BILDESERIE.. ELLER?

Bildene vil ikke lastes opp. Førstemann som kan gjette hva som kommer opp da jeg laster, får link i fem innlegg framover. Lykke til da folkens! Kan hinte; les forrige innlegg.

Da blir det null bildeserie. Avlsutter bloggingen for i kveld nå, vi snakkes i morgen, og som vanlig håper jeg blogg.no skjerper seg over natten. Skjer det? NEI. Kanskje i natt..?

Rydder heller fram goodiebagen jeg, og tar bilde av den, så kommer jeg i godt humør igjen. Anyways, natta! Kunne skrevet "sov godt, drøm søtt" og sånt, men det skriver jeg jo støtt, at det blir standard, og jeg tror ikke denne dagen skal bli noe mer standard jeg.. Haha :-)
Preks!
♥ Anna


laget av meg nå nettopp, med kjærlighet ofcourse!  ehe, NEEJ.

JEG BLIR GAL

OVERALT FINNES KRYSSET! Bilder som egentlig lastes opp, erstattes med kryss. Hvis ikke må man laste opp samme bilde om og om igjen, før det ikke kommer kryss. Dette er så irriterende! Jeg mister seriøst blogglysten pågrunn av dette! Jeg vet, høres helt patetisk ut, men nå er det sant også.

Jeg har holdt ut lenge, nå måtte irritasjonen ut i et innlegg.

Er det noe galt med blogg.no? JAAA. Har vært slik i dagesvis, fikses det ikke snart, tar jeg pause fra å legge ut bilder tror jeg. Hadde det enda bare vært noe galt med pc-en, men det er jo overalt på alles blogger. Jeg hater det! Tror ikke jeg er alene om å bli gal, blir du også gal?
♥ En gal, sinna, opprørt Anna som likevel slenger med et hjerte.

(har laget dette selv)

STANDARD

Dagen har vært standard. Stallen, skolen, lekser.. Standard. Nå kommer bildeserie straks, og ellers skal jeg slappe litt av- er kjempesliten etter en jobbedag i stallen.

Uansett, skal snart starte konkurransen hvor en heldig vinner goodiebag! Skal bli kjempespennende. Har aldri hatt en så stor konkurranse før, og i tillegg så betaler jeg porto, frakt osv. Bra? Ja!

Hva har du gjort i dag?
♥ Anna

random fra stallen, hva annet hadde du forventet? jeg tror mitt liv kan beskrives med ett ord; random (?) husker første gangen jeg ante hva random betydde.. det var så.. okei, ikke hele den historien. men jeg husker det faktisk kjempegodt! litt over ett år siden, tror jeg? syntes det er litt drøyt å gå rundt da, og si sånn "gaad, så random!" heletida, så nei, spar meg, men liksom iblant så passer random så bra.. dette ble LITT mye om noe som ikke betyr en dau skæuu, så, ja, whatever.

VANNKRIG

Heeyyy! Kjempeherlig skoledag, hadde tilogmed vannkrig hele sistetimen! Fantastisk artig. Nå sitter jeg her altså, klissvåt og kald. Skal hoppe i dusjen nå, også stikker jeg til stallen- leksene får herved bare vente. Har litt andre ting å gjøre, det er fjerdeprioritet ellernoe i dag..

Uansett, det var årets første vannkrig. Gleder meg til å gjennomføre flere! Vi jentene eide guttene da, hahah, men når de begynte med bekkevann- coooold. Vannkrigen ble skikkelig svær, med tanke på at det startet med at Jonas sprayet ned meg med litt vann, uuj, sorry, ikke sprayet (gramatikken ekke helt på plass), sprutet, haha. Men jeg fikk beskjed at jeg måtte ha med dette her; Jonas og jeg startet vannkrigen!

Søren at ikke kameraet var med.
Snæcks, jeg må dusje ^^

dere sekke' hvor våt jeg er, men alle klærne er egentlig lyse.. og da sier det seg selv forsåvidt. syntes heller ikke særlig godt på bilder, men jaja, kameraet har et liv det også- vikke' så masse!

