Datafri kveld

Hey kopimaskiner med blekk!
Flotters at dere har blekk, det har ikke vår kopimaskin, huffhuff. Jeg som ville ha ut et bilde også! Jaja, det var ikke det innlegget handlet om heller, eller skulle ha noen handling om.

Folkens, jeg tar datafri kveld i kveld! Null data fra og med kvart over åtte-halv ni. Da er det bare tv, trening og andre godsaker. Skal spise lasagne også! ♥

Dette ble da siste innlegg for kvelden, men vi snakkes i morgen!

titt'ei!

Kveldens treningsprogram

Heihei!
Har dere fått med dere at jeg trener hver dag nå..? Isåfall er denne kveldens treningsprogram klart! Mange orker jo ikke å trene, men det som er viktig er motivasjonen og positivitet. Man må tenke hva man får ut av det, og at det er det som virkelig teller! Hold fokus, stay positive. Det hjelper!

Kveldens treningsprogram er slekk skarr'u se:
- magemusklene 15 minutter
- armene 10 minutter
- magemusklene igjen 10 minutter
- tøye ut

Enkelt og greit, ikke så himla krevende! Såpass burde jeg holde ut. Har før bare trent magen, men i dag får armene en omgang også.
* Å tøye ut er viktig, ellers blir man støl. Promise.

Etterhvert på kondisen også fikses litt på, joggeturer kalles oppskriften bak. Skal bli spennende å se utover sommeren! Om sommeren pleier jeg bare å ta meg gåturer, og iblant trener jeg magen. Og ja, dette trengs, for å holdes i form! Det hjelper ikke å ikke spise, det er rett og slett teit. Og farlig i noen situasjoner! Så trening er eneste vei til å bli i god form, rett og slett.

Hva pleier du å trene oftest? Og hvor lenge? Hva syntes du om mitt treningsprogram?

på forskertur ♥

Dagens sanger

Hejo.
Jeg har valgt to sanger denne gang. De er så søte begge to! Jeg hører på dem sykelig ofte, og blåser fletta i om de er gamle. De er nydelige begge to! Last Unicorn har litt mer fart, haha.

1. Spirit - Last Unicorn


2. Natasha Bedingfield - Wild horses

Hvor vakre!
Hvilken sang er din favoritt for tiden?
// annasau.

Stor photoshoot

Heyhey!
Da kommer bildene som skulle vært lagt ut i går. Herlig vær var det gitt!

 
linda på karusellen.                                                 hey søtaa! ♥
 
johoo, fænnii.                                                         haha, latsom-sint.
 
slappe-av-oh-yeah.                                               full fart forover, linda!
 
linda og remi på dumpehuska, haha.                meg og linda på dumpæær'n.
 
- du kommer deg på, linda? haha ♥                   helt igjennom fengslet.
 
grandiosa pizzasnurrer ♥

Dere skjønner kanskje ikke hva pizzasnurrene har med saken å gjøre? Du skjønner, da jeg og Linda gikk inn, stekte vi oss noen! Utrolig godt, fnisfnis.

Hva syntes du om bildene?
- ænnæ sæv u knåv.

Sløøøvt

Tjohei!
Lover at jeg skal blogge bra i dag. I går var jeg virkelig sløv.. Ehe. Skal komme ut med en del bilder, foreksempel fra da jeg, Linda og Remi var ute her om dagen. Nærmere bestemt i går, hoho.

Så, prekas straks! This was just info ^^

look up for me, hahahahha.

SORRY

SORRYSORRYSORRY!
Blir ikke fler innlegg i dag. Orker ikke. Er helt utslitt, har skjedd så masse. Beklager at ikke så mye gikk etter planene, hihi. Snakkes i morgen.
- Anna -

Sneglefart

Hey pies!
I dag har alt gått i ordentlig sneglefart, tregt. Dagen har vært utrolig gøy fordet da, spesielt i friminuttene! Er egentlig ferdig med leksene, men det var noe jeg fikk øvd lite på, så da må jeg ta det hjemme. Egentlig utrolig kjipt, men Linda kommer å hjelper meg nå. Ikke like lett å skjønne da man får en forklaring på to minutter, hoho.

Ellers er resten av dagens planer slekk:
- trene magen, halvtime
- jogge (?)
- stallen (?)
- lekser
- lage outfitvideo
- legge ut videoer (?)

Travel dag! I morgen er det heldigvis fredag, og helga skal brukes med venner, og kanskje litt til stallen også? Who knowes, jeg ombestemmer meg fortere enn fy, mwihi.

