jeg har gjort noe dumtI dag har jeg en innrømmelse å komme med. Det er faktisk ikke med stolthet at jeg innrømmer detta her, men jeg føler liksom at jeg bør opptre ærlig overfor dere. Holder det ekte, ikke sant. Dere vet den shoppestoppen jeg snakka om, sant? Well:Jeg må dessverre meddele at jeg henta denne pakka på posten i stad. Og jeg bestilte den for 3 dager siden. Jeg visste jeg var svak, men ikke så svak... Jaja. Selvom jeg virker trist nå, så er jeg ikke det asså. Se som jeg smiler til pakka mi, da! Jeg føler at jeg hadde en megagod grunn til å bryte shoppestoppen, så det var vel i hovedsak derfor jeg trykte "send bestilling" i stedet for å la være. Dere skjønner det at jeg skal nemlig begynne å trene! Det blir jo ganske kult. Alle veit jo at man er nødt til å ha nytt, fresht treningstøy for å få motivasjon og den pakka der, and that's pretty much why I did this. Bra grunn, hæ? Jeg synes i alle fall det sjæl.Så ja. Jeg måtte bare fortelle dere det her da jeg hadde litt vondt i samvittigheta mi. Men  skal shoppestopp skje på ordentlig, det er hvert fall planen. Problemet mitt er ikke at jeg må spare penger (jo, egentlig det også), heller at jeg har altfor mye greier. Allikevel er kanskje det aller største problemet mitt at jeg har blitt avhengig av å vente på pakker i posten. Med andre ord er det en sjukt farlig avhengighet som jeg er nødt til å stoppe med. Det skal jeg klare, as.

Ps. Jeg har bestilt meg nye joggesko også.

3 kommentarer

dagligdose

18.08.2016 kl.17:11

Da får du bare kose deg med nye treningstøy, det er ulempen med lett tilgang til nettbutikker, jeg klarer heller ikke stoppe noen gange ;-)

Anonym

18.08.2016 kl.18:51

Mest idiotiske innlegget jeg har lest, lite og gjøre ja...

Anna Hofton

18.08.2016 kl.20:31

Anonym: Du ser tydeligvis ikke humoren i dette, noe som i bunn og grunn bare er trist for deg. Har friår vettu, lite å finne på - utenom å koke sammen idiotiske blogginnlegg da, såklart ;-)

Skriv en ny kommentar

hits