FRAM TIL ONSDAG

Hey! Headeren fra www.pinkrosa.blogg.no fikk flest stemmer, så det blir den. Har den fram til onsdag! Den er jo kjempesøt. Begge headerene var forresten faktisk i litt småfeile størrelser, men det får ikke jeg gjort noe med, dessverre. Skrev størrelse (tror jeg?), men samme det. Lager eget og sånt på onsdag. Har funnet ut av at jeg liker å ha mitt eget arbeid på bloggen, men er litt spennende å ha sånne avstemninger iblant også. Kommer forresten snart en konkurranse hvor du kan vinne goodiebag også! :-)

Tar kvelden jeg nå, natta folkens.
♥ Anna


PHOTOSHOOT UTENDØRS

Kamera: Speilrefleks, Canon EOS ettellerannet.. ♥
Fotograf: Susann


dakar blomme..

heyhey!

øsh, dette var HØYT over bakken.. ü

"mammaaa, åssen kommer jeg meg ned herfra?"

huhuh..

bææ, jeg heter anna, hva heter duu?

Skjorta er fra Bik Bok, smykket aner jeg ikke hvor er ifra, tightsen har jeg heller ikke peiling på, skoene er fra en av verdens beste butikker- hennes & mauritz vettu! Hvilken sminke jeg brukte kan du også enkelt finne ut, bare se her- og plutselig vet du alt;


øyenskygge husker ikke (brukte hvit og mørk grå)

maskara max factor kajal l'oréal roll'on l'oréal

rouge chanel gloss lancôme leppestift husker ikke


Hva syntes du?
♥ Anna

BURSDAGSANTREKK

Jau, dette hadde jeg altså på meg i går, i bursdagen. Bedre sent enn aldri, det vet vi vel alle?


øredobber glitter genser bik bok skjørt h&m?

skoletter din sko

veske aner ikke?

Tycks?
♥ Anna

BURSDAGEN I BILDER

Hallo! Dere trodde vel ikke jeg hadde glemt dere? Etter å ha vært så ikke-flink til å blogge denne helga, så hadde jeg en mistanke om at folk ville tro jeg ikke skulle blogge riktig godt i dag, hadde jeg muligens rett? Heldigvis så hadde de som eventuelt ikke trodde det skikkelig feil nå, for her kommer bursdagsbildene! Nå som jeg har tid til å fortelle det, så var jeg i bursdag til Charlotte (og tante Grethemor) ♥, og tante har sinnsykt gode brownies! Bare sånn.. litt sånn.. reklame? Hohoho, nejdåå.


vi tok masse bilder av broder'n.

min kake, som jeg lovde å legge ut.. ♥

kakeeeer  :-D  ehe. forkjærlighet vettu!

is, liftboller, brownies, smash, dumle och fox ♥

vi så jo eurovision ofcourse, dødsbra åpning! ü

også overnattet susann, haha ♥

Snakkes!
♥ Anna

LIKE OR DISLIKE?

Bik Bok - like or dislike?

Fra min side-  liikeee!
♥ Anna

JEJE..

God morgen! I går skled planene i dass, pent sagt. Var ikke hjemme fra bursdag før halv elleve eller noe, og da måtte jeg fortsette å se på Eurovision. Da jeg omsider ville blogge, fikk jeg ikke lov- det var for seint. Men som sånn gledesting nå, kommer det speilrefleksbilder, og masse andre bilder! Ok, ikke nå, men i ettermiddag- må til stallen å skifte et par sko først, ehe.

Så, sorry for dårlig blogging de to siste dagene, men i dag er jeg tilbake! Denne helga har vært så daffete, og jeg har bare.. daffet? Okei, den var litt rar.

Btw, gratulerer Tyskland, og gratulerer Lena! Fortjent seier!

Nå er det frokost, blogges i ettermiddag :-)
Hva skal du i dag?
♥ Anna


dette har jo gått utover statistikken, ehe.

Må jo bare slenge med vinnersangen:
(likte du vinnersangen?) For meg er den helt ok egentlig :-)

BURSDAG

Hey! Stikker i bursdag ved fire tiden, så på tide å ordne seg nå.. Vet ikke hva jeg skal ha på meg, men som vanlig, har jeg et bilde i hodet. Fikk ikke blogget noe mer i gårkveld, sorry folkens, men gjorde så utrolig mye annet! Var for en gang skyld herlig å ikke tenke på dette "bloggepresset" som pleier å ta meg. Ææh, livet er herlig! Er det ikke?

Jeg blogger mer i kveld, og nå er det promise. Har faktisk pynta kake også, dere skal få bilde av verket mitt seinere. Har dårlig tid nå vettu! Det er meg det.

Snakkes!
♥ Anna

og bare for å ha et bilde, slengte jeg visst med et random bilde fra balansetrening med allouette, første jeg fant i en mappe.. ukeiukei.  nå MÅ jeg stikke! har ca. 18 min på meg..

NULL TID SÅ LANGT

Har ikke tid til å blogge så mye i dag! Nå først skal jeg spise, så skal jeg i stallen, også må jeg rydde rommet- hater det, men fikk streng beskjed om at det trengtes, haha. I tillegg tror jeg at jeg skal ut etterpå. Hva sier dette? Dårlig bloggtid. Man må jo ha et liv utenfor internett også, fnis.

Snakkes seinere! Hva skal du i dag?
♥ Anna

DATATIDER

Har datatider her i huset, noe som betyr at jeg må logge av nå. Beklager dårlig blogging fra meg i dag! Dere er vant til, tja, minst åtte innlegg, men i dag var det bare.. få. Med lite innhold til og med! Er like skuffet selv, men har fått mye mer ut av dagen. Må begynne å begrense meg litt mer på hvor ofte jeg sitter på denne tingen kalt pc, for ellers får jeg dårlig tid til livet utenfor bloggen- stallen og vennene. Det er jo egentlig det som betyr noe!

Jeg er sikker på at jeg kommer til å blogge masse da bloggen blir helt ferdig oppusset, for det skal bli så gøy å ha en header som ikke er laget av meg nemlig. Har drømt om å få tilsendt headere helt siden jeg leste om andre som hadde slike "konkurranser" på sine blogger.

Morgendagens planer: Stallen, også skolen selvfølgelig. Har gym, så jeg må huske å pakke.. Best hvis jeg pakker i kveld kanskje? Sånn at jeg husker det hvertfall. Også en ting til- skal spise pizzasnurrer i morgen, kom jeg på. Haha, merkelig tanke nå til kvelds.

Blogges i morgen!
Vel, natta da! Sov godt.
♥ Anna


vakkert! HEHEHEH,  neej.

HVEM HEADER?

Har fått tilsendt to headere nå, klarer ikke vente lengre. Problemet er at jeg liker begge like godt, så jeg ber dere velge! Hvem syntes dere?


fra www.pinkrosa.blogg.no


fra
www.estrellakarr0.blogg.no

Hvem syntes du jeg skal bruke?
Vil bruke headeren over en periode (minst ei uke), også får vinneren en... hemmelighet sålangt. Veldig enkelt og greit, standard for meg, men litt gøy da ^^ Hjelp meg! - og ikke gjør meg usikker ved "vet ikke..", for jeg vet virkelig ikke hvem jeg vil ha. Tar den som får flest stemmer!
♥ Anna

HVILKET LIKER DU BEST?

Har sanket seks naturbilder jeg er kjempefornøyd med, og lurer ekstremt på hvilket DU syntes er finest! Bildene er tatt av meg, på leirskolen og i stallen- utrolig nok.

nummer 1:


nummer 2:


nummer 3:


nummer 4:


nummer 5:


nummer 6:


Hva syntes du om bildene? Hvilket likte du best?
Sikkert litt kjedelig innhold, da dette ikke er fotoblogg, men vil jo være litt aktiv med mange innlegg i dag også- og dette er ment som at dere kan si deres mening. Snakk ivei!
♥ Anna

SLITEN OG STØL, THAT'S ME

Etter mange timer i stallen med arbeid og ridning, er jeg utslitt. Men fysøren hvor gøy det var i stallen i dag! Trente balanse på Allouette med flinke Martine som instruktør, red Veronasnuppa igjen, og selvom hun er litt kjedelig, kjente jeg det var godt å sitte på henne igjen. Jeg og Tiril satte opp gjerde på det gigantiske beinet, det tok på i beina, men fikk litt mer farge i ansiktet. Slik har dagen vært- herlig. Fikk også et kaninbitt innenbords, Trampeline skvatt litt da jeg skulle ta på henne båndet, og vips, et blått kaninbitt på underarmen.. Wiih. Au.

Nu er det mat på øyeblikket! Er sulten som er løve. Eller en flodhest. Eller en elefant.
♥ Anna, som lurer på hva du har gjort i dag?


meg og veronasøtis fra økta idag. malin stiller alltid opp som villig fotograf. thanks! :-)

DAGENS SANG

Hey! Dagens sang gjør meg i skikkelig godt humør, og hun som synger den er fantastisk flink- det vil si at jeg elsker stemmen hennes. Hun har mange fler sanger, men jeg liker spesielt godt tre av dem- her er en. Så da gjenstår det bare en ting. Presantere hvilken sang det er;

Inna - Hot


Hva syntes du om sangen?
♥ Anna

LATER

Heyhey! Tittet bare innom for å lese et par blogger, godkjenne venneforespørsler (som forresten er kjempekoselig, tok dere hintet?), og for å poste dette lille infoinnlegget. Blir dere snart lei av infoen min? Jeg må jo si ifra også, sånn at jeg ikke plutselig blir borte i et par timer, og dere ikke hører noe fra meg.

Vel, greia er den at jeg stikker til stallen om noen få strakser. Skal bare spise litt først. Dvs, blogges da jeg kommer hjem igjen! Kos dere imens ^^
♥ Anna

random fra bading hos martine- tatt vilt ifra arkivet.

KVELDENS SANG OG BLABLABLA

Siste blogginnlegget for i dag, skal snart sove vettu! Ble så seint i går kveld pågrunn av alle disse leksene som jeg sytet og klaget over i går kveld. Nok om lekser, det er jeg ikke i humør til å tenke på- slipper den tanken resten av uka, for jeg gjorde jo alle leksene mine i går jo. Happyness deluxeee!

Morgendagens planer: skolen og stallen, STANDARD.

Kveldens sang har jeg lagt ut før, men ikke før i dag..
Justin Bieber - One Time ♥


Hva skal du i morgen?
♥ Anna

FRAKAKAO

Hørt om frakakao før? Jeg elsker ihvertfall det! Voe har jo lagt ut oppskrift på sånn frappuchino, men jeg er ikke så fan av det- og har heller funnet opp frakakao. Smart, hva? Noe alá det samme.

Dette trenger du:
- sjokolade og vaniljeis
- kakao
- krem
(- hjerte/tuttifruttistrøssel, eller sølvkuler. Må ikke ha dette!)

How to make:
Lag vanlig kakao, og legg ganske mange sjokolade og vaniljeis kuler i koppen sammen med kakaoen, ta krem på toppen, og spis/drikk. Det er sinnsykt godt! ♥ Hvis du vil kan du også ta på strøssel, eller sølvkuler- hva du nå enn måtte ønske, ekspriminter med pynt selv.


hadde ikke krem da bildet ble tatt..

namnamnamnamnam
ü ♥

Har du prøvd dette før? - eller frappuchino?
Skal du forsøke å lage deg det en gang?
♥ Anna

LIKE OR DISLIKE? - HIGH WAIST


HIGH WAIST - LIKE OR DISLIKE?
Fra min side blir det like. Det er så sinnsykt kult! Jeg vet også om en person
som kler det sykt godt- www.mariaz.blogg.noElsker bloggen hennes!
Hun er en stor inspirasjonskilde for meg, både med personlighet og med
klær. Anbefaler dere å stikke innom bloggen hennes hvis dere aldri har vært der før!
HVA ER DIN MENING OM HIGH WAIST?
♥ Anna

HVA SYNTES DU?

Skal jeg kjøpe inn noe og teste? For eksempel mange forskjellige iser, og kåre en vinner, eller mange forskjellige sjokolader, kjærligheter, pastiller, drops eller noe? Og filme selvfølgelig. Hadde ikke det egentlig vært litt gøy? Gidder ikke hvis ikke noen av dere ønsker det, -
Hva syntes du? Skal eller skal ikke?
♥ Anna

mange dager gammelt outfit.. tights fra kappahl, cardigan fra bikbok (?)

SLIK SER EN KLISSVÅT SHETTISRYTTER UT..

.. like this:


Kunne ikke dy meg, måtte bare legge det ut. Jeg ser ut som en usikker skilpadde som har ploppet uti en dam, helt seriøst. Eller, den setningen var vel ikke særlig seriøs tror jeg, men bare se nøye etter da! Stillingen, ansiktsuttrykket- det viser skikkelig usikkerhet, el o el.