Nå kom Linda, endelig ♥ Snakkes!

big mistake, lol.

Ting jeg liker og ikke liker- bli bedre kjent med meg!

Hey.
Mange vet kanskje ikke om ting jeg ikke liker, ikke kan fordra, hva jeg liker, hva jeg elsker også videre. Kunne holdt på i en evighet! Skal ramse opp et par ting nå.

Vi starter med ting jeg ikke kan like, ikke fordrar.
#1 - NEGATIVE KOMMENTARER
Æsj og fy, slekt kan folk spare seg for. Har de noe negativt å si, hold det inne!

#2 - FOLK SOM SER "NED" PÅ FOLK
Det er jo noe av det verste.. Når andre folk tror de er SÅ himla mye bedre! Guri, sånne folk skulle vært utryddet for lenge siden. Men dinosaurene først selvfølgelig...

#3 - LITT SÅNN "IKKE BRA NOK"-KOMMENTARER
Fikk en nå nylig, etter mine følelser. Kanskje jeg er litt vel "sutrete", men liksom, jeg svarer den kommentaren her.
"Syntes ikke måten du tok på øyenskygge var noe fin :) Men du lærer med årene. Du er trossalt bare tolv år." BARE TOLV ÅR? BARE? TROSSALT? Jeg ér tolv år, og er stolt av det. Og tenk da- jeg er tolv år, hva så? Jeg veit virkelig hva jeg snakker om. Og til deg som sende kommentaren; du så knapt hva jeg tok på, fordi lyset var dårlig. Det jeg sier nå har ikke noe med kommentaren å gjøre, men det er ikke pent å kommentere noe man knapt vet om. Ikke det at det var tillfellet til den kommentaren. Men please, spar dere for slike kommentarer ennå til meg! Jeg liker ris og ros, men blir veldig fort sur for slike kommentarer, og foreløpig slettes de. Jeg føler jeg ikke har en bra blogg da jeg får slike. Og det er min feil folkens, slappav.

#4 - SELVGODE FOLK
Dra til den ytterste øya på jordkloden, and stay there. Det er greit å ha troen på seg selv, ha god selvtillit (har det forresten selv, hoho), men å være selvgod er noe annet.

#5 - SMÅIRRITERENDE FOLK OG TING
Sick irriterende! Jeg er av den typen som irriteres fort, såå.. Hold dere unna meg hvis dere vet dere er irriterende. Og ikke nevn ting jeg syntes er irriterende, eller dumt. Det er irriterende! Masse irriterende her, joho.

Også over til ting jeg liker...
#1 - SMÅMUFFINS MED ROSA GLASUR
Nammere enn nammest, NAM ♥

#2 - MÆVLE ISBITER
Yaam. Spesielt om sommeren.

#3 - JORDBÆR MED SUKKER
Hvor yum! Elsker det, om sommeren er det diggbart.

#4 - VANILJEIS
Beste isen, sammen med smeltis ♥

#5 - VENNENE MINE
Dere er best, og dere veit det ;* Seriøst.

Har du masse du ikke kan fordra? Isåfall- hva?
Er du uenig i noe på listen min?
// Anna.

smiiiiiiiiihl.

VIKTIG PÅMINNELSE!

video:006

Husk at du også kan sende inn ting som kommentar i dette innlegget!
Jeg minner om at ikke alt som skrives inn kan gjøres, hvis det kan påvirke framtiden min o.l. Jeg bestemmer selv hva jeg har guts til. Men send inn allikevel, man vet nesten aldri hva man får!

Håper du er søt å sender inn noe ♥ Gjerne noe sprøtt!
Inspirasjon/tips:
- stappe masse ting/pålegg på brød - blande masse rart drikke, og drikke - filme diverse reaksjoner - gjøre sprøe ting - lage noe +++ BRUK FANTASIEN!

// anna.

Videoblogg: småtips!

video:007

Enda en videoblogg, folkens!
Småtips, vet dere. Alltid noe å ha bruk for.


Fikk du noen tips?
// anna.

Videoblogg: dagens outfit!

video:008

Heija!
Prøvde noe nytt i dag- lage outfitvideo isteden for å legge ut bilder! Dessverre er den litt mørk, men dere ser jo. Neste gang jeg tar en slik video, antageligvis i morgen, skal jeg gjøre det ute- om det er fint vær. Det var nemlig MØKKVÆR i dag. Bokstavelig talt. Regn og våt snø. Æsj.

