DAGENS OUTFIT 280211


Overdel fra Indiska //  Cardigan fra Bikbok


Strømpis fra Coop, lovelove

Ikke så praktisk om vinteren, men jeg slang bare på meg noe. Streng tatt er dette forresten gårsdagens outfit... klokka er over tolv, men ser det ut som at jeg bryr meg? Nettopp....

Sorry for dårlig update i det siste! Busy lady you know. Har så mye andre ting å gjøre, og disse tingene går foran bloggen. Men nå har jeg ferie, så da har jeg tid til dere.

Hva syntes du?
- Anna

CHILLING PÅ G

God kveld ja! Akkurat nå er kroppen innstilt på chill, så det er vel akkurat det jeg gjør. Sløver foran dataskjermen med godt selskap fra facebook og musikk. Jeg likere da! Kveldslivet mitt liksom.Åh, lenge siden dere har fått så fantastisk superfine bilder av meg. Disse nydelige bildesakene ble tatt en kveld forrige uke forresten, spennende for dere å vite, det vet jeg alt.

Nå tror jeg at jeg hopper i dusjen, spiser kveldsmat og kommer meg i seng. Har virkelig godt av litt søvn, skal trossalt¨på jobb imorgen! Flinkis jeg ja.

Er du trøtt om morningen?
- Anna

USUNN, HEFTIG SHIT

Hallaa. Her om dagen lagde jeg meg noe usunne, heftige greier. Gurimalla, det var digg! Jeg er litt for glad i sånne søte greier egentlig. Men, kan man ikke dy seg så kan man ikke. Jeg er svak for dots og krem, sorry.

Liker slike innlegg hvor jeg virker upsest i mat og sånt. Det er kuli. Kuli, kuli og kuli. Åsøren, nå fikk jeg lyst på kuli... tragisk. Jeg er litt småtragisk, heh.

Prøvd det før?
- Anna

YO HOMIES, I'M BACK

Yo! Savnet meg eller? Jeg og, jeg og. Neida, men nå måtte jeg bare blogge. Én uke er jo hundre år bloggtid, så det var vel på tide.

Jeg har skullet blogge i en del dager nå, men tiden har absolutt ikke stukket til.. og det har heller ikke gjort noen skade, annet enn at statistikken har dalt feil vei. UTENFOR BLOGGEN HAR JEG HVERTFALL HATT NOEN HERLIGE DAGER DA. Hvis noen lurte.Bildene er fra "opplevelser" den siste uka, hihi. Blogger mer senere! Har drøssevis av idéer og sånt, så stay tuned. Uansett, I'm back! Pusspuss

Hva har du gjort i det siste?
- Anna

BLOGGER VET DU VEL

Hey alle! Følte for at det burde komme ett lite pip fra meg, som i "hei jeg lever". Jeg er jo trossalt blogger. Hehehh #1 superbloggern klart. Jada. Uten tvil.

Hvis noen skulle lure på hva jeg har gjort idag, så er det to ting: 4h-møte og facebook. Også lekser da. Spennende, gjett om jeg vet.


kakao ♥


eggehakk er litt sånn nam


peace out oxoxox


uuu hei fin heheh
Ellers blir det litt stress imorgen. Jobb rett etter skolen, også må jeg hjem for å pugge på spanskprøve. Det blir vel passe slitsomt... men med min daglige dose facebook fikser jeg det lett daaae. Daglige dose ja.... lol, hørtes avhengig ut. OKEEEI JEG ER JO DET.

Hva skjer hos deg nå?
- Anna

VIDEOBLOGG: GRETTENHET X1000

video:cuserspiavideosmorgenstund har


Videoblogg fra idag morges... hei gretten. Som jeg så pent sier i videoen, aner jeg ikke hvorfor jeg filmet. Jeg aner heller ikke hvorfor jeg legger den ut, men har ikke hatt en videoblogg på hundre år uansett! Men vit at jeg ikke alltid er like sur da. Heheh. Enjoyyyy

Er du ofte gretten om morningen?
- Anna

FOTO - YOU MEAN WORLD TO ME


// privat

Hva syntes du?
- Anna

ØVERST PÅ TOPPLISTEN OVER LATSKAP..

.....der finner dere meg.  
lekser...  ælsk
flinkis


musikklekse,- partitur av barnesang..... trenger jeg si noe mer?

Dette har vært en veldig bra dag hvor jeg ikke har gjort noe! Eller.. jeg har vært ute, passet tre søte små, grillet pølser, tatt bilder og switchet mellom å se hopp på tv og sove.... men det er jo bare herlig. Sånne late dager skulle det vært fler av, virkeeeelig.

for dere gjerrigknarker så snakker jeg om igår. åhey klokka er over tolv. SEEER DET UT SOM AT JEG BRYR MEG!?!?!? hæ? hæ? hæ?  klikk litt meeer

Liker du late dager?
- Anna

INNKJØP 110211

Gårsdagens innkjøp! Beklager dårlig blogging.. Frisøren og volleyballtrening torsdag og begravelse og shopping fredag gir superdårlig tid, just saying.


Sko fra DNA


Kjole fra Veromoda


Hettegenser fra Bikbok


Basicoverdeler fra Bikbok


Jeans fra Bikbok


Skjerf fra Pieces, øredobber fra Bikbok og armbånd fra Glitter


Løsnegler (fordi mine er... hei) og bronzing pudder fra H&M


Treningstights, sports-bh og bh fra H&M

Whatcha think?
- Anna

FORDI JEG ER KJERRING

Hei kjære lesere! Da jeg logget inn på blogg idag ble jeg helt sjokka. Igår hadde jeg over 600 sidevisninger, tusen hjertelig takk. Som jeg har sagt før, dere er herlige! Keep up the good work.

Har hatt en bra dag jeg. Foreksempel har jeg bakt med Malin, koselig. Hehehhe, kan ikke beskrive hvor kjerring jeg følte meg for to sekunder siden........ bake. Høres sinnsykt gammelmodig ut. MEN HEYY JEG SKAL IKKE KLAGE.

Nå skal jeg skrive engelsk, surre meg i dusjen og klæsje på selvbruning. Ball snaaart. Krysser fingrene for at dette blir en vellykket bruning, dere husker vel forrige gang? Hei skjolder.... say no more.

Hva skjer hos deg?
- AnnaFOTO - IT'S YOUR LIFE
// privat - canon eos 450d + 75-300mm

Hva syntes du?
- Anna

REST IN PEACE

Heihei! Etter en super helg var det plutselig mandag igjen... Tid er noe jeg har hatt lite av denne helgen, og det har virkelig vært å merke på bloggen, men nå er jeg tilbake! Applaus.

Men hvorfor jeg ikke blogget igår, har jeg en god grunn til. Min kjære oldemor døde nemlig igår.. og det er så utrolig trist. Jeg har utrolig mange gode minner med henne, og de skal jeg virkelig ta vare på. Rest in peace, I miss you ♥

Veeel, nå må jeg få ræva i gir og ned i stallen til ponnien. Han trenger meg, og jeg trenger han! Skal veksle et par ord med han skjønner dere.... hehhe neida. Meeen jeg har ikke sett han på tre dager.

Har du mistet noen nære i det siste?
- Anna

FREMDELES I LIVE JA

Heyy... ville bare informere om at jeg lever, heheh. Denne lørdagen skal jeg tilbringe med MalinLinda, Silje, Rebekka og Magdalena pluss film, godis og pitapizza. Koselig! De kommer ikke før om... 20 minutter!? OI SHIT. Jeg må visst kjappe meg litt. Veldig. Mye. Ok.

Nå må jeg nesten gjøre siste finish før folka kommer jeg... OG HVOR ER MALIN HEN NÅR JEG TRENGER HENNEEE? Hheheh neidaa. Hun kommer vel snart.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

SERIØSE SAKER

Hei søte lesere! Creds til meg for dårlig blogging de to siste døgna ja.. heh. Dårlig tid heter det. Har trossalt litt viktigere ting å gjøre enn å blogge, sier seg selv.

Alt ser ut til å være bra her, ved unntak av at statistikken daler litt feil vei.... hahah. Det skal jeg nok få rettet opp i til helga! Skjer en del, men jeg vettu, jeg har tid til alt. Ohyeah.


webcampower for to dager siden..


..webcampower fra idag


akkurat NÅ

Jah, for akkurat nå øver jeg til morgendagens RLE-prøve. Sitter med siste finish av prøvelesningen mens P!nk med Fucking perfect går på replay...... spennende. Dette var dagens hei fra meg. Et superseriøst hei. Ja.

Nå skal jeg fortsette det usedvanlige spennende livet mitt jeg, ha en fin kveld!

Hva gjør du akkurat nå?
- Anna

NULL OG NIKS

Hey! Har hatt null og niks blogglyst idag, og det er bedre å la være å blogge enn å poste et dårlig innlegg, så det er sånn det har blitt akkurat idag. Dette har ingenting med dagen å gjøre, for den har vært toppers! Jeg er i superhumør egentlig, men jeg har bare ikke hatt en dritt å skrive om.. ye.

Innlegget er stengt for kommentarer. Selv om dette innlegget er stengt for kommentarer, så må du gjerne si hva du syntes om gårsdagens outfit, som du finner >HER<

Ha en fin kveld!
- Anna

Slenger med noen flotte bilder jeg..... hahhah


Les mer i arkivet » Mars 2016 » November 2015 » Desember 2014
hits