Har du noen gang sett ut som en klissvåt shettisrytter? Eller rytter forsåvidt?
♥ Anna

OUTFITVIDEO

video:017

OUTFITVIDEO - Stalloutfit.
Tja, kjempeherlig å være i stallen i regnvær da.. Haha.

Syntes?
♥ Anna

REGNVÆRSDAG

Det regner i dag. Regner sier jeg dere! For to-tre dager tilbake kunne jeg stikke nedi stallen med shorts. I dag var jeg slik; en klissvåt shettisrytter. Sammen med Stina da ♥ Hun er så sinnsykt søt! - og har de nydelige øynene. Man bare smelter sånn av dem. Promise!

det er hennes øye, lysere og tydeligere i virkeligheten..

Ellers skal jeg laste en video nå- outfitvideo. Gled dere!
♥ Anna

MED I KONKURRANSE

Er med i konkurranse nå jeg, skulle poste dette innlegget med en kode i, så kom det automatisk opp en video- og jeg er med! Liker denne konkurransen, selvom sjansen for å vinne er nesten null.

Syntes?
nokia-x6

BIGONE

Gjett hva som står i ovnen på øyeblikket. Kylling? Nei. Pommes frites? Neii. Bigone?  JAAA ♥ Skal sitte å stappe før jeg drar til stallen, har hele for meg selv! Skal selvfølgelig ikke spise alle, kjenner jeg meg selv tar jeg to biter, eller noe i den duren. Også litt info.. Været er ikke særlig pent her, så det er muligheter for torden. Derfor må jeg ta ut alle kontakter, til internett også, da jeg drar- så blogger jeg ikke mer i kveld, er det pga. torden, eller at internett ikke vil komme inn så fort. Tar ofte en hel dag, dessverre.

Hvordan vær har dere? :-)
♥ Anna

summerfeeling♥

2% INTERESSANT

Vet dere at hverdagen min egentlig bare er 2% interessant? Sha, hvertfall i mine øyne. Å skrive kun om hverdagen sin hadde blitt kjedelig, så jeg må jo takke for at det finnes "hot/not", "like/dislike" og andre slike idéer til andre temaer. Derfor prøver hvertfall jeg å gjøre noe litt ut av hverdagen min- skrive spennende, innholdsrikt og ironisk. Vet ikke om det fungerer jeg, men føler det blir mye bedre.

I dag har jeg vært på skolen. Det var litt gøy. Spiste mat der. Dro hjem med minibuss. Det var en fin dag! Håper dere får en fin dag videre. Vi snakkes. BORING! Hvem gidder å lese sånt? Det var faktisk sånn dagen min var, men ved å gjøre den litt mer spennende, hadde jeg nok fortalt det slik;

I dag var jeg på skolen, hvor vanlig er ikke det? Hadde to timer matte, to timer norsk- og resten av tida titta vi på videoer fra stalldagen som var torsdag den tjuende. Har vært en kjempeartig dag! Friminuttene er jo alltids noe for seg selv, også i dag var de det. Derfor, hvis jeg skulle beskrevet denne dagen med tre ord, ville det blitt vanlig og kjempebra. Har blitt flink til å beskrive ting med tre ord nå, syntes jeg.

Okei, over og ut nå. Grenselangt innlegg gitt! Prates.
♥ Anna

ja, valgt random fra bildearkivet, hva jeg holder på med? hvem vet.

NEITAKK, IKKE NÅ

Ush, er ikke i blogghumør nå. Så blogger nok mye i kveld, for da har jeg vært i stallen, og er den blogglade meg jeg egentlig pleier å være! Vet ikke hvorfor jeg ikke vil blogge nå jeg, er kanskje litt sliten? Uansett så er jeg jo glad, så har ikke noe med det humøret å gjøre.

Poster ett eller to innlegg før jeg drar i stallen ^^
♥ Anna


interessang pose.. og interessant ansikt..

DAGENS SANG

Enkle innlegg dette! Vel, dagens sang er av samme artist som i går, fordi jeg rett og slett hører så mye på henne for tiden. Kanskje altfor mye? Samme det, hun er flink!

Cascada - What Hurts the Most ♥


Liker du Cascada?
♥ Anna
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits