some days i break

Noen dager er alt feil. Ingenting er slik det skal være, man føler seg som et null og ikke verdt noe som helst. Følelsen av å ikke være bra nok, følelsen av å ikke strekke til for de som betyr mest.. den er så fæl. Man sitter og lurer på hva man har gjort for å fortjene å føle seg slik. For hva er egentlig greia? Noen dager er jeg så negativ og så sur at jeg virkelig syntes synd på de rundt meg. Når en sånn dag er over, sitter jeg igjen med dårlig samvittighet. Ovenfor alt og alle, egentlig. Folk rundt i verden har det tusen ganger verre enn meg, også sitter jeg der og later som at verden går under av småting. Sannheten er at man knekker. Faller sammen, innvendig. Man holder seg sterk til et visst punkt, men så faller man sammen. Da kjennes alt tungt og hardt. Man har nådd bunnen. Noen ganger er det ufattelig vanskelig å komme seg opp igjen på egenhånd, noen ganger er det umulig. Folk forteller deg at du er så sterk, uten å vite at du er nærmere å knekke sammen enn noen gang. Uten å vite alt du har vært igjennom. Noen ganger må man bare være sterk, fordi det er det eneste valget man har. 
Man blir så sliten. Ikke fysisk, men psykisk. Alle tanker, alle avgjørelser og alle følelser tar så mye plass i hodene våre.  Følelsen av å føle seg helt nede og mislykket er helt jævlig, og enkelte dager er det eneste man ønsker bare å forsvinne. Sovne, våkne når alt er ordnet opp i. Men ting ordner seg sjeldent av seg selv - man må gi og man må ta, og noen ganger må man ofre. Noen ganger ingen av delene. Noen ganger er man så svak, svakere enn alle tror. Alle forteller deg at du er så sterk, så flott - mens du vet med deg selv helt innerst inne at du såvidt står oppreist. 

Skrev dette innlegget for lenge siden, fant det igjen nå og bare tenkte jeg skulle poste det.

2 kommentarer

Sarah

04.07.2013 kl.21:51

Akkurat slik jeg føler det også... Det er så bra med sånne innlegg som dette her, deilig å ikke vite man er alene med det liksom

meg.

11.07.2013 kl.18:08

Du skriver veldig godt, Anna. Vet du det? I så fall sier jeg det nå, for det er virkelig sant. :)

Skriv en ny kommentar

hits