Natta, folkens

Natta folkens, sov godt inatt da  :-) Vær utvilte til i morgen, og for all del, ikke stå opp så tidlig som jeg sto opp i dag! Det er sykt slitsomt, og du blir fort sliten og trøtt. Og sur, for den saks skyld, whaahaa.

Har begynte å bryke mwaha, wahaaah o.l skikkelig masse, og det er utrolig morsomt å si det, mwaahaa. Men, vi snakker imårra, og da får dere flere goder fra meg. Gjetter på at dere gleder dere minst like masse til i morgen som jeg♥

Btw, vi håper at vi får sol i morgen da!
- Anna.

jeg er jo dritgod til å lage snakkebobler. næt. haha, vi tar det på sparket, sant?

Ny header

Ny header, folkens! Ble veldig fornøyd, og syntes egentlig den ble utrolig kul, mwaha.

Hva syntes du?
Anna <3 OnePiece

Hey folks!
Jeg elsker OnePiece. Beste som noen gang er oppfunnet, seriøst! Sykt digg å gå med, herlig følelse å bare se på en altså. Lenge leve OnePiece, forever and always <3


JEG ELSKER ONEPIECE, foralltid <3  lånte denne av marianne. diggbart.

Prekaaas!
- Anna.

Gaven min + min fantastiske kake

Hey you! Da er jeg tilbake, etter å ha spist lasagne, fikset kake og studert gave. Det har vært en aldeles herlig dag i dag, folkens! Hvis man ser bort ifra været da, såklart. Pøsregn og pistring, æsj.

Vipsen min, med navnet mitt på♥

(kakepynting)

Nå gomler jeg smågodt, og tenker at livet er fett.
Hva har du gjort i dag?
Snakkes!

Eventuell mat

Hello pies♥
Nå skal jeg spise noe eventuell mat, hjemmebakte rundstykker. Aner du egentlig hvor godt det er? Det er enormt godt, og jeg kan spise meg til himmelen av dem.

Etter den eventuelle maten min, så skal jeg pynte den påskekake. Gleder meg så sykt! Men først en avstemming.
Skal jeg ta pyntingen på video, eller bilder?
Jeg vil si det går fortest, og blir best med bilder, men dere får skrive litt hva dere syntes som kommentar. Håper dere kan være til hjelp i dag! :-)

Fikk btw en råkul gave fra Oslo i dag! Et vennepar av oss kom oppover, og alle i vår familie fikk hver sin elektriske visp fra IKEA, haha. De visste nemlig at den ene vi hadde var ødelagt, så det var utrolig morsomt da! Pappa fikk noe ekstra i sin gave, for han fikk med batterier også. Vi holdt på å le oss ihjel, fniis. Kommer sånn bilde i det innlegget hvor jeg viser fram kaka mi.
Snakkes!

jeg er skikkelig turrrrrist, haha.

*jagd vekk av et villsvin...*

Hello!
Overskriften har nok en gang noe med ett dyr å gjøre. Denne gangen er det villsvinet Arne som har jagd den vekk! Dessverre fikk jeg ikke fanget inn overskriften, for den stakk over hundrevis av åser (...)

Men, vet dere hva jeg skal etterpå? Jeg skal pynte påskekake! Skal legge ut bilder etterpå. Den kaka er bare min og det er bare jeg som skal spise den. Det er egentlig ett vanlig hjørne av en sjokoladekake, men jeg skal pynte med gul melis og litt til :-) Det blir veldig gøy! Gleder meg.


mwææh, føler meg sykt invikla, haha.

Snakkes da!

BLOGGANBEALING

Folkens, jeg anbefaler dere å besøke www.papaye.blogg.no, sykt bra blogg!

Derfor er bloggen bra;
- det er variert innhold
- du kan lære noe
- bloggeren skriver sykt bra
- det er himla god kommunikasjon der
- du føler deg alltid velkommen til å kommentere

Den er utrolig bra, og jeg elsker den! Bloggeieren har dratt til Danmark nå, så blir ikke noe blogging før på tirsdag, menmen, jeg holder vel ut.

Så folkens, jeg anbefaler dere å stikke innom WWW.PAPAYE.BLOGG.NO :-)

Vi snakkes!
- Anna.

Happy påske

Alle sammen, happy påske da!

Hvis jeg skulle tenkt meg å være en påskehare, så kunne jeg ikke vært en ærlig påskehare. Jeg tror jeg hadde småsmakt på alle godtene i kurva, mohahahahaha. Men hallo, hva annet kan man forvente? Det er jo bare fristende!

mwææhææ, jeg er jo kjempeflink til å tegne!

Hva hadde du gjort hvis du var påskehare?
Ønske meg happy påske også?
- Anna.

Videoblogg: tannpuss ++

video:042

Hey! I går kveld tok jeg video av da jeg pusset tennene, og da jeg tok ut linsene. Bare legger den ut helt random, fordi jeg ikke har noe annet å skrive om ;-p Haha, det som menes å si når jeg syntes man skal pusse tennene er jeg syntes man bør pusse to ganger om dagen. en på morningen etter frokost, og en på kvelden før du legger deg. Haha, jeg, susehuet som jeg er, begynner å si noe helt galt vet du! Haha, bare sånn at dere veit det, så er videoen litt teit, og noe merkelig.

What'chææ think?
Snakkes! - Anna.

Like in a dream..

Hey pumpkins!
Jeg er en sånn sykt kreativ person, som elsker å gjøre ting. Jeg syntes det er så tøft når folk skriver ting på speilet sitt, med forskjellige ting, liksom. Kritt, foreksempel. Men det må jo selvfølgelig være et budskap i hva som står også.

Pågrunn av at jeg ble sykt facinert av dette, har jeg selvfølgelig gjort det samme! Brukt en rød leppestift, og skrevet, for hånd ofc, like in a dream.. :-) Ble utrolig kult! La ved to hjerter og ett kyss.

Lyst til å ta en titt på hvordan det ser ut?

tadaaa, haha   :-)

Har du noe på speilet ditt? Isåfall- hva?
Hva syntes du om mitt speil?
- Anna.

Jeg savner deg, Pingupus

Pingupus, jeg savner deg så enormt masse<3
Pingu er en heeeerlig kattunge, som vi hadde før. Nå bor han i Oslo, og heter Kornelius :-) Han har det bra da, og det er jo viktigst.

Savner du noen? Mennesker eller dyr? Fortell mer om du vil.
- Anna.

Outfit 31.03.2010

Heeeyy! Her er dagens outfit, noe inspirert fra gammelt av, litt stilblanding rett og slett. Røde lepper også, wiih! Ble egentlig utrolig kult. Mamma bare "næmmen, så fint!" Haha.

 hvit topp under bikbok                brun genser over lindex
 hvit tights h&m                             naturhvite leggvarmere h&m
 tøfler h&m                                     blå ullsokker under oldemor
 smykke ett sted i kristiansand  hårblomst glitter

Og det var dagens outfit, folkens!
What'sha think?
- Anna.

Gelébarna

Hello, folks!
Snart kommer outfit og litt sånt, men først skal jeg fortelle dere litt om det meget interessange været vi har her i dag, og om Gelébarna, faktisk.

Været nå er.. møkk.. Det regner, er tåkete og ikke noe sol å se. Jeg sa jo at det mest sannsynlig ikke gikk min vei i dag, hmmmf. Det er to varmegrader ute, men jeg syntes det er litt kaldt jeg.. I stad frøs jeg da jeg skulle ta outfitbilder, hihi.

Men så, over til Gelébarna, mitt kjære elsk som mindre (mindre og mindre, jeg var ni). De er jo råkule da! Jeg pleide å se på dem så sykt ofte, og ønsket at jeg kunne være en av dem, hun rosa. De drev å hoppet rundt, snakket et enormt morsomt språk, og ja, det så sykelig morsomt ut å være dem! Har du forresten hørt om dem? For tida driver jeg av å nynner på sangen;
Når sola skinner, og regnet faller, da lager vi en regnbueee!
Gelébarna! Jaaa!
* i gelébarnas leke land, i gelébarnas lekeland, i gelébarnas lekelaaaand. heeyy!*
Haha, den er litt rå. Du kan se dem her, vet du:

Har du sett gelébarnas lekeland?
- Anna.

