litt lyd

Godt og vel over 1 måned siden jeg logga inn sist, pjuh. Liker å tro at jeg har vært ganske opptatt, noe som forsåvidt stemmer. Jeg har vært en uke i Italia, noen dager på sørlandet, noen dager på hyttetur og ellers har jeg tilbrakt en del timer på jobb (jeg har faktisk hatt den fineste sommeren noen sinne). Akkurat sånn sommerferien skal være tror jeg. Men... jeg skal jo faktisk ikke tilbake på skolebenken i år?Gud, hvor rart det er. Jeg vender meg liksom ikke til det uansett hvor mye jeg prøver. På shopping ser jeg på skrivebøker, permer og blyanter. Kullet mitt flytter til alle mulige kanter av både landet og verden, og jeg synes egentlig bare det er rart. Hvor ble tiden av? Er jeg ferdig på videregående sånn helt på ekte? Vet ikke helt hvor mye hodet mitt tror på det, men jeg veit jo at det stemmer. Jeg er livredd for å savne skolen for mye, livredd for å bli mer usosial enn det jeg allerede er (hehe) og.. nei, egentlig stopper redselen der. Jeg tror ikke jeg gidder å være så redd, fordi dette skal gå bra. Dette skal bli et fint år, og leter jeg innerst inne så kjenner jeg at jeg ser fram til det. Jeg skal gjøre ting jeg aldri før har hatt tid til. Jeg skal lese bøker, gå på tur og drikke kakao. Jeg skal ikke tenke en eneste skoletanke, ikke en innlevering, ikke en prøve, ikke en eksamen. For en liten periode skal jeg bare skru av den SJUKT irriterende prestasjonsknappen jeg har innebygd. I år skal jeg bare være.. bare være. Det er akkurat det jeg skal. Og jeg gleder meg!Jeg skal prøve å bare være litt blogger i år også. Egentlig har jeg mange idéer, så framover blir jeg nok ikke så fraværende som jeg har vært den siste måneden. Innkjøpsvideoen jeg skrøyt på meg må jeg revurdere, for om jeg skal vise dere alt jeg har kjøpt i hele sommer så vil den nok vare en liten evighet.. Bankkontoen min har felt et par tårer denne sommeren tror jeg, og det var ikke før jeg rydda rommet forrige søndag at jeg innså hvor mye klær og sko jeg faktisk eier. Nå har jeg innført shoppestopp (lol), jeg har virkelig troen på at det skal gå fint (nei). (Joda). Nå kjenner jeg egentlig at det er nok babbel, at least for now. Jeg har masse mer å komme med, det lover jeg. Har litt av hvert liggende i arkivet også, kanskje noe skal få gleden av å ligge ute på internett etter hvert. Time will show! Sjukt kult å blande litt engelsk inn i dissa norske avsnitta, det synes jeg. Vi snakkes ♥

2 kommentarer

Henriette Celin

12.08.2016 kl.08:44

Høres ut som en flott sommer du har hatt ^^

Det å ha er friår er ikke så dumt. Så lenge man jobber hverfall litt, sparer og gjør fornuftige ting i tillegg til å slappe av og gjøre litt som man vil ;-)

Vilde

16.08.2016 kl.22:25

Det går nok fint selv om jeg må innrømme at jeg savner skolen nå som jeg er lærling... Man kommer seg allikevel igjennom det og blir vant til det :D Det er jo såå koselig å kjøpe nye skrivebøker ogsånn, så veldig kjipt å ikke kunne gjøre det haha!

Skriv en ny kommentar

hits