masse å ta igjen, men det er kun min feil, så jeg får bare starte et sted. Jaja, nå må jeg sove. Vi snakkes!

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits