Nå må jeg ned igjen, tror jeg

Jeg tror jeg bør fare ned igjen til søss og Martine, de venter nok nå. Skal bare, skal bare! Nå skal jeg lage ferdig en stallplan først, også rote meg ned igjen. Der nede venter smågodtet mitt, som inneholder:
- bublizz
- crisp-sjokolade
- masse mer!

Det er nam, er du ikke enig?
Q: HVA ER DITT FAVORITT GODTERI?
♦ Anna.

Foto: google.

De beste dyrene

Altså, jeg kjeder meg litt, og tenkte likegreit at jeg kunne gjøre en presantasjon av de tre dyrene som betyr mest i livet mitt- Pia, Pelle og Ludde.

Pia (bursdag: 21. mai) Fra min side kalles Pia for Piasaba, eller Tuppis.
Pia er en utrolig søt blandingskatt, som vi fikk i 2003/2004, som en bitteliten kattunge. Husker ikke helt årstall. Pia var grunnen til min kjærlighet for dyr, og hun er kjempefantastisk. Pia er en ganske liten type, kjempe spinkel. Grunnen til det er at hun fikk sin aller første kattunge som ettåring, og dermed har hun ikke vokst noe mer. Av farge er Pia grå, med noe mørkere striper. Du kan se i pelsen hennes at hun begynner å bli gamlere nå, men hun er søt fordet. Pia har et knøttlite, nydelig ansikt, som man smelter av å se på. Hun har hatt tilsammen fire avkom, ett av dem ble dødfødt (tror vi). Hvis ikke det ene avkommet ble dødfødt, var det fordi Pia aldri hadde hatt mer enn én kattunge av gangen, og dermed ikke klarte å ta seg av begge to samtidig. Avkommene er følgende: Monty, Pelle, Den Dødfødte og Pingu.

Monty var den første, som hun fikk som ettåring. Han ble avlivet etter ganske kort stund, fordi vi ga han bort, og de ville ikke ha han lengre de vi ga han til, så, livet hans endte fort, og han ble ikke ett år engang. Pelle er den andre, han  har vi beholdt, og han er rett og slett nydelig. Du kan lese om han under. Den Dødfødte har fått en grav, og der bærer han navnet Lillepus. Graven er kjempesøt, og dere kan se bilde i annet innlegg senere, bildeopplastningen er mø nå. Pingu er gitt bort nå, men vi hadde den søtingen en stund. Han bor nå i Oslo, og er kjempe lykkelig der. Vi kjenner de som eier han såvidt, og vi har fått hilst på ham engang etter at han var gitt bort. Han likner moren sin på en prikk, og de er supersøte!

Faren til alle kattungene er det samme. Han het Gizmo, og var en katt som ble ca. fjorten år, altså veldig gammel. Han hadde utrolig mange kattunger på bofeltet vårt, og alle like nydelige. Gizmo ble avlivet fordi han rett og slett var veldig gammel, og begynte å bli utrolig syk.


Pelle (bursdag: ? april) Fra min side kalles Pelle for Plomma, eller Pusis.
Pelle er født en gang i april 2009, det var mandagen i påskeferien i fjor. Han er en kattunge av en tjukkas, men han er utrolig kjælen, og ikke særlig forsiktig. Han elsker å leke med moren sin, og da Pingu fortsatt bodde her, var de bestekamerater, og Pelle var en utrolig bra storebror. De lekte hver eneste dag, og bare var supersøte. Dreamteam, nesten. Dagen da Pingu dro, ble Pelle litt mer "voksen", og lekte ikke så masse. I ettertid har han begynt å leke ekstremt masse, med stakkars Pia, som bare forsøker å løpe vekk. Pelle er utrolig søt, og har veldig fine farger. Han får masse komplimenter for ansiktet sitt, og det er faktisk nydelig. Han er helt herlig! Nå nyter han livet, før han straks blir voksen, nemlig ettåring, nå i april.

Ludde (bursdag: ? alle hester regnes som ett år eldre 1. januar) Kalles Luddis, Pudde eller Puddis.
Ludde er en utrolig stor del av livet mitt. Han er en sort welsh ponni, tretten år gammel. Ludde betyr veldigveldigveldig masse for meg, og han har en evne til å forstå meg. Er jeg lei meg, så finner jeg alltid trøst i den ponnien! Han er liksom ett lys da, hvis du skjønner, som påenmåte bare må gjøre enhver person glad. Ludde er ikke min egen hest, men fôrhesten min. Eieren hans heter Emilie. Hun blogger på hest.no, så hvis du vil titte innom der, gå på hest.no, og søk i bloggerne, også søker du på "emi". Da finner du bloggen hennes! For å si det sånn: jeg ante ikke at man kunne knyttes såpass til en hest som det jeg har gjort med Ludde. Han lærer meg noe hver eneste dag, og hver dag med han er som, ja, som en drøm.

Dere tre herligheter, JEG ELSKER DERE♥ Dere betyr utroligutroligutrolig masse, for både meg og livet mitt. Selvom dere aldri vil kunne lese dette, så sender jeg innlegget som en tanke til dere.

Q: Knyttes du fort til dyr?
Q: Hvor mange dyr har du? Fortell.
- Anna -

Siden bildeopplastningen er totalt MØ så blir det ingen bilder, så MØ til deg bildeopplastning. Den vil nemlig absolutt IKKE laste opp noen filer, har prøvd alt fra png. til jpeg., så vi får forsøke igjen senere. Beklager! Bruker heller motiv fra google, jeg da.

Ett skritt nærmere nå..

Hei dere! Endelig er jeg ett skritt nærmere at rommet mitt blir hundre prosent ferdig. Det er nittifem prosent ferdig, fordi nå mankerer bare det nye skapet. Det blir herlig å ha ett skap som jeg kan gå i! Det gamle kottet blir skap, åh, som jeg gleder meg♥

I dag dro gamlesenga' mi ut fra rommet, opp til gamlerommet, der hvor lillebroren min har rom nå. Det ble utrolig god plass på rommet mitt, og det er kjempedeilig å se utover ett verk som snart er ferdig. Tror vi begynte på rommet for rundt ett år siden eller noe, ganske usikker.

Q: Har du nytt (oppusset) rom, eller gammelt (uoppusset) rom?
Q: Hvordan klesskap har du?
- Anna -

Haha, jeg er superflink til å finne illustrasjoner! Nædda, men forsøker å finne noe til hvert tema. Her ser dere ett skritt nærmere, haha. Du skjønte pointet, sant?

Jeg elsker deg, Ludde

Hei! I dag var jeg for siste gang med Ludde for denne gang, hvor han var bare "min". Jeg vil savne den ponnien! Jeg tror ikke han aner hvor stort savn han vil legge igjen etter seg, menmen, tiden leger alle sår, og vi håper at han kommer tilbake så fort som mulig♥ Jeg elsker deg, Ludde!

Martine sover over forresten, vi spiser smågodt og bringebærdrops, og koser oss. Andre planer enn å kose oss står ikke på "må gjøre"-lista, og da trengs ikke noe mer! Hva er vel bedre enn å daffe, og ta livet med ro? Dessuten så har jeg en avtale med fantastiske Sommerlia på ms, og vi skal daffe heeeele ferien, og den er ikke over ennå. Heldigvis! Bare én dag igjen, ush, uka har gått fort..

Snakkes, da dere!
- Anna -

Mø, det snør!

Hallo solstråler! Imens vi snakker om sola, så er jo den ute nå! Nåååt. Æsj, det snør og det snør og det snør. Jeg er enda mer lei av snø enn det jeg er av OL. Og det skal masse til. Sommer- hvor er du hen?

I går kveld fikk ikke jeg og Malin lagt oss før rundt to-tre-tiden, siden vi så på Istid 3. Forresten, under filmen, så trakk jeg ut den irriterende løse tanna mi! Så jeg er ikke Viggo Vennelaus, men Viggo Tannlaus. Herlig å få den ut, men smilet kan vi snakke om senere.. "/

Isåfall, sto opp seint også, fordi vi la oss seint. Vi skal snart spise frokost nå altså, men vi orker ikke tanken på brød, og derfor skal vi sjekke fryser'n allerførst, og hvis ikke (som Malin har skrevet på bloggen sin, www.puseladden.blogg.no), så får vi "pappap'en" til Malin til å kjøre en liten svipptur innom butikken! Også ett utdrag fra Malin sin blogg: "det er alltid godt med en snill 'pappap' iblant!" Haha.

Etter det så er planene dette:
- stallen, the best place ever <3
Jeg elsker det stedet! Bortsett fra at det, om én dag, ikke vil være det lengre. Fordi da drar ponnien som for stedet (for meg) til å bli allerallerbest! Å, jeg vil savne Superponni så innmarri masse! Hvis ikke Malin aka Gledesdreper (x'D) ikke hadde sagt det hun sa i går, så hadde livet vært på roser nå! Haha, takk Malin. Nædda x')

Snakkes.
- Anna -

Ikke for å være slem mot deg, snø, men jeg liker deg ikke så godt. Forsvinn, nå! Værsåsnill..? "/  *dårlig samvittighet* Nååt. Foto: google.

Hvem kalte oss vanlig?

Haha, vi er to uvanlige mennesker fra Mars, som har hatt en photoshoot med hverandre, og et web-cam. WARNING! Du kommer muligens til å tisse på deg, så gå på do i forveien! :) Klart nå? Here we go:

Haha, lættis!

Lol, we are romvesens, haha. Engelsk? Ja/nei.

Ingen kommentar.. x')

Jeg høøøøører ikke hva du sier! Haha x)

"Hvis du kaller meg Big-head, så, da, da...?" Haha.

Jeg tror heller at vi skal spille i TVD, jeg! Haha x') ... Vi har vampyr-potensiale, saant!?

Ååå, vi har alltid ønsket oss bølger i håret! Nædda.

Nå er det Istid 3! <3 And after that could (..)

(..) the sunshines sleep!

Haha, lengeleve artige web-cams med morsomme funksjoner!
Q: Hva syntes du?
Q: Hvilket bilde syntes du ble bra/best?
- Anna & Malin -Film med Malin

Hei dere! Hvordan har dagen deres vært? Først og fremst må jeg takke for utrolig mange kommentarer i dag, noe som er veldig koselig, og noe jeg setter ekstrem stor pris på. Fortsett sånn! :'D

Jeg og Malin var i stallen i dag, og Linda kom også ned en tur. Dreiv noe av med Verona, men mest tid satte jeg av til Ludde. Det ene hodelaget som jeg aldri bruker var helthelthelt rent, så det trenger ikke å pusses. Rakk ikke å pusse i dag, så det får heller skje i morgen. Rent skal det uansett være, sånn at Emilie slipper det! Det skulle bare mangle. Hadde inn Ludde lenge idag, han fikk kraftfôr og masse kos, pluss at han ble striglet. Da han var satt ut igjen, så møkka jeg boksen han hadde stått i. I tillegg til dette, rensket jeg dekkenet for det håret som var mulig å ta av, sånn at det ble litt renere. (dette med dekkenet gjorde jeg før jeg satte ut Ludde) Jeg og Malin kosa masse med shettisene, og hadde det utrolig artig, haha! Lættis.

Etter stallen ble jeg med Malin hjemmat. Vi bakte skolebrød og muffins, noe dere får bilder av på hennes blogg etterhvert! Haha, noen av dem ble utrolig eid, flere også helt tilfeldige, siden det var ikke alltid vi poserte like bra for selvutløseren.. x')

Vi bakte i flere timer, før jeg ringte mamma, og spurte om jeg kunne sove over. Jeg fikk ja, så nå skal jeg og Malin se "Istid 3", også tror jeg vi skal sove. Det blir kos!

Natta, dere! Sov godt som alltid, og drøm søtt som alltid.  Forresten, kommer en haug først med corny webcam-bilder! Haha, du kommer til å få lættis.

Super pakke!

Guriland, denne pennypakka var garantert innholdsrik! Fikk sånn lys-lese-dings, eggemalings-farger, informasjonskort, hestefaktabok, plakater og en hesteskodings! :D Og aller best: en brosjyre til Peer Gynt Rideleir! Jeg skal kanskje verve inn Linda, og vi skal kanskje dra hvis vi får lov♥ Det blir herlig! Har også tenkt til å spørre Martine om hun vil være med på den rideleiren :)

Men, har glemt tida, så nå må jeg til stallen. Vi snakkes!
♦ Anna.

Yes! Endelig!

Pennypakken har kommet! Nå sitter jeg her, spent som en unge, og snart skal jeg åpne den. Jeg elsker dem, de er så innholdsrike!

Q: Går du i Penny?
♦ Anna.

Bare sånn forresten..

Forresten, har glemt å skrive det. Men planene for i går kveld gikk ikke som planlagt.. Haha, da dataen var avsluttet, ble jeg sittende å se på Criminal Minds med mamma, og rakk dermed ikke å se på film! Får se om det heller blir i kveld. Haha, jeg er så smart. Men, jeg sier det ofte: tiden holder jeg aldri styr på (nesten).

Dette skal jeg i stallen i dag:
- gi Ludde kraftfôr
- lonsjere Ludde hvis jeg får tid
- pusse begge hodelagene + lærgrima
- børste av hår på dekken, og evt. sjabrakker
- strige Ludde
- renske alle børstene nøøøye for hår

Det er masse å gjøre! Siden Ludde skal hjem på søndag, så er jeg nødt til å gjøre alt utstyret rent og sånt. Blir der nok derfor utrolig lenge, og hvis jeg kjenner meg rett, så vil jeg ikke rekke å lonsjere Ludde.. Da har jeg ihvertfall bedre tid til det i morgen, nestsiste dag med klumpen min♥ I morgen blir det bare kos, og jeg skal være masse sammen med Luddis! Det blir herlig.

Regner med å bruke to-tre timer på alt dette, fordi når jeg pusser er jeg så utrolig nøyaktig. Også, nei, ja, joda, vi ser hvordan det blir. Ubestemsom idag, Anna? JA! Haha.

Fra engang jeg pusset hodelaget til Ludde♥

Bittet til Superponni, lærsåpen og lærbalsamen min + den gode svampen! Haha♥

Jeg elsker å pusse jeg! Mange syntes nok det er dønn kjedelig, men jeg vil beskrive det som herlig!

Q: Glemmer du ofte tiden?
♦ Anna.


Søskenkjærlighet!

Haha, jeg og søss får masse sånn "dere likner skikkelig, da!" Jeg er uenig. Hun har jo brunt hår, og jeg er blond! Hun er annerledes enn meg, sant? Eller er det bare jeg som ser feil? Jeg likner mamma, og de to andre likner pappa. Fra min side, da! Når du får disse bildene- kan du forklare meg hva du syntes? Likner vi- eller ikke?En ting er klart: jeg har verdens beste lillesøss♥

- Men, syntes du vi likner?
♦ Anna.Sovet godt?

Hei dere! Har dere sovet godt? Jeg vet ihvertfall om ei som har sovet godt! Meeeg. Sto ikke opp før klokka var litt over halv tolv, haha. Nå spiser jeg frokosten min, og den er nam.

Mellom klokka ett og to, skal jeg i stallen. Jeg tror jeg går hjemmefra ved kvart på to eller noe, siden jeg suser så med å kle på meg også videre.

Q: Hva skal du i dag?
Q: Har du egentlig sovet godt?
♦ Anna.Natta!

Soro, lille mann, nå er dagen over,
alle barn i alle land, ligger nå og sover.
So'ro, tipp og tå, sov vår vesle pode,
reven sover også nå
med halen under hodet!

Åå, den er så søt♥ Nå logger jeg ut, så sier natta til dere nå! Sov godt, og drøm søtt, som jeg alltid sier.

Dette skal jeg i kveld før jeg sovner:
- evt. spise
- se istid 3
- dusje

Q: Hva skal du før du sovner?
Q: Hva syntes du om Soro Lille mann?
Q: Hva sier du til leserne dine for "natta"?
♦ Anna ♦

Da må jeg nok snart avslutte

Ehm, jeg må nok snart avslutte dataen. Jeg er heldig som får lov til å sitte til langt over åtte, fordi vi har egentlig en slik regel, og jeg er forsåvidt ganske enig i disse reglene vi har hjemme.

I ferier er de ikke så superstrenge, og det er litt deilig. Man har liksom aldri en unnskylding her i huset da klokka er over åtte, hehe. Før ble jeg forbanna, men skjønner jo at det bare blir bedre for meg. Hodet har rett og slett ikke godt av så mye data!

Vi snakkes!
- Anna.

LENGE LEVE HOPPEBILDER♥

Sofa er kul

Har fått meg en helt ny venn, eller en bestevenn da! Sofa. Frøken Sofa er utrolig god, og holder alt hemmelig. Øh, jeg digger henne! Flere som har bestisser kaldt Sofa?

Nå har jeg spist, sammen med broren min. Nå skal jeg snart legge han, også blogger jeg mere etterpå. Føler forresten at øynene mine er supertrøtte, men det er sikkert bare en følelse.

Du, nå er jeg forresten åpen for spørsmål hele tiden, døgnet rundt liksom! Det er enkelt, alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til annapii.blogg@hotmail.com, og stille ditt spørsmål! Da får du personlig svar fra meg, og ingen andre vil få se svaret. GRIP SJANSEN! Dette vil ikke vare forever heller. Du trenger ikke ha blogg for å stille inn spørsmål, og alle spørsmål godtaes, jeg svarer uansett!

♦ Anna ♦

Snart skal jeg stappe big one!

Snart skal jeg stappe big one. Det er nam, det! Har lagt på ekstra ost og greier, den eneste greia er at jeg må huske den, sånn at den ikke blir brent. Den ringe-dinge-klokka er ødelagt, så, man må enten huske, eller sette på alarmen. Jeg velger det første, fordi det høres så lett ut. Det er egentlig ikke såå lett å huske noenting.

Forresten, glemte å fortelle dere at jeg faktisk så på film i gårkveld. Det ble ikke annet enn "AF1", haha, egentlig ufattelig lei av den (noe jeg ble for tusen år siden), men sangene er så fine, og da ville jeg bare se den pånytt. I kveld er filmmenyen min Istid 3, da får jeg meg en god latter, haha. Digg å se film alene når det er ferie, til kjempeseint aka midt på natta! ♥ Love it. Jeg er det man kan kalle nattugle!

Nå er big one'n ferdig, så jeg skal spise. Blogger mere seinere idag/kveld! Snakkes ihvertfall  :)
- Anna.

This is NAM! ♥

Rommet mitt: før og etter

Hei! Som sagt istad, har jeg og Lindasøtis rydda rommet mitt idag. Resultatet ble bra! Du kan rett og slett sjekke ut resultatet nå, under her.

Haha, Linda snek seg med på før-bildet! Haha x')

Teit Q: Hvordan syntes du rommet mitt var finest?
Q: Ryddig rom- HOT or NOT?
Q: Liker du å rydde?
Q: Syntes du jeg og Linda var flinke?
- Anna (og Linda) ♥

Eh, for masse ananas..

Haha, den juice-blandingen var ikke supergod. Det var altfor masse smak av ananas! Har bilder, selvfølgelig.

Ingredienser:  (denne juice-blandingen anbefales steeerkt hvis du digger ananas!)
- X-tra eplenektar
- Pluss juice: Eple, appelsin, gulrot, nype og sitron
- Pluss juice: Drue, kiwi, eple, mandarin, acerola, lime og ananas
- Bitteliten skvett av Fanta Lemon
- Bitteliten skvett av husholdningssaft
- En miniklype sukker
(- Sugerør)

Du gjør:
Bland alt sammen i ett glass! Putt oppi sugerøret, og nyt blandingen. Haha.

Q: Skal du prøve? x')
Q: Liker du å eksprimintere med juicer?
Q: Hva tror du den ville smakt? Forklar!
- Anna.

Jeg er fem kroner rikere

For litt siden måtte Linda hjem, men før hun dro hjem, hjalp hun meg med å rydde på rommet mitt, også hjalp hun meg å rydde på badet. Hun er så supersnill ♥ Alt dette betyr at jeg er hele fem kroner rikere, og fem kroner nærmere en egen, bærbar pc. Hurra for meg, haha!

Akkurat nå har jeg bare gjort littegranne i Photofiltre. Jeg vil finne på noe nytt, kanskje lage noe nytt, jeg vet ikke helt. Har utrolig lyst til å lage meg noe godt nå, hjemmelaget pizza foreksempel. Jeg har det! Jeg kan lage meg en drikke-blanding, av forskjellige juicer. Det blir spennende! Skal legge ut bilde, og hele smakstesten min om litt.

Da snakkes vi etter jeg er ferdig med drikke-blandingen min! Etter planene bør det går fort.
♦ Anna.

Nå skal jeg rydde

Nå skal rommet ryddes, wow! Kan sikkert ta før-etter bilde, da kan du se den forskjellen! Skal bli strøkent, jeg kan jo ikke leve i det rottereiret som jeg lever i, haha. For meg er det veldig organisert, men, ett enormt flertall sier at det er rotete, and you know, flertallet bestemmer! Haha, elsker den setningen, den får meg egentlig til å virke smart på en måte som jeg ikke heelt kan vite.

Øh, flere enn meg som syntes jeg stokker om setninger litt rart? Er isåfall enig, men, sånn er jeg da. Det er litt morsomt å være seg selv også, og det er hele pointet i livet: ha ett liv!

Menneh, snakkes!
{{{   Anna    }}}  , haha, måtte bare.

Selv-intervju

Kanskje litt rart, men jeg syntes det er kjempeartig å stille seg selv helt random spørsmål, som jeg selv svarer på! Det gir andre, som kanskje ikke tørr spørre på spørrerunder, litt mer info. Soo, here we goo!

Hva heter du? Anna.
Hvorfor annapii.blogg.no? Fordii.. het det på nettbyen som jeg slettet for ganske lengesiden, og that's it.
Når er du født? Lørdag 29. november 1997, tidlig. Fikk du nok info nå? Haha.
Hvilken tannbørste og tannkrem bruker du? Tannbørste: colgate max white, tannkrem: colgate
Hvilken shampo bruker du? Sunsilk, rosa!
Hvilken balsam bruker du? Sunsilk, rooosa!
Hvilket stjernetegn er du? Skytte.
Hva føler du nå? Masse.
Er du dum? Tjaa, hvis jeg vil så. Noen ganger kan jeg ihvertfall innrømme at jeg er temmelig dum.
Hvorfor blogger du? Det er mooorsomt, og jeg bare har elsket det fra første innlegg.
Hvor ofte blogger du? Hver dag! Ved unntak av dager hvor jeg absolutt ikke kan.
Hvordan hårfarge har du? Blond
Hvor ofte farger du håret? Aldri, har aldri prøvd heller, bare med fake-farget rød-farge, æsj, never again!
Hvor ofte striper du håret? Skal prøve snart, aldri gjort.
Hvilken øynefarge har du? Blåå!
Hvem tid på året syntes du er best? Sommer in my hear FOREVER ♥

Favoritt tv-program? Made, Sweet 16, Charmed ++
Favoritt farge? Roosa ♥
Favoritt mat? Pizza, namnam.
Favoritt dag? Fredag og onsdag.
Favoritt høytid? Jul, tror jeg.
Favoritt merke? Merke? Sånt bryr jeg meg ikke om!
Favoritt sminke? Ehm, masse! Lancôme, L'oréal, Chanel, Visions ++
Favoritt butikk? Alle med klær, smykker, sminke og annet tilbehør i.
Favoritt venn? For ett spørsmål! Er bestevenn med alle vennene mine, og alle er like best, selvom de kanskje ikke vet det..

Æsj-mat: Taco, og det meste innenfor fisk.
Æsj-farge: Gusje-grønn, bæsje-gul og farger som ser helt voff ut.
Æsj-dyr: Krypdyr! Forever and always, i sware.
Æsj-butikk: Eh.. ?
Æsj-sminke: For sterke farger.
Æsj-venn: Iiiingen! Alle er nam! ♥ Haha.
Æsj-tvprogram: Sånne med masse blod, vold osv.
Æsj-høytid: Jeg elsker alle høytider jeg!
Æsj-årstid: Vinter  ;'s

HAR DU FLERE SPØRSMÅL OM AAAALT? Send på kommentar! Jeg svarer uansett hva du spør om, så, SPØR IVEI!
~ Anna.

Ooooverskriiift

Hallo! I dag har jeg ikke gjort så veldig masse, men sålangt har dagen vært ganske trist. Jeg sov så lenge jeg kunne i dag, men måtte være klar til elleve, og vi var "on the road" da klokka var tre over elleve, nesten presis gitt! Noe nytt.

Nå er Linda her da, og gud veit hva vi skal finne på! Har ihvertfall planer om å rydde rommet mitt, ah, herlig med hjelp ♥ Haha.

Jeg får fem kroner hvis jeg rydder det, og da er vi fem kroner nærmere egen pc! Wii.

Snakkes da!
- Anna.


Da stikker jeg i dusjen, snakkes i morgen!

Hei dere! Da stikker jeg i dusjen jeg, dette blir uansett siste innlegg for i dag. Dette skal gjøres før jeg skal sove:
- dusje
- se film
- spise kveldsmat

Snakkes i morgen! Sov godt! Bare sier det på forskudd ♥

Forresten: ny header, noe nytt design, nytt profilbilde og noe ny profiltekst! HVA SYNTES DU? Det er greit å være ærlig, men ikke så ærlig at det blir frekt. Setter pris på kommentarer :)

Klem, Anna.

Bildeserie: ett bilde- to stiler

Kjedet vettet av meg jeg- helt til jeg kom på å redigere bilder! Nå bruker jeg samme bilde, som er fotografert av meg, og lager det i to forskjellige stiler! Gjerne si din mening om de to bildene.
Q: Hva syntes du?
Q: Hviliket syntes du ble finest? Beskriv.
Jeg (Anna) likte det lilla best! Mest fargefullt, og mest fantasifullt.
- Anna.

Ludde gjør dagen min komplett

Hei! Nå har jeg vært i stallen, det var herlig å se Ludde igjen. Utrolig hvordan jeg har savnet ham, han var så søt, og det var som om øynene sa "Hvor har du vært? Nå bør du ha med noe godt til meg!" Haha, da måtte jeg fnise litt.

Da jeg kom hjem igjen, glodde jeg litt på FEM, Charmed. Ville egentlig ikke gå fra nå, men ville heller blogge, for i kveld blir det for seint. Har egentlig planer om å rekke TVD i dag, også eventuelt se en film da jeg skal sove- helt alene, det blir herlig!

Forresten, på nicket mitt på msn for tiden står det "Ludde - you make my day!", som betyr noe ala at Ludde gjør dagen min komplett. Jeg elsker den setningen!

Q: Hva syntes du om den setningen?
Q: Ser du på Charmed, eller TVD?
- Anna -

Forresten, spørsmålsrunden min er AVSLUTTET. Har glemt den bort, dere har fått null påminnelser, og derfor er det forståelig at dere glemmer den bort. Lager sikkert en seinere, men ikke i dag!

Den lua var supergod! Prøvde den på Bestemor's Loft, fikk lyst til å kjøpe den ♥ Bare synd den kostet litt over 14OO kr..SNART FARVEL MED SUPERPONNI

Har jeg kanskje glemt å fortelle dere at Superponni drar til søndag, 28. februar? Jeg er klar over at jeg har glemt det, så, unnskyld, men jeg vil helst ikke minne meg selv på det. Da er eventyret over. Han skal hjem på behandling for ryggen, og jeg håper han kan bli frisk fort, sånn at jeg eventuelt kan få han tilbake i livet mitt. ♥

Hele historien vår
Hvordan jeg og Ludde ble dreamteam, er en historie jeg aldri glemmer. Den er ganske lang, så om du leser alt, blir jeg mektig imponert over deg!

Førhistorien
Anna sitter å leter på finn.no, fordi hun skal skaffe seg en ny fôrponni. Den gamle fôrponnisen ble for liten, da han bare var 82 cm i mankehøyde. Anna finner en nydelighet av en sportsponni, og er ikke sein med å sende en e-post til eieren og spør om ponnien kan settes ut på fôr. Svar hun får, det er at ponnien muligens er solgt, noen skulle komme på besøk å se på ponnien. Anna lette videre, men fant ingen fler. Hun regnet med å ikke høre mer fra eierne til Ludde, som ponnien het. Plutselig åpner Anna hotmailen sin, og finner en mail fra Emilie, bedre kjent som eieren til Ludde. "Ponnien er ikke solgt, så hvis du fortsatt skulle være interessert, så kunne du eventuelt fått han på fôr." Anna ble så glad, og fortalte alt til foreldrene sine. Etter masse om og men fikk vi avtalt en dag hvor vi kunne komme å se Superponni, og det er starten på et eventyr.

Eventyret starter
Det er søndag, datoen er 11. oktober 2009. En utrolig spent Anna drar til stallen sammen med søss tidlig om morgnen, og de tar følge med Tiril ned. Tiril skal også være med på denne kjøreturen til Hyggen, for å treffe Superponni aka Ludde. Nede i stallen møter vi også Malin, som også skal få være med. De gjør klar hengeren, og rydder plass på salrommet. Etterhvert kommer pappa og mamma kjørende, og vi skal dra. Kjøreturen er nå i gang, og Anna sitter som ett tent lys hele veien.

Første møte
Da Anna og de andre ankom Hyggen, ble de godt tatt imot av familien til Emilie. Vi fikk treffe Ludde fort, og han var den drømmeponnien. Vi stilte spørsmål, og fikk svar tilbake. Det ble masse viktig preik, om alt mulig. Etterhvert fikk Anna prøve Ludde. Fra sekund en var alt herlig, og Anna bestemte seg der og da for at dette var en ponni som utmerket seg spesielt. Det var der og da det ble bestemt. Ludde og Anna skulle bli ett team.

Kontrakt, kos og overhevet bolledeig
Da Anna hadde prøveridd Ludde ferdig, salte hun av. Hun fikk være så masse hun ville hos han, noe som var helt til avreise (nesten, ihvertfall). Imens Anna, Tiril, Malin og Emilie var i stallen med Ludde, ble søss, mamma og pappa med ned til huset for å skrive kontrakt om hest på helfôr. Anna og de andre ble fort lei av å vente, og til slutt kunne de dra til huset de også. Da var Ludde med på hengeren. Anna, og alle de andre ble invitert inn på cola, og egentlig boller, men moren til Emilie fant ut at deigen var overhevet, fordi den var glemt bort. Da fikk alle seg en utrolig god latter.

Tungt avskjed
Da Anna og folkene var ferdig inne hos Emilie og dem, var det tid for hjemreise. Anna visste at det var tungt for Emilie, så hun lot Emilie få si hade så lenge hun ville. Etter en stund dro mamma, pappa, søss, Anna, Tiril og Malin hjem, med en ponni på henger bak. Anna sin følelse var ubeskrivelig.

Endelig hjemme
Etter en stund var Anna & Co tilbake til stallen, men med en ponni. Ponnien ble plassert inne på en boks, og han fikk mat og vann. Ponnien så ut til å trives, noe som var beroligende for Anna. Alle hjalp til å bære på plass utstyret til Luddeponni, og alt så ryddig ut til slutt. Det var mørkt og sent, så til slutt måtte alle hjem. Anna gledet seg veldig til neste dag, første gang Anna og Superponni skulle ha en økt sammen på det nye stedet.

Ny dag, nye muligheter
Dagen kom, og Anna gikk- til stallen. Ludde var plassert ute hos noen andre ponnier, og det så ut til å gå bra. Anna salte opp, og fikk ridd, og kjente en god følelse over å ha Ludde som helfôrponni. Han var fantastisk! Det ble flere rideturer for Anna fremover, både på bane og tur.

Ludde begynner å bli rar
Etterhvert som tiden gikk, ble Anna syk. Anna var borte fra stallen i to uker. Anna var veldig glad da hun kunne tilbake til Ludde, og begynte å ri regelmessig igjen. Men med tiden ble Ludde så rar, og han bukket mer og mer. På grøtfest før jul i stallen, red Anna og Ludde noe nærmere rodeo. Man begynte å fortså at noe er galt.

E-poster og Dyrlegebesøk
Anna sendte et par e-poster til Emilie, og Emilie ga gode råd. Fra og med en gang uti desember red ikke Anna Ludde mer, fordi han hadde vondt i ryggen. Dermed ble det heller bare trening fra bakken av, men Anna elsket fortsatt Ludde av hele sitt hjerte. Mamma kontaktet dyrlege, og en med navn Heidi kom på besøk. Da fikk Anna bekreftet at han hadde ømme muskler og hadde vondt i ryggen, dette dyrlegebesøket har Anna skrevet om tidligere i bloggen sin. Det ble ingen blodprøve da, men senere.

Emilie, Ine, Ellen og Tone kommer på besøk
Denne dagen hadde Anna gledet seg lenge til. Emilie, moren hennes Tone og Emilies to venninner, Ine og Ellen, skulle komme på besøk til Ludde. Under besøket avtalte mamma og Tone at en blodprøve skulle taes, og det varte ikke lenge før den ble tatt.

Resultatet kom
Resultatet av blodprøven var ingenting. Det var ikke funnet noe, så det ble bestemt etter noen dager at Superduperbesteponni skulle hjem på spesialtrening, og på behandling. Denne dagen skulle bli 28. februar. Hvis ikke denne treningen hjalp etter en stund, så skulle han ta røntgen (stavefeil?).

Nå nyter jeg de siste dagene med Superponni nå endrer jeg også skrive-tiden
For tiden nyter jeg bare livet med ponnien. Han er verdens beste, uansett. Mulig han må bli lenge, og jeg er villig til å vente hele fire måneder på ham. Hvis det tar lengre tid, kan det bli for lenge for meg, og jeg må muligens starte jakten på en ny ponni. Men en ting er sikkert: jeg er nesten helt sikker på at det ikke finnes noen ponnier som er sånn som Ludde er! Han er fantastisk, og han betyr så masse for meg.

Båndet mellom en hest og et menneske er utrolig sterkt. Båndet mitt med Ludde er sterkt, så det blir hardt å si farvel uten om å vite om han i det hele tatt skal komme tilbake til meg. Emilie og de gjør alt for at han skal bli bra, det vet jeg. Det vet jeg kjempegodt. De ønsker han vel, og det gjør jeg også. Denne behandlingen måtte til, for Ludde hadde det ikke godt i ryggen sin, og det som sagt bare måtte til.

Eventyret mitt er slutt. Nesten fem måneder er gått siden første møte, selvom jeg husker det som om det var i går. Ett minne for livet, helt klart. Ludde, jeg vil savne deg så enormt masse. Nå håper jeg bare at eventyret mitt kan fortsette, og at han blir frisk.

Det er sikkert rart for folk å lese hvordan ett bånd mellom ett menneske og ett dyr kan være så sterkt, men alt er helt sant. Ludde fortjener alt godt, noe jeg også ønsker ham.

Jeg elsker deg, Superponni. Ludde forever, ingen tvil. Jeg vil alltid huske deg, og jeg ber for at du blir fort bra! Elskerelskerelsker deg av hele mitt hjerte! ♥

Så, leste du alt? Si ifra, for da blir jeg så imponert over deg! Ble sikkert litt masse, men temaet er veldig viktig for meg, siden Ludde betyr nesten alt. Eller han betyr faktisk alt! Han er min beste venn. En bestevenn. Derfor blir det rart å skilles. Jeg kan kjenne hvordan jeg vil savne han allerede! Det er ihvertfall betryddenge å vite at han har det godt, og er i gode hender. :)

Så Folkens, på søndag drar jeg nedover til Hyggen igjen, for andre gang. Ludde skal hjem igjen. Wish me luck! 
 

Dette bildet lagde jeg i forbindelse med foredraget mitt for klassen, i desember 09. Ah, jeg vil savne han! ♥♥

Ååå, vi var blitt ett dreamteam! ♥ Nå skilles dreamteamet vårt, men vi vil leve foralltid, hvertfall i hjertet mitt ♥♥ Gjetter på, håper på, og vet innerst inne at han kommer tilbake! :D Herlig følelse.

Q: HVA SYNTES DU OM DETTE INNLEGGET, OG BILDENE?
~ Anna.

Plan B

Plan A for dagen i dag var å komme hjem fra hytta, og nå har jeg en Plan B for dagen. Stallen! Har så lyst til å se Ludde igjen. Det som er, er at jeg ikke får det til alene. Har null penger på kortet, og får derfor ikke kontaktet Thina, Linda, Martine eller Malin, og jeg kan ikke lonsjere alene. Får han ikke ut av gjerdet alene engang, pågrunn av innhegnings-kameratene hans.

Hvorfor lonsjerer du ikke alene, Anna? Det finnes mange grunner! Grunn én er at jeg ikke får han ut alene, og da kan jeg ikke lonsjere. Grunn to er at det er lettere med litt hjelp, og det blir fort masse stress alene. Grunn tre er at det er betryggende å ha noe hjelp.

Så, om Plan B blir noe av, vet jeg ikke. Jeg bare vil at den skal bli det! Har også veldig vondt i rumpa (hvorfor aner jeg ikke), noe som jeg sågjerne ikke skulle hatt. Ønsker meg en mykere datastol! Men først og fremst: egen data.

Snakkes!

Dagene i bilder

De tre dagene var herlige. Jeg proppet i med Pågen-brød med nøkkelhull, spiste mange påskeegg i lilla kartong og bare daffet. Her er noen bilder!

Da vi ankom hytta, var det iskaldt! Jeg kunne blåse frostrøyk rundt meg, ush, iskaldt.

Etter det var blitt varmt, pakket jeg ut. Dette var faktisk all bagasjen min! Haha. Ah, savner Voice of Europe ♥

Jeg lissom-blogget også, på lillebrors pc som ikke har internett! x) Også fant jeg ut at jeg må øve mer på fokus (øverste infelt). Også ser du i de to andre infeltene at det var masse kos! I tillegg spiste vi også noe sunt da.. Men kos er kos, forever!

Her er da den mini-hytta, som jeg legger ett ekstremt stort elsk i! Den hytta er bare best ♥

VI grillet, men med møkkaved, og derfor luktet det veldig bål, og vi spiste grillmaten inne. I infeltet ser du at jeg tok endel naturbilder også!

Og sistebildet: jeg og søss hadde photoshooter i snøen! Søss sin idé, faktisk. Haha, hun tok bildene, og noenganger jeg.

Q: Hva syntes du om bildene?
- Anna -
Borte bra, hjemme best

Hei! Nå er jeg hjemme fra hytta, dvs. kom hjem for litt mer enn én time siden. Det har vært utrolig kos, men du vet: borte bra, hjemme (alltid) best.

Jeg er sikkert på at jeg har tatt over hundre bilder, og skal få til en bildeblogg med noen. Skal også lage ny header, få nytt design og endre profilbildet (og kanskje skrive en ny profil?) med de bildene, for mange av dem ble utrolig bra!

Pappa er så smart han, at han har sånn aggerigat (hvordan skrives det?) som går på bensin deroppe, så flaks for meg fikk jeg ladet kameraet, fordi det gikk tomt dag én!

Også lillesøss da, i bilen sa hun dette til meg: Anna, du er mitt allerallerstørste forbilde! Jeg bare tnååw, så søtt ♥ Ah, jeg har virkelig verdens beste lillesøster!

Men, nå skal jeg spise litt, straks tilbake!
- Anna.  (kommer sikkert maaaasse bilder, så titt snart innom igjen)

Dette gjør jeg- hva gjør du?

Hei! Siden jeg blogger om alt og ingenting, så passer jo dette perfekt! Dette er midt imellom, så, alt og ingenting har jo alle mulige kategorier!

Nå skal jeg fortelle om "trinnene" jeg gjør før jeg skal legge meg om kvelden, haha.

# TAR PÅ PYSJAMASEN
- Tar nesten alltid en av pappa sine store t-skjorter, og en pysjamasbukse jeg har arvet fra Tiril. Det er godt å sove i noe behagelig, haha!

# SETTER HÅRET OPP I EN TOPP
- Jeg gjør det hver eneste kveld! Det er deilig at håret ikke kommer i ansiktet, og håret får ett morsomt fall dagen etterpå. Jeg er totalt avhengig av å gjøre det, og har faktisk gjort det hver eneste kveld fra oktober eller noe i fjor.

# TAR UT LINSENE
- Begynner vel å bli litt lei av det, men det må til uansett. Går jo så enkelt atte, gjort på én-to-tre.

# KATTEVASK OG RENSEGELÉ
- Jeg tar vann i hele ansiktet, og smører det inn med rensegelé, som da renser huden og er en sminkefjerner- samtidig! Kjempesmart. Så tar jeg enda en kattevask, bare litt nøyaktig, og fjerner rensegeléen. Da er ansiktet hundre prosent rent!

# SMØRER PÅ FUKTIGHETSKREM
- Etter dette smører jeg ansiktet med en fuktighetsgivende krem, som er sinnsykt god! Du får flott resultat dagen etterpå, og huden blir supermyk.

# PUSSER TENNENE OG BRUKER SÅNN TANN-DINGS
- Jeg pusser tennene etter dette, og har en Colgate tannbørste og en Colgate tannkrem, haha, all info. Etter de er pusset, bruker jeg en sånn dings mellom tennene, noe ala tanntråd, aner ikke hva det heter.

# HOPPER I TØFLENE OG STIKKER PÅ ROMMET
- Klart for å hoppe i tøflene! Så stikker jeg på rommet, og legger meg til å sove i den store, gode senga mi!

Dette er godt! Mine vaner.
Noen spørsmål om hvilke produkter jeg bruker? :) Send comment, eller e-post.

Men, nå må jeg stikke! Skal på hytta! Masse å pakke og gjøre før avreise. Vi snakkes om to dager, folkens! Kos dere massemasse <3
- Anna -
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits