HERLIG TORSDAG MED KULHET

Halla! Dette har vært en herlig torsdag faktisk. Jeg har bare fått gjort masse, flinkis til de grader ja. I tillegg syntes jeg at jeg har vært enda kulere enn normalt (mehehe), siden jeg har tatt bilder av nesten alt jeg har gjort idag. Bilder er lik blogging, so people, here I am, once again.


Jeg har spist en smultring..


Jeg har tatt egobilder, fordi jeg ville..


Jeg har spist disse sykt digge greiene..


Jeg har feita meg opp med gulrotkake..


Jeg har drukket fanta, fordi jeg er så sunn..


Jeg har vært hos verdens beste ponni..


Og jeg tok egobilder sammen med verdens beste, fordi vi er gangstah's

Forresten så var jeg hos Thina når jeg drakk fanta og spiste gulrotkake. Det var veldig koselig! Etterhvert kom Malin også, og vi surret på i noen minutter før jeg vendte nesa hjem.

Hva syntes du om bildene, og hva har du gjort idag?
- Anna

VIDEOKLUSS OG MARTINE

Hei folkens! Beklager å måtte si det, men nå har jeg sittet med videogreier en stund, og det funker ikke. Må bytte filformat, og jeg trenger litt lenger tid på meg, så vi får se når jeg får postet videoen. Så sorry for det her, men videoblogg blir det.. jeg vet bare ikke når.

Nå stikker jeg til Martine og overnatter der. Det blir utrolig kos! Kjenner jeg oss rett, gjør vi vel mye rart og får utallige latteranfall hvor ingen av oss kan kontrolleres. Det er iaf standard, haha.

Ha en fin kveld :-) Kos dere!
o-m-g, æsj, hhhaaha sånn kan det gikk

GÅRSDAGENS OUTFIT 230411


Bluse fra Kappahl  //  Jeans fra Cubus  // Sko fra Økonomisko


Skinnjakke fra ukjentGårsdagens outfit, som jeg ikke rakk å poste igår. Anyway, fra og med nå er jeg en skjerpet blogger som skal oppdatere. Nå tar jeg meg en tur i stallen (løshopping står for tur, wuhuu), og når jeg kommer hjem skal jeg lage videoblogg,- tro det eller ei. Vi snakkes!

Hva syntes du om gårsdagens outfit?
- Anna

ON THE ROAD AGAIN

Hei søte! Løftet om mandagsblogging ble til tirsdagsblogging, som igjen blir til onsdagsblogging fordi klokka er 23:53 akkurat nå, og det er umulig at jeg klarer å gjøre dette ferdig på sju minutter. Uansett, løfter er til for å holdes, så sorry for det.

Som jeg har skrevet, har jeg vært på hyttetur. Utrolig koselig! Jeg og Susann hadde latterkramper, tok bilder, spiste godteri, satt lenge oppe, skravlet og så på film. Apropos film, jeg så Engelen og Dear John for første gang, og herregud, jeg gråt! Engelen var så utrolig trist, og Dear John var bare... oversøt. Og trist. Aw. Jeg liker sånne filmer.


NAM #1


Trøtt.no


Fint vær!


NAM #2


Juice, sprite, isbiter og fargestoff med sitrusfrukt-smak... NAM JA


Tatt ut av bilen


Tatt ut av bilen dette også gitt.. pro?Det var hvertfall en koselig tur. Det skrev jeg ovenfor også? Wups. Til sammen spiste jeg 1 liter isbiter, drakk 2 sånne blå + én rød og koste meg halvt i hjel. PÅSKE! Say no more.

Da hadde man brukt over en time på et innlegg. Flink.org heter det. Jaja, nå skal jeg lage mange innlegg og ikke publisere dem, for da får jeg lagret idéene mine. Lærte det av Annais! Jeg savner Annais..... Kjedelig, langt, ubrukelig innlegg. Sorry #2.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

PÅSKEFERIE

Hey. Bad blogger #1 her ja, jeg skal skjerpe meg... på mandag, siden nå stikker jeg på hyttetur i to dager! Åh, det blir kos. Vi blogges da jeg kommer hjem, gidder ikke gjøre dette innlegget lengre og mer uinteressant enn det allerede er. Shit, jeg gjorde det.Hvis noen ville vite det, så har jeg sykt vondt i halsen!!!!!!!!!!! DØR. GAD. HELP ME. heheh tjohei hade

God påske hvertfall :-)

BEHIND THE MASK

Fail at jeg hadde på meg rosa genser idag, hihi. Passet overhodet ikke. Men hvertfall, denne saken lagde jeg på skolen! Den er litt søt, da. Litt liksom. Selv om den ikke er nydelig, er den hvertfall kreativ.

Whatcha think?
- Anna

ANTO, NATTVOLLEY OG COLAIS

Hei mine søte skogsbær med sukker på! Haha, kødder. Fint at jeg tok meg tid til å skrive litt igjen, ikke sant? Har ikke store greiene å skrive, men siden jeg lovde Malene å blogge, så holder jeg det jeg lover. Kan jo fortelle hva jeg har gjort siden sist da. Det blir sykt spennende, for jeg har et sykt spennende liv! Sarkastisk til de grader, ohyeah.

..jeg har vært en del i stallen. Ridd, slappet av å bare blåst i alt annet. Stallen er så herlig å være i, siden jeg slipper å tenke på noe som helst, også kan jeg på en måte bare være helt alene med meg selv. Og Anto, besteponnien. Digger det!..jeg har fått igjen prøver og gjort lekser. Jeg er fornøyd med alle resulatene også, faktisk - firer på spansk minitalk, sekser på engelsk tekst og fem pluss på norskprøve. Kjipern å være et halvt poeng unna sekser, men det funker...jeg har vært på nattvolley. Syykt morsomt! Så igjen noen herlige folk og bare hadde det gøy. Var oppe hele natta, så derfor er jeg utrolig trøtt nå. Sovnet under finalen på søndag, i fanget til Stine.. haha, når jeg våknet ante jeg ikke hvor jeg var. Jeg server på verdens merkeligste måte, så jeg har blåmerke på armen. I survive. RANDOM.

Også husker jeg ikke mer. Nå skal jeg spise en colais (haha, lol) og en kjapp tur i stallen, før jeg tror jeg stikker ned til Susann og stjeler godteri samtidig som jeg ser farmen. C yah!

Har du hatt en bra helg? Hva gjør du nå?
- Anna

INNKJØP 010411


H&M


Bikbok og Cubus


H&M


H&M

På fredag tok jeg bussen til bs med tre herlige jenter og surret rundt der noen timer. Utrolig koselig!
For en gangsskyld kjøpte jeg bare nødvendige ting. Ok, selvbruningen var unødvendig, men hey, det var halv pris! Dessuten bare sto den der uten noe liv. Død. Egentlig står den fortsatt bare der og er det....

Tycks?
- Anna

SUPERBLOGGER'N

Tjohoi, jeg er flink til å oppdatere! Okei. Nå er superbloggern her trøtt altså. Superbloggern sitter med spansk, for superbloggern skal ha spansk minitalk imorgen. Superbloggern er back in business imorgen den dag, for jeg regner ikke med at superbloggern blir altfor opptatt med volleyballtrening.

C YAH. xoxoxo Superblogger'n.

innlegget kan ikke kommenteres, HVA FORVENTET DU LIKSOM!?!??!?!

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits