klikkhore-trening

Jeg vil egentlig bare beklage for at overskriften i forrige innlegg kanskje ble litt vel klikkhorete av meg. Men vet dere hva? Det funka som bare det, as. Jeg trekker herved allerede unnskyldningen min tilbake. Det er faktisk så latterlig vanskelig å mekke overskrifter til innleggene jeg skriver, det skal liksom passe til det man skriver og det skal fenge. Jeg må øve meg litt på å bli klikkhore for å si det sånn, og det er vanskeligere enn jeg trodde - men jeg er i alle fall litt på vei etter dagens innlegg, da. 

Etter å ha irritert meg grønn over dette overskriftgreiene har jeg kommet fram til at disse "klikkhorene" fortjener ros for at de får det til. Sånn helt på ekte, liksom. De gjør litt av en jobb. Jeg må le litt (rettelse: jeg ler vanvittig mye) av alle som tar seg nær av at bloggere kjører juicy overskrifter. Altså, hvis du blir oppriktig skuffa av at en blogger "lurer" deg til å klikke deg inn på bloggen hennes, da lurer jeg på om du bør gå i deg sjæl. Er dissa internettklikka dine så verdifulle, altså? Jeg forstår at folk reagerer iblant, fordi enkelte ting er muligens litt på kanten, men ellers er det jo bare lættis. Er man oppegående så skjønner man jo at enkelte ting er for godt til å være sant. Ærlig talt. Hvis bloggoverskrifter er den største skuffelsen i livet ditt, så vil jeg uansett tørre å påstå at du har et ganske ålreit liv.Tja, det var vel dagens velvalgte ord fra meg. Det skjer jo ikke akkurat ofte at jeg smeller til med to innlegg på en dag, men i dag skjedde det visst. Kvelden min skal jeg egentlig bare bruke på å holde meg sjæl våken, sånn at jeg får med meg håndballkampen 01.30. Snx :*

2 kommentarer

lisarorvik

18.08.2016 kl.21:20

Sånt skjer i blandt, nydelig bilder av deg :)

Benedikte Porsanger

18.08.2016 kl.21:34

Helt enig i det du sier - det er vanskelig å finne gode overskrifter til innlegg. All hatet enkelte får på grunn av overskriften er så ufortjent!

Skriv en ny kommentar

hits