Da var det klart for dagens! Endelig.

Endelig kan jeg fortelle hva som har skjedd i dag, og hva jeg har gjort. Har hengt meg så opp i det ballet, at det nesten er utrolig.. Haha, gleder man seg så gleder man seg. Kjenner allerede at det titt og ofte vender nye sommerfugler i magen min, merkelig følelse, lol.

Har selvfølgelig være på skolen i dag. Hadde ukeprøve i første time, gikk vel helt greit. Gjorde ihvertfall så godt jeg kunne, og såvidt jeg vet så kan man ikke kunne absolutt alt heller, da. Har faktisk begynt å like de prøvene der nå.. Er liksom bare logisk hele greia- også er det jo positivt, da det får oss til å huske mere- ikke sant? ;)

Etter ukeprøva så skulle vi over på matematikk (når vi var ferdige med ukeprøva, så skulle vi over på matte, ut den første timen liksom). "Vi øver mer" var greia for dagen, og jeg har kommet halvveis nå. Ikke barebare med lengdeenheter og sånt, men det kommer seg med bittesmå steg hver eneste dag. Det gjelder bare å tenke at det egentlig ikke er så vanskelig som man tror det ér.

I andre time var det musikk. Vi driver av i PowerPoint, skal lage sånn visnings-dings fra sekstitallet. Det er egentlig veldig morsomt, og littegranne lærrikt. Snakker ikke om at det var super rå musikk på sekstitallet altså, men PowerPoint er det morsomt å forske i! Jeg skriver om ei soulsangerinne med navn Dusty Springfield- hørt om henne før? Hahaha..

Etter andre time var det jo friminutt, wii. Jeg og Linda nerda ski uten skisko sammen, etter inspirasjon fra Kristina x) Johoo, det gikk unna. Ellers tilbrakte vi litt tid foran speilet på doen, og brukte viduene som speil. Det er det friminuttene går ut på! Lol.

Da friminuttet var omme, så var det matpause. Har egentlig ikke peiling på hva jeg spiste, annet enn en Go' Morgen yogurt- skogsbær, såklart! Hadde med det, jeg da. Kjøpte meg en bitteliten juice også, etter kantina forrige fredag. Ellers spiste jeg vel ei brødskive..

Etterhvert som matpausa var over (vi hadde ti minutter ekstra i dag..), så hadde vi RLE. Har om humanisme, det er egentlig ganske interessant, dét!

Så var det norsk, da hadde vi hviskeleiken. Det var ganske artig, altså! :) Kort fortalt, liksom.

Så var det friminutt, oppe i akebakken og inne foran speilet. Wii! ♥ Sammen med Linda, såklart. Må fortelle kort nå, bad time! Hahaha..

Etter friminuttet, så hadde vi matte igjen. Det var helt greit, fortsatte på "Vi øver mer".

I siste time hadde vi gym, langrennski. Det ble bare 2 km på meg da, superlangt! Not. Haha, etterpå hadde jeg og Linda kappløp med Jonas og Magnus (på ski, lissom). De skulle stake (skrivefeil?) og jeg og linda skøyte.. De starta langt bak oss, men tok oss igjen, haha! De kan ihvertfall stå på ski ;) Jeg glemte selvfølgelig å konsentrere meg om veien, så jeg gikk på trynet, og lua falt av hodet. Haha, det var ganske morsomt, hele greia lissom! x) Jonas vant, Magnus på andre, Linda på tredje (hun juksa daa x) gikk rett over, ah, så glad jeg er i ha' ♥) og jeg på siste- mest pga. at jeg gikk på trynet.. LOL!

- Anna -
Blir ikke mer blogg på meg nå. Kan ikke suse mer- må ordne meg! Hadebra, blogges.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits