DAGENS OUTFIT 310111


Genser fra Bikbok  // Skjerf fra Nille  // Jeans fra Wow


Cardigan fra Bikbok 

Ut av det blå bare nevner jeg at jeg snart skal skaffe meg ny header! Hvis noen vil sende inn header, så gjerne det. Hvis jeg liker den supergodt kan det hende jeg bruker den også, så det er verdt forsøket. Hvertfall, om du lager, send headeren til annapii.blogg@hotmail.com.

Hva syntes du?
- Anna

SELVBRUNINGSFAIL ++

Halla! Hatt en fin dag? Hvis ja, så er vi to hvertfall. Har ikke gjort særlig mye, men iblant er det litt herlig det og. Har foreksempel ikke fått rotet meg nedi stallen men... det er ikke veldig farlig.


selvbruningsfail........ fint altså


yes, just do it


sunn som alltid jeg!


bollami
... det blåste litt veldig istad også faktiskSkulle det være interessant å høre hva jeg har gjort idag, så er det bare skole. Også fikk jeg meg en god latter nå nettopp..... hehehehhehhhheheh. *hemmelig grunn, ohhey hehhe jeg er myystisk, ok*

Hvordan har din dag vært?
- Anna

DERE ER HERLIGE

Hei folkens. Tenkte bare å starte innlegget med å si at dere er herlige. Selvom jeg ikke har vært en fantastisk blogger idag, så har dere holdt statistikken oppe og kommentert her. Tusen takk, dere er best!

Alt jeg har gjort idag er å sove, tilbringe et par timer i stallen og lese naturfag. Ikke særlig spennende nei.. det jeg har gjort de siste timene er rett og slett ikke noe spennende.

.... men igårkveld gjorde jeg noe spennende da. Jeg spilte DS, spiste ostepop og drakk fanta:
uu, pent


smil


også SÅ sur..... hahah


konsekonsekonse

Resten av kvelden skal jeg pugge naturfag, pugge naturfag og pugge naturfag. Og dusje. Innholdsrikt, jeg vet! Syntes jeg burde fått en pris for å ha Norges mest innholdsrike hverdag ellerno.

Hva gjør du akkurat NÅ? random
- Anna

Edit: innlegget skulle vært postet for..... lenge siden. Jeg surret meg vekk på facebook. Heh.

LOVELOVELOVE

Heia! Det siste døgnet har jeg tilbragt i stallen sammen med hestene, kaninen, Malin og Linda. Det var utrolig koselig å sove der, og på en natt har jeg sett fler filmer enn jeg ellers gjør på to måneder..... haha.


salrommeeet. og linda da


peace


lovelove


lovelovelove


lovelovelovelove


lovelovelovelovelovelovelove. vet vi er sunne


vi så nesten alle disse, heheh


loveyou


kallee, søtis deluxe


så var'e neste dag.. god morgen ja!


destiny og antonio


stallen - sånn cirka mitt andre hjem

Det vi gjorde var å være med hesta, skravle, spise og se film. H-E-R-L-I-G. Det var liv i oss til fem på fire(?), og utrolig nok sto vi opp elleve idag.. flinke.

Ooog en ting til! Igår skrev jeg et innlegg (som slettes nå straks), men det ble bare fail. Det skulle ikke gå an å kommentere det, bare at jeg glemte å gjøre så det ikke gikk... SURRAAAA. Men ingen døde.

Hva syntes du om bildene?
- Anna

DAGENS OUTFIT 280111


Genser fra Bikbok  // Jeans fra Ginatricot

Har litt (nei, veldig) dårlig tid nå, så rakk ikke ta noe ordentlig bilde.. Heh, tok det beste jeg fant. Søøøren, klokka er mye. Litt for mye! Skal møte Malin og Linda i stallen nå, så vi snakkes vel seinere ikveld.

Hva syntes du?
- Anna

HEFTIG BLANDING AV MIN TORSDAG

Hey! Idag er det torsdag, som betyr straks fredag og snart helg. Torsdag er egentlig en utrolig slækk dag på skolen også, og for en gangs skyld svelgte jeg svært lite vann i svømmetimen idag. Hahah, flink ja. Nå er jeg stolt. Superstolt. Stoltere en stoltest. Jk.

Noe annet enn skole, stallen og data har jeg faktisk ikke gjort idag... null lekser er alltid fint det. Yee. ELLER JOO, jeg har faktisk prøvd å lage ny header. Åpnet et ark, hadde (merk dere, hadde) idéer og voíla..


.. her er resultatet. hehhehehhEllers ser jeg fram til imorgen. FREDAG. Beste dagen på skolen! Akkurat imorgen skal vi ha praktisk musikkprøve, i dans. Jeg gleder meg egentlig, faktisk! Synd vi får ny timeplan imorgen, siden fredagene skal endres.. akkurat det hater jeg. Men men, jeg overlever nok.

Gleder du deg til helga?
- Anna

Edit: jeg bruker jo 198734562 minutter på å skrive ett innlegg jo! Hhahaha hei rotehue

LIFE IS EASY IF YOU WEAR A SMILETycks?
- Anna

DAGENS OUTFIT 270111


Cardigan, topp og jeans fra Bikbok

Whatcha think?
- Anna

INNKJØP 260111

Hei allee! Dette har vært litt av en slitsom dag ja. Først skolen, så Bærum (haha, jeg trodde greiene var i Oslo jeg men.. hei), deretter Ikea, Sandvika og BS før jeg var på 4h-møte. Jaja... Her er dagens innkjøp!


Bilderammer fra Nille


Kjole fra Only


Jeans og genser fra Ginatricot


Hettegenser fra Bikbok


Lue, cardigan og topp fra Bikbok


Øredobber fra Glitter


Fuktighetskrem, sminkefjerningsservietter og perfect clean fra H&M


Løsvipper (just for fun), neglelakk og maskara fra H&M


To puter, post-it-lapper og vase fra Ikea

...og en strålende fornøyd meg!

Det er fortsatt noen småting jeg mangler, for eksempel ballsko, men vi skal nedover om ikke så lenge. Fikk så dårlig tid på grunn av 4h-møtet, så vi rakk rett og slett ikke alt vi skulle. Dessuten er ikke ballkjolen bestemt ennå, men når alt er klart, så ja- jeg skal lage et innlegg om det og vise bilder.

Hva syntes du?
- Anna

WANNA WISH ME LUCK?

Noen som vet hva jeg skal imorgen? Tror nok ikke det! Jeg skal nemlig til Oslo. Skal på skolen fra morningen til halv ti før mamma og pappa henter meg og vi farter nedover. Greia er den at jeg skal undersøke ryggen min.. har skeiv ryggrad ellernoe, vet ikke helt hva det er, så det er det vi skal prøve å finne ut.

Da vi er ferdige hos de ryggreiene, skal vi shoppe. Eller hvertfall jeg. Må kjøpe ballkjole, sko og diverse andre smågreier som jeg har trengt en stund.


yea, yo lix
verdens herligste teppe, just sayin'

Resten av kvelden skal jeg tilbringe under verdens herligste teppe sammen med naturfagboka mi og en kopp te. Det liker jeg. Veldig godt. Supergodt. Snakkes!

Wish me luck?
- Anna

PROFFS TØRRSJAMPO

Heihei. For utrolig lenge siden kjøpte jeg meg tørrsjampo til en billig penge på Cubus, Proffs professional dry shampoo. Jeg husker at da jeg la ut innkjøpene fikk jeg en kommentar hvor det sto at den ikke var bra, men jeg bestemte meg for å prøve den. Nå skal jeg skrive hva jeg syntes om den!

Helt ærlig så liker jeg den ikke. Den funker ikke, rett og slett. Det eneste den gjør er å få håret til å se fett ut, og det er jo ikke noe bra. Skal innrømme at det finnes to små pluss ved denne greia, og det er at den lukter godt og har fint design. That's it. Karaktér: 3-

Prøvd den før? Har du en tørrsjampo å anbefale?
- Anna

_____________________________________________________________________________________
Forresten er jeg med i blogg vs blogg, og hvis dere vil stemme kan dere gjøre det her. Det hadde vært utrolig koselig, men jeg tvinger ingen til noe, så bestem selv!

HEI TIRSDAG

Heey! Gjett hvem som er sliten nå? JEEEG. Har trossalt hatt en prøve, en fremføring og en svømmetime denne tirsdagen da. Hei tirsdag. Krevende greier må jeg si, heheh.

Fremføringa gikk vel ganske bra tror jeg, mens matteprøva gikk litt andre veien... algedårlig og jeg er ikke bestevenner skjønner dere! På toppen av det hele er jeg så flink å svelge 100 liter vann i svømmetimen da. Bra jobba.
fra... helgaEgentlig skulle jeg vel vært på klubben nå, men fikk ikke lov idag. Mamma får det som hun vil, og jeg skal skrive pittelitt om hvordan man skal takle ett nei! Eller ok, jeg skal ikke det. Siden jeg klarer ikke det....... blir så sur, heheh. Nok om det. Jeg får vel kose meg hjemme her jeg da. Alene. Med leksene mine. Yeey.

Hatt en bra tirsdag?
- Anna

A DROP IN THE OCEAN
// privat - canon eos 450d

Hva syntes du om bildene?
- Anna

SAN FERMIN, TE OG ONEPIECE

God kveld alle! Kom hjem fra stallen for rundt en time siden, og nå sitter jeg nydusjet i onepiece med en tekopp og øver på powerpoint. Innvikla greier, men herlig er det! For en gangsskyld er det ikke et slit å øve på noe, siden jeg kan dette med San Fermin ganske godt nå. Spansk hvis noen lurte... heldigvis skal vi fremføre på norsk da.
flinka

Disse to ukene som kommer nå er det en del prøver, så jeg må lese veldig mye. Da sier det vel seg selv at jeg kommer til å få det travelt? Lekser, prøvelesing, hest og blogg... jeg gjør så godt jeg kan, men førstnevnte er (dessverre, haha) viktigst.

Snakkes!

Hva gjør du nå?
- Anna

DAGENS OUTFIT 240111


Genser og bukse fra Bikbok  // Skjerf fra Nille

Ler sykt av bildet ovenfor! Skjønner ikke en gang at jeg vil dele det med dere.... men forsåvidt fikk jeg ikke noe bedre bilde idag. Ikke alltid jeg og kameraet er en god match. Rettelse: nesten aldri.

Uansett så stikker jeg i stallen nå. Skal prøve noe nytt idag faktisk,- ri uten martingal. Antonio går veldig pent uten den barbak, så det gjenstår bare å se hvordan han er med sal. Gleder meg! Ok.... det der interesserte vel ikke en sjel, med mindre du er hestemenneske.

Hva syntes du om dagens outfit?
- Anna

JEG HJERTE LEKSER

God kveld søtiser! Ikveld har jeg... gjort lekser og vært i stallen. Verdens mest innholdsrike liv, det er jeg sikker på! Neida. Men som oftest er søndagskvelder slik, av en eller annen grunn. Det var hvertfall sykt gøy i stallen idag,- barbak mini-sprangøkt slår aldri feil. Også falt jeg av da... hahah.


 jeg burde bli kunstner, ikke sant?


rle er så elsk! ok, nei. profeter ogsånn er ikke helt min greie men..


speilbildee


awee, favoritten min!!!!!! samfunnsfag er så ææælsk. ja

Hatt en bra helg?
- Anna

GINA TRICOT

Hei søtinger! Vet dere hva jeg holder på med nå? Piner meg selv på ginatricot.com. De har så sykt mye fint! Problemet er at det er altfor langt til nærmeste butikk....... hateit. Syntes virkelig det kunne kommet en Gina Tricot-butikk på Gulskogen foreksempel.

Nå drar jeg i stallen en tur, snakkes!

Liker du også Gina Tricot?
- Anna

SOL OG SUMMERFEELING

Idag er det sinnsykt fint vær ute! Når jeg våknet (jeg var forresten flink idag, sto opp før ett tenk) på morningen skinte sola gjennom vinduet på rommet, og jeg fikk skikkelig summerfeeling. Ville bare heve på meg en shorts egentlig..... men det kunne jeg jo ikke. Jaja, 6 varmegrader er uansett ikke feil!


noen smuler trøtt og litt sånn
hahah

Planen idag er stallen og lekser, men det får vente enda litt til. Søsteren er syk, mamma er å trener, og siden pappa heller ikke er hjemme akkurat nå så må jeg være hjemme med henne. Velvel, jeg overlever!

Har dere fint vær idag?
- Anna

INSPIRATION BY ME


//privat - canon eos 450d

Like or dislike?
- Anna

GOD HELG

Hei dere, og goood helg. Jeg elsker virkelig helga, for da kan jeg liksom bare... slappe av. Sove lenge. Være oppe lenge. Surre på. Bruke tid i stallen. Det liker jeg!

Igår blogget jeg ikke siden jeg var på klubben (BOMBE!!! gurimalla dere får mange bomber for tiden). Koselig som alltid! I grunn er det herlig å bare slappe av der til sent annenhver fredag, før så ta bussen hjem, pusse tenna, dumpe ned i senga og se på film samtidig som man surrer på facebook.


meg@ igår kveld.... HERLIG

akkurat igår så jeg titanic for gud vet hvilken gang! hahah, håper alltid like mye at de skal få svingt unna isfjellet.......
Sitter alltid å griner som en foss på slutten, men det kan jeg ikke noe for. Det er jo trossalt en av verdens søteste filmer! Jaja, nok om titanic. Nå tar jeg meg en tur i stallen, også snakkes vi senereee.

Hva skal du gjøre idag?
- Anna

SEEE, JEG HAR VÆRT FLINK

Heia! Nå har jeg nettopp ryddet rommet mitt jeg, OG støvsugd det. Flinkaa.

Helt ærlig hadde jeg vel kanskje ikke gjort det hvis det ikke var for mamma, som plutselig sa "Anna, hvis du ikke rydder rommet ditt nå så får du ikke lov å dra på klubben imorgen!" Heh. Gjett hvem som løp ned og ryddet for hele livet a? Ok da, jeg skal innrømme at det trengtes men.....


før


før


før - nydelig med klesskap over hele rommet igrunn

Og når jeg er i gang..

etter


etter


etter - forandring fryder aaalltid!

Ellers idag (uten om å rydde rommet), har jeg egentlig bare slitt litt med matte og vært på skolen. Hadde vel en liten plan om stallen også, meen.. det rakk jeg aldri. Typisk.

Er ditt rom ryddig?
- Anna

VIDEOBLOGG: 10 TING

video:cuserspiavideos10 ting jeg ikke


Gode nyheteeer! Idag vil videoen funke og alt er bra, så endelig fikk jeg postet denne lille greia, "10 ting jeg ikke kan leve uten". Det finner sikkert mye mer også men... det vakke lett! Hahah, når jeg ser på den nå, ser jeg at jeg så meg rundt som gal for å få øye på noe som "jeg ikke kan leve uten", og at hårsveisen er wktuygb. JAJAJ NOK OM DET, ENJOY.

Hva syntes du?  Nevne 3 ting du ikke kan leve uten?
- Anna

NUMB + OUTFIT

Heihåå. Akkurat nå er jeg en smule sur. Vil dere vite hvorfor? FORDI JEG IKKE FÅR POSTA DEN UDBGOKWRF VIDEOEN. Det eneste som skjer er at det kommer opp en varselstrekant, og jeg skjønner ikke en dritt.
Fint da. Dette har faktisk skjedd en gang før også, men da ble den tilgjengelig neste dag. Forhåpentligvis skjer det med denne og, så får jeg postet den imorgen! Håper virkelig det, siden jeg har ikke videoblogget på.... ja, lenge.

Vekk fra videotull. Etter jeg sist oppdaterte dere har jeg bare vært i stallen og gjort lekser. Helt ok stalldag, siden det er sykt kjedelig å være der helt alene. Flaks at ponnien holdt meg med selskap! Måtte vaske halen hans og skifte dekken, litt av et slit skal jeg si dere. Hvis noen trodde at det er utrolig gøy å vaske møkk ut av halen på en ponni, så tro om igjen!


himmelen var syykt fin i stad!

Image and video hosting by TinyPic0

Og siden jeg er så snill akkurat nå, legger jeg ut dagens stalloutfit;

finaaaa haha


ullsokkærrr♥ liker dem

Jo, også til sist tenkte jeg at jeg skulle dele en utrolig herlig sang med dere! Blir så glad av den, ikke det at det er en glad-sang, men allikevel. Tror jeg har trykt på "replay" minst 20 ganger idag, og hun som synger den er rå til å redigere. Og synge da, såklart!


Marita Hellem - Numb

Hva har du gjort idag?  Liker du sangen?
- Anna

ÉN BOMBE, ÉN SURPRISE OG ÉN ONSDAG

Hey yooou. Da var det onsdag igjen! Halvveis til helga, så skal ikke klage. Dessuten er onsdag en ganske så ok skoledag også, så ja.

Hva kan jeg fortelle dere egentlig da? Kan jo si at det eneste jeg har gjort siden jeg stakk nesa inn døra hjemme for litt siden (gjør dere klare for å høre en bombeee): FACEBOOK!!!! Uvanlig på det sterkeste. Ok, ikke bare face. Men ikke noe nyttig, med mindre å drikke kakao, ta bilder og surre plutselig ble nyttig...


sunnhet til de grader, just sayin'

heeei ja


søt daee


okey, rand0m


fritidsbarn som tegner på sokken i timen♥♥♥♥♥ fint da

Ellers sitter jeg å redigerer en video nå, 4 u guys. Gled dere a! Neida. Skal ikke bygge forhåpninger hos dere, men jeg vil ikke avsløre hva den inneholder. Vent å se, heheh. Surprisesurprise.

Snakkes!

Hatt en bra dag?
- Anna

DAGENS OUTFIT 170111


Topp fra Lindex // Genser fra H&M // Bukse fra Bikbok

Hurra for kvalitet og mobil i lomma! Like vakkert som alltid. Poenget mitt er at jeg ikke har postet et eneste outfit på.... lenge (så derfor følte jeg meg utrooolig snill nå hvis dere lurte).

Hva syntes du?
- Anna

DE SISTE 24(?) TIMENE

Hallaaa. Da var det søndag igjen da.. helga går så fort! Har liksom en følelse av at den startet igår. Eller vent,- den gjorde jo nesten det.. jajaj.

Dette er hvertfall hva jeg har gjort de siste 24(?) timene:
- heisen med noen stk søte jenter! Utroolig gøy, og vet dere hva? Det gikk braaa! Tryna et par ganger, men det eneste som skjedde var at jeg halvveis lo meg ihjel... ye

Linda 


Marie

Kristina


Moaa, heh


Martine  


meg og Linda i heisen, da den stoppa..... go mobilbilder

oog:
- middag hos onkel, Tone, Gaute, Ine og Mia


delfinale ellerno
Også sist (men ikke minst) har jeg hatt overnattingsbesøk av Martine! Koselig det ja. Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye.. men igår kveld så vi en av verdens søteste filmer, Spirit, og nå skal vi i stallen og ri sprang. Sykt lengesiden, så hvis jeg faller av så gjør jeg det.... haha.

Hva har du gjort denne helgen?
- Anna

GOD MORGEN DERE! I'M READY

Hei folk, og god morgen! Idag skal jeg i heisen med noen utrolig søte jenter for å stå på ski, noe jeg er utrolig klar for nå. Drar straks. Jeg regner med at dette blir utrolig interessant, av disse grunner:

1 - jeg suger på ski
2 - jeg er livredd for å falle
3 - jeg er utrolig redd for høyder
4 - jeg er mer surrete enn du kan tenke deg
5 - jeg har ganske så dårlig balanse på ski... heh

Allikevel holder jeg meg positiv, for... ok, av ingen grunner. Men jeg er vel bare født positiv da regner jeg med? Eller ikke. Samma det, på ski skal jeg..... og vi krysser fingrene for at jeg ikke tryner.Utstyret er hvertfall i orden, og det er vel viktigst? Ohyeah. Drasser ikke med meg speilrefleksen av logiske grunner, så det blir digitalkamerabilder. We survive. Snakkes senere idag, og ønsk meg lykke til!

Liker du å stå på slalåm? Hva er dine planer for dagen?
- Anna

FREEEDAG JA

God kveld alle. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra Thina, og er egentlig utrolig sliten. Malin var også hos Thina, og vi hadde det utrolig koselig. Bakte brownies, tok bilder, surret på og så litt på film, "Fame". Det lille jeg fikk sett var bra! Heheh. Må nok få sett hele en vakker dag.


enklere blir det ikke, eller?


haharandom


Thina 


Nusse er søt, hun


vi tegnet på oss med resten av browniesdeigen, og smarte meg skrev speilvendt...


... men egentlig så står det "you"! hei flink


Malin 


også sto browniesen i ovnen da... keep waiting


bare Thina skjønte at det ble tatt bilde.. heh


de ble ikke helt gjennomstekt kan du si....


... men NAM! og jeg er fin, veit, fyfader heheh hei nei
Hatt en fin kveld?
- Anna

MINI PRETTY

Hey you! Tenkte bare jeg skulle fortelle dere om en søt og herlig sak, som kalles Mini Pretty. Den søte herlige saken er en parfyme, som lukter utrolig godt. Fikk den i julegave av Rebekka, og jeg kan vel si det sånn at helt siden "første lukt" har jeg likt den.

tretthet og blits hører ikke bra sammen, menmenSuperpraktisk liten flaske som i tillegg er fint designet, big plus. Tror man kan få kjøpt denne herligheten på Nille til en rimelig pris, også tror jeg den finnes i to andre lukter i tillegg til denne. Helt ærlig kan jeg fortelle dere at jeg elsker den! Nåja, jeg elsker jo alle de.. 5(?) parfymene mine men...... jeg elsker denne og. Logisk nok forsåvidt.

Hvilken parfyme bruker du?
- Anna

FOTO - WATERSPLASH

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
// privat - canon eos 450d

Resten av kvelden skal jeg bruke foran tv-en sammen med en kakaokopp, også skal jeg dusje og hoppe til køys. Håper jeg får sove selvom jeg sov et par timer før idag, krysser fingrene for det!

Hva syntes du om bildene?
- Anna

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits