Hva syntes du om blomsterbilder?

Heisann!
Nå er jeg på google, og skal finne bilder av blomster. Jeg er ganske glad i naturbilder, og spesielt i bilder av blomster. Selvfølgelig bør bildene være bra, og her er noen eksempler. Det blir påenmåte en type bildeblogg, ved unntak av at jeg har tatt bildene. Grunnen til null selvfotograferte bilder er fordi bildeopplastningen er klikk- igjen! Pyttsann, vi klarer oss. All photo: google.

Liker fargekombinasjonen her- sommerlig, og kjempefint!

Veldig søt blomst, med superfin farge. Liker at blomsten er i fokus, og bakgrunnen uklar.

Temmelig spesielt bilde- men jeg liker det. Det er tatt slik at blomstene virker kjempehøye, derfor er fokusen utrolig kul! Fargene er også fine, men litt livløst. Gult hjelper alltid i bilder, så skulle vært med noe gult her. Eventuelt ei sol, eller noe ala det?

Her forelsket jeg meg i fokuset! Blomstene er fine, og bildet er fullt av liv. Superbra jobbet av fotografen!

Forelsket meg endamer i dette fokuset! Fargen er nydelig, og gir bildet enormt med liv. Blomstene er superfine, og jeg får en søt følelse av sommer eller noe hyggelig. Nydelig! ♥

Favoritten min er det siste bildet, helt klart. Det var så utrolig fint!

Vet dere hva jeg syntes er rart? Alle bilder har en fotograf. Selv sånne superflotte bilder har en fotograf! Ikke sant det er litt rart å tenke på? Jeg liker å fundere på akkurat den tanken. Det er interessant å være glad i foto, og fotografering. Man blir så mye mer kreativ når det gjelder det meste! Nå gleder jeg meg så masse til sommeren, jeg. Skal ta en haug med vann, gress, blomster og trær-bilder! Og selvfølgelig hestebilder, plusspluss.

Q: Hvilket bilde likte du best?
Q: Tenker du også over den foto-greia som jeg tenker over?
Q: Hva syntes DU om blomsterbilder?
Q: I det bildet jeg syntes det skulle vært noe gult i- hva syntes du skulle vært gult i det? Eller ville du ikke hatt noe gult i det? Forklar deg! ;)
Blogges, da.
- Anna.

3 kommentarer

Marie

31.01.2010 kl.18:39

Sv: Så ironisk at du skulle si akkurat det. :)

Marie

31.01.2010 kl.18:52

Sv: Det kommer når du blir eldre.

June

31.01.2010 kl.23:25

Likte best den nederste bilde :-)

Skriv en ny kommentar

hits