fin start på uka
Heiii ♥ Åpner macen for første gang siden torsdag. Wow, dette er alt annet enn normalt. Første delen av helgen ble tilbragt hos Joachim, og den siste delen av helgen oppholdt jeg meg på et 4h-arrangement i Ål. Bra helg med andre ord! Har vært overraskende uthvilt i hele dag, så jeg har hatt en bra mandag. "Bra" og "mandag" er sjeldent å finne i en og samme setning, faktisk. Gjøremål som rydding av rommet og badet har jeg fått unna - det trengtes. Ellers tok jeg meg en joggetur i kveldssola, verdens beste terapi. Resten av kvelden skal jeg bruke under dyna med paradise på skjermen, såå snakkes vi imorgen! Ha en fin kveld alle i hop ♥

Hatt en bra helg?

clinomaniaÅ være tilbake på skolebenken uten døgnrytme er et evig mas. Jeg kommer hjem, sovner, sover i flere timer og blir ikke trøtt på kvelden da jeg faktisk burde sove. Dagen idag er preget av dette - fire timer søvn på ettermiddagen idag ødelegger nattesøvnen min totalt. Jeg har noe å jobbe med sånn sett.... Den siste timen har jeg bare sett på episoder av Sweatshop. Tårene trillet i episode 5, fy søren, verden er et urettferdig sted. Jeg er så jævla heldig, jeg. At jeg ikke setter mer pris på det jeg har er til å få dårlig samvittighet av, virkelig.

nike shortsKjøpte denne superfiine treningsshortsen fra Nike for ikke så lenge siden. Den kostet 250 kr og jeg har den i S, liitt stor bak men det går greit. Synes det er utrolig fresht med oransjfargen på siden, jeg blir liksom i godt humør av å se på den, hahah!

Fiin, ikke sant?

sunny daysHei dere! Det er så sinnsykt fint vær om dagen, jeg føler nesten at jeg har sommerferie. Dessverre er det tilbake på skolebenken på onsdag, og nå for tiden er det virkelig mye å gjøre på skolen. Blir både stressa og i dårlig humør av tanken, men det skal bli godt å få ting unnagjort. Nå skal jeg straks dra til Joachim, såå det blir koselig! Vi snakkes, mine kjære ♥

skogen

Enkelte dager er jeg skikkelig takknemlig for at jeg bor her jeg bor - idag er en sånn dag. Mattekunnskapene mine er latterlig dårlige, så jeg skal ikke komme med et cirkatall på antall meter jeg må gå for å komme til skogen (.....heheh), men det er alt annet enn langt i hvert fall. Og see så fint! Tok med meg kameraet på en liten gåtur, egentlig bare for å komme meg ut litt haha. Det er deilig, da!

Ha en fiiin dag ♥

my definition of beauty

morningGod morgen dere! Jeg kunne jo skrytt på meg en glamorøs morgen og skrevet om den, men nei. Jeg våknet litt før 11 med håret til alle kanter, mat var den første tanken som slo meg (som alltid ). Jeg fant en eller annen frokostblanding jeg aldri hadde smakt før i skapet og dynket den i bringebærsyltetøy og melk. For å være ærlig var det ikke noe annet enn kvalmt, sååå jeg tror sånn ca halve skålen sto igjen eller noe. Nok om det - idag er været fantastiiisk, så jeg tror nesten jeg skal ut en tur. Snakkes senere 

blogmode on

Hei! 3 måneder har gått siden jeg sist oppdaterte dere. Fra 17. januar til 17. april har egentlig livet mitt bestått av det samme som det alltid har gjort. Ingen spesielle nye hendelser i livet mitt med andre ord. Det eneste jeg kan komme på som er verdt å nevne, må være at jeg faktisk var på Brad Paisley-konsert i mars. Lise tok med en venninne, typen sin og meg til Oslo spektrum for en opplevelse for livet (hvertfall for min del). Jeg er nok ingen countrygirl, men jeg må innrømme jeg ble rimelig forelsket etter den konserten! Wow. 

Budskapet jeg egentlig planlegger å komme med nå, er at jeg er tilbake på bloggfronten igjen. Eller, jeg skal i hvert fall prøve. Det går mot lysere tider, jeg er glad og jeg ønsker ikke at verken kameraet mitt eller bloggen skal ligge og støve ned et sekund til - nå er det blogmode on. Jeg trenger et eller annet jeg kan holde på med ved siden av mitt ellers så kjedelige liv, og dette er midt i blinken. Jeg har tenkt lenge på å melde dette comebacket, soooo here I am.Dere må bare komme med forslag til blogginnlegg dersom dere har noen ønsker altså, så skal jeg se hva jeg får til. Jeg håper virkelig jeg klarer å holde bloggen oppegående fremover, slik at kanskje noen har lyst til å lese hvert fall, hahah. Dere får følge med!

Vi snakkes!

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits