det står skrevet på panna mi

Halloooo! Alle tror sikkert at jeg klarte å holde bloggen gående i akkurat 3 dager (jeg er ikke sint på dere, jeg vet hvor mange ganger det har skjedd før), men tro om igjen bcuz here I am. I dag krøyp jeg først til korset og støvsugde den forbaska trappa, sånn at mamma kunne bli glad i meg igjen. Etter å ha gjennomført den fantastisk gode gjerningen dro jeg på jobb, og nå er jeg egentlig bare sliten. Tro meg, jeg prøver så godt jeg kan å ikke bare fortelle om hverdagen min her, men det er så sjukt vanskelig. Det kan ha en sammenheng med at hverdagen min er en stor del av livet mitt, ikke veit jeg.

Da jeg kom hjem fra jobb lagde jeg mat, og det neste jeg skal fortelle kommer muligens til å sende alle og enhver på sykehus i sjokktilstand: jeg.glemte.å.ta.bilde.av.maten.min. Dette kom jeg seff på da jeg nesten hadde spist opp. Altså, HVOR urutinert blogger er man da? Heldigvis var det ikke altfor seint, så jeg rakk å ta bilde av den siste biten. Jeg antar at dere hadde slitt med å få sove i natt hvis dere ikke hadde fått se hva annapii spiste til middag i dag, og å stjele nattesøvnen deres er det siste jeg vil. Se her:Som om ikke det var nok så var jeg urutinert nok til å stave urutinert speilvendt i panna mi. Ikke veit jeg hvorfor jeg absolutt skulle skrive urutinert i panna mi, men jeg tenkte at det liksom ville være en kul effekt på bildene. Jeg oppdaget fort at det ikke ble kult i det hele tatt, hvert fall ikke da det sto speilvendt. Det verste var vel at jeg faktisk prøvde å gjøre det riktig. Jeg veit at det er en eller annen form for miksing og triksing som må til da man skal skrive på panna si i et speil, men det stoppet liksom der. Bedre lykke neste gang, si.

Jaja, fammen støtter meg i alle fall. Det kan hende dere er lei av sminkefrie bilder nå, men jeg er 18 år altså, hvis noen skulle være i tvil. Det ser jo på mange måter ut som at jeg er 13 og det beklager jeg delvis for. Jeg lover at jeg skal sminke meg en vakker dag snart, he-he. TTYL, som jeg pleide å si før, lærte det av Paris Hilton. Hvis dere ikke veit hva det betyr så kan dere google det. Klemz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits