VAFLER, BUSSHIT OG SOL

Dette har vært en herlig onsdag! Ikke noe matte, skolen gikk fort, null lekser og da jeg kom hjem kunne jeg bare slappe av på terassen i solaaa. En dag uten stress er ikke feil, nei. Det eneste er vel at vi måtte gå 200 meter lenger hjem idag, følte meg sykt smart. Busshit (ikke bullshit, haha) folkens! Kjipern.
Ikke sunt.. men godt hvertfall!
Fine sokkerMen da stakk man på 4h-møte i det fine været, da. Vi snakkes seinere!

Hvordan har din onsdag vært, og hva syntes du om bildene?
- Anna

HEI TRAVEL HVERDAG

Hallaa! Bedre sent enn aldri med en update, eller? Jeg syntes jeg trengte å blogge litt nå. Har hatt besøk av Ulrikkebestis hele helga, utrolig koselig! Vi har surret på som bare det, og derfor null blogging.

For tida har jeg seriøst mye å gjøre. Ordentlig fri får jeg ikke før om to helger. Jadda. Det funker! Denne uka må jeg lese og øve både spansk og norsk, pluss at jeg jobber tirsdag og torsdag og at jeg må på volleyballtrening imorgen. Jeg beholder smilet på jeg, så får vi se hvor sliten jeg blir..
Ulrikkebestis


Loveu

Opptatt denne helga..


Opptatt neste helg..


..og neste helg der igjen!Har du mye å gjøre for tida?
- Anna

MY ROOM IN DETAILSIdag har jeg vært på skolen, jobbet og vært på volleyballtrening. Akkurat nå sitter jeg og gleder meg insane til imorgen, for da kommer Ulrikkebesti. Hun skal sove hos meg hele helgen, og det blir så koselig! Can't wait. Vi har allerede lagt masse planer. Igjen: can't wait.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

SAY WHAT?

Long time, no see! Begynner å bli en stund siden jeg sa hei, ja. For det første har jeg ikke hatt noe å skrive om, for det andre har jeg hatt en del å gjøre og for det tredje har jeg hatt null blogginspo.

Men nå er jeg i gang igjen. Say whaaat!? Haha, tror jeg har skrevet det over tre ganger den siste måneden. Forskjellen er at jeg mener det nå.. tror jeg.

Slang med noen superfine bilder i farta, for nå stikker jeg på konferansetime. See yah!

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

WHAT ARE WORDS

Heiaa. Blogges når jeg har noe interessant å skrive om (forhåpentligvis imorgen hvis noen lurteeeh!) For øyeblikket er jeg nemlig grundig opptatt med å høre på what are words, seriøst en av verdens fineste sanger. Sånne fine ting har lov til å stjele tiden min. Hahha, nå hørtes jeg nolifer ut.......

Innlegget kan ikke kommenteres, men hvis du savner sommer, sjekk  >HER<.

I'M KINDA MISSING THIS

Herregud, jeg savner sommeren! Sol, varme, bikini, brunfarge, smoothie, shorts, stranda, blå himmel, bading, is, jordbær, sommer-stall-livet, grønt gress. Herlig.

Disse bildene er fra i fjor sommer, med utrolig dårlig kvalitet pågrunn av digitalkamera. Haha, jadda. Veldig fine er de heller ikke, men greia er.. JEG SAVNER SOMMER SÅ GRUNDIG ♥

Savner du også sommeren?
- Anna

INNKJØP 120311


Øredobber fra Bikbok


Neglelakk og hårpudder fra H&M


Joggebukse fra H&M


Topp fra New Yorker

Var til Sverige med Malin idag, og der kjøpte jeg meg dette ovenfor pluss noe undertøy og godis. Kjempekoselig tur! Nå har jeg egentlig litt dårlig tid, siden jeg skal på sleepover i stallen. Snakkes!

Whatcha think?
- Anna

YOU NEVER KNOW
Canon EOS 550d, redigert i Photofiltre

Hva syntes du?
- Anna

FRAVÆRSFRØKEN #1

Hey! Beklager bloggfravær og dårlig blogging de to siste dagene, men når man ikke har så mye interessant å skrive, er det like greit å la være.. Nå har jeg hvertfall noe å skrive, så hei, here I am.

Idag har jeg vært i stallen. Loner i stallen faktisk. Hadde en superherlig rideøkt på ponnien dag, fysøren han var flink. Hoppet 80 cm barbak, av alle ting! Tror ikke jeg har hoppet 80 med han før jeg, så det overrasket meg selv at det skjedde barbak. Morsomt var det hvertfall, looover. Egentlig uinteressant..

Ellers har jeg gjort masse matte og drukket kakao. Spennende til de grader.

Når Island ble oppdaget bryr meg egentlig midt bak, men.. heh. Yeye. Imorgen er planen skole, også skal jeg hjelpe til på volleyballtrening med aspirantene i 4H. Og hvis jeg rekker skal jeg i stallen, siden jeg har fri fra jobben = mer tid til å gjøre andre ting (hei selvfølge?)