Anna tester påskegodteri

Heeyy! Nå tester jeg påskegodteri, folkens. Jeg skal si dere at jeg er spesialist, neida. Men når vi kommer til godteri, så vet jeg hva jeg liker altså. Haha, noenganger er godteri livet. Jeg kaller sånn strø-dings for tuttifruttistrø, skjønner du.

#1 Nidar Påskemarsipanpølser uten tuttifruttistrø
Den er god, ja, men litt kjedelig. Samme smak, liksom. Jeg spiser en sånn pakning på en-to-tre, fordi jeg elsker marsipan, men ja, den er litt kjedelig.
Karakter: 4
#2 Nidar Påskemarsipanpølser med tuttifruttistrø
Utrolig god! Synd det er så få i en pakke. De er skikkelig nam altså, og i bra posjoner. Jeg elskerelsker dem! Men ikke så mye at det blir en sekser.
Karakter: 5
#3 Nidar Diverse Påskemarsipan
Alt er godt, men noe av marsipanen er tørt! Derfor blir det lite trekk.
Karakter: 4
#4 Nidar Kolibriegg
Yumyumyum, så enkelt, og så godt! Jeg bare elsker det. Det er lite, og passe, og jeg kan spise rundt tre før jeg blir kvalm, mwaaha. Sjokoladen rundt er himmelsk, og ja, den smaker bare goooodt!
Karakter: 6


#5 Freia Påskeegg i Lilla kartong
Åh, dette er godt! Fyllet inni smelter i munnen, og jeg elsker de små eggene som spises opp på en to tre. De er litt kvalmende, og man blir fort kvalm, men det trekker ikke ned, for da man har lyst på noe godt, så er dette et sykelig bra valg!
Karakter: 6


#6 Brynhild Påskemix
Noe er godt, noe er ikke fullt så godt. Posen er jo utrolig søt, og det skal de jammenmeg ha! Den frister veldig også, og det er jo bra.. (?)
Karakter:Sånn, det var det for denne gang :-)
Hvilket påskegodt er din favoritt?
- Anna.

Gamledager

Hei folkens! Jeg, som flere bloggere, syntes det er enormt artig å titte igjennom bildene som finnes på pc-en. Der kan man finne bilder tusen år tilbake, haha. Eller, tusen og tusen, vi har da hvertfall for to-tre år tilbake. Tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere! Utvikling er ufattelig morsomt, ikke sant? Derfor har jeg laget en utvikling, hos meg i bilder, fra starten av femte og slutten av sjuende (som er nå). - og ett fra første klasse.

det hvor pilen står nedmot, viser hvordan jeg så ut i første klasse. under det bildet med hetta, står det: grunnen til at jeg har på hetta, er at det var vepser der, og tante sa at vi måtte ha på hette hvis vi hadde. ikkeno ganstertullball, altså, haha.

og slik er det nå.

Forandringen fryder, vet du.
Har du bilder fra når du var yngre?
Hvordan syntes du utviklingen min har vært?
- Anna.Tidlig oppe?

God grytidlig morgen, folkens!
Uten at jeg i det heletatt ante hva klokka var, så sto jeg opp. Det var litt smålig blålig ute, men pyttpytt tenkte jeg. Kanskje det bare var lyset? Så gikk jeg opp, tittet på mobilklokka mi. 06:54? Høø? Nå er klokka nesten halv sju, og jeg har spist frokost, og driver å blogger. Mer enn det kan jeg ikke gjøre, tmmf.

Det er ferie, Anna, ferie. Da skal man sove lenge om morningen. Jeg pleier å sove sykt lenge, så jeg aner rett og slett ikke hva som har gått av meg.

Men vet dere hva? I natt har det snødd, flere centimeter! Jeg er sinna, for det har dekt veien, så det går ikke an å sykle. Håper bare det blir sol, så kan den smelte. Også håper jeg så inderlig at det ikke er kram snø, for da blir det slush, øøff. Men mestsannsynlig går det ikke min vei i dag.Når pleier du å stå opp?
- Anna.

Smakebit + unnskyldning

valgte å putte dette innlegget skikkelig til høyre! :-o

Heihei, siste innlegg, lover.
I morgen skal jeg skrive om påskegodteri, og gi karakterer til dem :-) Det blir gøy, liksom "teste" dem. Selvfølgelig er det bare påskenam som jeg har spist.


Også en ting til: jeg må virkelig beklage for at jeg ikke har lagt ut venneinnlegg i dag! Tror kanskje jeg skal slutte med det, siden det er en del jeg må tenke på da jeg skriver dem. Så, beklager.

Vi snakkes i morgen, og btw, dere er herlige!

Dere holder seriøst statistikken på mellom 70 og 200 hele tiden, hjertelig takk! Hver eneste dag, altså. Jeg er så sykt glad for at dere gjør det, takktakktakk!
- Anna.
   
illustrasjon: google

Bildeserie: in the make-up world

Heihei!
Her er den bildeserien min, og flaks for meg så spiste verken haien Truls (han heter det, skjønner du) eller koalaen Kåre opp denne overskriften. Veldig glad for det, jeg da. Er ikke du også?

Jeg har tatt disse bildene med selvutløser, og de ble egentlig ganske fine. Bildeserien i seg selv er laget av meg (hvem ellers, liksom?) i mitt kjære Photofiltre. Til dere som lurer, så har Photoshop rotet seg bort, og jeg klarer ikke å finne det igjen noe sted på hele pc-en. Har leita igjennom hele, men den er puttputtborte. Jeg aner ikke hvordan jeg fikk det til, så ja, jeg får bare fortsette å undre, hihi. Her er bildeserien, btw.


 
Hva syntes du?
Nå skal jeg snart sove, så avslutter pc-en nå. Vi snakkes i morgen!
- Anna.

*gomlet ihjel av en koalabjørn*

japp, det stemmer, dette innleggets overskrift ble gomlet ihjel av en koalabjørn som heter kåre.
Jeg må rett og slett bare gjette. Jeg regner med at dere ønsker mange innlegg, så da kommer bildeserien min. Ikke i dette innlegget, men i neste :-) Håper dere vil like den!

Greit for deg?
- Anna.

men heldigvis var koalabjørnen kåre så snill at han ikke spiste bildene mine.
Snøen smelter mer og mer for hver eneste dag! :-) Wii.

*spist av en hai*

ja, du leste rett, overskriften ble plutselig spist av en hai.

Tror du virkelig at overskriften ble spist av en hai? Hvis du ikke tror det, så har du helt feil. Det er sant, altså! Inni hodet mitt er det en gigantisk hvithai, som tok overskriften ut av fantasien min, og spiste den opp. Santsantsant, hvis du ikke tror meg, kan du jo forsøke å spørre gud? Ellerno? Ikke veit jeg, men jeg ljuger isåfall ikke. Særriøøst.

Nok prat om haien og overskriften min. Jeg må bare vite noe..
Vil dere ha den bildeserien jeg snakket om i forrige innlegg?
Hvis dere ikke vil, så er det ikke noe poeng for meg å slite for at den skal komme ut, så, jeg håper du tar deg tid og sender inn et svar, sånn at jeg vet hvorhen lysten til bildeserie står hen.

(vil dere ha den bildeserien jeg snakket om..?)
Snakkes!

Kinderegg og fire bilder

Hei dere!
Nå sitter jeg foran pc-en, og spiser kinderegg, overaskende nok. Er egentlig utrolig godt, men ganske fort kvalmende. Litt som påskeegg i lilla kartong, ikke sant?

Turen i dag med Malinjenta mi var superherlig! Verona var engel, og jeg og Malin hadde det utrolig artig. Vi kostet etter oss, før vi dro ned til Malin slik at hun fikk skifta, for hun ble med meg hjem. Der spiste vi pizzasnurrer, namnam. Jo, forresten, Malin hadde med seg bakst i stallen i dag! Kanelsnurrer og pizzasnurrer, og det var himla godt altså. Du aner ikke engang, det var så sick godt! Mmm.. Åh, får vann i munnen jeg nå.

Da vi kom hjem, satt vi litt på pc-en, før vi skulle se en film. Rakk ikke å se halve engang, så Malin fikk låne den med seg hjem. Btw, så var det Alvin og Gjengen, hihi.

Nå kommer fire bilder som jeg aldri har lagt ut, selvom de er utrolig gamle! Lagde likesågodt en "bildeserie", jeg da. Kommer forresten en bildeserie til i kveld, hvis jeg får tid.

Kanskje jeg faktisk har lagt ut ett eller to av dem? Samma det.

Hva har du gjort i dag?
- Anna.

Grønt er skjønt

Grønt er skjønt, og det er derfor jeg har bestilt meg den råkule, grønne 4h-buksa. Den er rett og slett helrå! Jeg og Linda skal ta en dag på skolen i den, med hvite gensere, åååh, jeg gleder meg! Den buksa er liksom sånn drøm, og den er så stygg at den er rå. Bare se selv!

Den er rååkuul<3

What'cha think?
- Anna

Fritids

Haha. Jeg begynner å få sykt fritids! Er du ikke enig i at man har enormt fritids når man tegner sauer? Take a look.

har den i profilen på nettby.

Jeg har enorme tegneskills, ikke sant? Kanskje jeg skulle starte en tegneblogg? Tror ikke det, har mer enn nok med å oppdatere her, så, vi får vente med den tegnebloggen.

Sau: hot or not?  HOT HERFRA AS! :-o
Liker du å tegne, haha?
- Anna

Litt kule greier

Hey!
Sitter å roter meg bort i pene klær på nettet nå, og tenkte jeg skulle legge ut noen ting som er utrolig kule, som jeg ønsker meg. Billige saker, faktisk! Men fine også, hvertfall for meg.

veske  59,50  - er på barneavdelingen på h&m :-o

bluse 149,00

skjørt 99,00

bluse 199,00

topp 79,50

solbriller 59,50

sko 99,00

skjerf 79,50
 +  
hel bikini 198,00   hver for seg 99,00 pr.

solbriller 79,50

2-pac hårbånd 39,50

cardigan 199,00

cardigan 149,00

treggings 199,00

Nydelige greier dette med klær, altså. Nå skal jeg regne ut hvor masse dette ble til sammen, i hodet! Neida, jeg tar min kjære kalkulator istedet, jeg. Best for alle.
total sum: 1688 kr.
Var ikke så verst da, siden det er jo sykt mange ting!

Hva syntes du?
Hvilket plagg/hvilket tilbehør likte du best?
- Anna

Hva skal jeg skrive om?

Jeg lengter fælt etter å skrive nå, skrivekløe rett og slett, men hva skal jeg skrive om? Hverdagen min, greit nok, men akkurat i dag fram til nå er ikke den noe spennende. Det er smått med mote å finne på nettet nå, men jeg kan jo forsøke å lage noe moteblogger eller noe. Jeg går rett og slett iblant tom for idéer, spesielt da jeg er trøtt og sliten, sånn som nå. Kanskje ikke så rart, da jeg så hele Criminal Minds ferdig før jeg gikk å la meg. Men det var jo mitt valg.

Jeg kunne jo funnet på å lagt ut bilder av hvordan jeg ser ut nå. Men jeg tror jeg hadde blitt sykt flau, haha. Håret står til værs, bustetroll rett og slett, klærne er helt stall, og ansiktet er slitent, trøtt og sminkeløst. Jeg skal jo gå sminkeløs hele ferien da, men når jeg er trøtt og sminkeløs, så ser ikke ansiktet mitt ut. Det er litt morsomt egentlig, for jeg må være utvilt for at ansiktet skal være ikke-flaut.

I kveld fikk jeg enormt lyst til å ta ansiktsmaske! Ja, kanskje jeg skal det hvis jeg rekker? Da har jeg ihvertfall noe å blogge om.

Næmmen, dette ble jo masse skriv, dette her? Jeg skrev så masse om at jeg ikke ante hva jeg kunne skrive om. Da ble det jo til slutt noe å skrive om, for alt har et tema. Invikla tingtang dette her, i know. Fin måte å få vise fram mitt enorme tegnetalent, og tegneskills! Bare ta en titt her.


Jeg er sykt fornøyd da, neida. Den runde tingen der oppe skal forresten forestille et menneske, om du ikke så det. Skjønner deg godt jeg altså, har store problemer med å se det selv.

Noen tips til ting å skrive om?
Hva syntes du om tegningen min?
- Anna -New look

Hei dere!
Nå skal jeg være litt slem, haha, neida. Tiril skal nedover å klippe pannelugg, og farge håret sitt i dag, så hun rekker ikke stallen. Nå har jeg laget et bilde av hvordan hun kommer til å se ut, mohahahaha ;-p

Haha, jeg er så morsom. Du kommer til å bli pen så lenge det ikke blir sånn som jeg har laget det! Så ikke bruk min mal, haha.

Hva syntes du om tegningen min?
- Anna -

Dagens planer

Hei dere, og god morgen! I dag sto jeg opp litt over halv elleve, høy og ny rekord. Da jeg logget på msn, alle bare "ANNA? er du oppe NÅ?" Haha, skjønner, det var sjokk.

I dag skal jeg i stallen. Jeg skal ri tur med Malinbeste, på Veronasøta. Eller, mest sannsynlig tur da, hvis ikke blir det bane. Det blir herlig! Du skjønner, sola skinner, og det er varmegrader. Gradestokken viser nemlig hele seks gode varmegrader, så ikke noe problem i stallen i dag. De seks gode varmegradene er forresten i skyggen. I sola er det mellom sju og åtte varmegrader. Jeg kjenner hvordan jeg gleder meg til det blir tjue varmegrader og sånt, iih.

Ellers skal jeg ikke gjøre så mye i dag. Jeg har spist frokost, noe som relativt ikke er så utrolig spennende. Hva jeg spiste kan derimot være litt mer spennende, men hvor kommer jeg hen med det? Neppe langt. Derfor blåser jeg i hele frokosten, jeg. Tror det er best, haha.

Nå hører jeg på Leona Lewis med My Hands, gurimalla, den er så nydelig! Ikke sant?

kreativt, ikke sant?

Hva skal du i dag?
- Anna -

Tusentakk!

Tusentakk, folkens! Jeg vet hva jeg gjør når jeg sier at dere er best, for det er dere, virkelig. Tusen tusen takk for de 147 sidevisningene jeg hadde i går! Betyr så utrolig masse. Høres så rart ut for lesere sikkert, men for meg er det rett og slett fantastisk.

Men nå vil jeg løpe rundt å kommentere igjen. Jeg leter bare etter blogger rundt omkring, men hvis du kommenterer bloggen minskal jeg kommentere bloggen din tilbake. Du taper ingenting, for kanskje du skaffer deg en fast leser? Hihi, tro meg, jeg forelsker meg fort i blogger.


thankyou!

Snakkes!

Ingen overskrift, mohahahahaa

Nå pinte jeg dere nettop ved å ikke ha noen overskrift. Mohahahaha, jeg er sykt ond, vær livredd for meg! Ikke sant jeg er sykt ond, når jeg gjorde alt dette? Neida, såpass smart er jeg da. Alt jeg vil gjøre, alt jeg vil si, det er det enkle ordet:
.
Haha, det var det. Nå skal jeg spise kveldsmat, og eventuelt gjøre andre tingtang, haha, natta folkens. Vi snakkes i morgen, altså :-)

Natta!

Se, så søte!

Vet du hva? Tiril og Emma er søte, både alene og sammen. Her om dagen fikk jeg ett blinkskudd av Tiril og Emma, hihi. Daniella snek seg med på det ene bildet, fyfy. Neida, bildet ble herlig det!

Blinkskudd<3

Daniella da, stjeler Tiril fra Emma på den måten? Ikke pent<3

Hva syntes du? Søtee?
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits