Kjempeflott søndag

Søndagen i dag har egentlig vært helt perfekt! Emilie og dem kom vel i ett-tida tror jeg. Vi startet med å spise hjemmebakte rundstykker, og pratet litt. Så dro vi ned i stallen, og det kunne se ut som både Emilie og Ludde nøt hverandre igjen! ;) Ellen og Ine fikk også se Ludde igjen, og imens Ellen hjalp Emilie med lonsjeringen, så var Ine ivrig (og flink!) fotograf. Luddis fikk både gulerøtter, knekkebrød, epler og bananer av dem- og det satte han enorm pris på.

Vi har kommet lengre i saken med Ludde sin rygg, men siden den ikke er helt klar ennå, og ingen vet noenting, så er det nesten ett tema jeg ikke kan blogge om. Håper dere skjønner akkurat det.

Da vi kom hjem igjen fra stallen, så spiste vi is her. Da snakket vi litt mer, og vi fikk oppklart littegranne mer. Så da er det bare å vente, og se hva tiden bringer.

Jeg gleder meg veldig masse til i morgen. Jeg skal løpe litt med Luddis, og om jeg får med meg ei til, så kan jeg kanskje leie han på en liten tur. Det har han godt av! ;) Skal kose masse med han i morgen også. Kjenner at gleden stiger inn i kroppen- noe så enormt også! ♥

Glemte rett og slett å ta bilder.. Smart, ikke sant? Det får vi bare leve med. Husk at man lærer av feil, da! Nå er jeg så super positiv igjen- bra? For meg- japp.

Det var veldig hyggelig å hilse på Ellen og Ine, hilste jo på dem for første gang i dag. De var innmarri hyggelige, og pratsomme- og morsomme. Det viser seg dermed at de er like Emilie da det gjelder personlighet! Hahaha, snille folk altså.

Blogges, folks.
- Anna.

2 kommentarer

ida : D

31.01.2010 kl.18:23

Stem på blogg vs blogg : )

Emilie

31.01.2010 kl.21:33

Var superduperkoselig å se dere igjen! Savner Luddis allerede <3 Så håper jeg vi får funnet ut en løsning slik at han skal slippe å ha vondt hele tiden, dakarn <3

Snakkes vel sikkert ;D <3

Skriv en ny kommentar

hits