Nettopp hjemme fra stallen..

Heys! ♥
Kom nettopp hjem igjen fra stallen, har vært utrolig masse der i dag. Startet med å skrive i dagboka, så henta vi Verona. Jeg og Malin red ha', og hun var virkelig en engel i dag! Det var herlig å sitte på hesteryggen, har ikke sitti der på 2-3 uker.. Men, Ludde har det også bra, og fikk masse oppmerksomhet i dag. Han fikk endel klemmer, pluss at jeg kom ut med ei bøtte med kraftfôr i, og Malinbeste hjalp meg med å holde de andre ponnisene unna bøtta til Luddis ;)

Da vi var ferdige med alt dette, som vi hadde brukt rundt én time på, så gikk vi inn i stallen. Tok vekk møkka til Verona som lå i stallgangen, og vi så litt på Mini og Trampeline. Deretter gikk vi inn på salrommet og pratet, før vi pusset. Malin tok halereima til Verona, og jeg tok Luddes hodelag. Det var ikke sykt møkkete, men for å holde læret mykt og i orden, så må man pusse regelmessig!

I morgen har jeg planer om å stå opp tiiidlig. På skolen vil jeg ha "Salat" alá Anna, som faktisk ikke inneholder noe salat.. Liker ikke, haha.. Kresen? JA! "Salaten" min består av skinke, agurk og sitron. Kanskje jeg legger ved litt annet også? ..

Etterpå skal jeg spise kveldsmat og nerde lekser. Deretter blir det kaaanskje Cougar Town på meg, hvis jeg ikke skal legge meg da. Joo, også skal jeg dusje! Dusjen ♥ Legger ut bilder imårra, promise! Og jeg vet hva lover betyr, og ett løfte er ett løfte.

Folkens, vi blogges! Gled dere til en haug med bilder imorgen! Kommer også MAANGE videoer. Åh, det er herlig med kort dag, noe som betyr mye data, og lite lekser! Johoo! Stikk innom i morgen da ;) - Anna ♥

Æheers! ... "/
SKULLE ØNSKE JEG LIKTE SALAT! .. ♥
Q: Noen tips til hvordan jeg kan lære å like salat? PLEASE LEGG IGJEN SVAR! :)

2 kommentarer

Maliiin !

26.01.2010 kl.16:39

Hehe <3 For og si det såpnn må du jo bare ha viljan til og spise salat. kanskje ett par andre ting oxo da :- *

Anna Hofton

26.01.2010 kl.17:02

Malin: Haha, viljen min kan ikke endres.. x) Må vel forsøke å tvinge megselv! ♥

Skriv en ny kommentar

hits