Hva syntes du?
// annasau  (k)

Hemmat

Hallohallo.
Nå er jeg hjemme fra butikken med Linda. Kjøpte meg en tyggis, og dett var dett. Sweet mint ♥ Har tatt hele 3 videoer, og alle skal ut i dag!

Skal forresten på dette hersens forbaskede 4h-møtet klokka seks. Det ødelegger så! Har bestemt meg for å slutte neste år, men forsøker å se positivt på det slik det er nå. Lenge leve positivitet!

Ellers skal jeg trene i dag. Magemuskler i en halvtime, joho. Siden været bokstavelig talt er stygt, så får jeg ikke tatt den joggeturen jeg skulle. Mulig jeg heller trener beina hjemme da. Skal trene masse for tida, i need i think.

Hvor ofte trener du?

pretty. neida, mongoo  (y)

Later, seinere, samma det..

Hey!
Har dårlig tid nå, men sier bare ifra om at det kommer innlegg seinere, eller later, senere- whatever. Skal nemlig ut med Linda. Er allerede fem minutter på overtid!

Snakkes.

superpent. tulla.

Never mind

Tjoheisann!
Jeg må bare si en ting. Google Translate In My ♥ Jeg fikk veldig lyst til å ha "never mind", som overskrift, men via google translate fant jeg ut at det ikke var lurt. Never mind betyr aldri sinn? Hvertfall følge translate. Og det har jo ingenting med innlegget å gjøre! Men never mind høres så "lokkende" ut, skjønner? Du måtte bare lese, ikke sant? Tenkte meg det.

Jeg gleder meg SYKT til i morgen. Skolen igjen! Føler meg ganske loner her hjemme, uten de bestefolkamine, også videre. To dager uten skole, uten venner, funker ikke. Sommerferien er noe annet. Da er ingen på skolen. Derfor har jeg savnet skolen egentlig! Friminuttene isåfall.

Dere- i morgen blir det egentlig bra dag på skolen! Vi skal se en haug med bilder fra leirskolen, i en hel time, vi skal ha tre timer kunst og håndverk og vi skal fremføre rap i musikktimen. Jeg tror ihvertfall det blir tre timer kunst og håndtverk, Wenche sa det forrige uke, men står to timer på ukeplanen, så who knows. Det dumme er at vi må ha matematikk i morgen. Det trengs sikkert, og jegm overlever. Det er bare det at onsdager føler som en fridag iblant, haha, nå ler jeg av meg selv. Forresten skal Veronica ha eksamen i mårra, så vi skal ha Wenche.

Digger du google translate?
Hvor lenge kan du være borte fra dine venner?

how loveley, hohoho. peeent. tullah.

Sminkevideo

video:048

Hællæ!
Da er videoen ferdig lastet opp, håper du får noe ut av den! Egentlig ganske gode tips. Det leppestift-tipset, om du har leppestiften på lenge mens du spiser, så får leppene kjempefin og naturlig farge også. Verdt å prøve! Siden lyset på videoen er så dårlig, bestemte jeg meg for å gå ut og ta bilder, hvor man ser hvor fint det ble masse bedre! På videoen så man ikke sååå stor forskjell, noe man gjorde ute.
 
Hva syntes du?
// anna the blogsheep.

Anna <3 gjennomsnitt

Heyhey!
Da er leksene unnagjort, og jeg føler meg utrolig glad. All matten for hele uka! Yey. Denne uka må jeg fokusere veldig på hva vi har å lese, for det er repetisjon som er viktig. Derfor blir det dårlig tid til stallen denne uka også, men det får bare være sånn. Jeg skal så ofte jeg kan, men det er ikke så gøy uten noen hest å ri. Uten en hest å stelle med. Uten en hest å ta tusenvis av bilder av.. Så, ja, dere skjønner kanskje?

Har forresten sendt en mail til ei, fant ponnien på finn.no, men har ikke fått svar ennå. Jeg håper inderlig hun svarer, for den ponnien, Tassen, virker så skjønn!

 
ukeplan og gloser.                                                 mere ukeplan..
 
mattestykker, woho.                                          anna <3 fart og gjennomsnitt

Nå skal jeg lage sminkevideo om noen få strakser, men skal eksprimintere noe i photofiltre til ms aller først. Lovet chatten det, fnisfnis. Snakkes!

Hva har du gjort i dag?
// annasaaaaaaaaauu.

Reskel, wohoo

Vet du hva "reskel" er? Les det baklengs. LEKSER? Ohyes!
Da er det leksetid, og snart middag. Får vel bare starte, en eller annen gang blir jeg jo ferdig. Lekser må til, ferdig med det, ingen klaging. Ehe.. Snakkes!


tarnish colours in my ♥

Dagens antrekk

Dagens antrekk! Here we go.
 
øredobber glitter
cardigan lindex
hårbånd/halsekjede glitter
topp h&m
joggebukse cubus
sokker cubus
 
briller mammas gamle fra slutten på åttitallet, haha

armbånd/ sølv fra linda ♥
armbånd/ fake skinn topp

Skikkelig chill egentlig!
Hva syntes du?

Wild horses

Hejsann!
Har tatt en dusj nå nettopp, og skal snart starte på lekser. Har en del å gjøre.. Tenkte å få gjort noe for hele uka, spesielt innenfor matte. Godt å være ferdig, veitdere! Nå hører jeg wild horses ♥ Blir i så innmarri godt humør av den, elsker den sangen, og har gjort det fra første stund jeg hørte den! Som begynner å bli lengesiden nå.. Rundt ett år, eller noe? I think so.

Det kommer forresten outfit-bilder! Har sust meg ut av onepiecen, og fikset på meg klær. Sminkefri er jeg også, men vet dere hvorfor? Jeg skal lage sminkevideo seinere i dag, nemlig. Dere får muligens en liten video hver dag denne uka, og det lyder vel bra?

Men dere- nå skal jeg fortelle dere hva jeg drømte i natt.. Sykt merkelig egentlig! Askeskyen kom over vårt hus, også kjørte jeg og kusinene mine (alle i hop) en stor gressklipper med mange seter. Så begynte det å regne, og stinke skikkelig. Så falt jeg av, og løp hjem. Men selvom huset var rett foran meg, så kom jeg aldri inn! Plutselig var jeg på en trampoline, som jeg bare hoppet og hoppet på, og jeg kom meg aldri av. Så ble jeg sugd til askeskyen, og fløy rundt.. Så havnet jeg i Kina. Deretter våknet jeg, hm, merkelig!

Hva drømte du i natt?
Snakkes!

været er jo fint.. sola er sånn oppogned, her er den borte.

Gwez

Skip'o'hoi!
Kan du gjette hva jeg skal spise til kveldsmat? Vel.. Det er rundt, namnam, ehh.. Litt fargerikt? Det finnes i butikken. I frysedisken. Den lukter digg. Høres digg ut. Smaker digg. Hvis du ikke har funnet det ut enda, så kan jeg like greit røpe det. BIGONE ♥ Lovelovelovelove. Jeg fortjener virkelig det, hvis dere leser hva jeg må gjøre under kommentarene på "må-gjøre-video".. Hjelp meg! ;o Haha, muligens det ikke går, skal prøve men.. Da må jeg være litt hyper i øyeblikket, i think.

Hva skal du spise til kveldsmat idag?
// anna.

nydelig. tulla.

Akkurat NÅ!

Dette er sånn "nå"-greier, men ting og tang.
Advarsel: dette er et enormt bevis på fritids!

Antall venner på blogg.no NÅ: 84
Antall sidevisninger på bloggen til NÅ: 62
Antall lesere på bloggen til NÅ: 22
Klokkeslett NÅ: 21:27

Har bare sykt lite å gjøre, så da var det noe av nærmeste utvei fra kjedsomheten.

ingen er perfekte, hoho. spesielt ikke hvis man snubler i trappa! bevis #1.

Btw, når jeg trykker på lagre + publiser er klokka: 21:32 (NÅ!)

SEND IVEI! (VIDEO)

video:010

SEND IVEI FOLKENS! FINN PÅ SPRØE GREIER ♥ Gjør alt på video da det har kommet inn masse!
Og dere, skal si dere det er fænni å skrubbe speil for leppestift! Næt. Ikke å anbefale.

KAN DU SENDE INN NOE, SØTESTE? ♥
// annasau.
(nb: hvis det blir for flaut, eller for galt, så kan jeg ikke gjøre det. det finner jeg ut av selv. må tenke litt fremover i tid også på hva jeg gjør og ikke gjør, men for all del, send ivei uansett, skal forsøke å få til alt! må bare få det med, sånn at jeg ikke skuffer dere om jeg sier det leeeenge etterpå.) Det er forresten ofte en hit å be bloggeren om å mikse sammen tingtang og drikke det! (må være drikkelig)- eller det samme, bare med spiseting. F.eks. MASSE forskjellig pålegg på brød, og spise.. Bare litt inspirasjon.

Det er hjerteputa mi, Linda!

Tjohei på deg!
Lindasøta (www.odinjenta.blogg.no), det er hjerteputa mi! Ikke den runde di! Bare viser det ganske nøyaktig her, for jeg bruker ikke gjenglemte ting, ofc.

Bare sånn veldig synlig.

Håper du så det nå!
// anna - som nå skal lage video!

Tilbaks

Tjohoi, jeg er tilbaks fra samtale!
Gikk veldig bra, siste før ungdomsskolen. Varte vel i rundt førtifem minutter? Ihvertfall så dro vi Esso-en etterpå, og jeg kjøpte meg smeltis. Fyfader, smeltis in my ♥ Fikk også en lohengrin, yam.

Nå skal jeg fikse en bitteliten videoblogg, så vi snakkes seinere!

Hei Brille!

Næmmen, hoppsann!
Vet du hva søss fant i stad? De gamle lesebrillene til mamma! Dette var visst veldig populært på den tiden, men for meg var det skikkelig strange. Dette var vel på slutten av åttitallet, hvor disse merkelige sakene faktisk var moderne og populært. Fnis.

 
nice eyes, lol.                                             hohoh, nice eyes, again.
 
hei brille!                                                   posisjon with thæ' glæses.

ohyeah.

Har store problemer med å forstå at noe slikt var moderne, men, jaja, alt har sin tid. Kanskje jeg skal bruke dem engang? Jeg ser helt normalt igjennom dem, såeh.. Men de er ganske tunge. Tsjohei, det finner vi ut av siden! Jeg orker ikke sitte å diskutere med meg selv, bortkasta tid deluxe.

What'cha think and say? ..
Snakkes!

Ups, samtale i dag gitt!

Hejsann alle i hop ♥
Tss.. Hadde helt glemt at det var samtale i dag jeg. Halv sju, i think, stikker jeg, mamma og pappa opp til skolen. Forhåpentligvis så rekker jeg å blogge litt da jeg kommer hjem også.

Er det bare meg, eller har skrives det kjempelite på alles blogger for tiden? Jeg titter innom nesten hele tiden, men så finner jeg bare gamle innlegg. Mange som har mistet "bloggånden"?

Preks!
 
scaryfaceee, haha, det var rått å ta de der!

Kommer

Hei på deg!
Det kommer innlegg etterpå, blir litt dårlig update i dag også tror jeg, bare sånn at dere er informert.

- og du, ikke se bortifra at det kommer en liten videoblogg heller.

Snakkes!

Fænni

Hejs på dejs!
Kom hjem nå nettopp, fra styremøtet altså. Vi diskuterte en rekke ting, og jeg og Linda fikk latterkrampe av ordet "glutenfrie marshmallows", joho. Spiste noen kjempegode vafler også, tommelen opp!

Men så til det morsomste- en helt uti lufta diskusjon! Vi snakket om deltakerne på aspirantleiren (vi holder den i år nemlig), skal ta med seg maten sin selv. Det poppet opp masse rart, og helt ærlig husker jeg ikke hva vi kom til enighet i.. Men hvertfall, jeg har aldri vært på en leir hvor jeg må ta med meg brødmat selv! Hoho, da fikk jeg meg en god latter.

Faktisk så kom jeg på en ting nå. Har ikke suset meg til å være i stallen på lenge igjen! Jeg savner påenmåte Verona litt, men, har hatt litt viktigere ting å gjøre.. Tror jeg.


du er litt kul da, søta ♥

Snakkes seinere!

Videoblogg: hjelpe?

video:005

Hey!
Har vært dårlig blogg fra min side i dag også, beklager. Da hjelper det kanskje med en videoblogg? Håper den fungerer, noe gikk litt feil, men jaja, den er der. Ganske så rar, hoho.

Vet ikke om det blir noe mer før styremøtet klokka seks.. Snakkes!

God morgen!

God morgen!
Vi sovnet ganske seint i går, for vi ble sittende å snakke om masse. Jeg kan jo røpe at vi spiste godteri hele dagen, og det gjorde at vi ikke fikk sove med det første heller.

I dag vet vi ikke hva vi skal gjøre, egentlig.. Jeg skal jo på styremøte klokka seks, så snilt av det å ødelegge helgen. Jeg mener, sikkert interessant, men nå har jeg kost meg sånn hele helgen, også skal liksom noe så seriøst som minner om skole komme i veien. Øsj. Men jeg vet at det er viktig...

 

Snakkes seinere!
- sauen og kua.
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits