Hva syntes du om blomsterbilder?

Heisann!
Nå er jeg på google, og skal finne bilder av blomster. Jeg er ganske glad i naturbilder, og spesielt i bilder av blomster. Selvfølgelig bør bildene være bra, og her er noen eksempler. Det blir påenmåte en type bildeblogg, ved unntak av at jeg har tatt bildene. Grunnen til null selvfotograferte bilder er fordi bildeopplastningen er klikk- igjen! Pyttsann, vi klarer oss. All photo: google.

Liker fargekombinasjonen her- sommerlig, og kjempefint!

Veldig søt blomst, med superfin farge. Liker at blomsten er i fokus, og bakgrunnen uklar.

Temmelig spesielt bilde- men jeg liker det. Det er tatt slik at blomstene virker kjempehøye, derfor er fokusen utrolig kul! Fargene er også fine, men litt livløst. Gult hjelper alltid i bilder, så skulle vært med noe gult her. Eventuelt ei sol, eller noe ala det?

Her forelsket jeg meg i fokuset! Blomstene er fine, og bildet er fullt av liv. Superbra jobbet av fotografen!

Forelsket meg endamer i dette fokuset! Fargen er nydelig, og gir bildet enormt med liv. Blomstene er superfine, og jeg får en søt følelse av sommer eller noe hyggelig. Nydelig! ♥

Favoritten min er det siste bildet, helt klart. Det var så utrolig fint!

Vet dere hva jeg syntes er rart? Alle bilder har en fotograf. Selv sånne superflotte bilder har en fotograf! Ikke sant det er litt rart å tenke på? Jeg liker å fundere på akkurat den tanken. Det er interessant å være glad i foto, og fotografering. Man blir så mye mer kreativ når det gjelder det meste! Nå gleder jeg meg så masse til sommeren, jeg. Skal ta en haug med vann, gress, blomster og trær-bilder! Og selvfølgelig hestebilder, plusspluss.

Q: Hvilket bilde likte du best?
Q: Tenker du også over den foto-greia som jeg tenker over?
Q: Hva syntes DU om blomsterbilder?
Q: I det bildet jeg syntes det skulle vært noe gult i- hva syntes du skulle vært gult i det? Eller ville du ikke hatt noe gult i det? Forklar deg! ;)
Blogges, da.
- Anna.

Nesten 4OO på sju dager!

Gurimalla, sjekka nettopp statistikken min; og den viser at jeg nesten har 4OO besøkede på bloggen på bare sju dager! :O 370 mer nøyaktig. Tusentusen takk! ♥

Jobber forresten iherdig for å få blogget så masse som jeg gjør, så blir fortsatt ekstremt glad for kommentarer :) Virker som jeg får stor respons for de innleggene hvor jeg har masse bilder, så skal nok fortsette med masse bilder!

Dere, flere enn meg som sliter med at bildeopplastingen plutselig klikker? Det går bare plutselig ikke an, selvom det er en fil som pleier å godtaes. Er det flere enn meg som sliter med dette? Det vil jeg så gjerne vite.

Btw, ingen respons på innlegget hvor jeg ønsket tips.. Gjerne send inn, da! Det hadde hjulpet endel, og husk at siden du kan skrive hva du vil ha som tema her, så får du jo noe du liker å lese om..? Bra, ikke sant?

Blogges da!
- Anna.

Kjempeflott søndag

Søndagen i dag har egentlig vært helt perfekt! Emilie og dem kom vel i ett-tida tror jeg. Vi startet med å spise hjemmebakte rundstykker, og pratet litt. Så dro vi ned i stallen, og det kunne se ut som både Emilie og Ludde nøt hverandre igjen! ;) Ellen og Ine fikk også se Ludde igjen, og imens Ellen hjalp Emilie med lonsjeringen, så var Ine ivrig (og flink!) fotograf. Luddis fikk både gulerøtter, knekkebrød, epler og bananer av dem- og det satte han enorm pris på.

Vi har kommet lengre i saken med Ludde sin rygg, men siden den ikke er helt klar ennå, og ingen vet noenting, så er det nesten ett tema jeg ikke kan blogge om. Håper dere skjønner akkurat det.

Da vi kom hjem igjen fra stallen, så spiste vi is her. Da snakket vi litt mer, og vi fikk oppklart littegranne mer. Så da er det bare å vente, og se hva tiden bringer.

Jeg gleder meg veldig masse til i morgen. Jeg skal løpe litt med Luddis, og om jeg får med meg ei til, så kan jeg kanskje leie han på en liten tur. Det har han godt av! ;) Skal kose masse med han i morgen også. Kjenner at gleden stiger inn i kroppen- noe så enormt også! ♥

Glemte rett og slett å ta bilder.. Smart, ikke sant? Det får vi bare leve med. Husk at man lærer av feil, da! Nå er jeg så super positiv igjen- bra? For meg- japp.

Det var veldig hyggelig å hilse på Ellen og Ine, hilste jo på dem for første gang i dag. De var innmarri hyggelige, og pratsomme- og morsomme. Det viser seg dermed at de er like Emilie da det gjelder personlighet! Hahaha, snille folk altså.

Blogges, folks.
- Anna.

Mine siste innkjøp..

Var på butikken i går, og kjøpte meg noe. Også var jeg nedover på torsdag (28. januar), og da kjøpte jeg meg noe. Her kommer bilder av hva!

Topp nr. 2 - kr 49,50 ,-
NonStop sjokolade - kr 9,25 ,-
Toffypops - kr 20,50 ,-
Smil - kr ? ,-
Kjøpt inn lørdag 30. januar -10.

Cardigan fra BikBok, kr 199 ,-
Kjøpt inn torsdag 28. januar -10.

(beklager litt dårlig kvalitet.., og for stor skrift- må bare leve med det)
Sko fra DNA, merke: Roots - kr 399 ,-
Kjøpt inn torsdag 28. januar -10.

Blogges, folks! ♥ Titt innom igjen snart, da. Broder'n skal ha dataen nå, og da må jeg logge ut, skjønt.
- Anna.

Bilder fra skoleballet 29/1:

Da er bildene klare! Here we go,

Kveldens outfit!
Alt fra Lindex. Skoene var fra DNA, merke Roots, legger ut bilde av dem siden..

Lindasøtis ♥ På vei oppover her..

Anna og Karoline bestisser! ♥

Jonas, Vegard, Vanja og Kristian! x) Hahaha, superfint bilde- sant?

Thea, Andreas og Andrine! x)

Meg, Remi og Linda x) Super-random bilde! Lol.

Meg og Lindasøtis ♥ Egentlig sykt random bilde det her også.. x)

Og vi avslutter bildene med ett bilde av meg. Ser enormt trøtt ut, men noenganger gjør kameraet dumme ting "/ Rarere ting har skjedd, såe..

Q: Hva syntes du om bildene?
Q: Har dere hatt ball?
Q: Hadde du med/skal du ha med kameraet ditt på ballet deres?

- Anna.

Good morning sunshines!

Good morning, everybody! ♥
Sto vel opp for ganske lengesiden, men det har jo ikke noe å si forsåvidt. Det er nå det er god morgen bloggen, så, ja- det bare er det altså.

Til nå i dag har jeg vært tett, tettere, tettest og spist frokost. Våknet nesten uten stemme (den var ihvertfall ekstremt dårlig), tett og tørr hals og en fantastisk tett nese! Noen tips imot det? Heldigvis har det verste gitt seg nå, men har fortsatt litt vondt i halsen, da.

Ikke noe mere klaging og syting nå, for Emilie, Ellen, Ine & Co kommer etterpå! De skal hilse på Luddis igjen ;) De skal få gjøre hva de vil med ham- strigle, leie, kose, mate, "prate" med og hvis de vil- leie på ridebanen eller lonsjere, altså; alt de vil! Men det blir jo ett unntak ved ridning, pga. han har vondt i ryggen. Vi gleder oss så til de kommer! ♥

Joo, også etterpå da! Da kommer det ut bilder fra ballet, som jeg så lenge har lovet dere, haha. Holder løfter- ja, men roter ofte med tiden.. Der har du den enkle forklaringen!

Blogges straks, da!
- Anna.

Sorry!

Sorry, det går ikke an å laste opp bilder nå. Derfor kommer ikke bildene fra ballet før i morgen! Dere får vente da, og bare ha god tålmodighet. Takk på forhånd ;) Jaja, da har dere isåfall noe å glede dere til i morgen.

Menmen, uansett- jeg tar kvelden nå! (ikke legge meg, men avslutte pc-en) Vi blogges i morgen ♥
- Anna.


Ah, seigmenn in my heart! Vil ha noen nå, såe.. ♥ Lovelove!

Stallplanen i boks!

Da har jeg fått prøvd meg på en stallplan, igjen. Jeg har ikke gjort det på år og dag! Denne gangen lagde jeg en til Martine ♥ På minstall, altså. Jeg er totalt inaktiv der, så det var litt morsomt å få lage en stallplan igjen. Husket ikke engang størrelsen, så den måtte Martine hjelpe meg med x) Menmen, fornøyd med resultatet- isåfall hvis man vet hvor lengesiden jeg har laget en! Ta en titt;

Sånn ble den- og jeg er fornøyd, det virker Martine også ;) Heldigvis! ♥

Q: Hva syntes du om stallplanen?
Q: Har du laget en stallplan før?
Q: Har/har du hatt minstall? Hvor aktiv er du der?
- Anna -

Ansiktet trengte ett pust i hverdagen!

God kveld, folks! ♥
I dag har det vært en total sminkeløs lørdag, the face need always a break. Det gir alltid resultater å la ansiktet få puste ut litt, så, da kan man jo like greit gjøre det i helga- enig?

Menneh, dere; er det bare jeg som har lett for å skrive "lørsdag" da jeg skal skrive lørdag? Det irriterer meg! Skjer nesten alltid. Selvfølgelig er jeg klar over saken, og retter den alltid opp. Flere som gjør det samme?

Har spist pizza, og mine kjære seigmenn. Forresten har jeg ryddet rommet mitt også! Må jo ha det ryddig til Emilie, Ellen, Ine & Co kommer i morgen ;) Jeg gleder meg så kjempemasse til i morgen! Jeg har jo Ludde her, og kan stikke ned nårsomhelst, men jeg gleder meg så innmarri på Emilies, Ines og Ellens vegne at det er utrolig! ♥

Kommer bilder nå straks, de laster seg på pc-en. Gleder meg nok minst like mye som deg, altså. Sjekk innom straks, så skal det ligge bilder ute ;)
   ~ Anna ~

Noen tips?

Hellu.
Må bare spørre dere etter noen tips- har dere noen temaer dere vil jeg skal blogge om? Er litt lei av å blogge om klær nå. Har du f.eks. lyst til at jeg skal blogge om båter, mat eller andre ting som intresserer deg i hverdagen, eller noe? Si ifra på kommentar, gjerne skriv flere enn ett tips! ♥

JEG TRENGER MANGE SLIKE TIPS! :) Dere kan alltids sende inn i hvilket som helst innlegg.

Jeg vil kalle disse bloggene for temablogger. Hvis du ønsker at jeg skal anmelde bloggen din, kan jeg det også. Bare å si ifra! Samme gjelder hvis du har noen produkter jeg skal anmelde/anbefale! ;)

Så send i vei, ikke nøl ett sekund! ♥
- Anna -

God morgen!

Hallo søtiser! ♥
Utrolig nok så sto jeg opp 08:45 nøyaktig i dag tidlig.. Selv om det var skoleball i går. Skoleballet var forresten hundre prosent vellykka! De var rett og slett en herlig kveld! :D Jeg vet godt at jeg kommer til å savne skoleballene fra barneskolen, men vi får håpe de er like bra på ungdomsskolen også.

Jeg sitter her med vondt i halsen, spørs om jeg skal ta meg noe varmt å drikke. Skal rydde rommet i dag, også skal jeg i stallen, men nå først blogger jeg. Har forresten nettopp lagt inn en laaang kommentar inne på bloggen til Voe, bestebloggen! ♥

Btw, nerder litt rundt på msn også. Jeg vet ikke helt jeg, men har fått hekta på ordet "nerder". Kommer forresten snart bilder fra ballet- selvfølgelig har jeg tillatelse til å legge ut det jeg legger ut. Må høre litt med folka på noen av videoene først, men kan ihvertfall legge ut en video fra spørrekonkurransen! ;)

- Anna -

Da var det klart for dagens! Endelig.

Endelig kan jeg fortelle hva som har skjedd i dag, og hva jeg har gjort. Har hengt meg så opp i det ballet, at det nesten er utrolig.. Haha, gleder man seg så gleder man seg. Kjenner allerede at det titt og ofte vender nye sommerfugler i magen min, merkelig følelse, lol.

Har selvfølgelig være på skolen i dag. Hadde ukeprøve i første time, gikk vel helt greit. Gjorde ihvertfall så godt jeg kunne, og såvidt jeg vet så kan man ikke kunne absolutt alt heller, da. Har faktisk begynt å like de prøvene der nå.. Er liksom bare logisk hele greia- også er det jo positivt, da det får oss til å huske mere- ikke sant? ;)

Etter ukeprøva så skulle vi over på matematikk (når vi var ferdige med ukeprøva, så skulle vi over på matte, ut den første timen liksom). "Vi øver mer" var greia for dagen, og jeg har kommet halvveis nå. Ikke barebare med lengdeenheter og sånt, men det kommer seg med bittesmå steg hver eneste dag. Det gjelder bare å tenke at det egentlig ikke er så vanskelig som man tror det ér.

I andre time var det musikk. Vi driver av i PowerPoint, skal lage sånn visnings-dings fra sekstitallet. Det er egentlig veldig morsomt, og littegranne lærrikt. Snakker ikke om at det var super rå musikk på sekstitallet altså, men PowerPoint er det morsomt å forske i! Jeg skriver om ei soulsangerinne med navn Dusty Springfield- hørt om henne før? Hahaha..

Etter andre time var det jo friminutt, wii. Jeg og Linda nerda ski uten skisko sammen, etter inspirasjon fra Kristina x) Johoo, det gikk unna. Ellers tilbrakte vi litt tid foran speilet på doen, og brukte viduene som speil. Det er det friminuttene går ut på! Lol.

Da friminuttet var omme, så var det matpause. Har egentlig ikke peiling på hva jeg spiste, annet enn en Go' Morgen yogurt- skogsbær, såklart! Hadde med det, jeg da. Kjøpte meg en bitteliten juice også, etter kantina forrige fredag. Ellers spiste jeg vel ei brødskive..

Etterhvert som matpausa var over (vi hadde ti minutter ekstra i dag..), så hadde vi RLE. Har om humanisme, det er egentlig ganske interessant, dét!

Så var det norsk, da hadde vi hviskeleiken. Det var ganske artig, altså! :) Kort fortalt, liksom.

Så var det friminutt, oppe i akebakken og inne foran speilet. Wii! ♥ Sammen med Linda, såklart. Må fortelle kort nå, bad time! Hahaha..

Etter friminuttet, så hadde vi matte igjen. Det var helt greit, fortsatte på "Vi øver mer".

I siste time hadde vi gym, langrennski. Det ble bare 2 km på meg da, superlangt! Not. Haha, etterpå hadde jeg og Linda kappløp med Jonas og Magnus (på ski, lissom). De skulle stake (skrivefeil?) og jeg og linda skøyte.. De starta langt bak oss, men tok oss igjen, haha! De kan ihvertfall stå på ski ;) Jeg glemte selvfølgelig å konsentrere meg om veien, så jeg gikk på trynet, og lua falt av hodet. Haha, det var ganske morsomt, hele greia lissom! x) Jonas vant, Magnus på andre, Linda på tredje (hun juksa daa x) gikk rett over, ah, så glad jeg er i ha' ♥) og jeg på siste- mest pga. at jeg gikk på trynet.. LOL!

- Anna -
Blir ikke mer blogg på meg nå. Kan ikke suse mer- må ordne meg! Hadebra, blogges.

Antrekket er klart!

Hellu ♥
Blir ikke bilder før etter ballet (bilder kommer i morgen, både av meg med outfittet og fra ballet), men kan si hvor alt sammen er fra. Husker priser, tilogmed! Ikke på tilbehøret da, eller, kanskje på noe. Here we go;
Kjole fra Lindex - kr 399 (50%)
Cardigan fra Lindex - kr 199 (tror jeg..)
Sko fra DNA, merke: Roots - kr 399
Øredobber fra Lindex - kr 29,90 (tror jeg..)
Armbånd fra Lindex - kr 19,90 (tror jeg..)
Veske fra ? - kr ? - Lånt av mams ♥
Sminken er det det samme med, det skjønner du vel..?

- Anna -

SKOLEBALL I KVELD!

Hallo, allesammen :) ♥
I kveld er det altså skoleball. Siste mitt på barneskolen.. Jeg har rett og slett bare planer om å kose meg, og bare ha det så sinnsykt gøy. Jeg blir sikkert utrolig overtrøtt, og dermed ganske gal.. Hahaha, lol. - Flere har sett meg sånn, så tror forsåvidt ikke at jeg skremmer noen. Håper ihvertfall det, da.

Nå skal jeg spise, så bør jeg snart begynne å ordne meg- for jeg kommer til å bruke en evighet, jeg vet det kjempegodt!

Listen over hva som må gjøres før jeg skal på ballet; (x) = gjort, (-) = ugjort.
€ Dusje meg (-)
€ Krølle hele håret, pluss ordne det (-)
€ Fikse kjolen, og feste på dobbeltsidet-teip (-)
€ Blogge (x)
€ Spise (-/x)
€ Sminke meg (-)
€ Ha god tid (?)

Ja, det var liksom det som MÅ gjøres. Guud, så masse. Jeg vil nok bruke over to timer på det, men allikevel skal jeg blogge littegranne mer i dag ;)

Btw, i går sa jeg at jeg skulle i stallen i dag. REKKER IKKE! Det kan nesten ikke lukte ponnis av håret mitt, og tid til å dusje håret i dag har jeg heller ikke (dusjet det i går). Dessuten kan jeg ikke dusje det i dag, for da hadde håret blitt så glatt og elektrisk at det er det man kan kalle umulig å gå skikk på! Hahaha ♥

- Anna -
NB! Titt innom i morgen ihvertfall da, da bildene og videoene fra teateret kommer. Titt gjerne mer i dag også- skal bli mere, lissom. Blogges! ♥

Kveldsmaten min her forleden.. "Salaten" min, vet dere. Pluss epleskiver og varm saft, såklart ♥

Dette trenger du til "salaten" min;
- en sitron (egentlig bare en halv)
- ett eple
- to tjukke skiver agurk
- tre tynne skiver med kokt skinke (du kan bruke småretts skinke også)

Hvordan lage?
Del opp i biter, hvilke som helst former. Du ser hvor store de ca skal være på bildet over. Skjær to sånne små skiver av eplet, slik jeg har gjort- å spis dem vedsiden av. Drikk gjerne varmt drikke til, men appelsinjucie er aller best til! ♥ Du bruker ikke hele eplet og hele sitronen, bestem selv hvor mye du vil ha, ettersom hvordan du vil ha posjonen.
NB! Du må ikke spise sitronene hvis du ikke liker..

Så er det bare å stappe i seg. Anbefaler å spise med en liten gaffel, ellns! ;)
Btw, den oppskrifta var sånn ekstra greie her pga. at jeg liksom er så utroolig snill! x)

Begynner å bli endel nå..

Hallo sweet things! ♥
Joda, skal selvfølgelig blogge i dag også. Etterpå er det skoshopping- av sko til ballet som står i morgen. Jeg legger ikke ut bilder av dem, ikke noe point i det da det kommer bilde på lørsdag av hele kveldens outfit! Dessuten må kameraet spare strøm, siden jeg skal jo såklart ha med det på ballet i morgen. Wii, det blir artig å løpe rundt å be alle jeg fotograferer om tillatelse til å legge det ut på bloggen. Nok en gang; wiiwii! Not, haha x)

Det begynner btw å bli endel lesere og sidevisninger nå for tiden! TUSENTAKK! :) ♥ I overigår var det 85 sidevisninger (skrev feil i blogginnlegg..) og i går var den 81. Takker nok en gang, supersuper takknemlig.

I dag blir det ikke stallen pga. skoshoppingen. Gleder meg veldig masse til det, skoshopping kan faktisk være artig- ja, ihvertfall om man finner drømmeskoene. Jeg har ikke sett på noen sko ennå, så jeg vet ikke hva det blir til.

Skal snart dra nå! Til middag i dag var det forresten pannekaker, namnamnam! Det smakte, altså ;)
- Anna - NB! Kommer snart bilder og videoer fra teateret forrige lørdag. Regner med at det blir til lørdagen nå.

Videoblogg: Luddis = verdens beste!

video:011

Video av Luddis! :) Mest dedikert til Emilie, egentlig ♥ Du ser arket..

Denne videoen tok en hel time å laste opp! Tenk, så utrolig lenge. Har chattet på msn imens, lenge leve msn altså!

Takk til Linda for filmingen da jeg pusset Ludde- du er en fantastisk filmer, haha :) Glad i deg ♥

Beklager at filmen er litt rotete på slutten, Linda fant ikke knappen, haha x) Uansett, så blogges vi!
- Anna -

To nye produkter har fått skapplass hos meg, gitt!

Hallois! ?
Da har to nye produkter fra Déesse fått skapplass hos meg, altså. To søte, viktige produkter. Den ene ganske liten, så kaller henne for Thiny, og hun andre som er litt større- med navn Biggia. Søte navn, eller hva? Jeg elsker å navnegi produktene mine! Den ene maskaraen min heter feks. Aminana, mens den andre heter Aminana jr. Anbefaling: du bør gi sakene dine navn! Mine har litt spesielle navn, og helst litt engelske? Har vel aldri fortalt dette til noen, haha..
Btw,

Her kan du se herlighetene.. Thiny er en fuktighetskrem for ansiktet, mens Biggia er en rensegelé.

Mine to nye bestevenner! ♥

Ah, Luddis er verdens beste!

Hey pies, ♥
Har vært på skolen i dag- utrolig bra dag! Onsdag vet du, da er alt bra. Hadde danseøving til ballet som nærmer seg noe enormt nå i andre time. Var artig å danse igjen, og i dag gikk det i Rainlander (skrivefeil?), Vals, Foxtrot (skrivefeil?) og Polonese (skrivefeil?). Btw, navn på danser er ikke såå enkle å skrive..

Har selvfølgelig vært i stallen i dag! Tok Ludde inn, noe han elsket, og han beviste det ved å nesten velte meg over ende, haha x) Børstet over ham, og tok tre videoer. Skal legge ut hvertfall én av dem etterpå ♥ Ah, han er så herlig! Og verdens allerbeste!

Ludde fikk forresten müsli-blandingen fra min kjære Go' Morgen yogurt, and he like it. Han har fått det før også, haha :) Han bare digger den! Derfor er jeg så heldig- kan kjøpe meg sånne yogurter, spise selve yogurten og gi det vedsidenav til Luddis ♥

Da Ludde var ute igjen, tok jeg inn Verona. Strigla henne, and she like it ♥ Haha, blitt hekta på "like it", lol. Vi tok ut igjen Verona, og hun var utrolig energifull i dag. Derfor tenkte jeg å trave litt med henne på banen, men det ble bare vissvass. Hun småsteila, hoppet rundt som gal og småbukket- hiihaa! Lol, lett å takle så.. Tok henne deretter inn i innhegningen, før jeg dro hjem på middag.

Til middag i dag spiste vi lasagne, nam. Nå blogger jeg!

BTW, I GÅR HADDE JEG HELE 81 SIDEVISNINGER! :O Tusen takk! ♥
- Anna -

Sjokoladepudding love ♥ - Ikke rart at jeg digger sjokoladepudding, da jeg kaller Ludde for Puddingen! x)

Yo- vått hår og speilbilder med kjempesynlig blitz ruler skikkelig! ♥ Noot!

Siste innlegg i dag?

Hallo! ♥♥
Tror dette blir siste innlegg for dagen, eller, jeg tror ikke- jeg vét det. Siden bildeopplastningen ikke funker, så er det ikke så artig å blogge, så får se om den fungerer i morgen da.

Resten av kveldens planer ser sånn her ut;
€ ta ansiktsmaske
€ spise god kveldsmat (salaten min?)
€ se "bygdeliv" på nrk
€ drikke varmt drikke (?)
€ dusje
€ rydde litt på rommet
€ ta noen flere bilder/videoer
€ lese litt i historieboka, som er en lekse
€ kanskje rekke ukeleksa i geografi
€ legge meg kl. 21:00 (åneii, da rekker jeg ikke what not to wear! jaja..)

Vi blogges, da dere! Nå bruker jeg annen avsluttning på alle innleggene (fra nå av). Den ser sånn her ut:
- Anna -
OBSOBS! Vil vel kanskje være hjerter eller andre tegn istedet for bindestreker også..

SMIL TIL LIVET, SÅ SMILER DET TILBAKE! ♥
det er helt sant, assa..

Noe galt hos dere også?

Hallo!
Får ikke dere heller lastet opp bilder? Det kommer bare en hersens rød firkant hos meg.. -.-' Hos deg også, eller?
- Anna ♥

MINI-INFO!

Må bare si at videoen av Luddis er ganske mørk, men skal få filmet en lysere en så straks jeg får tid! :) Sånn at det er sagt, liksom.

Vi blogges!
- Anna ♥

Videoblogg: Ludde hilser- spesielt til Emilie & Co!

video:024

Luddis søtis hilser alle blogglesere, men spesielt til Emilie & Co! ♥

Emilie, du skal vite at Ludde tenker på deg, han savner deg og er glad i deg! ♥
Vi begge gleder oss til du kommer oppover! :) Altså; vi gleder oss til lørdag.

ER IKKE LUDDE BARE EN AV DE SØTESTE I VERDEN? :D ♥
Blogges! - Anna.

Videoblogg: anbefaling!

video:117
Hallois! ♥
En bitteliten anbefaling av meg- på video! Litt mer spennende, lol. Beklagerligvis er den ikke redigert, pga. verdens teiteste videoredigeringsprogram! Kommentere? :)
- Anna ♥

Q: Skal jeg starte med en ny måte å si "hade" på? (vet selv hvilken, men gjerne kom med tips til ny hade-greie- kanskje jeg heller bruker ditt?)
Q: Hva syntes du om videoen?
Q: Har du ett teit redigeringsprogram?

Lenge leve korte dager!

Hey sweeties! ♥ (lengesiden jeg har brukt det, eller?)
I dag har jeg faktisk gjort endel saker og ting. Da jeg kom hjem fra skolen (i dag er det tirsdag, noe som betyr kun fire timer på skolen!), var det rett inn på badet for å ta noen bilder. Blitt en vane, det derre. Deretter dro jeg i stallen, men glemte kameraet.. Var i stallen en liten stund, også dro jeg hjem for å spise middag.

Snart er det sjokoladepudding på meg, wii! I kveld skal jeg legge meg presis 21:00, og være tidlig oppe i morgen. Du vet jeg sa jeg skulle ha med meg "salaten" min i dag på skolen? Og stå opp tidlig? (gjett hva jeg skal skrive nå..) Jeg rakk ikke! Var ferdig på badet 07:50..

Også i går kveld da.. Ble tjueto femtini før jeg var i seng! Dusja, og såklart bruker jeg dødslang tid på badet- ikke uvanlig. Derfor så rakk jeg ikke Cougar Town! Æsj..

Blogges da! NB! Kommer videoer i dag :) Uredigerte, pga. det teite videoredigering programmet.. "/ - Anna ♥
(bilder kommer, opplastningen er bare litt dum akkurat nå- så bare vent på nytt innlegg!)

Nettopp hjemme fra stallen..

Heys! ♥
Kom nettopp hjem igjen fra stallen, har vært utrolig masse der i dag. Startet med å skrive i dagboka, så henta vi Verona. Jeg og Malin red ha', og hun var virkelig en engel i dag! Det var herlig å sitte på hesteryggen, har ikke sitti der på 2-3 uker.. Men, Ludde har det også bra, og fikk masse oppmerksomhet i dag. Han fikk endel klemmer, pluss at jeg kom ut med ei bøtte med kraftfôr i, og Malinbeste hjalp meg med å holde de andre ponnisene unna bøtta til Luddis ;)

Da vi var ferdige med alt dette, som vi hadde brukt rundt én time på, så gikk vi inn i stallen. Tok vekk møkka til Verona som lå i stallgangen, og vi så litt på Mini og Trampeline. Deretter gikk vi inn på salrommet og pratet, før vi pusset. Malin tok halereima til Verona, og jeg tok Luddes hodelag. Det var ikke sykt møkkete, men for å holde læret mykt og i orden, så må man pusse regelmessig!

I morgen har jeg planer om å stå opp tiiidlig. På skolen vil jeg ha "Salat" alá Anna, som faktisk ikke inneholder noe salat.. Liker ikke, haha.. Kresen? JA! "Salaten" min består av skinke, agurk og sitron. Kanskje jeg legger ved litt annet også? ..

Etterpå skal jeg spise kveldsmat og nerde lekser. Deretter blir det kaaanskje Cougar Town på meg, hvis jeg ikke skal legge meg da. Joo, også skal jeg dusje! Dusjen ♥ Legger ut bilder imårra, promise! Og jeg vet hva lover betyr, og ett løfte er ett løfte.

Folkens, vi blogges! Gled dere til en haug med bilder imorgen! Kommer også MAANGE videoer. Åh, det er herlig med kort dag, noe som betyr mye data, og lite lekser! Johoo! Stikk innom i morgen da ;) - Anna ♥

Æheers! ... "/
SKULLE ØNSKE JEG LIKTE SALAT! .. ♥
Q: Noen tips til hvordan jeg kan lære å like salat? PLEASE LEGG IGJEN SVAR! :)

Ostepop VS Go' Morgen yogurt!

Dette er seriøst to ting som jeg forguder (sammen med seigmenn, men de får ikke være med i vs-en, tenk; så slem er jeg!) Så, hva syntes du er best? Ostepop eller Go' Morgen yogurt? Dette blir spennende! ;)

VS


Da er det opp til deg selv, haha. Hvis jeg kunne valgt å fylle ett skap med en av disse greiene, hadde det blitt Go' Morgen (SORRY OSTEPOP!) De er best, namnam! Skogsbæren er allerbest, og jeg digger'n. Blogges! - Anna ♥
Q: HVA ER BEST? Ostepop eller Go' Morgen?

SVAR PÅ SPØRRERUNDEN!

   SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.
Disse er sendt inn av Linda (www.odinjenta.blogg.no)

-Hvorfor blogger du?
Fordi jeg syntes det er gøy, og for meg har det bare blitt en vane nå. Det er morsomt å blogge, og jeg har alltid noe å blogge om- dermed vet jeg alltid hva jeg gjør hvis jeg kjeder meg!
-Hva fikk deg til å blogge?
Hmm.. Jeg husker ikke helt, faktisk. Ville vel bare blogge. Det som holder meg oppe for tiden nå, er at Voe inspirerer meg noe så sykt! Samme gjelder Annais, også Irilin såklart ♥
-Hvor lenge har du blogga ?
Dette er min andre blogg, startet vel den første i august 09 eller noe. Denne her bloggen ble startet 29.11.09, så har jo kommet ganske langt her! ;)
-Hva slags sminke bruker du ?
Mye rart. Har ikke ett merke, liksom. Bruker fra L'oréal, Oriflame, Chanel og en del andre greier.
-Hvorfor sminker du deg?
Fordi min lidenskap til sminke har vokst, og jeg bare elsker det. Men det må se naturlig ut, såklart..
-Hvor klipper du deg?
Jeg klipper meg hos Berit's Frisør, og hos Ann-Kristin.
-Har du noen gang tenkt på å bli fjortiss?
Haha, good question! Ja, har tenkt på det, men skal aldri bli det. Sånn selvopptatt og sånt skal jeg aldri bli, bare leve i min lille verden som du Linda kjenner sågodt. Du skjønner hva jeg snakker om, eller? Australia, Oseania haha x)
Disse er sendt inn av Emilie: ("Emi" på hest.no)
Hvem er søteste ponni'n i verden?
Ludde og Flua! De er to, men det får så være. Elsker dem begge to, likehøyt! ♥ Besteste!
Hva er yndlingsprogrammet ditt på tv?
Hmm.. Vanskelig å velge ett, men er veldig glad i Cougar Town og What not to wear, egentlig.
Yndlingsgodteri?
SEIGMENN! ♥
Hvis du bare kunne beholde 5 av dine eiendeler, hva ville det vært?
Alt jeg har fra før av, haha x) Alt, alt, alt, alt og alt, liksom. Enkelt svar, eller hva?

Det var dem :) Takk for alle spørsmål! Nå kan du ikke spørre meg om mer, men har du noen spørsmål så kan du maile meg på annapii.blogg@hotmai.com ;) Takk for alle som kom inn!
- Anna ♥

Dagen min sålangt- hundre prosent vanlig!

Hallois! ♥ Johoo, hjertene er tilbake..

Ehhm, dagen min har sålangt vært så godt som hundre prosent vanlig. Skolen, og lekser (ihvertfall snart) og jordas beste yogurt, Go' Morgen > Skogsbær, love it! Da er jeg på blogger'n igjen, med fler innlegg daglig.

Forresten, spørrerunden min sluttet i går. Skal svare på spørsmålene i ett innlegg, dere :) Bare gled dere. haha. Hadde leksetest i geografi i dag, tror den gikk greit jeg. Skulle ønske jeg kjente Asia ut og inn, da hadde det vært så myemyemyyye lettere!

Menneh, susehuet Meg må nok snart starte med lekser, siden Meg skal i stallen. Her skriver vi rett, tjohoi! Vi blogges, da. - Anna ♥

Q: Lurer du på hvorfor det ikke blir bilder i dette innlegget? (svar under)
A: FORDI JEG ER IKKE PÅ MIN BRUKER!

Q: Hvordan har dagen din vært?
Q: Hva skal du i dag?
Q: Har du gjort dine lekser? Hvordan gikk det? Hva hadde du?

Superbra show!

Hallo søtinger!
Som dere vet var jeg på teater i går, i Drammen. Var på "High school musical: on stage", dritbra! :) Herregud, var sykt bra show. Jeg ble kjempeimponert! Skuespillerne spilte bra, pluss at de virkelig var gode i sang. Har videoer av noen sanger, skal legge ut da jeg kommer hjem. Er fortsatt hos tante, så fortsatt ikke noe hjerte på meg ;)

Jaa, også blei jeg storimponert av selve teateret. Lysekronene var rett og slett superfine! Skal legge ut bilder av dem også. Og helt sikkert; Akershus Teater er det fineste på jord! (ifølge meg, lol)

Nå gomler jeg namnam og nerder pc. Hva annet kan en gjøre en søndagskveld? Om det er åndenes makt, så skal jeg nok rote meg til å ta en titt. Aner ikke, men har nok fått hekta, selvom jeg er pissredd for mørket altså!

Dårlig med bilder, men blir sikkert noen :) Vi blogges, da folkens! Dere er så utrolig søte alle sammen, som leser altså :) Koser og klemmer, Anna!

Q: Mørkredd- er du det?
Q: Ser du på åndenes makt..?
Q: Vært på Akershus/Drammen Teateret- isåfall, hva syntes du om det?
VET DU HVA? Jeg kan leke prinsesse, sådetså! Vil du ha bevis? Se her, davel!


Film!

Heyhey!
Da skal vi se på film snart.. Må bare ordne meg på badet først. Vi skal se Titanic, og jeg kommer til å strigråte- som vanlig! Det er ikke flaut lenger, haha.

Jeg husker spesielt godt en gang jeg så Titanic med Frida og Lisa. Jeg satt jo å gråt som en liten unge, også skyter Lisa søtt inn "Såså Anna, det er bare film", og jeg hulket med ett smil "Jeg vet, men det er så triiiiiiist", også satt jeg der å grein endamer. Lisa og Frida går jo i fjerde, så kanskje det var bittelitt flaut? I dont know, men rød ble jeg ikke- bare svart av maskara! .. x) Btw, ønsk meg lykke til, men ingenting i hele verden kan få meg til å ikke gråte av den filmen. For meg er den best, alleraller best! Ingen andre filmer i hele verden kan måle seg med denne.

Så, da er det bare å glo på tv'en, da. Gudd bej! - Anna :)
Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » April 2014
hits