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

GOOD 2 BE HOME

Tjohei! Jeg er tilbake fra hyttetur,- og var egentlig det for mange timer siden. Med en gang jeg kom hjem fartet jeg i stallen og tok en ridetur på ponnien. Herlig! Etter det stakk jeg på sykebesøk til Martine.

Men ja, hytteturen var kjempekoselig. Tross mye vind har været supert hele tiden, og ja, jeg har vel egentlig bare kost meg. Bra vinterferie-ending hvertfall.

Tacoo


Heisen

Kristina og Remi

Koselig!


Haha, vind sa du? Fint bilde jaa....

Ellers skulle jeg ønske at vinterferien varte noen dager til, men jeg overlever.

Hva har du gjort i ferien? Hva syntes du om bildene?
- Anna

KLAR FOR HYTTETUR

For øyeblikket er jeg klar for hyttetur til fjells! Får kanskje internett, og da er det mulig at vi blogges. Tar hvertfall med meg kamera og pc, også ser vi hva det blir til.

Dette innlegget kan ikke kommenteres, men gjerne gi feedback HER hvis du vil. Og når jeg først skriver,- nå har jeg passert 8000 kommentarer og 700 venner på blogg! Love you all.

NOLIFER AKA NATTERAVN

Tjohei. Meg og leggetid er ingen god match for tiden, men ferie er ferie. Jeg elsker å daffe! For å ikke være hundre prosent nolifer, ryddet jeg bittelitt på rommet i stad. Trengtes.

Ellers har jeg tilbragt kvelden min foran pc-skjermen med skype, facebook og musikk. Og nattmat. Åh, liker virkelig ikke at ferien snart er slutt.Er ikke det grann trøtt, men må vel prøve å få litt søvn på øya. Hvis jeg er så lat som jeg har vært de siste dagene, legger jeg meg med sminke på for fjerde gang denne ferien. Ikke bra, ikke bra. Vet jeg kommer til å angre når huden min er helt åæokgi imorgentidlig, men......

Pleier du å snu om døgnet i ferier?
- Anna

TREDJE MARS FAKTISK

Hey! Litt hverdags igjen. Lover å gjøre det kort, mihi. Vet at det til tider er ufattelig kjedelig å lese om livet mitt opp og ned, men faktisk har jeg vært litt flink til å variere i det siste. Litt.

Idag har jeg hvertfall vært med Linda, Jonas og Kristian. Først dro vi på butikken og handlet litt, så vi gikk et par tusen meter (kanskje ikke så mye en gang?) og endte opp halvveis inn i skogen. Der surret, snakket, grillet og akte vi. Veldig koselig! Da vi var ferdige ute, stakk vi inn til meg og så en film.


Linda og Kristian


Linda og meg - loveyou

Kristian og Jonas
Lindaa

Også må jeg bare si en ting- den headeren og designet jeg har nå er bare midlertidig. Holder på med noe annet, men må bare bli hundre prosent fornøyd først. Just so you know it.

Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort idag?
- Anna

BABY, YOU'RE A FIREWORK

Disse bildene ble egentlig skikkelig kule, så jeg redigerte dem. HEI NYTTÅRSAFTEN-FEELING. Hehheh. Bildene er tatt av meg, med Canon eos 450d hvis det skulle være veldig interessant å vite..

Hva syntes du om bildene?
- Anna

VIDEOBLOGG: NYTT KAMERA

video:cuserspiavideosklein video delu

Videobloggen jeg snakket om! Haha, mye random, jeg veit men. Som person gjør jeg mye random.. Jaja. Enjooooy

 

DAGENS INNKJØP


Alt er fra Coop, tidenes shoppingsenter

Dette shoppet altså jeg og Malin for en stund siden. Når vi var på vei hjem fra butikken, fant vi ut at vi glemte å kjøpe rømme... topp. Redningen fantes i kjøleskapet heldigvis!

Litt fail at vi nå fant ut at den gikk ut 3. januar........ fack. Jaja, dipen er god selvom. Hysj.

Hva syntes du om "innkjøpet"?
- Anna

THIS TUESDAY MORNING

God morgen! Sovet godt? Hvis ja, så er vi to. Selv om jeg har snudd døgnet sånn passe på hodet, er de korte timene med søvn gode som fy. Jeg hjerte senga mi.... den er best. Lett.

Idag sto jeg ganske tidlig opp faktisk, hoppet i dusjen og tok ansiktsmaske. Den sitter jeg med fortsatt da, hihi. Godt å sette av litt tid til seg selv.. Har ikke gjort det på en stund akkurat. Etterhvert nå dukker vel Malin opp, så skal vi ha en liten photoshoot just for fun. Gleder meg!
me likey

Ha en fin tirsdag da dere! Det er planen min. Elsker forresten å ha vinterferie. Herlig å ikke tenke på skole. Lover dere, jeg var passe skolelei.. eller bare lekselei. Yeye, almost same thing.

Har du vinterferie?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits